38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın hanımlar;
kindersms ay ben de geçen yıl terapi için bin lira para verdim ama tınmadım bile. olmadı yani. hergün uğraşıyorum. bak şimdi dün gece 20 30 dan sonra sigara içmedim şimdi bu saat oldu çıldıracağım biraz sonra gidip içmeyi düşünüyorum teneffüste.günde iki bari içsem razıyım da bi süre sonra sayı artıyor. olmuıyor yaa. onca şey yap çocuk olsun diye sigara hepsini silip süpürüyor. bunalıma gircem valla sigara yüzünden.

canım ben 2 Mart'ta tahlil yapmıştım. Ama her ihtimale karşı 2 Mart'ta sabah jel ve estrofem'i almıştım. 2 Mart akşamı jeli kullanmadım 5 Mart sabahı adet oldum yani 3 gün. Doktorda 5 gün içerisinde demişti.

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR

canım benimde önceki denememde ilaçları bıraktıktan birgün sonra regl olmuştum, ama son denememde negatif sonuç aldıktan 7 gün sonra oldum, sonraki ayda reglim 35 günde geldi, doktor bu tür gecikmelerin normal olduğunu söyledi.

patiklercim bende ilk denememde iki gün içinde regl olmuştum.
yağmurcum bende uzun yıllar sigara içen biri olarak özellikle bebek sahibi olmak için uğraşmacalar süresince sigara konusunda çok gitgeller yaşadım. kendimce bırakmamdaki en önemli sebep yada bırakabilmemdeki en önemli sebep bu kez hamile kalacağım dedim buna inandım. buna inanınca otomatikman bırakıyorsun mecburen yani. birincide inanmıyordum sonucun pozitif olacağına ve bırakmak işime gelmedi gerçi transferden sonra içmemiştim ama önemli olan transferden önce değil yumurta oluşma süresince sigara içmemek öyle değil mi? çünkü yumurtanın kalitesini etkiliyor koçummm tamam mı?
heradacım nasılsın işler ne alemde biraz rahatladın mı son günlerde yoğunsun

herkese günaydın;
bugünden sağlık istiyorum .sağlıklı olalım yola devam etme gücü bulalım
PATıKLER;ben günü geldimi hastalanırım.geçmez.sadece bir aşılamada gelmemişti.1 gün sonrasında olmuştum.
ALABAMA;ye gülüm ye yarasın tosuna..canının istediğini de ye.güzel olurmuş bebeğin.uyduranların yalancısıyım

Alabama'cım, sağolasın. Bu tempo salıya kadar böyle, hafta sonu da kaput. Neyse, iş olsun da Sen de yormamaya gayret et kendini arkadaşım, haftaya güzel haberlerini alıcaz zaten, az kaldı hayırlısıyla.

Alabama'cım, sağolasın. Bu tempo salıya kadar böyle, hafta sonu da kaput. Neyse, iş olsun da Sen de yormamaya gayret et kendini arkadaşım, haftaya güzel haberlerini alıcaz zaten, az kaldı hayırlısıyla.

Yemezler, sen haftasonu gezecek bir yer kesin bulursun. :icecream:

Hepinize tşk.

Patiklercim
ben normalde 28.gün olurum ama denemeden sonra 33.güne kadar sarktı tatlım

yağmursesi tatlım eminim sinir yapıyordur nikotin almayınca vücüt ama ama biliyosun bunun 1 taneside çok zaralı düşünkü içenin yanında bile durmak zararlıyken
nasıl yardımcı olunur bırakmaya valla benim nedense çok zorlanmadan adapte oldum ama günde 1-2 ye düşür bari canım ne kadar çok emek harcıyoruz ya bu sigara yüzündense vijdan azaba çekmeyelim emi bırak gitsin

kindersms sorma gitsin. bu ay sadece ilaç buğday çimi vs gibi şeylere 500 ün üzerinde verdim. gün boyu neler yiyip içiyorum boşuna emek aslında sigara içtiğim sürece. dün gece 8 den bu tarafa bu saate 2 tane içtim. ama aklım sigarada işte. kendimle çelişiyorum. yapmayacağım deyip yapmak bile psikolojimi etkiliyor.nebilim zor iş vesselam...

Yemezler, sen haftasonu gezecek bir yer kesin bulursun. :icecream:

sen napiyosun karamelim gezmelere gitmicen mi? bugün yarın hava güzelmiş ama pazar günü yağmurluymuş

yok yormuyorum sabah gittim işlerimi hallettim eve geldim bile. evde işgüç yapmıyorum hayatım sana kolay gelsin program çok yoğunmuş hafta sonu dahil olması kötü. bugün randevu aldım salı günü gidiyorum doktora hayırlısı bakalım size ne haberler getircem

iyi bari en azından epey azaltıyorsun yağmurcum buda kardır inşallah tamamen bırakırsın.

sen napiyosun karamelim gezmelere gitmicen mi? bugün yarın hava güzelmiş ama pazar günü yağmurluymuş

:teytey:yaşasın yağmurluuuuuuuu. Valla ben kışı çok seviyorum. Soğuk, yağmur, kasvet. Böyle havalar bana samimi geliyor. Dışarısı buz gibi arkadaşlarınla içtiğin kahve mis gibi, sinema, evde miskinlik vs.

6 gün çalışınca 7. gün dinlenmek istiyorsun. Ama hava güzelse illa birşey oluyor gezi, piknik vs. sanki şart gibi evden çıkmak.

Off ya amma dertlenmişim yaz geliyor diye. Valla yarın akşam çıkarız alışveriş, yemek vs pazar burnumu bile dışarı çıkarmam opuyorumnanaktan

haydaaa bu da iyi sıkılmadın mı kızım yağmurdan kasvetten ay bunaldım valla ben. tamam evde miskinlik güzel ama yeter yaptğımız miskinlik. bende nette tatile gitcek yer arıyorum. tatil köyüne mi gitsek yoksa butik bir otel mi? fikir verin kızlar siz napmayı planlıyosunuz. önerilere açığım. deniz olsun ama denize sıfır istiyorum. yeşilde olursa süper olur.

Canım bende bakıyorum tatil. o ayrı tatile gidip geleyim gerisi yağmurlu, puslu olsun :dance:

Ben Antalya manyağıyım Antalya ya gitmedim mi tatil yapmamış sayıyorum kendimi ama belki bu sene Bodrum yada Marmaris olabilir.

Geçen sene Ekim'de :ecrin_bebek: olunca bu sene bebişle gitme hayali kuruyordum ama kısmet değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…