waterciğim tamam dövmeyin yapcam dediklernizi:)
1685 .sayfada sana bir sorum olmuştu. o herkse yanıt verdiğim yerde. okursan sevinirim arkadaşım...
miyom öemli değilmiş. bu çukulata kistine yapılacak operasyon da rezervi iyice bitirirmiş. tabii bu kist konusunda uzman başka bir dr görüşü alınabilir ama şu an kist ile uğraşmak riskli gözüküyor
canım ben seven seas omega 3 ile hayıt tohumu ve buğday çimi içtim. buna bşladıktan 2 ay sona adet kanamasının rengi kahveden kırmızıya döndü fsh da düştü. buğday çimi daha ucuz diye yurt dışından almaya başlamıştım (amazon ve e baydan) ama ilk aktardan aldım. istanbulda zencefilde var. dükkanda 25 lira. internette galiba 35 liraymış. 250 mg ve 200 tane var. ama günde 3000- 4000 mg dan başlayıp 5000 mg a kadar çıkıyorsun. aç karnına içilecek. ben başladığım ay 2 kutu bitirmiştim. sonraki ay 3 kutu. çok faydasını gördüğüme inanıyorum. inşallah seninki de düşer. fsh 20 nin altına düşmeden tüpte başaı çok zormuş. yumurtalar yeterli cevabı vermiyormuş ilaca. bu nedenle bence spor+ bu kürlerle 2-3 ay fsh ını düşürmeye çalışman faydalı olur diye düşünüyorum. dha içiyor musun bilmiyorum. eğer içiyorsan o da akşam uyumadn alacakmış. bence seven seas ya da waters ın yazdığı efa ydı galiba onun omega 3 ünü hayıt tohumu buğday çimi ve dhea dene birkaç ay. bu arada bol yürüyüş ve spor da yap. bu da hormonları dengelemek için çok öneriliyor. istatistiklere takılma inşallah başarırsın.
canım ya ben yürüyş yapıyormda bizm genler kötü annem erken girdi menpoza daha çok ondan korkuyom bğdy çimini alcam inş bu günde bir kere mi kullancm bğy çimini dhea yı kk gördüm ne olduğunu tam biilmiym dr.mı tavsiye ediyr yoksa ecz mi onun hakkında bilgi versen canım iyi olur varya sadece içimde kalmasın diye yapacam snki bende pek ümitli değim dr gibi zaten dr.sürekli sakın mücize beklemyin deyip duruyor. eşimde bundan dolayı gereksiz buluyor tp bebeği ama dediğm gibi herşeye rağmen deneyecm allah ne nasıp eder bilmiyorm. öptm
walla süpersin waters nasıl da hatırlıyorsun takipsiz klomen kullandım. aslında bana doktor verdi klomeni ama ben gidipte takip yaptırmadım. o ay oluştu bu myom.bu ay büyümüş tabii.iki ay öncesinde çok minik demişlerdi. iyide git gide büyüyor demekki. deniz bulut un dediği gibi ben kendime başka bir doktor bulayım bakalım o ne diyecek. sanırım bu ayı kaçırıdm gene...
çok zor olmalı bebeği 6 aylıkken kaybetmek. inşallah acını hafifletecek yeni bir bebek en kısa sürede kollarında olur. senin donmuşların vardı sanırım. dondurulacak kalitede yumurtaların olması büyük şans inşallah yine olacaktır
Sağol arkadaşım, şimdi dinlenmedeyim, inşallah Temmuz gibi tekrar başlayacağız, bakalım, hayırlısı...fisfisfis
sigarayı cumadan beri içmiyorum ama bugün iki tane içtim tam kesemiyorum. aşılama denemeyi ben de çok istiyorum ancak hale hanım niye miyomdan kurtulmam için ilaç vermedi onu anlamadım. miyomla olurmu ki aşılama .hem buğday çimini iki ay içeyim bakalım ne değişiyor. hayıt zaten bir ay oldu hergün içiyorum.
Denizciğim çok teşekkürler canım :) dualarım sizlerle hayatım, inşallah minik mucizelerinizi kollarınıza aldığınız günleri de göreceğiz ve hep birlikte heyecanla resimlerini bekleyeceğiz :)rüzgar deniz maşallah oğluna. koca adam olmuş. darısı inşallah buradaki tüm arkadaşların ve benim başıma. inşallah bizim de kollarımıza aldığımız günler gelir.
inşallah siz de geleceksiniz bu aşamalara, buna bütün kalbimle inanıyorum canım :) Rabbim hepinize tattıracak bu güzel mucizeyi :)amin deniz inşallah biz de o günleri görürüz.
waters herada beni şımartıyorsunuz burası sonsuz verici çıtır hatunlarla dolu bir topik bende eğer sizin için birşey yapabiliyorsam ne mutlu bana biliyorum ki hepiniz en güzel mutluluklara layıksınız. sizden aldıklarım yanında bu nedir ki açıp bi kitaba bakmışım.
rüzgarcım hoşgeldin rüzgar kocaman olmuş maşallah inşallah biz de o aşamalara geliriz. ne demişlen çocuğun mu yok bir derdin var çocuğun mu var bin derdin var. kaçarı yok size bu yolda kolay gelsin. allah hepimize tatlı bin dert veren veletler versin inşallah..
hazarözlem canım allah sana da sabır versin inşallah allah sana en kısa zamanda derdini üzüntünü hafifletecek bir evlat versin.
hülya yok sanırım bakarsınız bugün dayanamaz bi idrar testi yapar inşallah hamilesindir arkadaşım. erverdi sen nasılsın inşallah sende mucizeni bulur tüp yaptırmaktan kurtulursun canım.
amin patikler :) darısı hepinizin başına inşallah :) çok sık takip edemiyorum topiği ama gelebildiğim zamansa inşallah yeni hamile haberi alırım diye giriyorum...Çok tatlı yaaa.. maaşallah...Güzel ve sağlıklı bir ömür diliyorum....
Evet ben de katılıyorum buna ama 3 ay içerisinde iki kez tüp denedim, maddi olarak kolay değil.. Bir sonraki tüpü belki çok uzun bir süre sonra deneyeceğim.. O nedenle en azından aradaki zamanı böyle değerlendiririm diye düşündüm... Sevgiler,
Evet şimdi ovulasyon takibine başlayacağım... Ne çabuk geçiyor zaman yaaa... Sen de 28 Nisan'da inşallah güzel haberlerle döneceksin canım benim...
öperim tabii öpmem mi :)Ruzgar deniz masallah oglusuna, koca adam olmus. Onu op benim icin lutfen
canım en zor zamanlar şimdi, seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcın olsun, ben son bir haftada yerimden kalkamaz olmuştum, bu haftalarda o kasılmalar çok normal, sakın korkma, bende de oldu, diğer arkadaşlarda da... biraz daha ilerleyince hamilelik kasılmalar da artacak, sakın korkma hayatım...Kizlar hepiniz umarim iyisinizdir. Cok yaziyorsunuz masallah hepsini okuyamiyorum kusura bakmayin. Hepiniz aklimdasiniz ve size duaciyim.
ben artik iyice agirlastim, bazen kasilmalarim oluyor korkuyorum. Hareketlerim iyice agirlasti, yurumnekte bile zorlaniyorum ama olsun 2 aydan az kaldi. Darisi hepinizin basina, opuyorum sizi
Yasadiklarin cok aci, allah sabir versin. ama dondurulmuslarinin olmasi bence cok iyi. Biraz dinlendikten sonra tekrar denersin ve insallah bu defa oglunu kucagina alirsin saglikli bir sekilde
BLUESUU;HOŞGELMİŞSİN aramızaa.s.bebekle ilgili üzücü deneyimlerin olmuş.şimdiden sonrası hayırlı olur inşallah.Allah oğluna ömür versin..sizinle olsun.şimdiden sonraki tedavinde de ona bir kardeş getirsin.tekrar hoşgeldina.s.DENİZ,PATİKLER,ALABAMA,WATERSS,KARAMEL,HEREDA,KİNDERMS,ESTERYA,YAĞMUR SESİ,BADENUR,RONİYAM ........herkese merhaba........kızlar nasılsınız ?....sizi fırsatını buldukça takip etmeye çalışıyorum......ne güzel aranızda hamileler,hamile kalmaya çalışanlar,mücadele edenler var......sizleri okudukça bu zamana kadar kapıldığım ümitsizlikten kurtuluyorum.....bende aranıza katılmaya karar verdim.....size kendimden bahsedeyim......ben 37 yaşındayım...1 aşılama 3 tüp yaptırdım....2 tüpümde hamile kaldım..6-7 haftalıkken düştüler.....3.cü tüp kimsayasal oldu.....bizdeki sorun çokta önemli değil....eşimin arada değerleri düşüyor...dr.kendiliğindende hamile kalabilirsin diyo...tam 10 yıldır korunmuyoruz olmuyor......ayrıca benim 13 yaşında 1 oğlum var......o kardeş istediği için uğraşıyoruz bu kadar......4.cü tüpüde yaptırmayı düşünüyorum.....ama sizleri okudukça özellikle watwers ve denizi okuyunca ne den benimde preseedla olmasın dedim....ve bu ay kısmetse preeseed ve ovülasyonla işe başlıyorum kızlar ....preeseddım ve ovülasyonlar hazır...beni bekliyorlar........sizlerdende yine öneriler bekliyorum......burası çok güzel bir topik.......burayı okumadan geçemiyorum artık.......opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Kızlar merhaba,
Tam 38 yaş üstü hanımlar köşesine uygun bir anne adayı olarak beni de aranıza alır mısınız diye sormaya geldimzemuszemus
2 ay sonra 40 yaşıma gireceğim.
İlk gebeliğim ve şimdi 10+2 hamileyim.
Çok şükür son derece sağlıklı şimdilik, umuyorum ki benim bebişim de, tüm diğer yoldaki bebişler de sağlıcakla tamamlarlar yolculuklarını,inşallah.
Yazdıklarınızın çoğunu okudum, kalanlarını da en kısa sürede okuyup açığımı kapatacağımguclubacismile
Çok şey paylaşacağımıza inanıyorum.
hoşgeldin yavrubalina aramızaa.s.ne demek biz bir grup değiliz.burası bir forum.buradaki güzellikler kendiliğinden oluşuyor.gel,gel.bebeğini beraber büyütelim.evet.anlatırsan çok şey paylaşırız.hoşçakalKızlar merhaba,
Tam 38 yaş üstü hanımlar köşesine uygun bir anne adayı olarak beni de aranıza alır mısınız diye sormaya geldimzemuszemus
2 ay sonra 40 yaşıma gireceğim.
İlk gebeliğim ve şimdi 10+2 hamileyim.
Çok şükür son derece sağlıklı şimdilik, umuyorum ki benim bebişim de, tüm diğer yoldaki bebişler de sağlıcakla tamamlarlar yolculuklarını,inşallah.
Yazdıklarınızın çoğunu okudum, kalanlarını da en kısa sürede okuyup açığımı kapatacağımguclubacismile
Çok şey paylaşacağımıza inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?