38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım ya bende çok üzüldüm keşke daha iyi bir durum olsaydı ama bak buna da şükür diyelim şimdilik. biri iyiymiş kaliteliym ve döllenmiş yola devam ediyo annesi seni yolda bırakmadı ki allah büyük kaliteli olsun bölünsün o bir tane yeter. diğer ikisi de yarın belki döllenmiş olacak belki üç olur lütfen moralini toparlamaya çalış bol dua et. ben senin için dua ediyorum hayatım. toparlan lütfen.

anladım canım daha yolumuz uzun inşallah ogünler de gelir. artık ben her gazı bebek sanarım kesin.

BADENUR;
ıstediğimiz sağlıklı döllenen bir yumurtaydı.senin yumurtan da döllenmiş.dileyelim bundan sonra da güzelce bölünmeye devam etsin.hakkımızda hayırlısı.......

HÜLYA; evet erken benim için ama belirtiler o yönde.ara ara kendini belli eden adet sancım haber veriyor.önümüze bakalım.benim umudum yok.senin olsa bari.

kocaman bir mesaj yazdım badenur a. gitmedi mesaj da nere gitti bilmiyorum. kısaca badenurcum nolur karamsar düşünme belki o devam eder yoluna. duacıyım bozma moralini...

sağolun arkadaşlar, hepiniz olumluyu aşılamaya çalışıyorsunuz ama ben bu sahneyi tam dört kez yaşadım... değişmiyor,,, sadece ilk denemem de 1 tane çıkmıştı, 8 hücreliydi.... sonra hep elim boş kaldı... transfer aşamasına varamadım... yarına hücre sayısının katlanacağınıda pek sanmıyorum.... şimdi hadi beşinciye umutlarımı yeşertip başlayayım, sonuç değişirmi? değişeceğine inancım kalmadı.

kindersms ya dur sorma öyle cıs sorular bana zaten kendimden utanır oldum vallalmaz:
keramel evet kıskanıyorum niye hep seni öpüyor beni hiç öpmüyor ve beni sormuyor bak yarın regli tarihim hertarafım geriliyor. ümidim kalmadı gene bitti gitti sorcan öpcen tabi..
watersciğim ben sitem ederek söylemedim ama ovülasyon günlerim de iki ayrı mesajımda soru sormuştum dün de preseedle ilgili görmemişsindir gözden kaçtı biliyorum. olsun önemli değil valla

canım benim bende kendime cıs yaptım
inşallah olmassın regliiiiiii

keramel evet kıskanıyorum niye hep seni öpüyor beni hiç öpmüyor ve beni sormuyor bak yarın regli tarihim hertarafım geriliyor. ümidim kalmadı gene bitti gitti sorcan öpcen tabi..

canım yaaa delikız seni sormamak olur mu hiç :1hug:

sana takılmazsak işimiz rast gitmez. inşallah regl günün değildir yarın

ayyy size bişi diyeyim benim eşim iri kemikli çok sert bi yapısı var. ben de onun aksine narin yaplıyım. inanır mısınız evlendim evleneli işkence çekiyorum bir nevi şiddet hele şu regli zamanı hertafım öyle gergin ki kendim bile dokunsam canım yanıyor adeta eşim de saolsun paldır küldür bi adam öyle ince narin dokunuşunu görmedim. adam sözüm ona dokunacak saçıma dokunsa yoluyor az sarılsa kemiklerim kırılıp zaten göğüsler gergin bağırıyorum resmen yatarken az bacağını şu tarafa atacak oluyor kemiklerim kırılıyor.burnumu sıkacak resmen gözlerimden yaş fışkırııyor,yanağımı sıkacaksa tam bir saat yanağım kıpkırmızı geziyorum dün gece az kalsın ağlayacaktım. ya benim bu regli belirtisi olan mithiş sancılarım sona ermeli ya da bu herifle yatakları ayırmalı gerektiği zamanlarda aynı yerde buluşmalıyım.ben ona diyorum nolur beni sevme adam tamam diyo duramıyorki kişiliği bu.
o yüzden karamelcim beni öpceksen de az öp lütfen hiç öpmeseniz olmaz.beni sorun halimi hatrımı dimi ama.annem bile sordu bugün telefon açıp var mı belirti die:kedi: gerginim bak yarın tık der gelir görürsünüz. ertesi gün de dr gidecem bir ertesi gün tahlil yaptıracam.
hülyacım işte yukarıda yazdığım şeylerden ötürü yarın gelcek diyorum keşke gelmese.

Badenur'cum,

Ne hissettiğini gayet iyi anlıyoruz inan. ınsan kötü hissediyor tabii ama toparlıyorsun ve tekrar denerim diyorsun. Ben üst üste 40 gün arayla transfere bile gidemeyen iki deneme yaptıma ama yine de bir kere daha deneyeceğim diyorum. Lütfen sen de inancını kaybetme, ihtiyacımız olan bir tek adam gibi embriyo, o da sende olacak inşallah. Hem geç döllenme diye birşey de var; bakarsın diğer ikisinden de bir sürpriz gelebilir. ınşallah güzel bölündüğü haberlerini alırız senden. Bir sürü yumurtan var, elbet biri kaliteli çıkacak. Haydi topla kendini arkadaşım.

Waterss'cim canım benim ne de güzel yazmışsın... Ben gayet iyi toparlandım inan...Üzülünce insan birşey kazanmıyor ki... İnsan her ne olursa ne kadar gülen gözlerle bakarsa dünyaya zamanı gelince o kadar olumlu şeylerle karşılaşabiliyor. Hep söylüyorum, çok ama çok istiyorum hamile kalmayı ama hamilelikten çok daha önemli şeyler var hayatta... Önceden de hepinize anlatmıştım belki hatırlarsın...Böbrekle ilgili sağlık sorunlarım başladığında sağlığın herşeyden çok daha önemli olduğunu anladım. Bu herzaman bildiğim birşeydi ama yaşamak çok farklı, insan daha iyi anlıyor.. O nedenle n'apalım, elimizden geldiğini yapmaya devam edeceğiz tabiki ama yeterki sağlığımız yerinde olsun... İçimde hep bir umut var olacağına dair...Buradan inşallah paylaşmaya devam edeceğiz tüm yaşayacaklarımızı....Öpüyorum canım benim...

Canım benim gayet iyiyim ya sen nasılsın? Ben de şimdilik tüp filan düşünmüyorum hem de uzun bir süre.. Belki bir daha da denemem. Bilemiyorum bakalım zaman ne gösterecek? Ben şimdi doğal yollara yöneldim.. Preseed en büyük umudum, inşallah bende de bir işe yarar...Bitkisel kürler yapsam mı yapmasam mı hiç bilmiyorum... Zaman herşeyin ilacı...Bakalım...Hoşçakal canım benim...

ohh maşallah milleti öpüp kokluyon ısırıyon falan ama bak bizi sorduğun yok küstüm küstümmmmkaydirigubbakcemile

Utandırdın beni ve haklısın valla. Seni de kocaman öpüyorum canım. Sadece acayip bir histerik ortama dönüştü bu işyeri, iki dakika girip çıkıyorum, koşturma biter sandım ama bitmedi, bu hafta da böyle. Anlayışına sığınıyorum artık, affettin mi beni opuyorumnanaktan

Lütfen pes etmei her işte bir hayır var buna inan yeter...Allah ne zaman ne olması gerektiğini gayet iyi biliyor.. İnancını asla kaybetme. Dualarım seninle.. Hem olumsuz sonuçlanmış bir durum da yok bu arada... Sabret tamam mı canım.. Çok öpüyorum...

ayy heradacım takılıyorum ya valla gerildim ben de bugünlerde artık işi dalgaya vuruyorum. senle de epeydir konuşamadık görüşemedik o yüzden bir de dikkatini çekmek için:)

ıyi yaptın Yağmursesi, biliyorum şaka yaptığını ama yine de haklı buldum takılmanı

Hay benim şansıma diyeyim. ıki gündür ovulasyon testi silik çıkıyor, gerçi az önce yaptığım biraz daha koyulaşmıştı. Test bana ödev yap kızım diyor ama ben iş için gidiyorum gene, cumaya dönüyorum. Hay bin kunduz diyorum ve bu ayı da es geçilmiş aylar listesine ekliyorum. Haydi bakalım hayırlısı.

Heredacığım daha bugün biraz koyulaşmaya geçtiyse ikinci çizgi cumaya yetişebilirsin canım.Yarın tam ikinci çizgiyi görürsün ki iki gün üst üste 2.çizgi görülüyorya cama bence geç olmaz arkadaşı sen rahat ol.

herada siz demiyormuydunuz gün aşırı diye bugün ödevini yap yarın yapamıycağına göre bir de cuma oldu bitti işte:)

Hadi ya

Hem gitmene, hem ödev olmamasına ama bugün ve Cuma niçin işe yaramasın. Çarşamba_Cuma olmuş olur. Bugünkü zaten perşembeyi kurtarır. Öyle değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…