ayyy çok teşekkür ederim güzel temennilerin için canım benim:)) işallah hepimiz tez zamanda anne eşlerimiz de baba olur... anne baba olmayı gerçekten hakediyoruz mikroskobik bir yumurta ve sperm adına nerdeyse hepimiz makaleler yazacak durumdaysak bir bebek ,bir canlı bir hayat için neler yapmayız ki....Mutlu yaşgünleri diliyorum eşine. İnşallah bir sonraki yaşgününe baba olarak girer. Karıştırmışım, sanki bu cuma gidecekmişsin gibi aklımda kalmış. Güzel gelişmeler olur inşallah.
canım benim teşekkür ederim. allah hepimizin gönlüne göre verir umarım... ya sorma okuya okuya bitiremez sonra da kıskanırdım. artık hiç kıskanmıyorum zaten hareket yokeşine nice seneler diliyorum herşey gönlünce olsun.
topiğin hareketine gelince haklısın şeker nazarlara geldik galiba.
kızlar herkese umut ,yaşama sevinci dolu bir gün diliyorum bugün.
bugün gözümüzü yumsak hamile kalmaktan başka eminim ;daha yapmak istediğimiz başka şeyler de vardır.yaşam,hayat güzel.her türlü olumsuzluğuna rağmen.her anını dolu dolu yaşamalı.boşu boşuna sızlanmak kendimizi üzmek yerine tadını çıkarmalı.sevdiğimiz şeyleri yapmalı.bugün;ya da yazımı okuduğunuz gün kendinizi şımartan sadece bir tanecik şey yapın.görüceksiniz sonunda mutlu olacaksınız.
güneş,bahar kuşlar.......oooooooooooooohhhhhhhhhhh..kendinizi ayarlaması size kalmış.
HAYAT KISA BELKİ DE DEĞMEZ BİR KIZA
bunu hoşluk olsun diye söyledim.ben hala kızımı alma yolundayım.ona elimi uzatacağım.gelirse de gelmezse de kendi bilir.gelmezse kaybedeceği çok şey var....gelmezse eğer benim önümde dahaa çoook uzun bir hayat var.ahlayarak vahlayarak geçirmek istemediğim.(tabiii dünyaya kazık kakacak değilim. herkes birgün yolcu.zamanı da belli değil o yolculuğun.eeeeeeeeee madem bu kadar kısa ve uzun üzülerek değil tadına vararak geçirelim.tamammı güzeller.hadi hoşçakalıııııııınnnnnnnn
ARKADAŞLARIM olumunekankayizsmile herkese güzel pazarlar
hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. opuyorumnanaktan hepinizin çok güzel kocaman yüreği var, görüyorum ki, o yüreklerde de benim bir yerim var.... sağolun .... belki önceki yaşanmışlarımındaki korkular, bu kadar evham yapmaya itiyor beni...... sonuçta KISMETTE NE VARSA onu yaşayacağım... kısmette varsa mucize gibi bir sonuç çıkar, kısmette yoksa herşey süper olsada olmayacak olmaz.... bunu düşününce kendimi daha iyi hissediyorum...... ben elimden geleni yaptım, doktorum samimiyetle elinden geleni yapıyor... SİZLER sürekli pozitif enerji veriyorsunuz.... artık bundan sonrasını Allah'a bırakıyorum.......
ERVERDİ'cim, hayata bakış güzelliğin, hiç tükenmesin, hep artsın canım, hayatı acı tatlı tüm tecrübeleriyle yaşamak ve hep barışık kalmak... esas olan bu zaten...
kızlarrr benim bir ay süresince hep azbuçuk akıntım olurdu ama ben sanıyordum ki herkes böyle. iltihap için fitil ve ilaç kullandım ya hiçç akıntım yoktu maşallah kaç gündür. neyse ben işimi sağlam tutmak istedim bir de soğan kürü uyguluyorum 11 gündür gene akıntım olmadı. reglime 5 gün kaldı akıntım başladı. ben son üç dört aydır "hamile miyim? "diye hiç kuşkum bile olmadı yoktur diye nitekim olmadı da...gene öyle bir ümüdim yok ta sankiii azcıkkk bir ümit kırıntısı acaba diyorumopuyorumnanaktan... ayy öyle bişi olsa çıldırırım sanıyorum sevinçten...
WATERSS canım , hayırlısı ile 9 ayı doldurup, sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alacaksın inşallah... allah gönlüne göre versin tatlım, dediğin gibi onları sağlıkla kucağımıza almadan, tereddütler bitmeyecek... ama korkma, herşey yolunda çok şükür, öylede sürecek inşallah... ve dediğin gibi keşke bu kadar araştırmasak, keşke bu kadar çok şey bilip kendimizi sorgulamasak... bu noktada doktorumun bana gülerek söylediği sözler geldi... şöyle demişti ""hergün bir sürü hastam geliyor, ama ne follikül demeyi biliyorlar, ne hücre sayısından haberleri var, ne LH Ne FSH... bu yüzden de kendilerini hiç gerip kasmıyorlar... siz durun ne olur, biz bunları sizler için düşünüyoruz zaten... güvenin yeter"" ama elimde değil, elimizde değil... biz boşuna böyle olmadık dimi? sıfırı görünce insan ne yapabilirimin peşine düşüyor ister istemez...
erverdicim insan kendini aynı senin gibi hissedince zaten mutluluklar otomatikman geliyor biliyor musun? ben bunu tecrübe ettim buna inan. ve kızçen sana gelip annecim diye boynuna sarılacak eminim.
yağmurcum inşallah o çığlıkları atacak süprizine kavuşacaksın. şu dünyada neler oluyo neler sen niye hamile kalmayasın ben inanıyorum ve sende şu an bunun lüksünüü yaşa lütfen hamilemiyim diye düşün ve bu tatlı bekleyiş içine gir inşallah hamilesindir.
badecim en azından desteklerimiz sana birazcık ilaç oluyorsa ne mutlu bize inan endişe edilecek birşey yok şu an watersın dediği gibi hiç bitmiyorki hamile olduğunu biliyorsun ama hala acaba hamilemiyim diyorum salı günü gelipde doktor bana evet var dicekmi demeyecek mi işte sana bir level daha bitmiyor çünkü insanlar her aşamada acı şeylerle karşılaşabiliyor. ben durup durup allaha şükrediyorum ama devamını da yaşatacak mı bilemiyorum.
watercım allahın izniyle ikinci kuzuna kavuşacaksın sağlıkla inşallah. doğurup sağlıklı olduğunu bilip görünce de ömrün boyunca bu kezde naptı ne etti karnını doyurdumu dersinde başarılı oldumu geç kaldı nerde kaldı mutlu mu vs vs diye bi dünya level var değil mi bitmiyor yani allah hepimize güzel günler yaşatsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?