haydaaa bu da iyi sıkılmadın mı kızım yağmurdan kasvetten ay bunaldım valla ben. tamam evde miskinlik güzel ama yeter yaptğımız miskinlik. bende nette tatile gitcek yer arıyorum. tatil köyüne mi gitsek yoksa butik bir otel mi? fikir verin kızlar siz napmayı planlıyosunuz. önerilere açığım. deniz olsun ama denize sıfır istiyorum. yeşilde olursa süper olur.
patikler ilk tüpte ben de hcg 5 in altına düştükten 5 gün sonra adet oldum. merak etme değişiyor ama birkaç günü geçmiyor genelde
tamam canım...
günaydın heradacım günaydın kıslar...Selam arkadaşlar,
Sana da kolay gelsin Karamel'cim. Mesajıma cevap vermedin????
Yağmursesi canım ne yaptın, gittin mi doktora?
Selam arkadaşlar,
Sana da kolay gelsin Karamel'cim. Mesajıma cevap vermedin????
Yağmursesi canım ne yaptın, gittin mi doktora?
günaydın heradacım günaydın kıslar...
benim randevum cuma günü heradacım. bugün eşimin doğum günü sabah sabah onu mutlu edecek şeyler yaptım hediyesi falan:) dışarı çıkcaz şimdi:)
topik pek hareketli değil nedense dünden beri...umarım herkes iyidir...
Tamamdır Karamelito, konu halloldu)
inşallah seneye gidersin bebeğinle tatile canım. bende bodrum için aynı şeyleri düşünüyorum bodrum suz bir yaz düşünemiyorum. ama bu kez farklı bir yer olsun dedim. bodruma nasıl olsa haftasonu filan illaki kaçarız gerçi bu sene kacamayabiliriz ama neyse işte değişik bir yer istiyorum. antalyaya da gittim belek kemer vs.. bakınıyorum artık kısmet . antalya temmuz ve ağustosta aşırı sıcak oluyor ben dayanamıyorum.Canım bende bakıyorum tatil. o ayrı tatile gidip geleyim gerisi yağmurlu, puslu olsun :dance:
Ben Antalya manyağıyım Antalya ya gitmedim mi tatil yapmamış sayıyorum kendimi ama belki bu sene Bodrum yada Marmaris olabilir.
Geçen sene Ekim'de :ecrin_bebek: olunca bu sene bebişle gitme hayali kuruyordum ama kısmet değilmiş.
baktım canım cici bir yere benziyor. alternatif olarak düşünüyorum. bodrum clup voyage gitmiştim. yanlış hatırlamıyorsam yalıçiftlikteydi değil mi? ozamanlar ismi başkaydı yanılmıyorsam. biz bodrumda tatil köyü pek tercih etmiyoruz çünkü o zaman dışarı çıkmıyoz. bodrum olunca da bodruma alemlere akılıyo illaki. bende bu sene içerde kalmak ve sadece dinlenmek istiyorum e mecburen. geceleri erken erken uyumaca. alkol yok eğlence yok sadece kitap deniz uyku.canım bundan 3 sene önce gittiğimiz bir yer var, muhteşem bir doğa parçası... bir göz at derim.. datça'da.. kızılbük koyu... ama sadece doğa var, şehir merkezinden uzakta... küçük odun evlerde kalıyorsun... denizin suyu içilecek gibiydi.
http://www.kizilbukahsapevleri.com/konaklama.htm
konfor arıyorsan, bodrumda clup voyage torba.... denize sıfır... çok olmasada yeşil...
arkadaşlar herkese merhaba,
az önce 3. kontrolümden geldim, malesef moralimsizim, ağlamaklıyım...
en son ölçümlerde 17 - 16- 16 - 16.5 - 15.5 ............ ve en küçük 10mm olmak üzere dokuz yumurta var, ne yazıkki şu ana kadar hepsi 18 mm altında kaldılar... bildiğim kadarıyla istenilen boyut 18-21 mm arasıymış... ilk defa bu kadar çok yumurta elde edildi, fakat ilk defa bu kadar küçük kaldılar...
sabah 300 fostimon + akşam 150 merional kullandım, son iki gündürde 150 +150 olarak azaltılmıştı.... +cetrotide.... ama yetmedi, yada ilk defa kulladığım fostimon bana uymadı... dozu azaltma sebebim kaliteyi korumak demişti.... şimdi bugün 450 doz merional verdi son kez. yarına yokmuş...........
yarın çatlatma iğnesi, salı sabah 9:00'da son kez kontrol edecek, herşey yolunda ise 10:00 gibi toplanacakmış.
kan aldı yine e2 için.... e2 sonuçlarım ilk 760, ikinci 1300 .......... bugünkü sonuç akşama çıkacak... doktora göre iyi yolunda ... bana göre malzeme yetersiz, kötünün iyisi...
fikrinize ihtiyacım var... :çok üzgünüm:
iyi erverdicim çok şükür idare ediyoz. benimde bulantım başladı iki gündür ama nasıl iş anlamadım. herkes sabah aç karnına bulantı çekiyo bense sabah ve öglen yemek yedikten sonra gündüzleri bulantı olmaya başladı iki üç gündür. onun haricinde göğüsler iyice büyüdü. salı günü gidicez bakalım hayırlısı.
sen nasılsın şafak kaç ?
topik sessiz sakin havalar güzel herkes gezmede galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?