ARKADAŞLAR TRANSFERE GİDİYORUM KESİNLEŞTİ....
az önce doktor aradı 6 hücreye ulaştı denilen 7 hücre olmuş, diğeri dört hücrede kalmış, bu ikisi saat 15'de transfer edilecekmiş. diğeride iki hücrede kalmış onu izeleyeceklermiş, belki bölünmeye devam derse dondurulacakmış...
gidiyorum en azından bir tane iyi, diğeri orta kalitede iki ümidim varrrrr, bunada şükür, eminim o başından beri sıkı asılan bir kız.... çok heyecanlıyım, böyle saniye saniye bir gelişme ve transfer hikayeside çok heyecanlı oldu........... DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.... İYİKİ VARSINIZ.... HAKKINIZI ÖDEYEMEM.....
dualarınızı eksik etmeyin, şimdi bende dualarımı yapıp çıkacağım, duşumu aldım hazırlandım.... KISMET diyorummmmm.
waterscım olur öyle şeyler iki çocukla dimi ama :)) hepimiz bazen atlayabiliyoruz.
heradacım tüh yaa ama biz es geçmeyelim önden belki hızlı sperm efendiler yumoşu bulmuşlardır belli mi olur.
karamelim sen niye gelmiyosun şafak kaç kisti kovalamak için. eğer kist kışkışlanmışsa önümüzdeki ay başlıyo muyuz serüvene ?
badecim allahın izniyle biz hayırlısını istiyoruz hadi hayırlısı canımm
deniz hanım çizelgeniz hayırlı olsun bu arada :)) tüm aşamaları görmeniz nasip olsun sağlıcakla inşallah.
hoşgeldin anacım hadi bakalım inşallah gitti mayis çok güzel bir ay herşey çok güze olacak.geldim artık :))))
valla 25 Nisanda hap bitiyor, adeti bekleyeceğim canım. İnşallah gitmiştir.
oh maşallah badecim allaha emanet ol evet canım herşey kısmet inşallah kısmetinde sıkı bir kızçen var annesine tutunacak ben eminim. duaların seninle :Saruboceq::Saruboceq:ARKADAŞLAR TRANSFERE GİDİYORUM KESİNLEŞTİ....
az önce doktor aradı 6 hücreye ulaştı denilen 7 hücre olmuş, diğeri dört hücrede kalmış, bu ikisi saat 15'de transfer edilecekmiş. diğeride iki hücrede kalmış onu izeleyeceklermiş, belki bölünmeye devam derse dondurulacakmış...
gidiyorum en azından bir tane iyi, diğeri orta kalitede iki ümidim varrrrr, bunada şükür, eminim o başından beri sıkı asılan bir kız.... çok heyecanlıyım, böyle saniye saniye bir gelişme ve transfer hikayeside çok heyecanlı oldu........... DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.... İYİKİ VARSINIZ.... HAKKINIZI ÖDEYEMEM.....
dualarınızı eksik etmeyin, şimdi bende dualarımı yapıp çıkacağım, duşumu aldım hazırlandım.... KISMET diyorummmmm.
Hadi hayırlısı Hülya ancak aşılama değil, tüp değil sonuçta kendiniz denediniz niçin doktorun kan dedi ki anlamadım. Jel kanamayı kesecek diye mi ?
ARKADAŞLAR TRANSFERE GİDİYORUM KESİNLEŞTİ....
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-3828401603592971565&OBT
izlemediyseniz izleyin dokuz aylık serüven çok güzell.
kızlar badenurun transferi yapılıyor başladı ohaoldumsmile
süper süperguclubacismile
Güzel gelişsin bebekleri inşallah..bir umutlu bekleyişimiz daha başlayacak..
Badenur'a bakmıştım.güle güle bebeğiyle dönsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?