38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam herkese kızçeler
badecim bak ne güzel çok sevindim evet bugün dört değil üçüncü gün benimde 10 martta toplandı 13 martta transferim oldu ve doktorum bana 3.gün transferi dedi. Fikrimizi sormuşsun bence harika 6 hücreli çok güzel bir embriyon var belki ilk iki gün yavaştı ama üçüncü gün hızlandı hakkında hayırlısı olsun canım benim. bize bugün 12 günlük umut verdin. inşallah 28 mart test günün hadi hayırlısı olsun inşallllahhhh. senin adına çok sevindimmmm. haa bu arada inanmak yada inanmamak için tercih yapmana hiç gerek yokkkk sen yaşamana bak. bırak endişe etmeyi. biliyorum dua ediyorsun şimdi daha çok dua et. bende ediyorum senin için. eve gidincede okuyacağım.

hakkında hayırlısı olsun. Önce üzen allah sonra güldürsün inşallah

Badenur çok güzel bir haber bu arkadaşım.ak çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya 2 hücreden 6 hücreye çıkmış gelişme çok güzel canım.İnşallah bugün transferin gerçekleşecek canım.Akşam inanki dua etmiştim senin için.

erverdicim çok geçmiş olsun umarım ciddi bir sorun yoktur. sen bak keyfine sonra gelir haberleri alırsın.
heradacım bende iyiyim dün epey enerjisizdim hiç birşeye halim yoktu. bugün gayet iyiyim çok şükür. idare ediyoz yani. sen nasılsın bu akşam evinde olup kocana atlıcan mı inşallah :)) hadi inşallah bu ay sonu senden de güzel haberler gelsin yada mayıs başı ilbahar müjdesi ver inşallah bizlere.
karamelim sen nasılsın hiç yüz vermiyosun nası gidiyo az geliyosun sanki?
myendlesslove muhabbete teşekkür etmişsin iki defa bozuk atmışsın gibi geldi bana ama hayatım o saatlerde herkesler olmuyo birilerini merak et hakkında bilgin olsun kim nedir ne durumda takip et öyle daha iyi girersin mevzulara muhabbete ... tek yönlü bir topik değil burası çok yönlü canım. hepimiz birimiz için değil sadece birimiz hepimiz içini de unutma :))

ARKADAŞLARIMMMMMMMM SAĞOLUN CANLARIM

ne bileyim çok panikteyim, hazırlanmam lazım, 12'deki gelişmeyide aktarıcam size.... hep hayırlısı demiştim... dualarınızı istiyorum....

Hereda dönmüşsün hoşgeldin arkadaşım.Ödev yapabilmişmiydin gitmeden bilmiyorum ama bu akşamı değerlendirirsin.Beni sormuşsun beklemedeyim daha.Belirti falan yok.Hafta sonunu geçirmem gerek.Pazar gününü görürsem bir idrar testi yapabilirim.Benim varsa idrarda çıkıyor çünkü.Pazartesi da kan da bakılcak ama ben kanda baktırmayı pek sevmiyorum.o beklemek beni çok strese sokuyor.

günaydınn
Waters ve Patikler

Günaydın canım sen nasılsın ? sessiz ve derinden geliyorsun galiba, ya da haberlerini yazıyorsun bana denk gelmiyor okuyamadım..

Waterss canım sen nasılsın? Geçen senin bana yazdığın yazıya cevap vermiştim, okudun mu? :)
Bebişe iyi bak...

Göremedim aslında iki gün falan oldu olmazsa bir daha geri dönüp bakarım bu aralar her ne kadar takip etmesemde bazılarımızın yazılarını kaçırabiliyorum kusura bakmayın, geçenlerdee Yağmur aynı şeyi söyledi bana bir şeyler sormui iki kere görmemişim.Evde kız uyumadan bakmam zor oluyor, tam kafamı verip bakamıyorum ondan da oluyor , geriye dönüp bakarım birazdan. Sen iyi misin ? bu arada.

Çok geçmiş olsun, umarım önemli değildir. Kendine ve eşine iyi bak öptüm.

Alabama'cım, iyi olduğuna sevindim canım. Beni bu ay es geçelim, bugün değil pazartesi dönebiliyorum çünkü, can sağlığı olsun, ümitleri gelecek aya devrettik

waters evet galiba sessiz geliyorum ben ama arada durumumu bildirdiğimden dikkat çekmiyo sanırım ohaoldumsmile

Badenurrr bak gördünmü sonradan döllenenler hızır gibi yetiştiler valla maşallah hadi gelsin transfer

Hülya'cım, haydi hayırlısı az kalmış. Pazar'a güzel haberlerini alalım inşallah. Beni bu ay geçelim, ben dönemiyorum bugün, pazartesiye kaldı, ne yapalım, bunda da vardır bir hayır.

Waterss arkadaşım tarihleri çok aklında tutuyorsun maşallah sana.Evet Heredaya yazdım.Pazar gününü devirmem lazım ve hiç belirtim yok geçen ay vardı ama pek umutsuzum yani.hayırlısı artık.
Sen nasılsın canım gayet iyi gidiyor Allah nazarlardan sakınsın canım.

Hadi hayırlısı Hülya ancak aşılama değil, tüp değil sonuçta kendiniz denediniz niçin doktorun kan dedi ki anlamadım. Jel kanamayı kesecek diye mi ?

waterscım olur öyle şeyler iki çocukla dimi ama :)) hepimiz bazen atlayabiliyoruz.
heradacım tüh yaa ama biz es geçmeyelim önden belki hızlı sperm efendiler yumoşu bulmuşlardır belli mi olur.
karamelim sen niye gelmiyosun şafak kaç kisti kovalamak için. eğer kist kışkışlanmışsa önümüzdeki ay başlıyo muyuz serüvene ?
badecim allahın izniyle biz hayırlısını istiyoruz hadi hayırlısı canımm
deniz hanım çizelgeniz hayırlı olsun bu arada :)) tüm aşamaları görmeniz nasip olsun sağlıcakla inşallah.

Flowere müjdeli haberlerini de alalım inşallah. Halihazırda bir tedavidesin anladığım kadarıyla, ne aşamadasın?

evet canım, tedavideyim, düşük'ten sonra bir tüp bebek denemesi daha yaptık ama olmadı. Sonuç negatif, şimdi biraz ara verdik. Hem maddi, hemde manevi olarak çok yorulduk.Şimdi Dhea diye bir ilaç kullanıyorum. Ağustos ayına kadar. kullanacağım. sonra bilmiyorum. Allah sağlıklı ve hayırlı olanı versin.

Flowere, umarım bu sefer herşey gönlünce gelişsin.

Karamel'cim, yokolup gitmiştir o, az kaldı sana da inşallah. Mayıs ayı uğurlu gelsin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…