38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım bundan 3 sene önce gittiğimiz bir yer var, muhteşem bir doğa parçası... bir göz at derim.. datça'da.. kızılbük koyu... ama sadece doğa var, şehir merkezinden uzakta... küçük odun evlerde kalıyorsun... denizin suyu içilecek gibiydi.

http://www.kizilbukahsapevleri.com/konaklama.htm

konfor arıyorsan, bodrumda clup voyage torba.... denize sıfır... çok olmasada yeşil...

Selam arkadaşlar,

Sana da kolay gelsin Karamel'cim. Mesajıma cevap vermedin????

Yağmursesi canım ne yaptın, gittin mi doktora?

günaydın Herada, açık görüyorum seni...günaydın herkese,iyi hafta sonları...........
sitede sorun vardı,şimdi açıldı.herkes iyi mi?
Badenur;bugün kontrol vardı.içinin rahat edeceği sonuçla gelirsin inşallah.

Selam arkadaşlar,

günaydın heradacım günaydın kıslar...
benim randevum cuma günü heradacım. bugün eşimin doğum günü sabah sabah onu mutlu edecek şeyler yaptım hediyesi falan:) dışarı çıkcaz şimdi:)
topik pek hareketli değil nedense dünden beri...umarım herkes iyidir...

Mutlu yaşgünleri diliyorum eşine. ınşallah bir sonraki yaşgününe baba olarak girer. Karıştırmışım, sanki bu cuma gidecekmişsin gibi aklımda kalmış. Güzel gelişmeler olur inşallah.

Selam arkadaşlar,

canım mailde de gelen birşey yok, buradaki özel mesajlarda da

bir ara site kastıydı o zaman mı gönderdin

eşine nice seneler diliyorum herşey gönlünce olsun.

topiğin hareketine gelince haklısın şeker nazarlara geldik galiba.

Solgar'ın Dong Quai Root diye bir zımbırtısı varmış oda dengeleme işlevi görüyormuş akşam ecz de yoktu sipariş verdim gelecek bakalım birde onu içelim. Hap manyağı olduk bu arada

arkadaşlar herkese merhaba,

az önce 3. kontrolümden geldim, malesef moralimsizim, ağlamaklıyım...
en son ölçümlerde 17 - 16- 16 - 16.5 - 15.5 ............ ve en küçük 10mm olmak üzere dokuz yumurta var, ne yazıkki şu ana kadar hepsi 18 mm altında kaldılar... bildiğim kadarıyla istenilen boyut 18-21 mm arasıymış... ilk defa bu kadar çok yumurta elde edildi, fakat ilk defa bu kadar küçük kaldılar...

sabah 300 fostimon + akşam 150 merional kullandım, son iki gündürde 150 +150 olarak azaltılmıştı.... +cetrotide.... ama yetmedi, yada ilk defa kulladığım fostimon bana uymadı... dozu azaltma sebebim kaliteyi korumak demişti.... şimdi bugün 450 doz merional verdi son kez. yarına yokmuş...........

yarın çatlatma iğnesi, salı sabah 9:00'da son kez kontrol edecek, herşey yolunda ise 10:00 gibi toplanacakmış.

kan aldı yine e2 için.... e2 sonuçlarım ilk 760, ikinci 1300 .......... bugünkü sonuç akşama çıkacak... doktora göre iyi yolunda ... bana göre malzeme yetersiz, kötünün iyisi...

fikrinize ihtiyacım var... :çok üzgünüm:

Valla çatlama iğnesinden sonra büyüyorlarmı bilmiyorum ama illa yarın çatlatma olmak zorunda değildin demek ki dr. yarına kadar yeterli büyüklüğe ulaşacağını düşünmüş

O yüzden Dr. un iyi dediğine lütfen sen kötü deyip moralini bozma. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar gelir.

Herbir yumurta için 250 E2 değeri öngörüyorlar küçükleri sayma 5 tane ölçü yazmışsın 5*250 =1250 eder seninde 1300 demekki ters giden birşey yok

Karamel'cim, Don Quai'ye ben de bakınmıştım. Reglin belli bir gününde başlayıp yumurta çatlatma gününe kadar kullanılan birşey diye biliyorum. Haklısın Solgar'ın var..

Badenur'cum, lütfen içini ferah tut, e2 değerin daha da yükselmiş olacak bu sefer sonucu aldığında. Karamel de genel hesabı yapmış zaten. Doktorun yumurtaların yeterince olgunlaşacaklarına inanmasa niye çatlatma iğnesi vermiş olsun ki. Diğerlerine göre küçük olan yumurtaları döllenip, hamile kalan kadınların mesajlarını okumuştum bu sitede. Biliyorsun, kalben de inan lütfen, mühim olan kaliteli döllenip bölünmeleri. Sayı ise maşallah zaten. Şu an moralini sağlam tutmalısın. Yapabileceğimiz bir tek o var çünkü. Lütfen endişeyi bir kenara bırak. O yumurtaları sana gelmeye çalışan bebeklerin olarak düşün bence. Sen inanacaksın en başta, kalanı da kendiliğinden gelecek.

inşallah seneye gidersin bebeğinle tatile canım. bende bodrum için aynı şeyleri düşünüyorum bodrum suz bir yaz düşünemiyorum. ama bu kez farklı bir yer olsun dedim. bodruma nasıl olsa haftasonu filan illaki kaçarız gerçi bu sene kacamayabiliriz ama neyse işte değişik bir yer istiyorum. antalyaya da gittim belek kemer vs.. bakınıyorum artık kısmet . antalya temmuz ve ağustosta aşırı sıcak oluyor ben dayanamıyorum.

baktım canım cici bir yere benziyor. alternatif olarak düşünüyorum. bodrum clup voyage gitmiştim. yanlış hatırlamıyorsam yalıçiftlikteydi değil mi? ozamanlar ismi başkaydı yanılmıyorsam. biz bodrumda tatil köyü pek tercih etmiyoruz çünkü o zaman dışarı çıkmıyoz. bodrum olunca da bodruma alemlere akılıyo illaki. bende bu sene içerde kalmak ve sadece dinlenmek istiyorum e mecburen. geceleri erken erken uyumaca. alkol yok eğlence yok sadece kitap deniz uyku.

badecim bak heradanın dediklerine kesinlikle katılıyorum. önemli olan ölçü değil ve 18 i aşmak değil. önemli olan 16 ya ulaşmak ve kaliteli bölünmek.son dozla onların hepsi 18 i aşacaklar merak etme. lütfen ağlamayı kenara bırak mevcutların kaliteli döllenmesi için dua et. bir kez kadın doktor muayene etmişti ve bana 8 lik bir yumurtanın kaliteli döllenerek sonuca ulaştığını söyledi bende üzülmüştüm yeterli büyümedikleri için ve ben buna inandım. sonuç ortada. sende inan lütfen.

iyi erverdicim çok şükür idare ediyoz. benimde bulantım başladı iki gündür ama nasıl iş anlamadım. herkes sabah aç karnına bulantı çekiyo bense sabah ve öglen yemek yedikten sonra gündüzleri bulantı olmaya başladı iki üç gündür. onun haricinde göğüsler iyice büyüdü. salı günü gidicez bakalım hayırlısı.
sen nasılsın şafak kaç ?
topik sessiz sakin havalar güzel herkes gezmede galiba

iftiraya bak :)))))))) işteyim çalışıyorum.

hay maşallah belirtiler başlamış süper valla

cumartesi de çalışmak hiç çekilmiyo karamelim havada böyle güzelken neyse akşam oldu kolay gelsin şeker
ya sorma başladı galiba tersten oldu ama bulantı var hergün olmasa dicem o güne özel ama üç gündür aynı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…