38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

haftaya canım. çarşamba büyük olasılıkla. herşey normalse inşallah devamı için de doktor arayacağım.

Allah'ın izniyle çok güzel devam edecek, keyifli , sağlıklı bir hamilelik geçireceksin arkadaşım bu arada bu aylardan başlayarak ben omega-3 takviyesi kullandım doktorum EFA S-1200 verdi bana haftada 2-3 kere dedi ama ben gün aşırı aldım beyin ve sinir sistemi için çok önemli. Bu yazdığım marka trigliserid formunda yani ekstrakte edilmeden hazırlanmış bu tekniği ile ödül almış bir yağ aynen balığın vücudunda ve bizde olduğu gibi formu, diğerleri etilester ile ekstrakte ediliyormuş emilimi daha az. Bilgin olsun diye yazdım. Elevit pronatal'e de başlamışsındır. Gönlüne göre bir dr bulursun arkadaşım onunla devam edersiniz.

evet demiştin. ben 2 aydır seven seas omega 3 ünü içiyordum ama seninki daha iyiyse ona geçeyim bari

of ya çıldırıcam ben bu gidişle, ne hamileyim ne değilim, tık yok vücudumda, kendi kendimle konuşmak da varmış serde

herkese iyi akşamlar, sohbet için teşekkürler

genelde gündüz ve akşamüstü giriliyor ama eski sayfaları okuyup cevap yazabilirsin biraz geriden takip edebilirsin ama hiç olmamasından iyidir.
tekrar beta hcg yaptırın mı düşmemiş mi değer?

ya burda olmanız hoşuma gider de uyuyun işte bi dokuz saat dimi ama :)) ben yarın dr gideceğim okul yok bana:)

inşallah kistin gitmiştir ve bir dolu folikül görür. güzel haberlerini bekliyorum. ben çıkıyorum gerçekten. birazdan yatarım. uyuyum da bebek büyüsün bayanssulusmile

ayyy senden de bu lafları duymak süper gerçekten. senin adına çok heyacanlıyım. bu hafta hayırlısıyla bir geçsin de. seni evire çevire dövelim:)) ayy yarın için dua edin nolur bana deniz bulut waters kistim geçmiş olsun bir de folükül durumum iyi olsun.hamilelerin duası kabul olurmuş ya ondan diyorum. iyi geceler arkadaşlar...

Kızlar, hepinize merhaba, geçmişten okuyarak gelmeye çalışıyorum, hikayelerinizi öğrenmek için. Beni de aranıza alır mısınız? Ben de 38 yaşındayım, tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım, 23+3 te erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim, sadece 3 saat yaşadı, henüz 28 gün oldu, atlatmaya çalışıyorum. Doktorum 3 ay süre verdi tekrar hamile kalabilmem için, ilk fırsatta dondurulmuş embriyolarımızı deneyeceğiz. Okuduğum kadarıyla tüp bebek deneyen çok, dondurulmuş embriyo deneyen veya düşükten hemen sonra tekrar deneyen var mı acaba?

iyi geceler hazerozlem;hoşgeldin aramızaa.s.acın daha çok tazeymiş.çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah büyük sabır versin sana.dondurulmuş embriyo ile deneyip te olma oranı düşük.ben dondurulmuşuyla bebeği olanı şu an hatırlamıyoum.belki vardır kaçırmış olabiliim.düşük ya da kütajından sonra deneyen hala da denemekte olan arkadaşlarımız var.onlar dayazarlar sana.yumurtaların dondurulacak kalitede iseler neden yeniden foliküllerini büyütüp yendien tüple denemiyorsun?dondurulmuşların çözüldükten sonraki şanları daha az.tabii Allah bilir de.ama bu bir gerçek

of ya çıldırıcam ben bu gidişle, ne hamileyim ne değilim, tık yok vücudumda, kendi kendimle konuşmak da varmış serde

canım yaaa..akşam bende baktım kimseler yok.sonra yattım uyuyverdim.şimdi de dirildim.bazen denk geliyor güzel oluyor.bazen de olmuyor işte.yeni bir tahlil yaptırsan.bu konuda yeterli bir bilgiye sahip değilim.kaç güne kadar bekletiyor drlar.bir ilacı yokmu sökülmesi için?

Erverdi sağol cevabın için, teşekkür ederim arkadaşım... Bu son denemede hiperstimüle olmuştum ve çok sancılı bir 25 gün geçirmiştim, o yüzden çok korkuyorum açıkçası herşeye yeniden başlamaktan, dondurulmuşları bir deneyelim bakalım ama dediğin gibi başarı şansı düşükse, ya boşa çaba olacaksa?eyvahedigeldismile

bira:teselli:z dinlen...acın daha çok yeni..bedenin ruhun iyileşsin biraz.3 ayı doldur.kendini hazır hissettiğin anda yeniden denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…