38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama'cım, kolaylıklar diliyorum. Zorlamadan geçen bulantılar olsun umarım. Bir açıdan da içini rahatlatır insanın; sağlıkla ilerleyen bir gebeliğin müjdesi... Dediğim gibi abartmadan tatlı tatlı bulansın umarım.

Mutlu yaşgünleri diliyorum eşine. İnşallah bir sonraki yaşgününe baba olarak girer. Karıştırmışım, sanki bu cuma gidecekmişsin gibi aklımda kalmış. Güzel gelişmeler olur inşallah.
ayyy çok teşekkür ederim güzel temennilerin için canım benim:)) işallah hepimiz tez zamanda anne eşlerimiz de baba olur... anne baba olmayı gerçekten hakediyoruz mikroskobik bir yumurta ve sperm adına nerdeyse hepimiz makaleler yazacak durumdaysak bir bebek ,bir canlı bir hayat için neler yapmayız ki....

eşine nice seneler diliyorum herşey gönlünce olsun.

topiğin hareketine gelince haklısın şeker nazarlara geldik galiba.
canım benim teşekkür ederim. allah hepimizin gönlüne göre verir umarım... ya sorma okuya okuya bitiremez sonra da kıskanırdım. artık hiç kıskanmıyorum zaten hareket yokklava:
şaka bir tarafa da herkes beklemede sözün bittiği an diye düşünüyorum. hayırdır işallah...

badenurcummm ay sen ne üzüyorsun tatlı canını. dereyi görmeden paçaları sıvıyorsun gerçekten evhamlu hatun:)) bi içini rahat tut bakalım benden betersin valla olumsuz bakış açısında. bence gayet iyi gidiyor herşey sonucu görelim bir üzülecek bir şey olursa topluca üzülürüz:)güzel düşün güzel şeyler bulsun seni. işallah hadi bakalım...

kızlarrr benim bir ay süresince hep azbuçuk akıntım olurdu ama ben sanıyordum ki herkes böyle. iltihap için fitil ve ilaç kullandım ya hiçç akıntım yoktu maşallah kaç gündür. neyse ben işimi sağlam tutmak istedim bir de soğan kürü uyguluyorum 11 gündür gene akıntım olmadı. reglime 5 gün kaldı akıntım başladı. ben son üç dört aydır "hamile miyim? "diye hiç kuşkum bile olmadı yoktur diye nitekim olmadı da...gene öyle bir ümüdim yok ta sankiii azcıkkk bir ümit kırıntısı acaba diyorumopuyorumnanaktan... ayy öyle bişi olsa çıldırırım sanıyorum sevinçten...

badenur herşey çok normal boşuna üzüyorsun kendini. catlatma iğnesi genelde bu boyutlarda yapılıyor zaten ve onlar çatlatma iğnesi olduktan sonra bile toplamaya kadar büyüyorlarmış doktorum öyle demişti. yani salıya kadar en az 3 er mm büyüyecekler. belki daha fazla. sayı da çok iyi inşallah sonuç da iyi olacak.

yağmursesi dediğin gibi iltihap gibi özel bir durum yoksa ve adete doğru kuruluk değil de akıntı artarsa büyük ihtimal hamilesin demektir. hadi inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
merhaba deniz;geç vakitte uğramışsın.hafta sonu da oldu.artık bize kendinden haber versen diyorum
bence akıntı da tam bir kriter değil.bende sürekli var olağan akıntı.hem adete doğru fazlalaşıyor da.ama sonuç?ama doğru ya..ben nedeni bilinmeyen infertilim.

kızlar herkese umut ,yaşama sevinci dolu bir gün diliyorum bugün.
bugün gözümüzü yumsak hamile kalmaktan başka eminim ;daha yapmak istediğimiz başka şeyler de vardır.yaşam,hayat güzel.her türlü olumsuzluğuna rağmen.her anını dolu dolu yaşamalı.boşu boşuna sızlanmak kendimizi üzmek yerine tadını çıkarmalı.sevdiğimiz şeyleri yapmalı.bugün;ya da yazımı okuduğunuz gün kendinizi şımartan sadece bir tanecik şey yapın.görüceksiniz sonunda mutlu olacaksınız.
güneş,bahar kuşlar.......oooooooooooooohhhhhhhhhhh..kendinizi ayarlaması size kalmış.

HAYAT KISA BELKı DE DEĞMEZ BıR KIZA
bunu hoşluk olsun diye söyledim.ben hala kızımı alma yolundayım.ona elimi uzatacağım.gelirse de gelmezse de kendi bilir.gelmezse kaybedeceği çok şey var....gelmezse eğer benim önümde dahaa çoook uzun bir hayat var.ahlayarak vahlayarak geçirmek istemediğim.(tabiii dünyaya kazık kakacak değilim. herkes birgün yolcu.zamanı da belli değil o yolculuğun.eeeeeeeeee madem bu kadar kısa ve uzun üzülerek değil tadına vararak geçirelim.tamammı güzeller.hadi hoşçakalıııııııınnnnnnnn

ARKADAŞLARIM olumunekankayizsmile herkese güzel pazarlar

hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. opuyorumnanaktan hepinizin çok güzel kocaman yüreği var, görüyorum ki, o yüreklerde de benim bir yerim var.... sağolun .... belki önceki yaşanmışlarımındaki korkular, bu kadar evham yapmaya itiyor beni...... sonuçta KISMETTE NE VARSA onu yaşayacağım... kısmette varsa mucize gibi bir sonuç çıkar, kısmette yoksa herşey süper olsada olmayacak olmaz.... bunu düşününce kendimi daha iyi hissediyorum...... ben elimden geleni yaptım, doktorum samimiyetle elinden geleni yapıyor... SİZLER sürekli pozitif enerji veriyorsunuz.... artık bundan sonrasını Allah'a bırakıyorum.......
ERVERDİ'cim, hayata bakış güzelliğin, hiç tükenmesin, hep artsın canım, hayatı acı tatlı tüm tecrübeleriyle yaşamak ve hep barışık kalmak... esas olan bu zaten...

Erverdi, hayata ve olaylara bakışına bayılıyorum yazdıklarında çok haklısın Allah sağlık verdiği müddetçe hepimize önümüzde uzun yıllar var ve olumsuzlukların hayatımızı elimizden almasına izin vermemeliyizi bazen ne kadar zor da olsa. Buradaki herkes çok olgun insanlar haaa kastım yaşla ilgili olgunluk değil, yaşanmışlıkların boş yere yaşanılmadığını hepsinini süzgeçlerinden geçtiğini gösteren arkadaşlar. Ben de buradaki bilgilerden, düşüncelerden ve yorumlardan kendi payıma düşeni çoktan çıkardım bile .

Badenur'cum, sonuçlarını ve deneyimli arkadaşların verdiği yorum ve bilgileri okudum her şey yolunda gözüküyor ama seni anlıyorum insanın başından olumsuzluklar geçince bir sonraki adımda da geri planda onlar bizim yakamızı bırakmıyor ama anladığım kadarı ile zaten düşük doz ilaçla dr yumurtaları büyütmeye çalışıyor, kalitelerine önem veriyor. Bir çoğu en az 18 mm olacak hatta üzerine çıkanlar olacaktır. Kendini yıpratmamaya çalış arkadaşım. Bak inşallah hamile kalınca göreceksin maalesef sağlıkla kucağına alana kadar evhamlar devam ediyor, bende yerine göre bazı sıkıntılar ve tereddütler yaşıyorum hamileliğimle ilgili yani bitmiyor..sağlıkla kucağımıza alana kadar bu böyle galiba. Farkındalıklarımız arttı, eskiye göre çok daha fazla şey biliyoruz ama bilirkende tıp insanı olmadığımız için tereddütler yakamızı bırakmıyor. Ben ilk hamileliğimde ne kadar mutlu ve mesutmuşum , hiç bir şeyi didik didik araştırmadım sadece haftalara göre gebelik belirtilerini okur ve geçerdim, bu sefer öyle değil. Yani diyeceğim şimdi sen tedavinde güzel gidiyorsun , sonucunda da yüzün gülecek hep beraber sevineceğiz inşallah.

Yağmursesi,
regline yaklaşırken akıntının oluşması iyi bir işaret, akıntın öyle koyu sarı ve kokulu değilse enfeksiyon olamaz beyaz veya hafif sarımsı ise güzel , hadi hayırlısı 5 gün var demişsin inşallah hamilesindir.

WATERSS canım , hayırlısı ile 9 ayı doldurup, sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alacaksın inşallah... allah gönlüne göre versin tatlım, dediğin gibi onları sağlıkla kucağımıza almadan, tereddütler bitmeyecek... ama korkma, herşey yolunda çok şükür, öylede sürecek inşallah... ve dediğin gibi keşke bu kadar araştırmasak, keşke bu kadar çok şey bilip kendimizi sorgulamasak... bu noktada doktorumun bana gülerek söylediği sözler geldi... şöyle demişti ""hergün bir sürü hastam geliyor, ama ne follikül demeyi biliyorlar, ne hücre sayısından haberleri var, ne LH Ne FSH... bu yüzden de kendilerini hiç gerip kasmıyorlar... siz durun ne olur, biz bunları sizler için düşünüyoruz zaten... güvenin yeter"" ama elimde değil, elimizde değil... biz boşuna böyle olmadık dimi? sıfırı görünce insan ne yapabilirimin peşine düşüyor ister istemez...

erverdicim insan kendini aynı senin gibi hissedince zaten mutluluklar otomatikman geliyor biliyor musun? ben bunu tecrübe ettim buna inan. ve kızçen sana gelip annecim diye boynuna sarılacak eminim.

yağmurcum inşallah o çığlıkları atacak süprizine kavuşacaksın. şu dünyada neler oluyo neler sen niye hamile kalmayasın ben inanıyorum ve sende şu an bunun lüksünüü yaşa lütfen hamilemiyim diye düşün ve bu tatlı bekleyiş içine gir inşallah hamilesindir.

badecim en azından desteklerimiz sana birazcık ilaç oluyorsa ne mutlu bize inan endişe edilecek birşey yok şu an watersın dediği gibi hiç bitmiyorki hamile olduğunu biliyorsun ama hala acaba hamilemiyim diyorum salı günü gelipde doktor bana evet var dicekmi demeyecek mi işte sana bir level daha bitmiyor çünkü insanlar her aşamada acı şeylerle karşılaşabiliyor. ben durup durup allaha şükrediyorum ama devamını da yaşatacak mı bilemiyorum.

watercım allahın izniyle ikinci kuzuna kavuşacaksın sağlıkla inşallah. doğurup sağlıklı olduğunu bilip görünce de ömrün boyunca bu kezde naptı ne etti karnını doyurdumu dersinde başarılı oldumu geç kaldı nerde kaldı mutlu mu vs vs diye bi dünya level var değil mi bitmiyor yani allah hepimize güzel günler yaşatsın inşallah.

Badenur'cum dr un doğru söylemiş ama biz kendimize laf geçiremiyoruz, ok yaydan çıkmış bir kere bir kelime deseler, internette peşine düşüp suyunu çıkarana kadar araştırıyoruz çünkü nerede olduğumuzu anlamaya çalışıyoruz madem onlara kendimizi teslim ettik, güven de duymalıyız aslında duyuyoruz da..işte da ..sı var. Bu hafta güzel şeyler olacak inşallah senin içinde..

Alabama haklısın ömür boyu bitmiyor bir sonraki aşamada ne olacak, büyütürken de öyle. Zaten bu da hayat meşgalesi onlarla uğraşıp büyütmekle zamanımız geçsin istediğimiz için herşeyi deniyoruz burada, sen de inşallah bebek ya da bebeklerinden bu hafta haber alacaksın oradalar merak etme annesi..

Gunaydın arkaaslar,

Ben bugun ise gidemedim buyuk oglum cok hastaydı bugun okula gitmedi, ates ve ishal den oturu agrıları vardı, ama simdi iyi cok sukur dun gece saat 23 ten beri misil misil uyuyor..

Bu arada soylemeden edemeyecegim içimdekileri malesef saklayabilen bir insandegilim.. Ben deniz bulut arkadasımızı protesto ediyorum.. Aylardir burda herseyimizi paylastık oldu olmadı, sevincler uzuntuler, umutlar hayal kırıklıkları.. hep beraber yasadık.. bende kanamalar dusuk tehlikeleri gecirdim ama hep sizlere haber ve bilgi verdim, kendim giremediysem erverdi veya karamel ile bir sekilde haberlestim.. Cunku burda detlestigim ve paylastıgım benimle uzulen benimle sevinen insanlara sorumluluk ve saygı duyuyorum..

Deniz bulut arkadasımız malesef o kadar ısararlı sorularımıza ragmen bizi asla bilgilendirme geregi duymadı.. Hepimiz onun icin dualar ettik kesinlikle iyi olması ve bebegini kucagna almasi icin, ama bu tur ketumluk ve bizim endiselerimize umursamazca yaklasım sahsen benim hosuma gitmedi..

Sahsi fikirlerimi paylasmak istedim sadece..

günaydın kızlarrr herkese güzel bir hafta dilerim.
esterya geçmiş olsun canım oglana gerçi iyileşmiş demişsin çok şükür. kaç yaşında oğlun?
deniz mutlaka gelecek ve anlatacaktır kendince haklı sebepleri olmalı ve vardır muhakkak diyorum ben. inşallah güzel haberler verir bize.
bugün sabah wc de yine kahverengi bi olayla karşılaştım umarım ciddi birşey değildir. artık yarın görcez anyayı konyayı.
patikler seni görüyorum günaydın canım

günaydın şekerler,

yağmursesi sana hak veriyorum artık kıskanılacak sohbetin yoğun olduğu topic olmaktan çıktık valla sengözlerimebaksanab

Alabama, hiç önemli birşey değildir sen biliyorsun kahverenginin birşey ifade etmediğini. Hem jel kullanıyorsun.

Esterya, boşver hiçbirimiz veya hiçkimse için sıkma canını. Söylemek isteyen söyler anlatmak isteyen anlatır. Benzer olmakla birlikte biraz farklı bir düşünce dün akşam aklıma geldi.
Bazen herşey yalan mı diyorum, ben burayı sadece bebek bekleyen / isteyen tiplerin bilgi paylaşımı yaptığı işi bitincede çekip gittiği bir yer olarak görmedim. Yaşıtlarımla sohbet ettiğim bir yer olarak gördüm. Belkide çok fazla duygusal olmamak lazım. ışe duygularımızı karıştırıncada kırılıyoruz / üzülüyoruz.

Bence Deniz Bulut kötü birşey olsa paylaşırdı, hiçbir kötüyü saklamadı. Bence herşey yolunda ve nazar olmasın diye ona hitaben yazılanları görmezden geliyor.

Kendi adıma söylüyorum tek bir hamileyi kıskanmışsam onun oldu, niçin benim olmadı demişsem ALLAH BANA EVLAT NASıP ETMESıN:

Evet ohhh o savasını kazandı rahatladı benim savaşım nereye kadar diye düşünülüyor ama bu insanı bir duygu bunun adı kıskançlık değil. Aksi Allahın işine karışmak olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…