- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Gunaydın arkaaslar,
Ben bugun ise gidemedim buyuk oglum cok hastaydı bugun okula gitmedi, ates ve ishal den oturu agrıları vardı, ama simdi iyi cok sukur dun gece saat 23 ten beri misil misil uyuyor..
Bu arada soylemeden edemeyecegim içimdekileri malesef saklayabilen bir insandegilim.. Ben deniz bulut arkadasımızı protesto ediyorum.. Aylardir burda herseyimizi paylastık oldu olmadı, sevincler uzuntuler, umutlar hayal kırıklıkları.. hep beraber yasadık.. bende kanamalar dusuk tehlikeleri gecirdim ama hep sizlere haber ve bilgi verdim, kendim giremediysem erverdi veya karamel ile bir sekilde haberlestim.. Cunku burda detlestigim ve paylastıgım benimle uzulen benimle sevinen insanlara sorumluluk ve saygı duyuyorum..
Deniz bulut arkadasımız malesef o kadar ısararlı sorularımıza ragmen bizi asla bilgilendirme geregi duymadı.. Hepimiz onun icin dualar ettik kesinlikle iyi olması ve bebegini kucagna almasi icin, ama bu tur ketumluk ve bizim endiselerimize umursamazca yaklasım sahsen benim hosuma gitmedi..
Sahsi fikirlerimi paylasmak istedim sadece..
Alabama, hiç önemli birşey değildir sen biliyorsun kahverenginin birşey ifade etmediğini. Hem jel kullanıyorsun.
Esterya, boşver hiçbirimiz veya hiçkimse için sıkma canını. Söylemek isteyen söyler anlatmak isteyen anlatır. Benzer olmakla birlikte biraz farklı bir düşünce dün akşam aklıma geldi.
Bazen herşey yalan mı diyorum, ben burayı sadece bebek bekleyen / isteyen tiplerin bilgi paylaşımı yaptığı işi bitincede çekip gittiği bir yer olarak görmedim. Yaşıtlarımla sohbet ettiğim bir yer olarak gördüm. Belkide çok fazla duygusal olmamak lazım. İşe duygularımızı karıştırıncada kırılıyoruz / üzülüyoruz.
Bence Deniz Bulut kötü birşey olsa paylaşırdı, hiçbir kötüyü saklamadı. Bence herşey yolunda ve nazar olmasın diye ona hitaben yazılanları görmezden geliyor.
Kendi adıma söylüyorum tek bir hamileyi kıskanmışsam onun oldu, niçin benim olmadı demişsem ALLAH BANA EVLAT NASİP ETMESİN:
Evet ohhh o savasını kazandı rahatladı benim savaşım nereye kadar diye düşünülüyor ama bu insanı bir duygu bunun adı kıskançlık değil. Aksi Allahın işine karışmak olur.
günaydın kızlarrr herkese güzel bir hafta dilerim.
esterya geçmiş olsun canım oglana gerçi iyileşmiş demişsin çok şükür. kaç yaşında oğlun?
deniz mutlaka gelecek ve anlatacaktır kendince haklı sebepleri olmalı ve vardır muhakkak diyorum ben. inşallah güzel haberler verir bize.
bugün sabah wc de yine kahverengi bi olayla karşılaştım umarım ciddi birşey değildir. artık yarın görcez anyayı konyayı.
patikler seni görüyorum günaydın canım
günaydın şekerler,
yağmursesi sana hak veriyorum artık kıskanılacak sohbetin yoğun olduğu topic olmaktan çıktık valla sengözlerimebaksanab
saol karamelim inşallah kötü bir şey değildir diyorum ben. ve hep allahtan hayırlısını istediğim için herşey ona emanet zaten. deniz konusunda ben tam tersini düşünüyorum iyi güzel şeyleri paylaşmadan duramazdı. ikinci günden beri moralsiz ve birşeylerin netleşmesini bekliyordur o yüzden yazmıyordur. ayrıca kıskanma konusuna gelince çocuk sahibi olmak isteyen ve henüz olmayan her kadın hele birde elde etmesi gecikmişse her anneye özenir ve saf bir şekilde kıskanır. hiç bir kadın hasetlik yapmamalı.o yüzden sende lütfen kendini bununla ilgili kimseye karşı savunma. eğer bir kadın kendinin olduğu için sevinip kendini olmayanların yanında şanslı hissedip yüreğini serinlendiriyorsa o kadın da bilsin ki veren allah caaart diye alır elleri boş kalır. elleri boş kalmaz sudan çıkmış balığa döner bu dünyada nefes alamaz nefes...Alabama, hiç önemli birşey değildir sen biliyorsun kahverenginin birşey ifade etmediğini. Hem jel kullanıyorsun.
Esterya, boşver hiçbirimiz veya hiçkimse için sıkma canını. Söylemek isteyen söyler anlatmak isteyen anlatır. Benzer olmakla birlikte biraz farklı bir düşünce dün akşam aklıma geldi.
Bazen herşey yalan mı diyorum, ben burayı sadece bebek bekleyen / isteyen tiplerin bilgi paylaşımı yaptığı işi bitincede çekip gittiği bir yer olarak görmedim. Yaşıtlarımla sohbet ettiğim bir yer olarak gördüm. Belkide çok fazla duygusal olmamak lazım. İşe duygularımızı karıştırıncada kırılıyoruz / üzülüyoruz.
Bence Deniz Bulut kötü birşey olsa paylaşırdı, hiçbir kötüyü saklamadı. Bence herşey yolunda ve nazar olmasın diye ona hitaben yazılanları görmezden geliyor.
Kendi adıma söylüyorum tek bir hamileyi kıskanmışsam onun oldu, niçin benim olmadı demişsem ALLAH BANA EVLAT NASİP ETMESİN:
Evet ohhh o savasını kazandı rahatladı benim savaşım nereye kadar diye düşünülüyor ama bu insanı bir duygu bunun adı kıskançlık değil. Aksi Allahın işine karışmak olur.
canım inşallah yarın herne analatacaksan ve ne hissediyorsan aynen hamile kalman giibi mucize olur ve herşey iyiye dönersen de haklısın kendince arkadaşım. inşallah yarın bilgi vereceğim.benimki biraz da sizleri üzmemek için. 2. tüpümde oldu olmadı kalbi attı atmadı belirti var yok herkesi çok sıkmıştım ve sonunda da ne yazık ki ben haklı çıkmıştım kalbi durmuştu. be sefer herkesi sıkıp üzmek istemedim. sonra anlatacağım
inşallah canım inşallah. olumunekankayizsmileGünaydın arkadaşlar.Uzun zaman oldu yazamadım hafta sonu çok yoğundu ara ara girip baktım ama sizde de pek hareket olmamış.Şimdi geçmişe bir bakıcam.
Esteryayı gördüm oğlu rahatsızmış çok geçmiş olsun arkadaşım.
Alabama yine hahverengi akıntı görmüş.Dr'lar kırmızıya dönmedikçe kahverenginin zararlı olmadığını söylerler hep.Yarın da kontrolün var inşllah herşey iyi olacak arkadaşım.
hadi hayırlısı canımın içi yarın herşey güzel olacak süper kaliteli yumoşlar bebek olacak bu güzel günlerin başlangıcı bırak tereddüt ve endişeleri olur mu? güzel şeylere kanalize ol ki olsun.Arkadaşlar herkese günaydın opuyorumnanaktan
DENİZBULUT bir mucizeyi yakaladı ve herkese umut oldu... bu sevinci hep beraber yaşadık, ileri yaşa rağmen hamile kalabileceğimize inandırdı bizi.... böyle birşeyede çok ihtiyacımız vardı... bu nedenle belki kimseyi üzmemek adına, bizlerin umutlarını kırmamak adına şu an olumsuzlukları paylaşmak istemiyor... ben onun bu konuda çok duyarlı olduğuna inanıyorum, biz de onu üzmeyelim. Arkadaşımız hayatındaki olumlu ya da olumsuz şeyleri bizlerle paylaşacaktır, belki en doğru zamanı bekliyor.
ben dün gece 12'de çatlatma iğnemi oldum, bu son iğneydi, artık yarın 10.00'da son kontrol ve herşey yolundaysa operasyon... dualarınıza ihtiyacım var...
evet canım çok şükür level level gidiyoruz inşallah yarın güzel haberler vermek nasip olur.Herkese günaydın arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Hafta sonu benim de pek fırsatım olmadı girmeye eee ne de olsa havalar ısındı artık...
Canım bulantıların başlamış.. Ay ne güzel bir duygudur bu. Hiç değilse içinde bebiş olduğunun en güzel kanıtı işte...
Ya öyle deme Karamel... Buradaki arkadaşlığımız hiç bitmez inşallah... Ben sizlerle çok mutluyum naniknaniksırnaşık şeyhihoyyyt
Gunaydın arkaaslar,
Ben bugun ise gidemedim buyuk oglum cok hastaydı bugun okula gitmedi, ates ve ishal den oturu agrıları vardı, ama simdi iyi cok sukur dun gece saat 23 ten beri misil misil uyuyor..
Bu arada soylemeden edemeyecegim içimdekileri malesef saklayabilen bir insandegilim.. Ben deniz bulut arkadasımızı protesto ediyorum.. Aylardir burda herseyimizi paylastık oldu olmadı, sevincler uzuntuler, umutlar hayal kırıklıkları.. hep beraber yasadık.. bende kanamalar dusuk tehlikeleri gecirdim ama hep sizlere haber ve bilgi verdim, kendim giremediysem erverdi veya karamel ile bir sekilde haberlestim.. Cunku burda detlestigim ve paylastıgım benimle uzulen benimle sevinen insanlara sorumluluk ve saygı duyuyorum..
Deniz bulut arkadasımız malesef o kadar ısararlı sorularımıza ragmen bizi asla bilgilendirme geregi duymadı.. Hepimiz onun icin dualar ettik kesinlikle iyi olması ve bebegini kucagna almasi icin, ama bu tur ketumluk ve bizim endiselerimize umursamazca yaklasım sahsen benim hosuma gitmedi..
Sahsi fikirlerimi paylasmak istedim sadece..
Arkadaşlar herkese günaydın opuyorumnanaktan
DENİZBULUT bir mucizeyi yakaladı ve herkese umut oldu... bu sevinci hep beraber yaşadık, ileri yaşa rağmen hamile kalabileceğimize inandırdı bizi.... böyle birşeyede çok ihtiyacımız vardı... bu nedenle belki kimseyi üzmemek adına, bizlerin umutlarını kırmamak adına şu an olumsuzlukları paylaşmak istemiyor... ben onun bu konuda çok duyarlı olduğuna inanıyorum, biz de onu üzmeyelim. Arkadaşımız hayatındaki olumlu ya da olumsuz şeyleri bizlerle paylaşacaktır, belki en doğru zamanı bekliyor.
ben dün gece 12'de çatlatma iğnemi oldum, bu son iğneydi, artık yarın 10.00'da son kontrol ve herşey yolundaysa operasyon... dualarınıza ihtiyacım var...
saol karamelim inşallah kötü bir şey değildir diyorum ben. ve hep allahtan hayırlısını istediğim için herşey ona emanet zaten. deniz konusunda ben tam tersini düşünüyorum iyi güzel şeyleri paylaşmadan duramazdı. ikinci günden beri moralsiz ve birşeylerin netleşmesini bekliyordur o yüzden yazmıyordur. ayrıca kıskanma konusuna gelince çocuk sahibi olmak isteyen ve henüz olmayan her kadın hele birde elde etmesi gecikmişse her anneye özenir ve saf bir şekilde kıskanır. hiç bir kadın hasetlik yapmamalı.o yüzden sende lütfen kendini bununla ilgili kimseye karşı savunma. eğer bir kadın kendinin olduğu için sevinip kendini olmayanların yanında şanslı hissedip yüreğini serinlendiriyorsa o kadın da bilsin ki veren allah caaart diye alır elleri boş kalır. elleri boş kalmaz sudan çıkmış balığa döner bu dünyada nefes alamaz nefes...
canım inşallah yarın herne analatacaksan ve ne hissediyorsan aynen hamile kalman giibi mucize olur ve herşey iyiye döner
inşallah canım inşallah. olumunekankayizsmile
hadi hayırlısı canımın içi yarın herşey güzel olacak süper kaliteli yumoşlar bebek olacak bu güzel günlerin başlangıcı bırak tereddüt ve endişeleri olur mu? güzel şeylere kanalize ol ki olsun.
evet canım çok şükür level level gidiyoruz inşallah yarın güzel haberler vermek nasip olur.
günaydın kızlarrr herkese güzel bir hafta dilerim.
esterya geçmiş olsun canım oglana gerçi iyileşmiş demişsin çok şükür. kaç yaşında oğlun?
deniz mutlaka gelecek ve anlatacaktır kendince haklı sebepleri olmalı ve vardır muhakkak diyorum ben. inşallah güzel haberler verir bize.
bugün sabah wc de yine kahverengi bi olayla karşılaştım umarım ciddi birşey değildir. artık yarın görcez anyayı konyayı.
patikler seni görüyorum günaydın canım
ne güzel yazmışsın bravo budur yani inşallah hep pozitiflikler bizi bulsun. bulacak da zaten. çünkü biz pozitifiz dimi ama.olumunekankayizsmilegünaydın alabama, yarın senin içinde önemli bir gün, benim içinde... sende boşuna panik yapma olur mu? senin şu sözün hep aklımda SAĞLAM BASMAK LAZIM.... evet sağlam basalım, bu sefer umutluyum, sonuna kadar da bu düşüncemi korumaya niyetliyim...
Keşke her haber hamilelik haberi olsa, keşke hamile kalmayan yok deyip rahata ersek... her olumlu haberde işte bu deyip seviniyoruz zaten........ her negatifte o karamsarlığı yaşıyoruz, ya da güzel başlayıp kötü biten sonuçlarda....
hep sevinç olsun arkadaşlar, hep pozitif enerji yaratalım, çevremizde zaten yeterince olumsuz düşünceler var... burda da artık olumsuz düşünceler olmasın. yoksa anlamı kalmaz ....
tamam canım ne güze anlatmışsın. bende bugün haftabaşı diye işe geldiydim. çok da takılmadım sabah yıkım olmadı bana nedense olur dedim geldim. eşimede söylemedim. ama öğlen gibi gidiyim eve bari. uzatayım ayaklarımı. hakkımızda hayırlısı hepimiz için. olumunekankayizsmileMerhaba Alabama'cım bugün o zaman dinlenerek geçir. Ben kahverengi lekelenme olduğunda dr uma gittiğimde USG de aynen şöyle bir görüntü vardı keseden oldukça küçük biraz keseye yakın iki ufak kara delil, dr işte hafif kanamalar burada oluyor ama kanamanın sürekli olmadığı ve devam etmediğini renginin kahverengi olmasından anlıyoruz bu iyi bir şey, bir diğer iyi şey ise bana bak görüyormusun kese o kanamalara oranla ne kadar büyük yani kesenin düşmesinde bir tehdit oluşturmuyorlar şu an için demişti. Bir diğer en önemli noktada kesenin çevresi büzülmemiş net ve düzgün çizgiler demişti ve istirahat vermişti. Şimdi yarın sana da açıklar , sen bugün dinlen merak etme bebeklerin ya da bebeğin seninle canım. Yarını ben de sabırsızlıklıkla bekliyorum.
ne güzel yazmışsın bravo budur yani inşallah hep pozitiflikler bizi bulsun. bulacak da zaten. çünkü biz pozitifiz dimi ama.olumunekankayizsmile
tamam canım ne güze anlatmışsın. bende bugün haftabaşı diye işe geldiydim. çok da takılmadım sabah yıkım olmadı bana nedense olur dedim geldim. eşimede söylemedim. ama öğlen gibi gidiyim eve bari. uzatayım ayaklarımı. hakkımızda hayırlısı hepimiz için. olumunekankayizsmile
evet waterscım ya gidiyim ben en iyisi tv seyretmek evde oturmak da ne zevkliymiş mart başından beri keyfine vardım yani. neyseki kardeşimin askerden gelmesine 1 ay kaldı. o geldikten sonra daha rahat edeceğim. kocam işte yanlız olmayacak birlikte olacaklar bende yavaş yavaş eve kayarım inşallah. bugün pek hareket yok zaten. insan kendini dinliyor dinlemeden edemiyor ama allahtan belirtiler devam ediyor. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?