38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Bel fıtığı da olabilir arkadaşım ama hiç dr'a gitmedim onun için.Bir kez gitmiştim bacağıma vurunca siyatik demişti.Hiç MR çekilmedi ama.Şimdilik idare ediyorum.Hamileyken bacağıma çok vuruyordu.
hülyacım ben de sol kolumun üstüne yatamazdım hiç. geçen yıl dr gittim hem boyun fıtığı hem de kemik düzleşmesi çıktı. kolumda ki olay bacağımda da nüksetti. yürüyünce belim ağrıyor. bacağımın üstünde uzun süre yatamıyorum. uyuşuyor sanırım o da bel fıtığı ...

alabama cım;adet olmam gereken tarih 18 nisan.şafak saymıyorum.kendime ancak % 1 ihtimal verebilirim.olur olur oda tutar belki .ama çok düşük bir ihtimal.ben şimdiden memorial maceramı planlıyorum.kafam dolu. tüp direktörü Semra Hanım var.bu hafta sonuna gitmeyi düşünüyorum randevu alabilirsem.kişi olarak bana çok soğuk görünen bir bayan.ama neyse bana kişiliği değil ustalığı lazım tedavim sürecinde..fazla da görmedim zaten.belki de öyle değildir.tvde görüm 1 2 kez.bir de nette araştırırken.
senin ve badenurun güzel haberini bekliyor olacağım yarın.erken mi gideceksin dr a?*

ALABAMA canımcım bak senin kesecikte dolu, yarın gümbür gümbür duyacaksında..... öyle güzel geleceksinki buraya... site yeniden şenlenecek....... başından beri senin hep hamile kalacağını düşündüm.... his mi? beklenti mi? ne bilmiyorum ama emindim.... şimdi yine eminim... sağlam basıyorsun, bu böyle devam edecek... etsinde lütfen....

kendimle ilgili şuan hiçbirşey hissedemiyorum, ancak embriyologdan alacağım sonuçlardan sonra hislerim şekillenecek sanıyorum... bu aşamada çok ümitlenmemem lazımki, yoluma devam edecek gücüm olsun... çünkü ben baştan çuvallıyorum, transfere kadar gidemediğim oldu çünkü...

Son düzenleme:

canım önce görüşürsün ama içine de sinmezse de kendini zorlamazsın, rahat olmak çok önemli, güvenmek çok önemli... inşallah herşey içine siner... ne yalan söyliyim, bu seferde başaramazsam benimde adresim orası, el ele tutuşur gideriz... ama inşallah şu %1'lik mucizen bile gerçek olurda... tüpçülere yolun bir daha düşmez...

BADENUR; hayır canım.tüp olumsuz olacak diye değil.ben hazırlıklı olayım da bırak ne olacaksa onu seyredelim.ama seyrederken de ileri dönük alternatifim var demek istedim arkadaşım.yoksa kim negatif bir sonucu arzu eder?

kızlar ben kaçıyorum erkek bir bebek sevmeye gidiyorum.hani geçenlerde bana gelmişti.sevimli kız gibim bir yavru...işte o....hoşçakalıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kizlar selam
umarim hepiniz iyisinizdir.
ALABAMA canim yarin iyi haberini bekliyorum, insallah bebisinin kalp atisini duyacaksin.
Esterya canim gecmis olsun ogluna.
DENIZ BULUT acikcasi seni ben de cok merak ediyorum. Daha once sordum cevap vermedin ama sabirla bekliyorum. bizi uzmemek icin konusmadigini tahmin edebiliyorum. Hatirlarsan ben de ayni nedenden dolayi topigi terketmistim bir ara. 2 kez yumurtalarim kistlerden dolayi buyumeyip tedavim iptal edilmisti ve asilama onulmustu. Ben de cok umutsuz oldugumu sizlerle paylasmistim ve Monetadan cok agir bir firca yemistim. o zaman anlamistim ki sikintilarimla insanlari uzmemem gerekiyor.Topigi terketmis ve hersey yoluna girdikten ve isler iyi olduktan sonra guzel seyleri sizinle paylasmistim. Yani diyecegim seni anlayabiliyorum. Sen bizi sikmamak ya da uzmemek icin konusmuyorsun. Ama ben kendi adima soyleyeyim iyi gunde de kotu gunde de yanindayiz arkadasim. Umarim hersey iyi gider ve bizimle guzel haberlerini cok yakinda paylasirsin.

dr.paul ruskin öğrencilerine yaşlanmanın belirtilerini öğretirken şu olayı öğrencilerine anlatır.
Hasta ne konuşuyor,ne de söylenenleri anlıyor
Bazen saatlerce anlaşılmaz şeyler geveliyor
Zaman ,yer ya da kişi kavramı yok
Yalnız,nasıl oluyorsa,kendi adı söylendiğinde tepki veriyor
Son altı aydır onun yanındayım,ne görünüşü için bir çaba sarfediyor ne de bakım yapılırken yardımcı oluyor
Onu hep başkaları besliyor,yıkıyor ve giydiriyor
Dişleri yok.,yiyeceklerin püre halinde verilmesi gerekiyor
Gömleği salyalarından dolayı sürekli leke içinde
Yürümüyor
Uykusu sürekli düzensiz
Gece yarısı çığlıklarıyla herkesi uyandırıyor
Çoğu zaman mutlu ve sevecen,fakat bazen ortada bir sebep yokken sinirleniyor
Biri gelip onu yatıştırana kadar da feryat figan bağırıyoR

Bu olayı okuduktan sonra,Ruskin öğrencilerine böyle birinin bakımını üstlenmek isteyip istemediklerini sorarÖğrenciler bunu yapamayacaklarını söylerler.Ruskin kendisinin büyük bir zevkle yaptığını ve onların da yapması gerektiğini söyleyince öğrenciler şaşırırlar.
Daha sonra Ruskin hastanın fotoğrafını dolaştırmaya başlar.fotoğraftaki dr un altı aylık minik kızıdır.Dr Ruskin,Amerikan Tıp Birliği derdisindeki makalesinde(günümüzde çok yaşandığı gibi)gülünç bir yanlış anlamanın insana nasıl tamamen farklı bir perspektif kazandıracağını anlatmaktadır.

herkese iyi akşamlar kızlar.eşim mesaide idi.içimden geldi paylaştım.

günaydın güzeller
.uyuyun uyuyun
ben duamı okuyum
bugün Alabama ile Badenurun günleri.
BADENUR tatlı uykuların olsun
ALABAMA minik yavrusunun haberini getirsin inşallah........

Alabama canım 6+4'te kalp atışını alırsın büyük ihtimalle senden müjdeli haberi bekliyoruz.Bize moral ol arkadaşım.

Badenur arkadaşım senin de opu işlemin vardı bugün değil mi.Sen de bize güzel haberler ver canım.Hayırlısıyla kaliteli yumurtaların olsun canım.Güzelce döllensinler de sana bebek olarak geri dönsin arkadaşım.

günaydın arkadaşlar

Erverdi sen nasılsın canım.Onlıne gördüm seni.Belirtilerin ne durumda canım.

sağol canım iyiyim.sen iyimisin?yoksun bu aralar.Herada da uğramıyor.sakinleşti burası.bende adet yönünde belirtiler var.beklemiyorum hamilelik.sende durumlar nedir?
on line gözüküyorum pc başında değilim.arada bakınca gördüm.

Gün içinde uğruyorum ama kimseleri göremiyorum.Herkesin işler yoğun herhalde bu gün inşallah iyi haberler gelir de topik eski günlerine döner.Öfke patlamsından bahsetmişsin aynısı bende de var.Hafta sonu başladı.Ama onu sadece adet belirtisi olarak nitelendirme.Çünkü ben hamile kaldığım zamanlarda da çok sinirli günlerim olmuştu.Hiç belli olmaz yani.Ben belirtilerden emin olamıyorum jel kullanıyorum ya.Adet de olunmuyormuş crinoneyi kullanırken.Geçen ay günüm geçmişti ne güzel daha emin olabiliyordum.Bu ay hiç emin olamıyorum ama günümüz aynı gibi.Herhalde pazartesi yaptırırım beta hcg testini.

benim pek giremememim sebebi;geçen hafta preesitten dolayı rahatsızdım.sınavdan da çıkmıştım üstelik.rahatsızken kursada gidemedim.şimdi dersler birikti.hem çok ta zorluyor beni.bu yıl vermeliyim.

evet inşallah güzel haberler sırayla gelirse burası şenlenir.ben arkadaşlardan bekliyorum güzellikler.

test yapıcakmışsın.ben hiç düşünmüyorum.günümü 3 gün geçmeden düşünmem.ama benimki pek yüzsüzdür tık der gelir.

arada uğrarım yine .sana kolaylıklar gelsin.pc m açık.Alabamanın randevusu 9 daydı.kısa süre sonra yazar birşeyler diye umuyorum.Badenur 10 da girecekti opuya.zannedersem 12 ya da 1 i bulur

ben güzel haberlerle geldim allahıma binlerce kez şükürler olsun. dostlarım 7.8 mm lik bir yeğeniniz var artık. kuzumuz bir tane. 6 hafta 5 günlük. veeee yolk kesesi oluşmuş. kalbide pıtpıtpıt atıyo fasulyemin. sizi çok seviyorum hepinizden allah razı olsun :) inşallah bugün bade ve denizden güzel haberler alalım ben de sevincimi yaşayabileyim. ve hepinize allah enn enn en kısa zamanda bu mutluluğu nasip etsin kızlar. ve tabii ki benim mutluluğumda devam etsin hayırlısıyla.

ah canımmm şimdi tel çaldı odaya girdim de bakıim dedim.çok sevindim .günün ilk güzel haberi senden.güle güle iyi bak fasilleni filizlendir yeşillendir.hayırlısı ile.Allah tamamına erdirsin.yolk kesesinin olmasının çok iyi olduğunu biliyorum.sağlıklı gebeliği gösterirmiş.Allah kucağına da almayı nasip etsin..güzel haberimi de aldım.şimdi daha rahat derse veririm kendimi.bir de Badenur gelse.o da yüreğime,yüreğimize su serpse............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…