Günaydın canlar,
Kızlar birşey sorucam.. Ben bundan önceki tüp denememde tahlil günümde hafifte olsa regl olmaya başlamıştım. Ama bu sefer hala regl olmadım. Tüp yaptıranlara soruyorum, ne kadar sonra regl olmuştunuz. Hepinizi öpüyorum...
Günaydın canlar,
Kızlar birşey sorucam.. Ben bundan önceki tüp denememde tahlil günümde hafifte olsa regl olmaya başlamıştım. Ama bu sefer hala regl olmadım. Tüp yaptıranlara soruyorum, ne kadar sonra regl olmuştunuz. Hepinizi öpüyorum...
Alabama'cım, sağolasın. Bu tempo salıya kadar böyle, hafta sonu da kaput. Neyse, iş olsun daSen de yormamaya gayret et kendini arkadaşım, haftaya güzel haberlerini alıcaz zaten, az kaldı hayırlısıyla.
Günaydın Kızlar,
Alabama'cım, afiyet şeker olsun, yarasın bebişe.
Patikler'cim, ilaçları kestikten 5 gün sonra regli olmuştum, doktor da o civarlar da regli olursunuz zaten demişti. Birkaç güne başlar senin de sanırım.
canım ben 2 Mart'ta tahlil yapmıştım. Ama her ihtimale karşı 2 Mart'ta sabah jel ve estrofem'i almıştım. 2 Mart akşamı jeli kullanmadım 5 Mart sabahı adet oldum yani 3 gün. Doktorda 5 gün içerisinde demişti.
HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
canım benimde önceki denememde ilaçları bıraktıktan birgün sonra regl olmuştum, ama son denememde negatif sonuç aldıktan 7 gün sonra oldum, sonraki ayda reglim 35 günde geldi, doktor bu tür gecikmelerin normal olduğunu söyledi.
patiklercim bende ilk denememde iki gün içinde regl olmuştum.
yağmurcum bende uzun yıllar sigara içen biri olarak özellikle bebek sahibi olmak için uğraşmacalar süresince sigara konusunda çok gitgeller yaşadım. kendimce bırakmamdaki en önemli sebep yada bırakabilmemdeki en önemli sebep bu kez hamile kalacağım dedim buna inandım. buna inanınca otomatikman bırakıyorsun mecburen yani. birincide inanmıyordum sonucun pozitif olacağına ve bırakmak işime gelmedi gerçi transferden sonra içmemiştim ama önemli olan transferden önce değil yumurta oluşma süresince sigara içmemek öyle değil mi? çünkü yumurtanın kalitesini etkiliyor koçummm tamam mı?
heradacım nasılsın işler ne alemde biraz rahatladın mı son günlerde yoğunsun
herkese günaydın;
bugünden sağlık istiyorum .sağlıklı olalım yola devam etme gücü bulalım
PATİKLER;ben günü geldimi hastalanırım.geçmez.sadece bir aşılamada gelmemişti.1 gün sonrasında olmuştum.
ALABAMA;ye gülüm ye yarasın tosuna..canının istediğini de ye.güzel olurmuş bebeğin.uyduranların yalancısıyım
Yemezler, sen haftasonu gezecek bir yer kesin bulursun. :icecream:
Yemezler, sen haftasonu gezecek bir yer kesin bulursun. :icecream:
yok yormuyorum sabah gittim işlerimi hallettim eve geldim bile. evde işgüç yapmıyorum hayatım sana kolay gelsin program çok yoğunmuş hafta sonu dahil olması kötü. bugün randevu aldım salı günü gidiyorum doktora hayırlısı bakalım size ne haberler getircemAlabama'cım, sağolasın. Bu tempo salıya kadar böyle, hafta sonu da kaput. Neyse, iş olsun daSen de yormamaya gayret et kendini arkadaşım, haftaya güzel haberlerini alıcaz zaten, az kaldı hayırlısıyla.
iyi bari en azından epey azaltıyorsun yağmurcum buda kardır inşallah tamamen bırakırsın.kindersms sorma gitsin. bu ay sadece ilaç buğday çimi vs gibi şeylere 500 ün üzerinde verdim. gün boyu neler yiyip içiyorum boşuna emek aslında sigara içtiğim sürece. dün gece 8 den bu tarafa bu saate 2 tane içtim. ama aklım sigarada işte. kendimle çelişiyorum. yapmayacağım deyip yapmak bile psikolojimi etkiliyor.nebilim zor iş vesselam...
sen napiyosun karamelim gezmelere gitmicen mi? bugün yarın hava güzelmiş ama pazar günü yağmurluymuş
Patiklercim
ben normalde 28.gün olurum ama denemeden sonra 33.güne kadar sarktı tatlım
Canım tutmadığına dair test yapıp öğrendikten 5 gün sonra mı regl oldun?
patikler ilk tüpte ben de hcg 5 in altına düştükten 5 gün sonra adet oldum. merak etme değişiyor ama birkaç günü geçmiyor geneldePatiklercim
ben normalde 28.gün olurum ama denemeden sonra 33.güne kadar sarktı tatlım
Canım tutmadığına dair test yapıp öğrendikten 5 gün sonra mı regl oldun?
yav millet 2. Sayfaya düşüyorduk uyuyun siz alsanaalsanasmile
neden????::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?