38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar herkese iyi uykular olsun.bu saatte sanırım henüz uyanmamışsınızdır.neyse;herkese biraz sonrası kocamaaaaaaaann bir GÜNAYDIN

Gününüzaydın.huzurlu olsun.bugün huzur istiyorum.haaaa kızlar,özellikle hamileler DıKKAT!!yarın için.yarın küf bulutu gelecekmiş.boğaza cilde çok zararı varmış.mümkünse yarın dışarıdaki hava ile olan temasımızı en aza indirelim

şimdi haberlerde dinledim.kül bulutları salı günü gelicekmiş.yağmur da bekleniyormuş.bu sebeple yere çökebilirmiş.daha çok çarşamba ve perşembe günleri tehlikeli olabilirmiş.

Günaydın kızlar,

Rüzgar Deniz maşallah deilkanlıya, ilk resmi çok güzel tam erkek birde dayı dayı oturmuş. Isırmalık sıpa o

günaydın hanımlar...herkese güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş maşallah hamile olan da var..ben de bir ay sonra 40 olacağım ama durum nerdeyse imkansız hal aldı:)
hülyacım çok teşekkür ederim nezekatin için.tez zamanda herkes bebeğine kavuşur işallah arkadaşım. güzel dileklerin hepimizi bulur...

kızlar ben kaçarım .gitmeden önce size bir iki teker gönderiyorumcanınız sıkılırsa söyler gülersiniz

abanadan adanaya abarta abarta apar topar ahlatla ağdalı avuntucu ahmak ahmetin avandanlıklarını aparanlardan acar abdullah ile akıllı abdi akşam akşam bize geldi.

özbezönün özbeöz ödemişli öngörülü öğretmeni özgüraslan ile özgüluslan özellikle özerk ön öğretimde öylesine özverili övünç verici ve övgüye değer kişiler ki,hani tüm öğretim örgütleri içinde en özgün örnek onlardır diyebilirim.

daha isterseniz çok var.hoşçakalın güzelleropuyorumnanaktan

SEVGİLİ ARKADAŞLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN,
şu bitmez tükenmez 12 günün daha 4. günündeyim.... biraz endişeli, biraz korkulu, ama umutlu bekleyişim sürüyor..........hani şu herkesin bahsettiği kasık ağrısından bir yaşasam, umutlarım artacak ama, bütün tedavilerim boyunca o bana hiç uğramıyor...

YAĞMURSESİ, yıllardır miyomla uğraşıyorum, bu konuda pek çok doktora gittim, hiçbiri ilaç vermedi, çünkü miyom ilaçla çözülecek birşey değil, bu miyomların yeri ve büyüklüğü önemli. mesela rahmin dışında ise önemsemiyorlar... buna bir örnek vereyim, kuzenim iki tane portakal büyüklüğünde miyomla doğum yaptı ve sezeryan ameliyatı sırasında miyomları alındı. hamileliğinde de hiçde çok büyük sorunları olmadı. eğer rahmin içindeyse ve çok çok büyük değilse (3-4cm geçmiyorsa) yine korkulacak birşey yokmuş. böyle hamile kalınıyormuş, bazen hamile kalınca bunların büyümeleri de duruyormuş, bazende büyüyebiliyorlarmış, o zamanda hamileliğin yatmayı gerektirebiliyormuş.
benim hem rahim dışında, hem rahim içinde miyom var... ilk evlendiğimde rahim dışında olanları alalım dedi bir doktor... ve aldırdım... oysaki sonraki doktorlar hata etmişsin dediler, böyle hamile kalabilirdin, bu ameliyatla boşuna yumurta rezervin olumsuz etkilenmiş dediler... ve kısa süre içinde de nüksettiler zaten, sonra rahim içinde de belirdi... şu an 1.5 cm kadar... doktorlar hamileliğe engel değil diyor... ama her tüp sonrası ilaçlarla beslendiğini söylüyorlar, bu tüp olumsuz sonuçlanırsa son durum ne olacak kestiremiyorum.
ama ben miyomlardan korkmuyorum... doktorun söylediği 4-5 hastamdan birinde miyom oluyor genellikle...

bedanurcum merhaba. kocaman 4 gün olmuş üçte biri geçmiş bile az kalmış valla. yıllardır gün saymıyor musun yok ovülasyon dönemi yok regli günü diye? eminim en kısası budur. bana çabuk geçti 4 gün. rahat ol azcık lütfen.
hale hanım ın dediğine göre miyom rahim içinde ama hamileliğe engel olacak bir yerde değil.o yüzden dursun dedi. gerekirse alttan alınabilir dedi. ama hangi durumlarda gerekir onu bilmiyorum. bak ama karamel de de myom çıkmıştı dr hemen doğum kontrol hapıyla eritmeyi hedefledi. aynı işlemi neden her doktor yapmıyor onu anlamadım işte...

canım çok küçük olanlar doğum kontrol hapıyla eriyebiliyormuş, ama o da kesin değil... tam bunun ölçüsü nedir bilmiyorum ama ben bunu doktora sormuştum, seninki erimez demişti, sende bir soruver istersen.
yok vallahi en uzunu bu iki gün geliyor, çünkü bunda bektenti çok büyük... kaldı 8...

günaydın, hergünün huzur olsun erverdi..... bizim ülkeyi iyi birşey bulmaz zatennnnn...
bende izledim, özellikle hamileler lütfen dikkattttt...

bu ne ayol, okumayı bile beceremedim :roflol:

Yok birtanem miyomu değil, miyoma yapılacak birşey yok.

Çatlamayan yumurta kist yapmış onun için dk hapı kullanıyorum. Miyomlardan tek kurtuluş operasyonla oluyor. Vücüt östrojeni kesince yani menopozda otomatik küçülüyor eğer gebeliğe engel yerde değilse almıyorlar genelde.

Hem zaten normalde çatlamayan yumurtalarla oluşan kist 1-2 ayda eiryor DK hapı kullanmak oluşacak yeni yumurtlamayı baskılamak için. Yeni bu erirken yenisi gelmesin diye.

RÜZGAR DENİZ, maşallah, sağlıkla büyüsün, allah uzun ömürlü etsin, şansı bol olsun, hayatta yüzü hep gülsün....

merhaba BLUESUU... bebeğini kaybetmiş olman çok üzücü, onca emeğin ardından büyük bir sevinç yaşıyorsun, sonrasında daha büyük üzüntü... ama yeniden amacına ulaşmak için umudun ve gücün var, bu çok önemli, eninde sonunda başaracağına, başaracağımıza inanıyorum... 13 yaşında da bir oğlun varmış, ne güzel... yeni bir bebek sevinci çok yakındır inşallah... hepimiz için........

canımmmmmmm, evet herkesi üzdüm, ama doktorda beni çok üzünce, olduğu gibi size yansıdı.... sonradan gelişebileceklerini umut etmedim, transefre iptal gözüyle baktım ama sonuçta iki umut belirdi, şansımı değerlendirdim... şimdi ne düşüneceğimi bilmiyorum, daha doğrusu bir anım diğerini tutmuyor, korkular var.... hayırlısı olsun deyip duruyorum ama gönlümde artık bir sevinç yaşayayım ben de diyor... hadi bu seferde bir kerecik olsun benim yüzüm gülsün diyorum.
seninde o gün USG varmış, sen emin adımlarla ilerliyorsun, korkuya gerek yok... rüzgar deizin bebeğini gördük, şimdi seninkini göreceğiz... az kaldı... göbişini seviyorum, tüm güzellikler bebeğine yansısın inşlallah. opuyorumnanaktan

Günaydın Arkadaşlar,

Hülya'yı ve Erverdi'yi merak ettim, güzel haberler verirler ya da vermişlerdir umarım. Bir geçmişi okuyup geleyim.

Günaydın Arkadaşlar,

Hülya'yı ve Erverdi'yi merak ettim, güzel haberler verirler ya da vermişlerdir umarım. Bir geçmişi okuyup geleyim.

Günaydın canım.Sabah kan verdim ben öğleden sonra belli olacak inşallah.Kayıt yapan çocuk ısrarla yarın çıkar diyor ama hep öyle diyor da öğleden sonra hep aldım ben sonucu.Artık kısmet tabi.

Badenur'cum , öldük öldük dirildik derken , bundan bir ağırlık veya zahmet duymadık hep beraber sevindiğimiz gibi hep beraber de üzülüyoruz . Senin üzüntün bizim de üzüntümüz sevincinde öyle. Hani ben biraz karamsarlığa kapılmıştım gelişmeler karşısında tabi üzülmüştüm ama sonradan bir güneş doğmaya başladı ve bulutlar dağıldı sevindik. Umarım 28 Nisan'da kan tahlili yaptırınca hep beraber sevineceğiz.

Sevgili Hülya ve Sevgili Erverdi hanımlar, bugün de geçsin bakalım..sonra hangi test yöntemini beğeniyorsanız onu yapın ama Hülya'cım sen kan testlerini sevmiyordun o nedenle bu hafta sonuna kadar bekleyeceksin o zaman zaten gelmezse olmuştur bu sefer. Erverdi, sen neyi tercih edeceksin ? hem seninkiler gelecekse erken gelirdi gelmemesi bir hayra alamet olsun inşallah

Günaydın canım.Sabah kan verdim ben öğleden sonra belli olacak inşallah.Kayıt yapan çocuk ısrarla yarın çıkar diyor ama hep öyle diyor da öğleden sonra hep aldım ben sonucu.Artık kısmet tabi.

hadi hayırlısı merakla bekliyorum

dhea yı bazı doktorlar öneriyor. günlük 75 mg gibi kullanılabilir. eczanelerde pek bulunmuyor. internette gitti gidiyora falan bakarsan çeşitleri var. ben hayıt tohumunu ve buğday çimini ihmal etme derim. inşallah fsh biraz düşer.

Crinone jeli kullanmasaydım beklerdim de jel yarın bitiyor ona göre varsa devam yoksa kesicem hemen.Ne gerek var değil mi hormona.
Sen nasılsın canım.Nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…