38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam kızlar
badenur cum inşallah güzel haberler ver bize umarım güzel bölünmüştür transferin yapılır inşallah
erverdicim nerden buluyosun bu dörtlükleri süpersin
ama biraz umutsuz bi dörtlük olmuş lütfen umutlu mutlu olsun
güzellik

arkadaşlar merhaba, bana umut olmaya çalışan tüm arkadaşlar, desteğiniz için teşekkür ediyorum... siteye giremiyorum, çünkü biraz saldım kendimi...dünden beri aldım üzüntülerimi koynuma sadece uyuyorum, uyuyorum, uyuyorum....
az önce doktorum aradı, ilk gün döllenen 1 tane bölünmeye devam ediyor dedi.... sonraki iki tane ise henüz yeni döllenmiş.... yarına tam olarak net konuşacağım dedi... eğer istenen bölünme gerçekleşirse, öğleden sonra transfer olacakmış. iki saat öncesi beni çağıracaklarmış....
bu açıklama ile yetinmedim, hastanenin embriyoloğunu aradım, şu ana kadar kaç hücreli olduklarını sordum. ilk gün döllenen bu sabah baktıklarında sadece 2 hücreliymiş, yarın sabah tekrar bakacaklarmış... sonradan döllenenlerde henüz bölünme yokmuş, ancak yarın sabaha kadar 4 hücre olabilirmiş, ya da bugün üçüncü günde hepsini kaybettiğimizde olabiliyor dedi.
sevinsenmi üzülsem mi? ne tarafından baksam bana umut vermiyor... bu kadar geç döllenip geç bölünmeleri iyiye işaret değil....

Badenurcum
bak 2 tanesi yeni döllenmiş inşallah ötekide bölünmeye devam eder
opuyorumnanaktan hayırlı güzel haberler olsun inaşallh badenur

günaydın arkadaşlar.
sabah yataktan bir doğrulayım dedim foştt geldi kırmızılar. aylar belki yıl olmuştur sabah uyanır uyanmaz geldiğini görmemiştim. eskiden uyanır uyanmaz gelirdi de artık öyle olmuyordu. şaşırdım.
tam 9 aydır gelmesin diye bekliyorum gene geliyor:) kısmet işteguclubacismile yumurta kalamdı ki bebek olsun. yarın doktordan gene kötü bişiler duycam tabi yıkılacam ayy usandım ben bu bebek işinden valla...

Badenur'cum olumlum düşünmek zorundasın... Lütfen sakin ol. Olacağına varacak. İnşallah hayırlı haberler olur...

Badenur'cum, bu bölünme işlemi de bir mucize dur bakalım yarına ne olacaklar. Embriyolog bu gibi tabloların nasıl sonuçlandığını deneyimlerinden bilir ona sorabilirsin aslında ama sonuç ne olursa olsun lütfen kendini çok yıpratmamaya çalış. Halen umut var yarını bekleyelim görelim.

Lütfen kendini bırakma, o 1 tane yeter sana, yeterki herşey olumlu olsun.

yok valla ben belirti aramıyorum kendi adıma çünkü maşallah bende belirti çok. hiçbirşey yapasım yok enerjim de yok mal misali öyle takılıyorum evde.

evet erkenmiş canım ama pazartesi hgde baktırcan dimi hadi hayırlısı az kaldı inşallah pazartesi güzel haber verirsin bize

ne desen ne düşünsen ne hissetsen haklısın arkadaşım senin yerinde kim olsa en çok senin kadar üzülürdü endişe ederdi ama işte umut yok mu desem bir umut vardı. şimdi yeni iki umut daha oldu pes edilecek bir durumda yok. allah büyük nasipde kısmette yazıda varsa bunlar yeter bize yeter ki olsun badecim. herşeye rağmen hayırlısı olsun inşallah.

bu psikolojinin sonu bebek olsun inşallah tekrar tekrar yaşadığmız aylık periyodlardan biri daha. hadi inşallah yarın doktora gittiğinde iyi şeyler duyasın yağmur.
Lütfen kendini bırakma, o 1 tane yeter sana, yeterki herşey olumlu olsun.
mola veriyosun ama hiç buralara uğramıyosun karamelim sesin soluğun çıkmıyo ne iş?

badenur üzüntünü anlıyorum. yumurtaların geç bölünmesi kötü. şu an sadece çıkmadık candan ümir kesilmez diyeyim. eski tüp doktorumun bundan birşey çıkmaz denilen çok kötü kalite embriyo ile bir bayanın bu son şansım artık denemek istiyorum diyip o kötü embriyo ile anne olduğunu söylemiştim. dua edelim.

Badenur canım dur bakalım hemen kötü düşünme bak diğerleri de dööllenmiş hiç belli olmaz yarın ola hayrola canım.Dua etmeye devam edcez hep beraber inşallah yarın transferin olacak.

sağolun arkadaşlarım... canımsınız...
dua ediyorum, sözlerinizde umut besliyorum.... artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.... elim kolum bağlı... allaha kaldı herşey.... sadece HAYIRLISI ise nasip et allahım diyorum... hayırsızsa olmasın... üzüntüme engel olamıyorum.... içim çok dolu.... senağlama

:teselli: inşallah yerın iyi haber gelir

merhaba kızlar;kimse yokmuş.
BADENUR;arkadaşım.daha yarına saatler var.gün doğmadan neler doğar.biliyorum,çok zor..iyi haber gelmesini dileyelim öyle olsun.sonuç ne olursa olsun.hakkında hayırlı olan o dur diye düşünüyorum.tamam,üzül ağla yat uyu.uyuştur kendini.nasıl istersen öyle yap.ama geçince bizler buradayız.....inşallah kahrolmana değmez müjdeli haberin gelir.transferin olur .inşallah..arada girip bakacağım bir haber varmı diyeolumunekankayizsmile

Badenur canim seni anlayabiliyorum ve ne diyecegimi bilmiyorum. Inan icim sizladi senin durumuna. Yasadigim o kotu gunler geldi aklima. kocam gormesin, uzulmesin diye yataga girip gizli gizli agladigim gunler. dunyanin sonunun geldigini, benim icin herseyin bittigini, hayatin hic bir anlami olmadigini dusundugum gunler. Ama umutlarimi kaybetmeyip son bir denemeyle bugunleri gordum. Canim benim cikmadik candan umut kesilmez. Belki o bir tane bolunmeye devam eder ve sana tutunur. Olmadi bir daha denersin, lutfen kendini yipratma canim.

KİNDERSMS;türkü sözleri bunlar.çok severim ben türküleri.ama hayat bu güzelim.hep umut dolu olmuyorki.ben çok severim sözlerini.evet sözleri biraz hüzünlü.hüzün de hayatımızın bir parçası.dinlerken yazıverdim işte.....ama tabiiiki de hep umutlu olalım olmaya çalışalım.hoşçakal

Badenur'cum, tüp bebek tedavisi hem maddi hem de manevi olarak güçlü olmayı gerektiriyor tabi işin bir de piskolojik ve çok önemli bir yanı var. Herşey biz kadınların bünyesinde gerçekleşiyor o nedenle sıkıntılı olduğunu, içinin dolu olduğunu yazmışssın, Roniyam'da bu tecrübeleri yaşamış bir arkadaş ve dile getirmiş. Aslında bugün erken öyle olumsuz konuşmak için ama yarın her şeye hazırlıklı olmak lazım. Hayırlısı ise çoğalmış olsun ve transfere değer olsun inşallah ama aksi durumda üzüleceğini biliyorum her kim yerinde olsa aynı şeyi hisseder ama hepimiz yanındayız eğer aksi bir durum olursa ama çok da güzel haberler gelebilir. Bu akşam kendini hırpalama gerçi verilen hormonlar da belki duygusal hassasiyeti arttırıyor olabilir ama sakin güzel bir uyku çek, siz elinizden geleni yaptınız ve şunu unutma hiç bir şey daha bitmedi yarın sonuç olumsuz da olsa.

Erverdi ve Hülya sizleri de bekliyorum bu ay hadi inşallah olmuştur, belirti hiç aramayın daha regli günü bile geçmeden vücut ne belirisi verebilir, verebileceği belirti regli olmaya çalışma belirtileri olabilir en çok bu regli olacağınız anlamına gelmez yani bir anlam çıkarmamak lazım. Erverdi'cim senin 18 Nisan'ı devirmen gerekiyor yani 19 Nisan'ı görmemiz lazım galiba. Hülya'cım sen de 19 Nisan'ı kazasız geçip 20 Nisan'a gelmen lazım değil mi ? Önümüzdeki hafta önemli bir bekleyişe gireceğiz. Ben 15 Aralık'ta olacaktım gittim 16 Aralıkta beta hcg yaptırmıştım, nedeni 14 Aralık'ta elimdeki fazla ovülasyon testinde kopkoyu 2 çizgi görmemdi, bu işe yarıyor arkadaşlar gebelik testi değil ama ovülasyonda regliye yakın çift çizgi yakalayanların çoğu hamile çıkıyor, bunu KK daki ovülasyon testi kullananlar topiğinden öğrenmiştim.

Deniz'cim ohh ohh maaşallah diyeyim, Salı senin haftayı devriyen öylemi?. Haftaya Salı 8+0 lı günler. Bir sonraki kontrol ne zaman ?

Deniz'cim ohh ohh maaşallah diyeyim, Salı senin haftayı devriyen öylemi?. Haftaya Salı 8+0 lı günler. Bir sonraki kontrol ne zaman ?

haftaya canım. çarşamba büyük olasılıkla. herşey normalse inşallah devamı için de doktor arayacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…