haftaya canım. çarşamba büyük olasılıkla. herşey normalse inşallah devamı için de doktor arayacağım.
Allah'ın izniyle çok güzel devam edecek, keyifli , sağlıklı bir hamilelik geçireceksin arkadaşım bu arada bu aylardan başlayarak ben omega-3 takviyesi kullandım doktorum EFA S-1200 verdi bana haftada 2-3 kere dedi ama ben gün aşırı aldım beyin ve sinir sistemi için çok önemli. Bu yazdığım marka trigliserid formunda yani ekstrakte edilmeden hazırlanmış bu tekniği ile ödül almış bir yağ aynen balığın vücudunda ve bizde olduğu gibi formu, diğerleri etilester ile ekstrakte ediliyormuş emilimi daha az. Bilgin olsun diye yazdım. Elevit pronatal'e de başlamışsındır. Gönlüne göre bir dr bulursun arkadaşım onunla devam edersiniz.
of ya çıldırıcam ben bu gidişle, ne hamileyim ne değilim, tık yok vücudumda, kendi kendimle konuşmak da varmış serde
herkese iyi akşamlar, sohbet için teşekkürler
evet demiştin. ben 2 aydır seven seas omega 3 ünü içiyordum ama seninki daha iyiyse ona geçeyim bari
evett hamileler ne işiniz var bu saatte burda gidip uuyuyun bebekleriniz dinlensin anneleri:)))
ya burda olmanız hoşuma gider de uyuyun işte bi dokuz saat dimi ama :)) ben yarın dr gideceğim okul yok bana:)
Kızlar, hepinize merhaba, geçmişten okuyarak gelmeye çalışıyorum, hikayelerinizi öğrenmek için. Beni de aranıza alır mısınız? Ben de 38 yaşındayım, tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım, 23+3 te erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim, sadece 3 saat yaşadı, henüz 28 gün oldu, atlatmaya çalışıyorum. Doktorum 3 ay süre verdi tekrar hamile kalabilmem için, ilk fırsatta dondurulmuş embriyolarımızı deneyeceğiz. Okuduğum kadarıyla tüp bebek deneyen çok, dondurulmuş embriyo deneyen veya düşükten hemen sonra tekrar deneyen var mı acaba?
of ya çıldırıcam ben bu gidişle, ne hamileyim ne değilim, tık yok vücudumda, kendi kendimle konuşmak da varmış serde
iyi geceler hazerozlem;hoşgeldin aramızaa.s.acın daha çok tazeymiş.çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah büyük sabır versin sana.dondurulmuş embriyo ile deneyip te olma oranı düşük.ben dondurulmuşuyla bebeği olanı şu an hatırlamıyoum.belki vardır kaçırmış olabiliim.düşük ya da kütajından sonra deneyen hala da denemekte olan arkadaşlarımız var.onlar dayazarlar sana.yumurtaların dondurulacak kalitede iseler neden yeniden foliküllerini büyütüp yendien tüple denemiyorsun?dondurulmuşların çözüldükten sonraki şanları daha az.tabii Allah bilir de.ama bu bir gerçek
Erverdi sağol cevabın için, teşekkür ederim arkadaşım... Bu son denemede hiperstimüle olmuştum ve çok sancılı bir 25 gün geçirmiştim, o yüzden çok korkuyorum açıkçası herşeye yeniden başlamaktan, dondurulmuşları bir deneyelim bakalım ama dediğin gibi başarı şansı düşükse, ya boşa çaba olacaksa?eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?