bira:teselli:z dinlen...acın daha çok yeni..bedenin ruhun iyileşsin biraz.3 ayı doldur.kendini hazır hissettiğin anda yeniden denersin
Ah zaman bir geçiverse...çivi çiviyi sökermiş...bu acının ilacı yine yeniden bir bebek...:Saruboceq:Sağol desteğin içina.s.
Kızlar, hepinize merhaba, geçmişten okuyarak gelmeye çalışıyorum, hikayelerinizi öğrenmek için. Beni de aranıza alır mısınız? Ben de 38 yaşındayım, tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım, 23+3 te erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim, sadece 3 saat yaşadı, henüz 28 gün oldu, atlatmaya çalışıyorum. Doktorum 3 ay süre verdi tekrar hamile kalabilmem için, ilk fırsatta dondurulmuş embriyolarımızı deneyeceğiz. Okuduğum kadarıyla tüp bebek deneyen çok, dondurulmuş embriyo deneyen veya düşükten hemen sonra tekrar deneyen var mı acaba?
ayyy senden de bu lafları duymak süper gerçekten. senin adına çok heyacanlıyım. bu hafta hayırlısıyla bir geçsin de. seni evire çevire dövelim:)) ayy yarın için dua edin nolur bana deniz bulut waters kistim geçmiş olsun bir de folükül durumum iyi olsun.hamilelerin duası kabul olurmuş ya ondan diyorum. iyi geceler arkadaşlar...
Kızlar, hepinize merhaba, geçmişten okuyarak gelmeye çalışıyorum, hikayelerinizi öğrenmek için. Beni de aranıza alır mısınız? Ben de 38 yaşındayım, tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım, 23+3 te erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim, sadece 3 saat yaşadı, henüz 28 gün oldu, atlatmaya çalışıyorum. Doktorum 3 ay süre verdi tekrar hamile kalabilmem için, ilk fırsatta dondurulmuş embriyolarımızı deneyeceğiz. Okuduğum kadarıyla tüp bebek deneyen çok, dondurulmuş embriyo deneyen veya düşükten hemen sonra tekrar deneyen var mı acaba?
günaydınn
Waters ve Patikler
günaydın fıstıklar:) ben randevuyu 13.30 a almışım uzakya trafik nolur nolmaz diye.evdeyim şimdilik te bişi sorcam bilen arkadaşlara reglimin bugün 2. günü bu fsh e2 tsh hormon testlerini bugün mü yaptırsam yarını yani 3. günü beklesemmi daha iyi sonuç alırım ne dersiniz?
günaydın kızlar
evet bugün rötarlıyım.eşim küçük bir kaza geçirmiş dün.bugün onun gönlünü eğliyeceğim.şefkat göstereceğim.bu aralar yoğunluklarım da var.ama gönlümdesiniz
Badenur u merak ettim.inşallah bugün güzel bir haber gelir .arada bakacağım.hoşçakalın güzeller
eşine çok geçmiş olsun erverdi, dilerim kötü birşey yoktur....
Arkadaşlar, ben hala haber bekliyorum, umutlarım azalıyor, bugün artık ne ise belli olacak... doktorum aramadı henüz... araştırmalarım sonucu şunuda öğrendimki, zamanında gelişim göstermeyen embriyo çokta sağlıklı sayılmıyormuş, yani tutunma oranı diğerlerine göre daha zayıf olarak değerlendirilen gruba giriyormuş.... üçüncü güne bekletilen kaliteli bir embriyonun normalde 8 hücreye ulaşmış olması gerekliymiş... bugün benim 4. günüm... artık ne desem boş... hepinize teşekkür ediyorum, olumlu düşünceleriniz en azından umutlarımın sönmesini engelliyor........ sadece hayırlı ise olsun diyorum.... gerçekten sağlıklı gelişim göstermiyorsa da daha fazla canımı yakmasınlar.......
arkadaşlar, doktor şimdi aradı, ilk gün döllenen embriyo 6 hücreli olmuş, ikinci gün döllenen biri 4, diğeri 2 hücreliymiş.................
şaşkınım, dün sabah 2 hücreli bu sabah 6 hücreli olmuş....... inanmaktan başka çarem yokki......
saat12'de tekrar bakılacak, herşey yolunda ise 15'de transfer olacakmış..........
fikrinize ihtiyacım var.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?