38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yok sanmam genelde akşamları böyle oluyor. arkadaşalrın birçoğu gündüz pc başında oturarak çalışıyor akşamları da tekrar oturmak istemiyorlar:)

Badenur canim cok uzuldum, ne diyecegimi bilmiyorum. Umarim dollenen cok iyi kalite olur ve sana simsiki tutunur. 9 ay sonra da nur topu gibi alirsin onu kucagina. Ne olur uzulme.
Seni cok iyi anlayabiliyorum ama hemen umutsuzluga kapilma lutfen

3 ay presedürüne uygun kullandığın halde bir sonuç alamıyorsanız dr unuza görünün yazıyordu sitesinde ama ovülasyon testi ile kullanmıyorsan şansa bırakıyorsun demektir işi, ben kesinlikle ovülasyon testi ile kullanılmasından yanayım .

Badenur cum bekleyelim bakalım ya
inşallah olumlu sonuçlar gelir tek atışta tutar
tatlımmm

patikler canım sen nasılsın?

İyiyim canım,çok sağ ol...N'apalım hayat devam ediyor unuttum bile valla o günleri :) Artık uzun bir süre preseed le başbaşa kalmayı düşünüyorum...
Sen nasılsın nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır...Çok öpüyorum...

merhaba patikler...nasılsın...evet hayat devam ediyor.ne yapalım.bir acı bir tatlı...inşallah en kötüyü geride bıraktık....hepimiz...

günaydın kızlar;
bugün hava puslu,biraz kapalı.açar inşallah.
şanstan kaderden yana mutlu umutlu bir gün olsun bu gün.
badenur a hayırlı haberi gelir umarım.herşey gönlünüzce olsun...hoşçakalınnnn

Günaydın canııımmmm... Nasılsın? Canım yaaa... çok güzel şeyler yazıyorsun okuyorum ama herzaman da yorum getiremiyorum fırsatım olmuyor... Çok olumlu bir insansın hoşuma gidiyor :)

Günaydın
bende iyiyim tatlım bende presseedle devam edicem sanım 1-2 aya başlıyacağım tekrar
bu bahar aylarında içim kıpır kıpr belki bu sefer diye bi umut var içimde ..............belki gelirsin diye...............
olumunekankayizsmilea.s

Günaydın canııımmmm... Nasılsın? Canım yaaa... çok güzel şeyler yazıyorsun okuyorum ama herzaman da yorum getiremiyorum fırsatım olmuyor... Çok olumlu bir insansın hoşuma gidiyor :)

teşekkür ederim.iyyim şükür..ne yapalım olumlu bakmalı hayata.zaten olumsuz yanı çok.acıcık olum katalım.yoksa çekilmez..çıkacaktım.bir süre daha bakarım.toparlanıyorsun yavaş yavaş.hızlandır biraz..al sana bir demet çiçek..belki daha iyi hissedersin a.s.

günaydın kızlar
badecim inşallah bugün herşey senin için güzel olsun inşallah umudun devam eder sana bebek olur.
kızlar nasılsınız bugün yine hava kapalı can sıkıntısı.
herada canım inşallah gitmeden dersini çalışmışsındır yarın gelince de çalışırsın bu ayı pas geçmiyorum ben senin adına sende geçme canım
erverdi hülya hafta sonuna yaklaşıyoruz var mı belirti bişiler?

merhaba üzümlü kek;güneş açıyor açıyooooorrrrrrrrr.....belirti mi?var var.ara ara gelen adet sancısı.geldi gelecek gibi.ama sivilcemi arıyorum daha bulamadımşutarafagitti
Herada ya iyi yolculuklar.umarım gitmeden birkaç askerle yakalar.....

günaydın kızlar
alabama bak ne demiştik belirti aramayacağız. ben 7+2 oldum 8. haftanın içindeyim belirti falan yok hiçbirşey yok (çok hafif göğüs ağrısı ve az artan uykuyu saymazsak) :umursamaz:her sabah belirti arama belirti arama diye kalkıyorum. neymiş belirti olmayabiliyormuş. yani inşallah a.s

Günaydın arkadaşım.Senin sabah bulantın başladı mı?Belirti sormuşsun ama benim daha 24.gün bugün belirti için çok erken.Erverdinin daha az günü var bak sivilcesi de çıkmamış ben Erverdiden umutluyum bu ay.Kendim için inan hiç bilmiyorum.Daha günüm var diyedir herhalde.

Hayal kurdum dedim dağlar benimdir
Ne bir geçit ne de bir yol verdiler
Dedim allı güllü bağlar benimdir
Ne yeşerdi ne de çiçek verdiler

Dedim bir güzeli bende seveyim
Kaş çattılar bir de sitem ettiler
Dedim kader bende biraz güleyim
Ne bir cevap ne de bir ses verdiler

Duramadım yine.dinlerken yazıverdim şu dörtlükleri.innşallah ses verilenlerden oluruz
.BADENUR daha girmemiş.hayır haber olsun.inşallah
DENıZ BULUT;süpriz anne nasılız?herşey yolunda umarım
HÜLYA;sen benden umuyorsun ben senden ümit ediyorum.hadi bakalım.neyse halimiz çıksın falımız

çoook teşekkür ederim, mis gibi koktu yaaa....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…