38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hadi ya

Hem gitmene, hem ödev olmamasına ama bugün ve Cuma niçin işe yaramasın. Çarşamba_Cuma olmuş olur. Bugünkü zaten perşembeyi kurtarır. Öyle değil mi ?

Herada' Karamel'e katılıyorum. Çarşamba - Cuma ya da Cumartesi sabah neyse hangi anı bulursanız değerlendir. Hay ben de böyle şansın..bula bula bu iki günü mü buldu bu seyahat şimdi.

Yağmur sesi, gerçekten atlamışım sorularını bir ara çok iyi okuyamıyordum ara ara okumuştum o zamana denk gelmiş, eğer bir daha cevabını hemen beklediğin bir soru olursa özelden yazarsan kaçırmamış olurum. İş yoğunluğu bazen düzenli takip yaptırmıyor. Tekrar özür.

Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Mar 2010

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

watersciğim nasılsın?
ben regli bekliyorum. açık sarımsıya döndü akıntım. zaten regli belirtim de böyle oluyor benim. bu ay da boş geçti perşembe gelcek bakalım cuma randevum var.
sana bir şey sormak istiyorum. ben bir tüp preseed almıştım ilk ay her birliktelikte kullandım( ovülasyon zamanı tabi) 2. de 2 defa. 3. de 1 defa 4. ayda da üç-dört sefer ve bitti. şimdi yenisini alsam mı diye kararsızım. sürekli kullanınca da bir zararını görürüm endişesindeyim. erverdi gibi ben de kasık ağrısından kıvrandım. o enjektöre benzer aleti sonuna kadar itelim derken biryerlere dokunduruyoruz sanırım zarar görüyoruz. ay korktum cidden ne yapsam bi zararı var mıdır bu preseed ve apliktörünün?

waters dün gece yazdığım mesajı kopyaladım:)

Yağmur'cum preseed in bir zararı olmaz, tam tersi faydası olur. Aplikatörü görünmeyecek kadar derine zaten sokma gereksiz. Bu arada her kullanışından sonra mı ağrı oldu ?. Ben olsam preseed'e devam ederdim.

watersciğim görünmeyecek kadar sokamam elimle tutuyorum zaten:) yok herkullanımda değil ağrı üç kere kullandığımda kesin oluyor. belki hatırlarsın ilk ay kullandığımda da ağrım olmuştu ama o zaman da 3. defa kullanmıştım. bu ay da oldu bu ayda gene 3-4 kezmi ne kullandım. demekki ikiyi geçmezsem olmaz sanırım aklıma bu geldi şimdi.
diyorlarki üç ay bi sonuç almazsanız kulanmayın ben nerde okudum yada duydum bunu hatırlamıyorum ama endişendim işte kist yada bir zarar veririm diye. hastalıktan korkuyorum allah korusun...

ben edineyim o zaman hemen. ovülasyon testi de alacağım valla.galiba yaşlandık artık öyle ovülasyon testi olmadan 4-5 günlük tempoya pek dayanamıyoruz karı-koca ikimizde tekliyoruz valla:)

merhaba canım bende 38 yaşındayım ve anne olmaya çaışıyorum.ama benim sanşım çok düşük fsh yüksek yumurta rezervim az kendimi boşlukta hissetmeye başladım

ever nasılsın? bak merve de gelmiş hoşgeldin merve...benim de fsh yüksek ve rezerv az burda herkes aşağı yukarı aynı sorunları yaşıyor. sıkma canını çözümü çabalarımız ve allahın izniyle bulacağız...

yağmurcum ben bugü-n bhcg ölçümü yaptırdım gene aynı çıktı sayılır canım sıkıldı üç dört günde sadece 1-2 rakam düşmüş. bense biranönce sıfırlansın da kanama başlasın istiyorum ama direniyor vücut, onmadı da konmadı da valla.....

az zaman geçsin düşer merak etme hülya yaşadı geçen ay bunu

onları bi yakalasam srcam ama denk gelemedim
hayır zaten çok küçük bi değerle başladık o da inmek bilmedi, hani 100 lü rakamlar olsa neyse, millet de bir kaç gün içinde 1000 li rakamlar sıfırlanıyo, biz 20 li rakamları eritemedik kaç gündür, vücut hamileliği öylle özlemiş ki buld umu kırıntısını bile atmak istemiyo herhalde)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…