hülyacım ben de sol kolumun üstüne yatamazdım hiç. geçen yıl dr gittim hem boyun fıtığı hem de kemik düzleşmesi çıktı. kolumda ki olay bacağımda da nüksetti. yürüyünce belim ağrıyor. bacağımın üstünde uzun süre yatamıyorum. uyuşuyor sanırım o da bel fıtığı ...Bel fıtığı da olabilir arkadaşım ama hiç dr'a gitmedim onun için.Bir kez gitmiştim bacağıma vurunca siyatik demişti.Hiç MR çekilmedi ama.Şimdilik idare ediyorum.Hamileyken bacağıma çok vuruyordu.
evet canım dokuza aldım randevuyu :jeyyar:sırnaşık şey
alabama cım;adet olmam gereken tarih 18 nisan.şafak saymıyorum.kendime ancak % 1 ihtimal verebilirim.olur olur oda tutar belki .ama çok düşük bir ihtimal.ben şimdiden memorial maceramı planlıyorum.kafam dolu. tüp direktörü Semra Hanım var.bu hafta sonuna gitmeyi düşünüyorum randevu alabilirsem.kişi olarak bana çok soğuk görünen bir bayan.ama neyse bana kişiliği değil ustalığı lazım tedavim sürecinde..fazla da görmedim zaten.belki de öyle değildir.tvde görüm 1 2 kez.bir de nette araştırırken.
senin ve badenurun güzel haberini bekliyor olacağım yarın.erken mi gideceksin dr a?*
günaydın arkadaşlar
Erverdi sen nasılsın canım.Onlıne gördüm seni.Belirtilerin ne durumda canım.
sağol canım iyiyim.sen iyimisin?yoksun bu aralar.Herada da uğramıyor.sakinleşti burası.bende adet yönünde belirtiler var.beklemiyorum hamilelik.sende durumlar nedir?
on line gözüküyorum pc başında değilim.arada bakınca gördüm.
Gün içinde uğruyorum ama kimseleri göremiyorum.Herkesin işler yoğun herhalde bu gün inşallah iyi haberler gelir de topik eski günlerine döner.Öfke patlamsından bahsetmişsin aynısı bende de var.Hafta sonu başladı.Ama onu sadece adet belirtisi olarak nitelendirme.Çünkü ben hamile kaldığım zamanlarda da çok sinirli günlerim olmuştu.Hiç belli olmaz yani.Ben belirtilerden emin olamıyorum jel kullanıyorum ya.Adet de olunmuyormuş crinoneyi kullanırken.Geçen ay günüm geçmişti ne güzel daha emin olabiliyordum.Bu ay hiç emin olamıyorum ama günümüz aynı gibi.Herhalde pazartesi yaptırırım beta hcg testini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?