38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

deniz benim kuzenim yeni doğum yaptı hiçbir belirti sıkıntı yaşamadı sorunca bana fransız gibi baktı bide nasıl yani gibi baktı sanki hiç duymamış hamilelikte belirti vs yaşandığını. sen ne dersen de ve nekadar bayılırsan bayıl ben memorial konusunda şüpheliyim. bence istikrarsızlar. bilmiyorum neden böyle düşündüğümü ama öyle düşünüyorum. neden seni strese sokuyolar ki ne demek her hafta takip edelim falan evet neden zamanı gelmeden bıdı bıdı yapıp senin kafanı karıştırıyorlar.

DENİZ BULUT;arkadaşım şimdilik endişe edilecek birşey yokmuş.sen git gezmene ,stresini atmana bak.yahuu bizler de bir tuhafız hem drlar bize herşeyi anlatsın anlayalım isteriz sonra öğrenince de yaa şimdi niye beni daha şimdiden strese soktu deriz..di mi ama ..ben böyle düşünüyorum.haftaya kadar sen bir kere daha daha gidersin gibime geliyor.şöyle bir 5 gün sonra filan:roflol:

waterss'cığım gerçekten çok yararlı bilgiler verdin çok sağol. Bu dönem herşeye dikkat etmek lazım.

Sanırım eşimin de, benim de hiç içmediğimiz sigara önümüze bir avantaj olarak çıkıyor.

Babamızın sperm sayısı 156 milyonmuş ben ilk duyduğumda karalar bağlamış hatta bak sorun bende değil sendeymiş demiştim. Meğer sayı normalmiş. Ama insan ilgisi olmayınca bilmiyor ki.

Yeme içmede öyle eskiden hergün yarım kilo çilek yiyen ben şimdi sadece bir iki tane tadımlık yiyorum.

güzel güzel dinlen ama normal hayatada en kısa sürede geç. a.s.

Alabama,Waterss, Deniz, Erverdi, Karamel, Herada, Kindersms,Roniyam, Esterya, Yağmursesi, Badenur hepinize merhaba canlar,

Alabama canım nasılsın? Hamileliğinin tadını çıkar... Oh oh...Bu arada dün o 9 ay süren gebelikle ilgili filmi seyrettim. Süperdi...
Waterss çok güzel bilgiler yazmışsın..
Yağmursesi ne diyeyim ki sana.. Arkadaşlar çok güzel yazmışlar sana..Onlara aynen katılıyorum. Lütfen pes etme...Hemen hemene herkes burada benzer sorunlar yaşıyor... Şu bir gerçek ki, burada çok iyi arkadaşlarımız var, insan her an yanında bir destek hissediyor... RahatlIyor ve bilmediğimiz bir dolu bilgiye sahip oluyoruz. Bu bir nimet bence.. Hayata sıkı sıkı sarılmalısın canım..
Badenur güzel güzel dinlenmeler diliyorum sana canım..

Arkadaşlar dün düşündüm de ben ne diye hep bu tüpün peşinde dolanıp durdum ki şimdiye dek.. Aşılama da yaptırabilirim öyle değil mi? Bizimkisi sebepsiz infertilite. Yumurtada sorun yok, fsh, e2 midir nedir onda sorun yok... Eeee... Siz ne dersiniz? Şansım ne kadardır? Yaptırmalı mıyı? Ne kadara mal oluyor? Nereyi tavsiye edersiniz? (Ben Anadolu yakasında oturuyorum) Aşılama ile hamile kalan var mı bildiğiniz?
Yazarsanız çok sevinirim. Sizin yönlendirmenize göre karar vereceğim.
Bugün yeni preseed'im geldi. 60 TL. Perşembe ısmarlamıştım...
Sevgiler.....

Patiğim, tabiki yaptırabilirsin. Bence mantıklı hatta ilaçla yumurta takibi + çatlatma iğnesi + kendi denemeniz de olabilir. Bir iki ay öyle olur tutmazsa aşılama olur.

Ben (yumurta takibi ve aşılama) her iki yöntem ile de ilk denemede hamile kalmıştım.
Herada da aşılama ile hamile kalmıştı. Devam edip etmemesi kişiyle alaklaı bir sorun, tuttuğu için işlemde sorun yok kabul ediyorum.

Sen Medikal Parka gidiyorsun, orada devam edebilirsin. Hatta sana 2 isim yazarım.

Karmel'cim valla içime umut doğdu şimdi sen böyle deyince... İisİmleri bana yazarsan sevinirim tatlım...
Sen buraya mı gitmiştin?:1hug:

herada nın kadıköyde 1 doktoru var. onda da aşılama hesaplıya geliyor. ona da sorabilirsin.

alabama erverdi memorial ın böyle olumsuzu bulup erkenden söylemesi kötü. yani tamam hasta bilmek istiyor bilgilendirmek de doğru ama biraz bekleyip sorun olmaya başlıyorsa söylenmeli bence. her hafta çağırmasına gelince önceki dr da 12. haftaya kadar her hafta takip ederiz demişti. ücreti 2 haftada bir alıyorlar. ist cerrahidekine geçen hafta salı vermiştim zaten. bu hafta ya salı ya çarş ona da gideceğim. ödendi nasıl olsa. başka doktorla da konuştum. o da aynısını dedi. yaş çok ileri olduğu daha önceden 1 düşüğüm olduğu ve ben de panik olduğum için böyle takip etmek istiyorlar sanırım. valla benim de işime geliyor. a.s

Yazıkkk birinin adresini çalmışlar belli ki

O öğretmen seni sınırta mı bıraktı gerizekalı. Zaten kuşbeyinli olmasan sınıfta kalmazdın.

Son düzenleyen: Moderatör:
WATERSS;verdiğin sağlıklı bilgiler için çok teşekkür ederim.yazdığın ellerine sağlık.bebeğine dönsün sağlık olarak..yazdıklarından çıkardığıma göre sanırım ne doğana kadar ne de doğduktan sonra bitmeyecek stres, korumacılık,endişe.elimizden geldiğince minimuma indirmeli galiba...nasıl olacaksa....arkadaşım mesleğin gereği bir de şuna bir formül bulamazmısın?CADIARZU

YAĞMUR SESı;verdiğimiz destek öneriler hemen hemen aynı.iyice düşün ele.aklına ,mantığına uyan şekliyle harekete geç derim.yeni bir başlangıca doğru .sağlıklı düşünmeler

HAZERÖZLEM;teşekkür ederim canım eşim daha iyi.hatta oltasını kaptı balığa bile gitti.sende umarım en kısa zamanda toparlanırsın.

BADENUR;yan gel osman üç dönüm bostan diyorum sana.yatmak ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama nasıl mutlu oluyorsan öyle yap.güzel hayaller kur.şu 12 gün hayal kurmak için kaçırılmıyacak fırsat.bulutlarda ol .hiç inme..ben yattığım yerde hep cep telimle oyun oynuyordumhatta biraz heyecan yaptığımda ayyy oynamasmmı bişey olurmu diyordum.delikafaduldenkafana göre takıl arkadaşım.yalnız çok sıcak banyo yapma.ılık duş.çok ani hareketler yapma,yükseğe atlama zıplama uzanma derim.

HERADA uğramış.döndün mü.devam mı?yoksa bir pazartesiye mi kaldı?

MERYE tekrar hoşgeldin a.s.dr lar ne kadar şans verirse versin.sen kendine inan.halaa yumurtlaman varsa eşinde de sperm ben dene derim.hiç belli olmaz.drların olur dediği onmuyor ,onmaz dediği yaşıyor.duanı da oku tedavine de başla derim.zaman kaybetmeden.hergeçen zaman bizim aleyhimize.düşün.şimdi hamile kalsak daha önümüzde kocaaaaaaaaa 9 ay var sonra okulu evlenmesi askerliği derken iyice nine olmayalım onların yanında..bak büyüttüm de yaşlandırdım bile seni:bbo:

ALABAMA;bebeğin oynaması sanırım her hamilelikte bşir de her bebede farklı olabiliyor.kimi pek hissetmezken kimi de daha 40 gün içinde anlayabiliyor.hatta eskilerin deyimiyle erkek çocuk 40 gün içinde atarmış oynarmış.onalrın yalancısıyım...........yakın bir arkadaşım da 5 ayına kadar hissetmemişti dr agitmişti bir sorun mu var diye.gayet sağlıklıydı uyuyormuş oynuyormuş ama anne hissetmiyormuş

Son düzenleme:
ben şimdi bu piskopata bişey derdim ama baktım sekiz sayfa yazı var anında nasıl oluyorda her topiğe bu yazıları yazabiliyor anlamış değilim kesinlikle bu bir hacer işi şu ana kadar çoktan kazennin bunu etkisiz hale getirmesi gerekirdi hiç oralı bile olmayın kızlar

patikler canım iyiyim çok şükür sende iyisin inşallah. evet video çok güzeldi bende izledim ve beğendiğim için sizinde izlemenizi istedim. ben aşılama yı yine acıbadem maslakda yapmıştım. biraz pahalıydı diğer arkadaşlarıma göre 750 tedavi tuttu bi okadarda ilaçlar 1500 lirayı buldu. ama tabii ki tüpe göre uygun. bencede denemende fayda var neden olmasın. bu ay preesedle deneyeceksin sanırım ovulasyon testi de aldın mı ikisi birlikte daha iyi sonuç veriyor sanırım. rast gelsin canım.

erverdi canım ben daha kıpırtı hissetme modların gelemedim şekerim . haddimi biliyorum yani. ben waters için kitaba baktım yazanları söyledim. ama kırk günde de eğer hissedilebiliyosa bravo yani. hiç sanmıyorum yahu 40 gün 1 cm bile olmamış embriyo nasıl harakete etcek kız. efsane bence bu. heh heh. inşallah hamilesindir şekercim. sen yinede telefonla oynama bu işler belli olmaz.

PATıKLER;merhaba canım.tam sana yazıcaktım ki.birden sekteye uğradıım.canım sende benim gibi sebepsiz infertilsin.tabii ki istediğin kadar deneyebilirsin aşılama preeesit ya da yumurtlama takibini.şans herkeste farklı oluyor.forumda aşılama ile gebe kalan arkadaşlarımız var.ben 3 kre denedim.sonuç alamadım.bu demek değildir sende olmaz diye.sen şansını dene.hiç belli olmaz bakarsın aşılamayla olur fazla zahmet çekmezsin yüp stersinden kurtulursun.benim çapa da takibe gittiğim dr sanırım 400 e çıkabilir.tam net değil miktar olarak ama diğer yerler göre daha uygun.500ü geçmez büyük ihtimalle.22 muayene zaten 10 günlük bir kontrol süresi var.bu süre içinde bir daha vermiyorsun.tahlillerini de sgk dan daha uyguna yaptırabiliyorsun.özellere göre neredeyse yarı yarıya diyebilirim.birkaç önce yaklaşık 3 4 ay önce aşılamadan 100 tl aldığını söylemişti.ama bu fiyat zamlanmış olabilir.yani kabaca 500ü geçmez diyorum.takipse aynı takip.kontrolse aynı kontrol işlemse aynı işlem.hatırlarsan Deniz Bulut ta gitmişti bu anlattığım yere.yalnız ultrasonda yumurtanın tam çatlama saatini veremiyor dr.tahmin yürütüyortü dr u değil.kadın doğumcu..sen preesit destekli yapabilirsin.daha emin olur o zaman.

bitanem şekerim canım elbette biliyorum herkesin psikolojisinin aynı olduğuunu zaten burda size olumsuzluk yansıtmamak için gitmek istedim birazda. bir de çocuk çocuk kafayı sıyıracağım yakında hale hanım bile arketmiş ne kadar stres olmuşsun diye...memorialle ilgil ibir takıntım yok tabi nere doğruysa benim için o.
gözümden sakındığım kitaplarım ve aile resimlerimi emanet edecek... bu cümle çok etkileyici ve yaralayıcı biliyor musun gözlerim doldu.babam yazın hep bir araya geldiğimizde geçnliğindeki mecaralarını yaşadıklarını annemle evlenmelerini analtır herkes mest olmuş bir şekilde dinler... benim anılarımı anlatacağım sıpam bile yok. ayy ben ağlıycam gene. yarama tuz basmıyayım...

tadeviden tedaviye koşmadım biliyorum heradacım ama koşma şansım da yok kist var yumurta az. keşke şartlarım tedavi için olumlu olsa...
heradacım sahi unuttum kusura bakma senin kaç yumurta gelişmişti o denemelerinde?

aha da bıraktım sigarayı. dün geceden beri içmiyorum. zor bir iş ama kendime çok kızdım dünkü yaşadıklarımdan sonra. işallah devam eder ...kalp damardan önce zaten kronik bronşitim var. normal şartlarda çok dikkat ederim beslenmeme,hijyen kurallarına,pişme derecesine vs ancak işte sigarayla hepsini çöpe atıyorm onu da biliyorum...içtik artık geçmişe çare bulamam...
buayı kaçırdım artık önümüzdeki ay ben bir aşılama deniyim bakalımdelikafadulden hem zaten bu ay hamile kalmak istemiyorum çünkü burcu oğlak olur o zamanzemuszemus salağımya neyin hesabını yapıyorum. ben oğlak burcunu ve ikizler burcunu hiç sevmem bi gün bi bebeğim olursa garanti bunlardan biri olur heehihoyyyt

watersciğim hamile hamile nasıl da yazmışsın öyle yorulmuşsundur valla.benim için yaptığın sentez süper gerçekten teşekkür ederim.demek sadece ben değilim çocuğum olacak fikrini kendine konduramayan.ay rahatladım. ben hep olmayacağı için böyle derdim.
waters evet o soruları ben sordum ama kapılar hep yüzüme çarpıldı. ben gene de kürlerimi uyguluyorum ya. vucudum pes ediyor ama beynim halen devam ediyor. sabah kalktım yapmam gereken şeyleri yaptım öyle çıktım dışarı:)
ben buğday çimi içiyorum bir hafta oldu. saolsun deniz bulut bana sipariş etti getirtti. bana kalsa ben gene kulak arkası yapardım. parasını da o yatırdı hatta ben ona gönderdim:))))
forbiol vermişti dr bana sen elevit içmemi önermişsin. forbiol içmeye davam etsem de solgarın multuvitaminini içsem sakıncası olur mu acaba? buğday çimi tabletinin içinde de vitamin varmış. fazla vitaminde iyi değildir bu konuda ne yapacağıma birtürlü karar verememiştim sen de değinmişsin tam? elevit mi solgarın multuvitamini mi acaba? omaga 3 içiyorum gene 10 gündür.

ama şimdi de ben sana kızıyorum. bence herşey yolunda sen illa kötü bişiler duymak için gidiyorsun doktora. allah tamamına erdirir işallahta kurtuluruz senden.
ya memorial de hale hanımın lafı aklıma geldi de rahimin sağ tarafında ( rahim filmine bakarak konuşuyor) şekil bozukluğu var ama bu bir sorun yaratmaz. hatta dün esgeçtim birde tüpünde sağ tüpte bi yerde genişleme var eyvahh dedim. onların bi zararı yok hatta sağ tüpünden geçiş daha hızlı bir sorun yok diye bağladı. bu zamana kadar bu filmi üç dr gösterdim tek hale hanım bisürü şey söyleyip gerisini tatlıya bağladı. diğerleri ilk bakışta gayet iyi dedi. ya hale hanım çok şey biliyor detaylı bakabiliyor ya da işte ...

paylaştın elelrine sağlık zor ve çok yarralı bilgiler verdin de genme bunalıma girmeye karar verdim ben:)
faktörlü güneş kremi, kozmetik cilt bakım ürünleri ve baştan sigara ...eh ben bittim yani...

evet işte hale hanım da bana aynısını dedi. senini şartlarında aşılama daha iyi gibi dedi...deniycem peki bakalım...

canım benim o üç arkadaşının eminim yaşları gençmiştir ve rezervle ilgili sorun yokmuştur. laparoskopi değil bence zararlı olan laparoskopide yapılacak işlemle ilgili bunun zararı diye düşünüyorum.benim yumurtalığımın üstünden kist alınacak bu durumda rezerv zarar görür gerek yok diyor kadın ısrarla hatta sakın sakın diyor... senin ki yumurtalıkta değilmiştir doktorun kastettiği işlem belki başka bişidir işte nebilim...

hep çukulata yenince hareketlendiğini okudum. çukulata yedin mi? en iyisi bizim genç hamileler gibi yapmak. uyuyorur o şimdi annesi akşam uyanır sonra seni de uyutmaz merak etme
ayy kardeşimin eşi azcık aç duruyor. sonra hemen ultrasyonda bakıyor bebek parmağını ağzına götürmüş emiyor.:))) ne ntatlı dimi karnı doyunca parmağını götürmüyormuş ağzına... allahım ne büyük bir mucize orda bile emiyor yaa...

ay patiklercim preseed benim de yok. nerden sipariş verdin ben de istiyeyim gelsin?

herada nın kadıköyde 1 doktoru var. onda da aşılama hesaplıya geliyor. ona da sorabilirsin.
bana da yazın lütfen bu doktorları ben de önümüzdeki ay bir aşılama denemek istiyorum bakalım:)

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. bugün ehliyet sınavında görevliydim. 2.5 saat sürdü düşünmek için zamanım oldu. eşime dün gece ikiye kadar işkence yaptım. neyse düzeldi aramız. bugün daha iyiyim.sigara da içmiyorum .canım sıkkın tabi ama napalım hayat neyi yaşatacaksa göreceğiz. umarım hepimizin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

peki senin tutmuş muydu? önceden yazdın belki de ama inan hatırlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…