38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ARKADAŞLAR TRANSFERE GİDİYORUM KESİNLEŞTİ....

az önce doktor aradı 6 hücreye ulaştı denilen 7 hücre olmuş, diğeri dört hücrede kalmış, bu ikisi saat 15'de transfer edilecekmiş. diğeride iki hücrede kalmış onu izeleyeceklermiş, belki bölünmeye devam derse dondurulacakmış...

gidiyorum en azından bir tane iyi, diğeri orta kalitede iki ümidim varrrrr, bunada şükür, eminim o başından beri sıkı asılan bir kız.... çok heyecanlıyım, böyle saniye saniye bir gelişme ve transfer hikayeside çok heyecanlı oldu........... DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.... İYİKİ VARSINIZ.... HAKKINIZI ÖDEYEMEM.....
dualarınızı eksik etmeyin, şimdi bende dualarımı yapıp çıkacağım, duşumu aldım hazırlandım.... KISMET diyorummmmm.

kızlar çabucak okuyup göz gezdirdim.geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize...hepinize mutlu umutlu bir gün diliyorum.hoşçakalın

ahhhhhhhhhhhh canıııııııııııımm.bak şimdi çıkıyordum çok sevindim arkadaşım.bak boşu boşuna kahrettin.hadi şansını iyi kullan.artık sterse izin verme de bırak transferden sonra güzel güzel bölünmeye devam etsinler.buna izin ver.
badenur;çek yavrum eüzü besmeleni.Allah yardımcın olsun.dualarımız seninle

Badenur, hadi canım bebeklerini alda gel. Bak inatçı kızın seni bekliyor. Nasılsa dengeleri değiştirdi onun inadı.

Badenur'cum, oh çok şükür ibre bizden yana döndü sen de kendini çok yıprattın ama haksızda değilsin hepimiz aynı tepkileri verirdik, inşallah annelerinin karnında güzel bölünecekler. Sonuç 12 gün sonra olumlu çıkarsa ki inşallah , hayata sımsıkı tutunmak diye buna derim ben, tutunun güzel yumoşlar annenize tutunun sımsıkı..

badenur hadi bakalım kızını ve oğlunu al da gel. bak maşallah yaptıklarım hiç işe yaramadı diyemezsin. özellikle o 7 hücreli olana bir şans ver. inşallah sonuna kadar böyle inatçı çıkar tutunur annesine

sağol canım ikimize de tüm aşamaları görmek nasip olsun. geçen sefer gidecek diye korkudan çizelge koymamıştım gitmişti bu sefer de tersini yapayım belki kalır dedim :Saruboceq:

geldim artık :))))

valla 25 Nisanda hap bitiyor, adeti bekleyeceğim canım. İnşallah gitmiştir.
hoşgeldin anacım hadi bakalım inşallah gitti mayis çok güzel bir ay herşey çok güze olacak.

oh maşallah badecim allaha emanet ol evet canım herşey kısmet inşallah kısmetinde sıkı bir kızçen var annesine tutunacak ben eminim. duaların seninle :Saruboceq::Saruboceq:

Badenur çok sevindim canım bak sen ümüdini kestin ama o senden vazgeçmedi.Transfere kadar olan süreç senin için çok stresli geçti ama bekleme sürende inşallah çok rahat olucan.Hadi bebeğini al da gel arkadaşım.

Ahh Badenur yıktın ortalığı bak alllahtan umut kesilmez hadi bakalım onlar bölünmye devam ettiğine göre sanada sıkı sıkı tutunarlar arkadaşım süper süper kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar
badenur la ilgili gelişmeyi okudum. çok sevindim mucize gibi bişi işallah tutunurda tam muradına erer.
benden haberler kötü. kistim duruyor.sadece ebatta hafif küçülme var. doktor çapı aydı değilse de alan hesabından az çok biz de anlıyoruz dimi:)
işin gırgırı bu 150 km yol yaptım nasıl araba kullandım ben bile bilmiyorum valla tesadüf geldim diyebilirim. yolda kalabalıktı. nasıl becerdiysem f.s m köprüsünden geldim. uzattım da uzattım yolu.benzinci de benzin aldım ruşeym karışımı yoğurdumu da yedim. ne salağım o ayrı. giderken hazırlamıştım da.
gelelim daha kötü haberlere antral folükül sağda 2 tane immatüre de var ama unutuyorum işte.
solda kistten başka hiç bişi yok tabi ne yumurta ne bişi. hah bir de 12 mm yani 1cm 2mm büyüklüğünde miyomum varmış( bu da bana kapak olsun) şuan tüp e başlasak ilaçla ancak üç tane yumurta geliştirebiliriz daha fazlası olmaz dedi.
sonuç şu ki benden buraya kadar çocukta istemiyorum artık inanın. ben bıktım böyle bir mücadeleden. önceden en şık giyinen öğretmen benken şimdi salaşım salaş. moral sıfır valla ağlıyorum. demekki olmayacak. ben site yönetiminden de rica edeceğim silsinler beni burdan. çocuk adına birşey duymak istemiyorum. ben bıktım herşeyden 2 folükülle bebek mi olur olmaz tabi miyom da çıktı kistte vardı zaten.
fsh testi yaptırdım başka bir hastahanede fsh 9, e2 53,prolaktinle lh için birine dokuz diğerine 3 dedi ama hangisi hangisiyle eşleşiyor unuttum telde öğrenmiştim sonucu.
ben artık yokum kızlar. kaldıramayacağım bu psikolojiyi. napalım olmuyorsa olmuyordur. yiyip içmekten haftan kürden bıktım. herşey boş kısaca.
herşey için teşekkür ediyorum hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…