38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba kızlar :) ne var ne yok bakalım? yeni hamileler var mı? ben 7/24 mesaide olduğum için uğrayamıyorum ve sizlerden haber alamıyorum ama aklım ve dualarım sizinle :) hepinizi çok seviyorum arkadaşlar

oy oy oy ...maşallah yavrum benim.koca adam olmuş annesi.7/24 ler boşa gitmemiş
.var tabiii olmazmı?Alabama ile Deniz Bulutumuz hamile ..bende geleceğin hamilesiyim zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

şaka bir yana.tam küçük beyfendi olmuş Rüzgar.hayırlı evlat olsun inşallah.
 

sağol canım, valla büyüyor işte :) evet alabama ve deniz bulut'u biliyorum, acaba onlardan sonra hamile olan var mı diye merak ettim, inşallah sen ve diğer arkadaşlar da en kısa zamanda kavuşacaksınız minik mucizelerinize canım :) dualarım sizlerle... ben umudumu tamamen yitirdiğim bir zamanda oğluşum gelmeye karar verdi, ben bile doğurduysam herkes çocuk sahibi olabilir, buna eminim :)

teşekkürler hayatım :) amiiiiiiiinnnnnn inşallah :)
 

Alabama'cım sağol benim için kitap karıştırmışsın. Bilmiyordum ben de öğrenmiş oldum ama öğlen başladı hareketleri bu saat oldu halen ara ara var. Bu ikici hamileliğim ama yine de tekmeler başlayınca sanki her gün hissetmem gerekirmiş gibi geliyor ama 28 haftadan sonra demek rutine giriyor.

hep çukulata yenince hareketlendiğini okudum. çukulata yedin mi? en iyisi bizim genç hamileler gibi yapmak. uyuyorur o şimdi annesi akşam uyanır sonra seni de uyutmaz merak etme

Hayır yemedim canım ama saat 11 gibi reçel atmıştım ağzıma saat 14:00 gibi hareketleri başladı. Bu gün ilk defa sizle paylaştım ama ara ara böyle kaygılar yaşıyorum demek istediğim yani sizde yaşayacaksınız hazırlıklı olun.


Karamel'cim aklınızda olsun bir bilgi olarak diye paylaşmak istedim. Ben bu tip çevresel faktörlerin sağlığımız üzerinde olumsuz etki yaptığına inanıyorum ama izole de yaşayamayız sadece bilinçli ve dikkatli kullanmamız lazım kaynakları.


Badenur'cum öyle bir kötü tablo anlattın ki öldük öldük dirildik, demek neymiş hiç bir şey bitmiş değilmiş. 1. kalite embriyolar olması umut verici . 28 Nisan'ı hep beraber sayacağız bak benim de o gün detaylı USG kontrolüm var. Beraber sayarız.

Patikler'cim..ben ce Karamel'in açıklamaları çok yerinde iyi bir fikir bence de deneyebilirsin zaten ovülasyon testi + preseed= doğal aşılama onu zaten deneyeceksin. Bence de tüpsüz yapabilirsin hormon değerlerinde iyi neden olmasın ?

Rüzgar Deniz, maaşallah koca adam olmuş bak sen daha ileri aylarda gör ne tatlı olacak daha hele diyaloglar başlasın çok daha güzel olacak. Mesailer, Erverdi'nin dediği gibi boşa gitmemiş. Bir insan evladı ne fedakarlıklar ortaya geliyor değil mi ? Rüzgar'a baktığımda onun bu hale gelmesi için nakış işler gibi işlediğini görüyorum zamanı..ve ilk doğduğı günden buyana daha bir anne olduğunu hissediyorsundur. Allah sağlıkla büyütsün..seni de çok öptüm kendine iyi bak.
 
Rüzgar Deniz, maşallah yakışıklıya. Ne büyümüş, ne serpilmiş, 41 kere maşallah, sana da kolaylıklar dileyeyim.

Waterss'çım, haklısın hiçbir aşamada endişe bitmiyor galiba. Bebeği hissetmene sevindim, haber vermekle iyi ettin arkadaşım, merak ediyordum çünkü. Alabama, bilgi bankası, içimizi rahatlatmıştı ama olsun...
 

Evet, hissettimçok şükür.. geçenlerde de oldu böyle ama Alabama sağolsun bilgi verdi içim rahatladı benim de yok canım bizim bir kere radarlar açılmış, herşeyin farkında olmaya çalışırsan işte böyle bazen keyifini çıkaracağın şeyin bile keyfini çıkaramazsın bu bizim kanımıza işlemiş illa neden, niçin..didklemezsek rahat edemeyiz.
 
canım arkadaşım, hamile olduğunu öğrendiğin ilk günden başlıyor endişeler, önce kese düzgün mü, sonra kalp atışları, sonra testler, ardından hareket etti etmedi endişesi, vs. vs. vs. yani anlayacağın doğurdun endişe bitti değil, doğduktan sonra öğreniyorsun ki ani bebek ölümü sendromu diye bir şey varmış, resmen "AAAAAA!!!" olmuştum, geceleri kaç kere kalkıp nefesini dinlediğimi saymadım, hatta gün içinde uykusu yarım saati geçmediği için, çocuk yarım saatten fazla uyuduğu zaman "niye bu çocuk çok uyudu? hasta mı?" deyip ateş ölçüp yine nefes kontrolü yapıyorum... yani anlayacağın bu endişeler hamilelikle başlıyor ve anladım ki son nefesime kadar da sürecek hayatım boyunca, anne olmak çok farklı birşeymiş :)

diyaloglar başladı bile, karşılıklı konuşuyoruz, tabii ben onun ne dediğini anlamıyorum ama birşeyler anlatıyor işte :) hiç sorma o fedakarlıkları, insan sorumluluğunun daha çok farkına varıyor bir çocukla :) amin canım, Allah sana ve diğer anne adaylarına da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) ben de seni çok öptüm canım :)
sağol Herada'cığım, ben de eski resimlerini gördükçe ne kadar büyüdüğünü farkediyorum :) teşekkürler arkadaşım :)
bu haftalarda çok normal canım, ben de çok yaşadım bu endişeyi senin gibi, böyle durumlarda ben müzik dinletiyordum ve hemen hareketlenmeye başlıyordu Rüzgar :) yine hareket etmezse tatlı bir şeyler yiyordum ama birgün ne yaptıysam hiç hissedemedim ve doktoru aradım, doktor bana "muhtemelen uyuyordur, ama gelin bir bakalım" dedi, doktora mesafemiz 45 dakika, başka bir şehirde, biz yola çıktık beyimiz hareketlendi, hazır gidiyoruz fırsat bu fırsat ultrasonda görelim bari dedik, yani anlayacağın bazen çok derin uyuyabiliyorlar :) yine de tetikte olmakta fayda var canım :)
 

canım ben seven seas omega 3 ile hayıt tohumu ve buğday çimi içtim. buna bşladıktan 2 ay sona adet kanamasının rengi kahveden kırmızıya döndü fsh da düştü. buğday çimi daha ucuz diye yurt dışından almaya başlamıştım (amazon ve e baydan) ama ilk aktardan aldım. istanbulda zencefilde var. dükkanda 25 lira. internette galiba 35 liraymış. 250 mg ve 200 tane var. ama günde 3000- 4000 mg dan başlayıp 5000 mg a kadar çıkıyorsun. aç karnına içilecek. ben başladığım ay 2 kutu bitirmiştim. sonraki ay 3 kutu. çok faydasını gördüğüme inanıyorum. inşallah seninki de düşer. fsh 20 nin altına düşmeden tüpte başaı çok zormuş. yumurtalar yeterli cevabı vermiyormuş ilaca. bu nedenle bence spor+ bu kürlerle 2-3 ay fsh ını düşürmeye çalışman faydalı olur diye düşünüyorum. dha içiyor musun bilmiyorum. eğer içiyorsan o da akşam uyumadn alacakmış. bence seven seas ya da waters ın yazdığı efa ydı galiba onun omega 3 ünü hayıt tohumu buğday çimi ve dhea dene birkaç ay. bu arada bol yürüyüş ve spor da yap. bu da hormonları dengelemek için çok öneriliyor. istatistiklere takılma inşallah başarırsın.

çok zor olmalı bebeği 6 aylıkken kaybetmek. inşallah acını hafifletecek yeni bir bebek en kısa sürede kollarında olur. senin donmuşların vardı sanırım. dondurulacak kalitede yumurtaların olması büyük şans inşallah yine olacaktır
 
rüzgar deniz maşallah oğluna. koca adam olmuş. darısı inşallah buradaki tüm arkadaşların ve benim başıma. inşallah bizim de kollarımıza aldığımız günler gelir.
 
amin deniz inşallah biz de o günleri görürüz.

waters herada beni şımartıyorsunuz burası sonsuz verici çıtır hatunlarla dolu bir topik bende eğer sizin için birşey yapabiliyorsam ne mutlu bana biliyorum ki hepiniz en güzel mutluluklara layıksınız. sizden aldıklarım yanında bu nedir ki açıp bi kitaba bakmışım.

rüzgarcım hoşgeldin rüzgar kocaman olmuş maşallah inşallah biz de o aşamalara geliriz. ne demişlen çocuğun mu yok bir derdin var çocuğun mu var bin derdin var. kaçarı yok size bu yolda kolay gelsin. allah hepimize tatlı bin dert veren veletler versin inşallah..

hazarözlem canım allah sana da sabır versin inşallah allah sana en kısa zamanda derdini üzüntünü hafifletecek bir evlat versin.

hülya yok sanırım bakarsınız bugün dayanamaz bi idrar testi yapar inşallah hamilesindir arkadaşım. erverdi sen nasılsın inşallah sende mucizeni bulur tüp yaptırmaktan kurtulursun canım.
 
deniz bulut alabama ne güzel yakışmış şu çizelge size sonuna kadar gelemezseniz bacakalrınızı kırarım ona göre. hadi bakalım...
 
yağmur sigarayı bırakıp birkaç aşılama denemeden vazgeçersen ben de senin kafanı kırıcaklar listesindeyim ona göre delikafadulden
 
sigarayı cumadan beri içmiyorum ama bugün iki tane içtim tam kesemiyorum. aşılama denemeyi ben de çok istiyorum ancak hale hanım niye miyomdan kurtulmam için ilaç vermedi onu anlamadım. miyomla olurmu ki aşılama .hem buğday çimini iki ay içeyim bakalım ne değişiyor. hayıt zaten bir ay oldu hergün içiyorum.
 
yağmur sigarayı bırakıp birkaç aşılama denemeden vazgeçersen ben de senin kafanı kırıcaklar listesindeyim ona göre delikafadulden

Al benden de aynısı. Yağmur valla kırmak dökmek istemem ama beni de o listeye ekleyin.

İlk yapılacak iş sigarayı bırakmak. Sonra, multivitamin ( folik asit içeren en az 400 mg ) , buğdayçimi, omega-3 ve gerikiyorsa diğer doğal kür/kürler.. ve aşılama, aşılama olmadığı zamanlar ovülsyon testi + preseed . Bu arada ilk yapılacaklar sırasında rahimdeki kist ve gerekiyorsa miyomdan kurtulmak için müdahale mi ne ise onu yaptırman. Ondan sonra giyin kuşan süslen ve arkadaşlarınla ,eşinle birlikteyken eskisinden daha çok gülmen konuşman, hayat dolu olmanı istiyorum.. diğerlerini yapman gerekli şeyler olarak gör gerisi bak nasıl gelecek.
 
waterciğim tamam dövmeyin yapcam dediklernizi:)
1685 .sayfada sana bir sorum olmuştu. o herkse yanıt verdiğim yerde. okursan sevinirim arkadaşım...
 






oğluşumun son halini sizlerle paylaşmak istedim :)

Çok tatlı yaaa.. maaşallah...Güzel ve sağlıklı bir ömür diliyorum....


Evet ben de katılıyorum buna ama 3 ay içerisinde iki kez tüp denedim, maddi olarak kolay değil.. Bir sonraki tüpü belki çok uzun bir süre sonra deneyeceğim.. O nedenle en azından aradaki zamanı böyle değerlendiririm diye düşündüm... Sevgiler,


Evet şimdi ovulasyon takibine başlayacağım... Ne çabuk geçiyor zaman yaaa... Sen de 28 Nisan'da inşallah güzel haberlerle döneceksin canım benim...
 

miyom öemli değilmiş. bu çukulata kistine yapılacak operasyon da rezervi iyice bitirirmiş. tabii bu kist konusunda uzman başka bir dr görüşü alınabilir ama şu an kist ile uğraşmak riskli gözüküyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…