38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım çok teşekkürler, motivasyonum arttı inanki........ HARİKA........ SÜPER

hikaye çok güzelmiş ve çok doğru relax olmak çözüm ama işte hherzaman başarılı olamıyoruz.
erverdi yine ne işin var hemen çıkcam demişsin.
waters canım doktor bize transferden sonra ilişki vermedi ve biz hala ilişkiye girmiyoz bakalım yarın ne diyecek. sanırım bi müddet daha vermeyecek. eve geldim uzandım dinlenmece. biraz kasık ağrım da var. uzattım ayaklarımı.
esterya canım evet öyleymiş umarım benimde geçicidir. ve sıkıntı yaratmaz.

kızlar birkaç ileti okuyunca yazma gereği hissettim.buradaki herkesin önemi ayrı benim için.herkes farklı farklı yerlerde.çünkü hepimiz farklıyız.öyle değil mi?ne sen ,ben olabilirsin ne de ben sen.ne ayşe fatma gibi olabilir.ne de fatma bir diğeri gibi.herkes farklı...ben arkadaşlarıma boşveremem üzgünüm.şurada sanal ortamda iyi kötü birkaç şeyi paylaşmışsak eğer,.benim için herkesin ayrı bir değeri vardır.

ben denizin bizleri üzmemek adına birşeyler yazmamış olduğuna inanıyorum.aksi halde çıkar gider bir daha uğramazdı.açıkçası sanal ortamdan da nazar geçebileceğini ilk olarak okudum ve şaşırdım.oluyormuymuş öyle şey?
Ben buradaki her arkadaşıma ;arkadaşıma diyorum çünkü hiçbiriniz birer tip olarak belirmediniz benim gönlümde.dediğim gibi,herkes farklı yaradılışta.
ESYERYA;cım sanırım fazla merakta kalmış arkadaşım.o yüzden sitem etmiş Deniz arkadaşımıza.Esterya cım.lütfen sakin ol arkadaşım.deniz de söylemiş.bir netleşsin yazacağım diye.sen şimdi hamilesin.dikkat et kendine güzelim benim.bibiliyi heyecanlandırma....relaks relaks güzelimm.canım benim oğluna da çok geçmişler olsun.şimdi daha iyiymiş.ne kadar büyüse de yine çocuk değilmi annenin gözünde

kızlar ilk izlenimlerim bunlardı şimdi çıkmalıyım.sonra hepinizi okuyacağım güzeller..hoşçakalııııııınnnnnnnn

ayyyyhh kızlar ne yoruldum ne yorulduuumm.hemencik bi çay koyuverdim..acıcık diyneniyim.
sabah kurs,öğle ana sağlık sonra eczane.toplamda rahat 6 km de yürüyüş yapmışımdır.varın anlayıverin yorgunluğumu.ama özlemişm aklım burdaydı yaa.umarım herkesiyidir.herşey yolundadır.az sonra okuyacağım.görüşürüüüüüüüüüzzzzzz

Bu ara hep yoğunsun arkadaşım.Çok sağlam belin var herhalde 6 km yürüyüş yaptığına göre.Benim az bir yol yürüyeyim belim kopuyor vallahi.Hafta sonu oğlanı gezdirdik belim ağrıyor daha bugün bile.Sen neler yaptın öyle ana sağlık ve eczanede.

Solgar'ın Dong Quai Root diye bir zımbırtısı varmış oda dengeleme işlevi görüyormuş akşam ecz de yoktu sipariş verdim gelecek bakalım birde onu içelim. Hap manyağı olduk bu arada

Karamel'cim hatırladığım kadarıyla yumurta kalitenin artması için sana embriyolog Herbalife Tangkuei vermişti değil mi? Peki bu bahsettiğin ne. Yani hem onu hem de bunu mu kullanacaksın? bir de bunları nereden alıyorsun. Bilgi verebilir misin?

karamelim nerdesin herada sen de gözükmüyorsun bi çıkın be a. kimse yoksa yok biz kaynatırız burda bak ben eve geldim yemek yapıyorum bir taraftan. açım aç öğlen yemiyorum kilo vercem diye imanım gevriyo valla...

ben de bi güzel uyumuşum ki sormayın evde olup işin ucundan tutamayınca yapcak bişi kalmıyo ya yemek yapcan ya yemek yicen yada miskinlik yapcan. bi tabak meyvemi yedim. geldim ne var ne çok kızlarr

canım, bunuda sipariş verdim ancak 2 gün üst üste getirtmeyi unuttular bende herşeyde bir hayır vardır diyerek almaktan vazgeçtim.

Tang Kuei olan hapı emb. verdi herbalif satıcılarında varmış incelediğim kadarıyla.

biraz işim vardı canım. öyle aç kalarak diyet yapma

ALABAMA;canım kahverengi leken olmuş:çoğu hamilelikte oluyo r:esterya da çok yaşadı:yarın dr un en güzelini en iyisini söyler biz de buradan iyi haberini belki de keseyi gördüğün müjdesini alırız

PATİKLER;evet canım :havalar ısınıyor yavaş yavaş:ben de güzel havayı görünce hiç evde durmak istemiyorum:bu hafta sonu kendimi dinledim:bazen çok ta iyi oluyor:kurulu düzenin dışına çıkmak bazen iyi geliyor

HÜLYA; evet yaa arkadaşım bu aralar böyle oldu:sürekli kullandığım bir ilaç vardı onu yazdırmaya gittim ana sağlığa oradn da eczane işte:böyle

BADENUR;canım yarın ki opun hayırlı olsun:tatlı uykukarın olsun:noooooooluuuurrr beni de al cebineç:çpk tatlıdır o uyku:neyse bende önümüzdeki aya tatlı uykularda olurum inşallah:bu ayki preesit maceram uzattı talı ruyamı

ben de bi güzel uyumuşum ki sormayın evde olup işin ucundan tutamayınca yapcak bişi kalmıyo ya yemek yapcan ya yemek yicen yada miskinlik yapcan. bi tabak meyvemi yedim. geldim ne var ne çok kızlarr

Ohhhhhhhhhhhhhh iyi yapmışsı arkadaşım.Çok tatlıdır o hamileliğin ilk aylarındaki uykular.Tadını çıkar bunların.Yarın da kalp atışını alınca daha bir iyi uyursun inşallah.

yarasın canım uykuların sana da bebeğine de.

canım vallahi nasıl uyuduğumu hiç hatırlamıyorum, ama uyanırken hemşireler ismimi avaz avaz söyledikleri zaman... aaaa ne çabuk bitti diyorum... :roflol: iyikide uyutuyorlar ya bunu da transferde olduğu gibi uyutmadan yapsalar... daha korkunç olurdu.

ERVERDİ daha preseed'in sonucu belli olmadıki şekerim, dur bakalım, belki bir süpriz olur, herşeyde umut.....

ALABAMA yarın tek mi? çift mi? o da belli olacak değil mi?

ERVERDİ daha preseed'in sonucu belli olmadıki şekerim, dur bakalım, belki bir süpriz olur, herşeyde umut.....

yok canım.sonucu belli gibi.hani adetten önce küçük bir öfke patlaması olur.bu sabah geldiler sağolsunlar.adet gerginliği yani...neyse yaaa olmzsa tüpten sonra da yumurtam hemen bitecek değil ya.o zaman da deneriz kazasız belasız inşallahyerimseniben

Ohhhhhhhhhhhhhh iyi yapmışsı arkadaşım.Çok tatlıdır o hamileliğin ilk aylarındaki uykular.Tadını çıkar bunların.Yarın da kalp atışını alınca daha bir iyi uyursun inşallah.
inşallah canım yarın ben doktoro gittiğimde farklı birşey söylemezse 6+4 oluyorum. kalp atışını alır mıyım acaba? yani bu zamanda çıkar mı yani?

evet canım çok heyecanlı sanırım o kesin belli olur. ama bu iş de bi şekil yani keseyi görüyosun içi dolu mu boşmu davası var hadi dolu bu kez kalp atışı inşallah yarın herbişiy belli olur. sen hangi merkezde oluyosun tedavini badecim?

şafak kaç erverdicim adet için belirtilerin hepsi bebek belirtisi olabiliyo dimi şekercimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…