arkadaşlar, doktor şimdi aradı, ilk gün döllenen embriyo 6 hücreli olmuş, ikinci gün döllenen biri 4, diğeri 2 hücreliymiş.................
şaşkınım, dün sabah 2 hücreli bu sabah 6 hücreli olmuş....... inanmaktan başka çarem yokki......
saat12'de tekrar bakılacak, herşey yolunda ise 15'de transfer olacakmış..........
fikrinize ihtiyacım var.......
arkadaşlar, doktor şimdi aradı, ilk gün döllenen embriyo 6 hücreli olmuş, ikinci gün döllenen biri 4, diğeri 2 hücreliymiş.................
şaşkınım, dün sabah 2 hücreli bu sabah 6 hücreli olmuş....... inanmaktan başka çarem yokki......
saat12'de tekrar bakılacak, herşey yolunda ise 15'de transfer olacakmış..........
fikrinize ihtiyacım var.......
günaydınn
Waters ve Patikler
Waterss canım sen nasılsın? Geçen senin bana yazdığın yazıya cevap vermiştim, okudun mu? :)
Bebişe iyi bak...
günaydın kızlar
evet bugün rötarlıyım.eşim küçük bir kaza geçirmiş dün.bugün onun gönlünü eğliyeceğim.şefkat göstereceğim.bu aralar yoğunluklarım da var.ama gönlümdesiniz
Badenur u merak ettim.inşallah bugün güzel bir haber gelir .arada bakacağım.hoşçakalın güzeller
karamelim sen nasılsın hiç yüz vermiyosun nası gidiyo az geliyosun sanki?
Erverdi ve Hülya sizleri de bekliyorum bu ay hadi inşallah olmuştur, belirti hiç aramayın daha regli günü bile geçmeden vücut ne belirisi verebilir, verebileceği belirti regli olmaya çalışma belirtileri olabilir en çok bu regli olacağınız anlamına gelmez yani bir anlam çıkarmamak lazım. Erverdi'cim senin 18 Nisan'ı devirmen gerekiyor yani 19 Nisan'ı görmemiz lazım galiba. Hülya'cım sen de 19 Nisan'ı kazasız geçip 20 Nisan'a gelmen lazım değil mi ? Önümüzdeki hafta önemli bir bekleyişe gireceğiz. Ben 15 Aralık'ta olacaktım gittim 16 Aralıkta beta hcg yaptırmıştım, nedeni 14 Aralık'ta elimdeki fazla ovülasyon testinde kopkoyu 2 çizgi görmemdi, bu işe yarıyor arkadaşlar gebelik testi değil ama ovülasyonda regliye yakın çift çizgi yakalayanların çoğu hamile çıkıyor, bunu KK daki ovülasyon testi kullananlar topiğinden öğrenmiştim.
Hereda dönmüşsün hoşgeldin arkadaşım.Ödev yapabilmişmiydin gitmeden bilmiyorum ama bu akşamı değerlendirirsin.Beni sormuşsun beklemedeyim daha.Belirti falan yok.Hafta sonunu geçirmem gerek.Pazar gününü görürsem bir idrar testi yapabilirim.Benim varsa idrarda çıkıyor çünkü.Pazartesi da kan da bakılcak ama ben kanda baktırmayı pek sevmiyorum.o beklemek beni çok strese sokuyor.
ARKADAŞLARIMMMMMMMM SAĞOLUN CANLARIM
ne bileyim çok panikteyim, hazırlanmam lazım, 12'deki gelişmeyide aktarıcam size.... hep hayırlısı demiştim... dualarınızı istiyorum....
Günaydın canım sen nasılsın ? sessiz ve derinden geliyorsun galiba, ya da haberlerini yazıyorsun bana denk gelmiyor okuyamadım..
Göremedim aslında iki gün falan oldu olmazsa bir daha geri dönüp bakarım bu aralar her ne kadar takip etmesemde bazılarımızın yazılarını kaçırabiliyorum kusura bakmayın, geçenlerdee Yağmur aynı şeyi söyledi bana bir şeyler sormui iki kere görmemişim.Evde kız uyumadan bakmam zor oluyor, tam kafamı verip bakamıyorum ondan da oluyor , geriye dönüp bakarım birazdan. Sen iyi misin ? bu arada.
Ben de iyiyiiiiimmmm. Çok öptüm.
Flowere müjdeli haberlerini de alalım inşallah. Halihazırda bir tedavidesin anladığım kadarıyla, ne aşamadasın?
karamelim sen niye gelmiyosun şafak kaç kisti kovalamak için. eğer kist kışkışlanmışsa önümüzdeki ay başlıyo muyuz serüvene ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?