38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bira:teselli:z dinlen...acın daha çok yeni..bedenin ruhun iyileşsin biraz.3 ayı doldur.kendini hazır hissettiğin anda yeniden denersin

Ah zaman bir geçiverse...çivi çiviyi sökermiş...bu acının ilacı yine yeniden bir bebek...:Saruboceq:Sağol desteğin içina.s.

Günaydın kızlarr
erverdi cim bu sabah erkenden gelmemişşin nerdesin?
Badenur hadi güzel haber ver inşallah bölünme tamamlanmıştır öteki 2 tane de devam ediyodur bölünmeye zemuszemus

yağmursesi kontrolde umarım gitmiştir kistin

Arkadaşım hoş geldin aramıza, çok büyük geçmiş olsun Allah bir daha ne bunu ne daha kötüsünü yaşatmasın sana ve herkese..şimdi toparlanma sürecindesin 28 olmuş daha dr unun dediği gibi 3 ayını tamamla, rahmin, karnın, hormonlarının demek yerine oturması için bu kadar süre gerekiyor. Bu hamilelik öyle bir şey ki Bismillah deyip bir yola çıkıyorsun minik yolcunla ama 9 ay genelde sorunsuz tamamlanırken birden kötü sürprizler çıkabiliyor. Allah kolaylık versin , şimdi sen vücudunu ve ruhsal durumunu dinlendirmeye çalış ki bir sonra kine hazırlanasın. Dondurulmuş embriyoların kaliteli ise dr uygun görüyorsa olabilir herhalde bu konuda bilgi ve tecrübem yok, olan arkadaşlar cevaplayacaktır. Düşükten hemen sonra deneyen var mı diye sormuşsun arkadaşım ama düşük de haftasına göre değerlendirilir biliyorsun 20 haftaya kadar olan düşüklere geç düşük deniyor senin ki 20. haftadan sonra olmuş düşük kategorisinde değil tam, erken doğum gerçekleşmiş. Dr bu konuda ayrıntılı bilgi verecektir diye düşünüyorum, yani senin haftana göre hemen bu ay başlaman olmaz gibi gözüküyor, beklemekte fayda var.

Yağmur'cum
bugün inşallah kistinin dağıldığını göreceksin, foliküllerinden de iyi haberler getireceğini umut ediyorum ama korkarak gitme dr'a ne olur ?

Aramıza hoş geldin.Çok çok geçmiş olsun... Acını paylaşıyorum... Allah bir daha yaşatmasın inşallah... Daha önünde uzun bir yol var, hamile kalabildiğine göre hep olumlu bakmaya çalış, mutlaka tekrar olacaktır. Dondurulmuş embriyo ile hamile kalanını çok duydum. Tabii normaline göre şans biraz azalıyor. Ama yine de bu şansını değerlendirmelisin. Hem baştan başlamaya göre çok daha az maliyetli hem de daha az zahmetli. Eğer tutmazsa (ki inşallah tutar) o zaman yine yeni bir denemeye girersin. Sevgiler,

Günaydın,

Hazerözlem hoşgeldin, Allah bir daha böyle acı yaşatmasın. İnşallah dediğin gibi çivi çiviyi söker.

Hayırlısıyla bugün Badenur ve Yağmur'dan güzel haberler gelecek.

günaydın fıstıklar:) ben randevuyu 13.30 a almışım uzakya trafik nolur nolmaz diye.evdeyim şimdilik te bişi sorcam bilen arkadaşlara reglimin bugün 2. günü bu fsh e2 tsh hormon testlerini bugün mü yaptırsam yarını yani 3. günü beklesemmi daha iyi sonuç alırım ne dersiniz?

gitmişken bugün yaptır farketmez 2 - 3 gün olabilir.

günaydın kızlar
evet bugün rötarlıyım.eşim küçük bir kaza geçirmiş dün.bugün onun gönlünü eğliyeceğim.şefkat göstereceğim.bu aralar yoğunluklarım da var.ama gönlümdesiniz
Badenur u merak ettim.inşallah bugün güzel bir haber gelir .arada bakacağım.hoşçakalın güzeller

eşine çok geçmiş olsun erverdi, dilerim kötü birşey yoktur....

Arkadaşlar, ben hala haber bekliyorum, umutlarım azalıyor, bugün artık ne ise belli olacak... doktorum aramadı henüz... araştırmalarım sonucu şunuda öğrendimki, zamanında gelişim göstermeyen embriyo çokta sağlıklı sayılmıyormuş, yani tutunma oranı diğerlerine göre daha zayıf olarak değerlendirilen gruba giriyormuş.... üçüncü güne bekletilen kaliteli bir embriyonun normalde 8 hücreye ulaşmış olması gerekliymiş... bugün benim 4. günüm... artık ne desem boş... hepinize teşekkür ediyorum, olumlu düşünceleriniz en azından umutlarımın sönmesini engelliyor........ sadece hayırlı ise olsun diyorum.... gerçekten sağlıklı gelişim göstermiyorsa da daha fazla canımı yakmasınlar.......

badenur canım 8 hücrelilerin tutma şansı daha çok ama 6 veya 4 hücrelilerin de tuttuğu oluyor. dur doktordan bir haber gelsin. ayrıca canım bugün senin 3. günün. salı toplatmıştın. toplatılan gün sayılmıyor güzelim. çarşambadan saymaya başlıyorsun ve bugün 3. gün. inşallah doktordan hayırlı bir haber gelecek. onu bekleyelim bir.

arkadaşlar, doktor şimdi aradı, ilk gün döllenen embriyo 6 hücreli olmuş, ikinci gün döllenen biri 4, diğeri 2 hücreliymiş.................

şaşkınım, dün sabah 2 hücreli bu sabah 6 hücreli olmuş....... inanmaktan başka çarem yokki......

saat12'de tekrar bakılacak, herşey yolunda ise 15'de transfer olacakmış..........

fikrinize ihtiyacım var.......

Günaydın Arkadaşlar,

Hazarözlem, yaşadıklarına üzüldüm arkadaşım, inşallah tez zamanda bu acıları unutturacak mutluluklarla dolar yaşamın. Acını yürekten paylaşıyorum, ne desem az geliyor, diyecek laf bulamıyorum açıkçası. Allah yardımcın olsun diyeyim. Ancak daha yaşın müsait, inşallah tez zamanda hayırlısıyla tamamına erecek bir hamilelik diliyorum sana.

Erverdi, çok geçmiş olsun eşine. Ciddi birşey değil umarım. Sana da kolay gelsin, nazlı eşlere bakmak bazen bayağı sabır gerektiriyor.

Yağmursesi, arkadaşım güzel haberlerle dön inşallah doktordan. Testler 2. gün de olur. Moral bulacağın güzel bir görüşme olsun, sabırsızlıkla bekliyorum.

Badenur'cum, evet arkadaşım bugün 3. günün. Gerçekten herşey olacağına varıyor, genellemelere takılma derim. Ne ümitsiz transferlerin olumlu sonuçlandığını okuduk, ya da tam tersi. Hakkından hayırlı olan olsun, inşallah o azimli embriyo güzelce bölünmeye devam etsin ve transferin gerçekleşsin. Gelişmeleri takip ediyor olucam, dualarım seninle.

Alabama'cım, nasılsın arkadaşım? Keyifler yerindedir, minik minik bulantılar devam etmektedir diye düşünüyorum :)

Hülya'cım, sen nasılsın arkadaşım? Az kaldı değil mi teste, plan nedir?

Son düzenleme:

Badenur'cum, haberler iyi gibi hadi inşallah biraz daha bölünmüş olurlar 12'ye kadar. Allah'ım hayırlısı ile transfer edilebilecek güzel embriyolar olsunlar, annelerine tutunsunlar..amin..

Badenur'cum, ne güzel bir gelişme işte. Bence çok iyi gelişiyor, keyifle gerçekleşsin transferin arkadaşım. Bence umutlanmalısın, hep yazıyorum, bugün umutlanmayacaksak hangi gün umutlanacağız ki? Harika ve rahat bir bekleme dönemi olur umarım. Lütfen unutma, bunları yaşaya yaşaya okudukça, öğreniyoruz ama sadece fikir sahibi oluyoruz, gerçekten bilmiyoruz ki arkadaşım. ınsan ister istemez de en kötüsünü düşünüyor, emin ellerdeyim vardır bir bildikleri de ve gözlerini kapat arkadaşım. Bence bu bebek sürprizli bebek, haydi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…