watersciğim görünmeyecek kadar sokamam elimle tutuyorum zaten:) yok herkullanımda değil ağrı üç kere kullandığımda kesin oluyor. belki hatırlarsın ilk ay kullandığımda da ağrım olmuştu ama o zaman da 3. defa kullanmıştım. bu ay da oldu bu ayda gene 3-4 kezmi ne kullandım. demekki ikiyi geçmezsem olmaz sanırım aklıma bu geldi şimdi.
diyorlarki üç ay bi sonuç almazsanız kulanmayın ben nerde okudum yada duydum bunu hatırlamıyorum ama endişendim işte kist yada bir zarar veririm diye. hastalıktan korkuyorum allah korusun...
sanırım herkes yaprakdökümünü seyrediyo
Badenur cum bekleyelim bakalım ya
inşallah olumlu sonuçlar gelir tek atışta tutar
tatlımmm
patikler canım sen nasılsın?
günaydın kızlar;
bugün hava puslu,biraz kapalı.açar inşallah.
şanstan kaderden yana mutlu umutlu bir gün olsun bu gün.
badenur a hayırlı haberi gelir umarım.herşey gönlünüzce olsun...hoşçakalınnnn
merhaba canım bende 38 yaşındayım ve anne olmaya çaışıyorum.ama benim sanşım çok düşük fsh yüksek yumurta rezervim az kendimi boşlukta hissetmeye başladım
İyiyim canım,çok sağ ol...N'apalım hayat devam ediyor unuttum bile valla o günleri :) Artık uzun bir süre preseed le başbaşa kalmayı düşünüyorum...
Sen nasılsın nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır...Çok öpüyorum...
Günaydın canııımmmm... Nasılsın? Canım yaaa... çok güzel şeyler yazıyorsun okuyorum ama herzaman da yorum getiremiyorum fırsatım olmuyor... Çok olumlu bir insansın hoşuma gidiyor :)
günaydın kızlar
badecim inşallah bugün herşey senin için güzel olsun inşallah umudun devam eder sana bebek olur.
kızlar nasılsınız bugün yine hava kapalı can sıkıntısı.
herada canım inşallah gitmeden dersini çalışmışsındır yarın gelince de çalışırsın bu ayı pas geçmiyorum ben senin adına sende geçme canım
erverdi hülya hafta sonuna yaklaşıyoruz var mı belirti bişiler?
günaydın kızlar
badecim inşallah bugün herşey senin için güzel olsun inşallah umudun devam eder sana bebek olur.
herada canım inşallah gitmeden dersini çalışmışsındır yarın gelince de çalışırsın bu ayı pas geçmiyorum ben senin adına sende geçme canım
günaydın kızlar
teşekkür ederim.iyyim şükür..ne yapalım olumlu bakmalı hayata.zaten olumsuz yanı çok.acıcık olum katalım.yoksa çekilmez..çıkacaktım.bir süre daha bakarım.toparlanıyorsun yavaş yavaş.hızlandır biraz..al sana bir demet çiçek..belki daha iyi hissedersin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?