Hadi ya
Hem gitmene, hem ödev olmamasına ama bugün ve Cuma niçin işe yaramasın. Çarşamba_Cuma olmuş olur. Bugünkü zaten perşembeyi kurtarır. Öyle değil mi ?
Yaşadığınız Yer: İstanbul Giriş tarihi: Mar 2010
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
watersciğim nasılsın?
ben regli bekliyorum. açık sarımsıya döndü akıntım. zaten regli belirtim de böyle oluyor benim. bu ay da boş geçti perşembe gelcek bakalım cuma randevum var.
sana bir şey sormak istiyorum. ben bir tüp preseed almıştım ilk ay her birliktelikte kullandım( ovülasyon zamanı tabi) 2. de 2 defa. 3. de 1 defa 4. ayda da üç-dört sefer ve bitti. şimdi yenisini alsam mı diye kararsızım. sürekli kullanınca da bir zararını görürüm endişesindeyim. erverdi gibi ben de kasık ağrısından kıvrandım. o enjektöre benzer aleti sonuna kadar itelim derken biryerlere dokunduruyoruz sanırım zarar görüyoruz. ay korktum cidden ne yapsam bi zararı var mıdır bu preseed ve apliktörünün?
waters dün gece yazdığım mesajı kopyaladım:)
merhaba canım bende 38 yaşındayım ve anne olmaya çaışıyorum.ama benim sanşım çok düşük fsh yüksek yumurta rezervim az kendimi boşlukta hissetmeye başladım
ever nasılsın? bak merve de gelmiş hoşgeldin merve...benim de fsh yüksek ve rezerv az burda herkes aşağı yukarı aynı sorunları yaşıyor. sıkma canını çözümü çabalarımız ve allahın izniyle bulacağız...
az zaman geçsin düşer merak etme hülya yaşadı geçen ay bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?