canım ya bende çok üzüldüm keşke daha iyi bir durum olsaydı ama bak buna da şükür diyelim şimdilik. biri iyiymiş kaliteliym ve döllenmiş yola devam ediyo annesi seni yolda bırakmadı ki allah büyük kaliteli olsun bölünsün o bir tane yeter. diğer ikisi de yarın belki döllenmiş olacak belki üç olur lütfen moralini toparlamaya çalış bol dua et. ben senin için dua ediyorum hayatım. toparlan lütfen.az önce doktorum aradı... haberler kötü arkadaşlar... 10 yumurtadan sadece 3 tanesi iyi çıkmış... 1 tanesi döllenmiş, diğerlerinde henüz gelişme yokmuş........... yarına kadar o bir tane 6-8 hücreli olursa cumaya transfer edilecekmiş... olmazsa transfer yok ... ben tükendim artık, bıktım artık, yoruldum artık.... 10 yumurtada çıksa sonuç yine aynı........... kalite yok... endolu ortamdan bu hale geliyor dedi doktor... yüreğimdede bitii, kafamdada bitti...... olmuyor ... 30 kerede denesemde olmayacak.... çok çaba sarfettim, artık inancım yok.
anladım canım daha yolumuz uzun inşallah ogünler de gelir. artık ben her gazı bebek sanarım kesin.Alabama'cım, ben bu sefer 16. hafta bitince hissettim ilkinde 18-19. haftalarda anladım. İlerleyen haftalarda bebek büyüdüğü ve yeri daraldığı için çok ciddi tekmeler hisssediyorsun. 16+0 da amniyosentez olduğum günün akşamı hissettim dr um AS den dolayı rahim hassaslaştığından erken hissetmeye başlaman normal dedi. İlk gebeliğimde AS yi 18. hafta bitiminde olmuştum. Bir pıt diye itme oluyor içerde ama çok zayıf ve çelimsiz. Gaz dolaşması ile karıştırılır diyorlar ama ben gaz nasıl olur biliyorum ve ayırt edebiliyorum. Bu pıtlar ilk hissettiğinde 1 sn kadar tek vuruş şeklinde oluyor bir , iki hafta böyle olur ama sakın o günlerde bugün , şu gün hiç hissetmedim olmadı deme çünkü illa hissedeceksin diye bir şey yok. Panik yapma yani benim 21 hafta bitti mesela dün bir , iki kez sanki hissettim bugün daha bu saate kadar farkına varmadım bu ve bunun gibi şeyler olabilir ama daha ileri aylarda her gün hissetmek gerekir diye düşünüyorum. Yani en az 10 -12 haftan var hissetmek için biraz daha bekleyeceksin.
kindersms ya dur sorma öyle cıs sorular bana zaten kendimden utanır oldum vallalmaz:
keramel evet kıskanıyorum niye hep seni öpüyor beni hiç öpmüyor ve beni sormuyor bak yarın regli tarihim hertarafım geriliyor. ümidim kalmadı gene bitti gitti sorcan öpcen tabi..
watersciğim ben sitem ederek söylemedim ama ovülasyon günlerim de iki ayrı mesajımda soru sormuştum dün de preseedle ilgili görmemişsindir gözden kaçtı biliyorum. olsun önemli değil valla
keramel evet kıskanıyorum niye hep seni öpüyor beni hiç öpmüyor ve beni sormuyor bak yarın regli tarihim hertarafım geriliyor. ümidim kalmadı gene bitti gitti sorcan öpcen tabi..
aaaaaaaaaa Karamel gelmiş.Hoşgeldin canım.
Patikler, arkadaşım sen nasılsın ? biraz sıkıntılı günler geçirdin ama atlattın değil mi? moralleri yükseltiyoruz bak, yola devam edeceğiz. Tedavili veya tedavisiz inşallah emeklerinin karşılığını alacağına ümidim sonsuz. Deniz azm etti, yılmadı usanmadı gerekeni yaptı ve Allah yardımcısı oldu, şimdi seninde öyle olacak kendimizi bırakmıyoruz tamam mı ? seni de sevgiyle sarıyorum.
Günaydın arkadaşlar,
Badenur'cum, güzel haberlerini alırız bugün inşallah. Heyecanlıdır beklemek, inşallah mükemmel döllendiklerini haber alırsın.
Alabama'cım, nasılsın, mide bulantıların ne alemde? Kolaylıklar diliyorum canım.
Patikler arkadaşım, sen nasılsın?
Esterya'cım, dün yazamadım kusura bakma, büyük oğlun daha iyidir umarım. Maşallah, az kaldı senin de Ömercik'i (senin sevdiğin ismi ben de çok sevdim) kucaklamana. Sana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım.
Ben şimdilik kaçarım arkadaşlar, herkese sevgiler (Karamelito seni de öptüm çok)..
ohh maşallah milleti öpüp kokluyon ısırıyon falan ama bak bizi sorduğun yok küstüm küstümmmmkaydirigubbakcemile
az önce doktorum aradı... haberler kötü arkadaşlar... 10 yumurtadan sadece 3 tanesi iyi çıkmış... 1 tanesi döllenmiş, diğerlerinde henüz gelişme yokmuş........... yarına kadar o bir tane 6-8 hücreli olursa cumaya transfer edilecekmiş... olmazsa transfer yok ... ben tükendim artık, bıktım artık, yoruldum artık.... 10 yumurtada çıksa sonuç yine aynı........... kalite yok... endolu ortamdan bu hale geliyor dedi doktor... yüreğimdede bitii, kafamdada bitti...... olmuyor ... 30 kerede denesemde olmayacak.... çok çaba sarfettim, artık inancım yok.
İyi yaptın Yağmursesi, biliyorum şaka yaptığını ama yine de haklı buldum takılmanı
Hay benim şansıma diyeyim. İki gündür ovulasyon testi silik çıkıyor, gerçi az önce yaptığım biraz daha koyulaşmıştı. Test bana ödev yap kızım diyor ama ben iş için gidiyorum gene, cumaya dönüyorum. Hay bin kunduz diyorum ve bu ayı da es geçilmiş aylar listesine ekliyorum. Haydi bakalım hayırlısı.
İyi yaptın Yağmursesi, biliyorum şaka yaptığını ama yine de haklı buldum takılmanı
Hay benim şansıma diyeyim. İki gündür ovulasyon testi silik çıkıyor, gerçi az önce yaptığım biraz daha koyulaşmıştı. Test bana ödev yap kızım diyor ama ben iş için gidiyorum gene, cumaya dönüyorum. Hay bin kunduz diyorum ve bu ayı da es geçilmiş aylar listesine ekliyorum. Haydi bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?