- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
sigarayı cumadan beri içmiyorum ama bugün iki tane içtim tam kesemiyorum. aşılama denemeyi ben de çok istiyorum ancak hale hanım niye miyomdan kurtulmam için ilaç vermedi onu anlamadım. miyomla olurmu ki aşılama .hem buğday çimini iki ay içeyim bakalım ne değişiyor. hayıt zaten bir ay oldu hergün içiyorum.
bedanurcum merhaba. kocaman 4 gün olmuş üçte biri geçmiş bile az kalmış valla. yıllardır gün saymıyor musun yok ovülasyon dönemi yok regli günü diye? eminim en kısası budur. bana çabuk geçti 4 gün. rahat ol azcık lütfen.
hale hanım ın dediğine göre miyom rahim içinde ama hamileliğe engel olacak bir yerde değil.o yüzden dursun dedi. gerekirse alttan alınabilir dedi. ama hangi durumlarda gerekir onu bilmiyorum. bak ama karamel de de myom çıkmıştı dr hemen doğum kontrol hapıyla eritmeyi hedefledi. aynı işlemi neden her doktor yapmıyor onu anlamadım işte...
kızlar herkese iyi uykular olsun.bu saatte sanırım henüz uyanmamışsınızdır.neyse;herkese biraz sonrası kocamaaaaaaaann bir GÜNAYDIN
Gününüzaydın.huzurlu olsun.bugün huzur istiyorum.haaaa kızlar,özellikle hamileler DİKKAT!!yarın için.yarın küf bulutu gelecekmiş.boğaza cilde çok zararı varmış.mümkünse yarın dışarıdaki hava ile olan temasımızı en aza indirelim
kızlar ben kaçarım .gitmeden önce size bir iki teker gönderiyorumcanınız sıkılırsa söyler gülersiniz
abanadan adanaya abarta abarta apar topar ahlatla ağdalı avuntucu ahmak ahmetin avandanlıklarını aparanlardan acar abdullah ile akıllı abdi akşam akşam bize geldi.
özbezönün özbeöz ödemişli öngörülü öğretmeni özgüraslan ile özgüluslan özellikle özerk ön öğretimde öylesine özverili övünç verici ve övgüye değer kişiler ki,hani tüm öğretim örgütleri içinde en özgün örnek onlardır diyebilirim.
daha isterseniz çok var.hoşçakalın güzelleropuyorumnanaktan
bedanurcum merhaba. kocaman 4 gün olmuş üçte biri geçmiş bile az kalmış valla. yıllardır gün saymıyor musun yok ovülasyon dönemi yok regli günü diye? eminim en kısası budur. bana çabuk geçti 4 gün. rahat ol azcık lütfen.
hale hanım ın dediğine göre miyom rahim içinde ama hamileliğe engel olacak bir yerde değil.o yüzden dursun dedi. gerekirse alttan alınabilir dedi. ama hangi durumlarda gerekir onu bilmiyorum. bak ama karamel de de myom çıkmıştı dr hemen doğum kontrol hapıyla eritmeyi hedefledi. aynı işlemi neden her doktor yapmıyor onu anlamadım işte...
DENİZ,PATİKLER,ALABAMA,WATERSS,KARAMEL,HEREDA,KİNDERMS,ESTERYA,YAĞMUR SESİ,BADENUR,RONİYAM ........herkese merhaba........kızlar nasılsınız ?....sizi fırsatını buldukça takip etmeye çalışıyorum......ne güzel aranızda hamileler,hamile kalmaya çalışanlar,mücadele edenler var......sizleri okudukça bu zamana kadar kapıldığım ümitsizlikten kurtuluyorum.....bende aranıza katılmaya karar verdim.....size kendimden bahsedeyim......ben 37 yaşındayım...1 aşılama 3 tüp yaptırdım....2 tüpümde hamile kaldım..6-7 haftalıkken düştüler.....3.cü tüp kimsayasal oldu.....bizdeki sorun çokta önemli değil....eşimin arada değerleri düşüyor...dr.kendiliğindende hamile kalabilirsin diyo...tam 10 yıldır korunmuyoruz olmuyor......ayrıca benim 13 yaşında 1 oğlum var......o kardeş istediği için uğraşıyoruz bu kadar......4.cü tüpüde yaptırmayı düşünüyorum.....ama sizleri okudukça özellikle watwers ve denizi okuyunca ne den benimde preseedla olmasın dedim....ve bu ay kısmetse preeseed ve ovülasyonla işe başlıyorum kızlar ....preeseddım ve ovülasyonlar hazır...beni bekliyorlar........sizlerdende yine öneriler bekliyorum......burası çok güzel bir topik.......burayı okumadan geçemiyorum artık.......opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Badenur'cum öyle bir kötü tablo anlattın ki öldük öldük dirildik, demek neymiş hiç bir şey bitmiş değilmiş. 1. kalite embriyolar olması umut verici . 28 Nisan'ı hep beraber sayacağız bak benim de o gün detaylı USG kontrolüm var. Beraber sayarız.
Günaydın Arkadaşlar,
Hülya'yı ve Erverdi'yi merak ettim, güzel haberler verirler ya da vermişlerdir umarım. Bir geçmişi okuyup geleyim.
canımmmmmmm, evet herkesi üzdüm, ama doktorda beni çok üzünce, olduğu gibi size yansıdı.... sonradan gelişebileceklerini umut etmedim, transefre iptal gözüyle baktım ama sonuçta iki umut belirdi, şansımı değerlendirdim... şimdi ne düşüneceğimi bilmiyorum, daha doğrusu bir anım diğerini tutmuyor, korkular var.... hayırlısı olsun deyip duruyorum ama gönlümde artık bir sevinç yaşayayım ben de diyor... hadi bu seferde bir kerecik olsun benim yüzüm gülsün diyorum.
seninde o gün USG varmış, sen emin adımlarla ilerliyorsun, korkuya gerek yok... rüzgar deizin bebeğini gördük, şimdi seninkini göreceğiz... az kaldı... göbişini seviyorum, tüm güzellikler bebeğine yansısın inşlallah. opuyorumnanaktan
Günaydın canım.Sabah kan verdim ben öğleden sonra belli olacak inşallah.Kayıt yapan çocuk ısrarla yarın çıkar diyor ama hep öyle diyor da öğleden sonra hep aldım ben sonucu.Artık kısmet tabi.
dhea yı bazı doktorlar öneriyor. günlük 75 mg gibi kullanılabilir. eczanelerde pek bulunmuyor. internette gitti gidiyora falan bakarsan çeşitleri var. ben hayıt tohumunu ve buğday çimini ihmal etme derim. inşallah fsh biraz düşer.canım ya ben yürüyş yapıyormda bizm genler kötü annem erken girdi menpoza daha çok ondan korkuyom bğdy çimini alcam inş bu günde bir kere mi kullancm bğy çimini dhea yı kk gördüm ne olduğunu tam biilmiym dr.mı tavsiye ediyr yoksa ecz mi onun hakkında bilgi versen canım iyi olur varya sadece içimde kalmasın diye yapacam snki bende pek ümitli değim dr gibi zaten dr.sürekli sakın mücize beklemyin deyip duruyor. eşimde bundan dolayı gereksiz buluyor tp bebeği ama dediğm gibi herşeye rağmen deneyecm allah ne nasıp eder bilmiyorm. öptm
Badenur'cum , öldük öldük dirildik derken , bundan bir ağırlık veya zahmet duymadık hep beraber sevindiğimiz gibi hep beraber de üzülüyoruz . Senin üzüntün bizim de üzüntümüz sevincinde öyle. Hani ben biraz karamsarlığa kapılmıştım gelişmeler karşısında tabi üzülmüştüm ama sonradan bir güneş doğmaya başladı ve bulutlar dağıldı sevindik. Umarım 28 Nisan'da kan tahlili yaptırınca hep beraber sevineceğiz.
Sevgili Hülya ve Sevgili Erverdi hanımlar, bugün de geçsin bakalım..sonra hangi test yöntemini beğeniyorsanız onu yapın ama Hülya'cım sen kan testlerini sevmiyordun o nedenle bu hafta sonuna kadar bekleyeceksin o zaman zaten gelmezse olmuştur bu sefer. Erverdi, sen neyi tercih edeceksin ? hem seninkiler gelecekse erken gelirdi gelmemesi bir hayra alamet olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?