38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi'cim sağ ol canım cevabın için. Ben Anadolu yakasında oturduğum için ve çalıştığım için o kadar zor ki Çapa'ya gidişim. Ben böbrek ameliyatımda da tüm işlemlerimi orada yaptırmıştım ondan biliyorum. Tabiki yol gösterdiğin için çok çok teşekkür ederim. Belki de bu aşılama sebepsiz infertile de daha başarısız oluyor gibi. Çünkü ben sene 1998 de 4 kez aşılama yaptırmıştım. Hiçbirinde tutmamıştı ve demekki aşılama hiçbir işe yaramıyor deyip kafamdan silmiştim. Ancak şimdi düşünüyorum da üstünden çok zaman geçti, tıp ilerledi niye şimdi yaptırmayayım ki diye düşündüm dün gece. Bakalım bu yolda da bir deneyeyim diyorum.

arkadaşlarım merhaba, opuyorumnanaktan

özledim sizi, tatlı tatlı sohbetinizi, ekrandan yansıyan ışığınızı, yürekten söylenmiş sözlerinizi... özledimmm... transfere kadar çok stresli zaman geçirdim.. bu süreçte hepinizin desteğini unutamam asla.... sağolun canlarım... :1hug:

Bir şey daha öğrendimki, embriyo geç gelişiyor diye ümidi kesmemek gerekiyormuş, doktorun ve embririyologun dediği geç döllendi, başta çok yavaş sonra çok hızlı gelişti... biri 7 , diğeri 4 hücreli iki bebecik koydular içime... 1. kalitedelermiş, resimler var elimde... fragman olmaması nedeniyle pırıl pırıl embriyolar yorumunu yaptılar.... şimdi umut yoculuğundayım... kısmetimde ne varsa onu yaşayacağım.

eşim laptop getirecekti ama işyerinde bırakmış... sözünü tutup gidip almadı, hastanede 3 gün yatsın dedikleri için sadece tuvalet ve yemek için izin veriyor, can sıkıntısından didişip duruyoruz... ancak pazartesi katılabilirim aranıza... şimdi heyecan var, korku var... tabiki umut var........ yerimseniben

Badenur'cum, maşallah diyeyim. Ne güzel işte, harika bir bekleme dönemi diliyorum sana. Biliyorsun kalite çok önemli, ikizler gelsin inşallah, sağlıkla hayırlısıyla..

Sen güzelce dinlen, keyifle geçir günlerini. Pazartesiden sonra beraberiz, seninle geri sayacağız. Herşey gönlünce olsun canım.

Hadi bakalım mutlu mutlu dinlen. Çok sevindim. İnşallah yüzün gülecek. Alabama'nın hep söylediği gibi, ananas, kivi ve badem yeee.........

badecim hadi hayırlısı bak gördün mü kara bulutlar dağıldı çok güzel bir güneş açtı senin için :) bundan faydalan lütfen kendini şanslılardan say sakın tereddüt etme kendini iyi tarafa koy ya şöyle ya böyle olursa diye düşünme sakın. allaha emanet olun canım.

patikler canım benim tek pozitif sonucum bu hamileliğim ilk ve tek daha önce hiiiiç hamileliğim yok.

yağmurcuğum valla çikolata kisti tam olarak ne bilmiyorum o yüzden iddia etmeyeyim. demekki kistin bulunduğu yer farklı olabiliyor senin anlatımına göre yumurtanın üstünde diyorsun benim arkadaşlarımınkiler farklı yerde duran çikolata kistiydi heralde hakkında hayırlısı ya kısmet o zaman umarım kurtulursun en kısa zamanda.

sağol canım iyi geldi söylediklerin evet nasıl dua ettimi biliyorum denenmm için adetin ikinci günü gitmem gerekiyor.tanıdığm birçok kişiden dua istedim. allah nasıp eer inş bizlere

Merye hoşgeldin arkadaşım. Topiğin geçmişini okumanı tavsiye ederim. Hem FSH için hem de yumurta kalitesine yönelik nelerle uğraşılmış, ne denenmiş bayağı bir fikrin olur. Pes etme derim. Bilmiyorum hangi merkezle devam edeceksin ya da düzenli olarak takip yaptırıyor musun? Deniz Bulut arkadaşımız fsh için buğday çimi tabletlerini önermişti, ister tablet ister toz olarak temin edebilirsin. Düzenli tüketiminde hem antioksidan etkisi var, hem de FSH'nın düşmesine yardımcı. Hayıt tohumu da kullanılıyor fsh düşürmek için ama ben kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim. Umarım çabaların karşılıksız kalmaz, azimli anneler kervanına sen de katılırsın.

Erverdi, beni sormuşsun. Yok daha dönmedim arkadaşım, dönüş salıya kaldı gibi duruyor, hayırlısı diyorum artık.

evet Herada.hayırlısı olsun 1 ay sonraya denemeler olsun.yeterki olsun da..işlerinde kolaylıklar.............

ben de Hülya ya bakmıştım ses varmı diye.yarın idrar testi yapacaktı.hemen hemen beraberdik.yarın ya da pazartesi öğreniriz artık..

sağol arkadaşım topiği okuyayım.hayıta 1kaç gündür başladım bayağı fark etti gibi (ya benim sıcak basmalarım başlamış bu çok kötü biliyorum )aslnpncsi civanperçemi solgar balık yağı ve elivit son ikisini dr tavsiye etti.ama buğday çimini yeni duydum nerden alacam aktardanmı yoksa eczmi bide bahçeci ile devam edecem gibi biraz zorlanacam eskişehir ist.arası ama en iyi onlar gibi ablamın dok.onlar çok iyi deyince daha çok güvendim duan içinde allh razı olsn allah isteyen herkes nsp etsin b

Kesinlikle katılıyorum yazdıklarına arkadaşım, hamilelik bir süreç, ve bu sürecin her anından keyif almamız lazım. Ben bebeğimi 6 aylıkken kaybettim, şimdi şükrediyorum ki tekmelerini ,hareketlerini hissettim, hiçdeğilse 1 kere kucağıma aldım. Ne demişler '' CARPE DIEM '' yani anı yaşa... İnşallah bebişini sağ salim kucağına alacaksın, kocacığınla beraber keyifle büyüteceksin, yüreğini ferah tut...
Herkese iyi haftasonları...

hep çukulata yenince hareketlendiğini okudum. çukulata yedin mi? en iyisi bizim genç hamileler gibi yapmak. uyuyorur o şimdi annesi akşam uyanır sonra seni de uyutmaz merak etme

Kesinlikle bu bebiş milleti tatlıyı çok seviyor, o yüzden akşam fazla tatlı yememek lazım, uyutmazlar valla, tatlıyı ye yarım saat sonra bak nasıl coşuyor...hihoyyyt

Valla kızlar benim de Memorial le ilgili hiç hoş olmayan anılarım var, bir kere çok ukalalar, psikolojiden hiç anlamıyorlar veya umurlarında değil... Üç yıl evvel ilk denememiz için oraya gitmiştik ama hiiiiç memnun kalmadık. Türkiye nin en çok tercih edilen merkezlerinden biri ama yine de iyi düşün derim ben de...

merhaba kızlar :) ne var ne yok bakalım? yeni hamileler var mı? ben 7/24 mesaide olduğum için uğrayamıyorum ve sizlerden haber alamıyorum ama aklım ve dualarım sizinle :) hepinizi çok seviyorum arkadaşlar

Ya tatlım, bence hiiiç aşılama ile vakit kaybetme, inan hem çok yorucu, hem de sanıldığı kadar ucuz değil. Tamam tüp daha zahmetli, maddi olarak daha külfetli ama hiç değilse ihtimalin daha yüksek olur. şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…