ya ben belki yanlış anlamış olabilirim. ama şunu biliyorum klomen kullandım takipsiz bi kaç küçük kist var demişti başka doktor. bu o sanıyordum 1 cm 2 mm olmuş büyümüş. ben şimdi başka doktora gideceğim durumdan emin olmak için sanırım myom bu çünkü alttyan alınabilir gerek duyulursa dedi hale hanım.Yok birtanem miyomu değil, miyoma yapılacak birşey yok.
Çatlamayan yumurta kist yapmış onun için dk hapı kullanıyorum. Miyomlardan tek kurtuluş operasyonla oluyor. Vücüt östrojeni kesince yani menopozda otomatik küçülüyor eğer gebeliğe engel yerde değilse almıyorlar genelde.
Hem zaten normalde çatlamayan yumurtalarla oluşan kist 1-2 ayda eiryor DK hapı kullanmak oluşacak yeni yumurtlamayı baskılamak için. Yeni bu erirken yenisi gelmesin diye.
Günaydın canım.Sabah kan verdim ben öğleden sonra belli olacak inşallah.Kayıt yapan çocuk ısrarla yarın çıkar diyor ama hep öyle diyor da öğleden sonra hep aldım ben sonucu.Artık kısmet tabi.
Sağol arkadaşım, şimdi dinlenmedeyim, inşallah Temmuz gibi tekrar başlayacağız, bakalım, hayırlısı...fisfisfis
dhea yı bazı doktorlar öneriyor. günlük 75 mg gibi kullanılabilir. eczanelerde pek bulunmuyor. internette gitti gidiyora falan bakarsan çeşitleri var. ben hayıt tohumunu ve buğday çimini ihmal etme derim. inşallah fsh biraz düşer.
DENİZ,PATİKLER,ALABAMA,WATERSS,KARAMEL,HEREDA,KİNDERMS,ESTERYA,YAĞMUR SESİ,BADENUR,RONİYAM ........herkese merhaba........kızlar nasılsınız ?....sizi fırsatını buldukça takip etmeye çalışıyorum......ne güzel aranızda hamileler,hamile kalmaya çalışanlar,mücadele edenler var......sizleri okudukça bu zamana kadar kapıldığım ümitsizlikten kurtuluyorum.....bende aranıza katılmaya karar verdim.....size kendimden bahsedeyim......ben 37 yaşındayım...1 aşılama 3 tüp yaptırdım....2 tüpümde hamile kaldım..6-7 haftalıkken düştüler.....3.cü tüp kimsayasal oldu.....bizdeki sorun çokta önemli değil....eşimin arada değerleri düşüyor...dr.kendiliğindende hamile kalabilirsin diyo...tam 10 yıldır korunmuyoruz olmuyor......ayrıca benim 13 yaşında 1 oğlum var......o kardeş istediği için uğraşıyoruz bu kadar......4.cü tüpüde yaptırmayı düşünüyorum.....ama sizleri okudukça özellikle watwers ve denizi okuyunca ne den benimde preseedla olmasın dedim....ve bu ay kısmetse preeseed ve ovülasyonla işe başlıyorum kızlar ....preeseddım ve ovülasyonlar hazır...beni bekliyorlar........sizlerdende yine öneriler bekliyorum......burası çok güzel bir topik.......burayı okumadan geçemiyorum artık.......opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
BLUESUU;HOŞGELMİŞSİN aramızaa.s.bebekle ilgili üzücü deneyimlerin olmuş.şimdiden sonrası hayırlı olur inşallah.Allah oğluna ömür versin..sizinle olsun.şimdiden sonraki tedavinde de ona bir kardeş getirsin.tekrar hoşgeldina.s.
merhaba BLUESUU... bebeğini kaybetmiş olman çok üzücü, onca emeğin ardından büyük bir sevinç yaşıyorsun, sonrasında daha büyük üzüntü... ama yeniden amacına ulaşmak için umudun ve gücün var, bu çok önemli, eninde sonunda başaracağına, başaracağımıza inanıyorum... 13 yaşında da bir oğlun varmış, ne güzel... yeni bir bebek sevinci çok yakındır inşallah... hepimiz için........
Aramıza hoşgeldin canım. Gerçekten burası çok farklı, diğer topiclere bir göz attığımda bunu çok daha iyi anlıyorum. Buradaki insanlar çok kaliteli, bilgili, yardımsever ve en önemlisi birbirine sadık. Aramıza katılmakla çok iyi bir karar verdin. Tekrar hoşgeldin...
Tekrar hoşgeldin bluesuu a.s.
hoşgeldin bluesu allah yardımcın olsun. oğluna maşallah. umarım en kısa zamanda mutluluğuna kavuşursun. bende ikinci tüp denememde hamile kalabildim. 7 haftayı devirdik inşallah 9 ayı hayırlısıyla deviririz.DENİZ,PATİKLER,ALABAMA,WATERSS,KARAMEL,HEREDA,KİNDERMS,ESTERYA,YAĞMUR SESİ,BADENUR,RONİYAM ........herkese merhaba........kızlar nasılsınız ?....sizi fırsatını buldukça takip etmeye çalışıyorum......ne güzel aranızda hamileler,hamile kalmaya çalışanlar,mücadele edenler var......sizleri okudukça bu zamana kadar kapıldığım ümitsizlikten kurtuluyorum.....bende aranıza katılmaya karar verdim.....size kendimden bahsedeyim......ben 37 yaşındayım...1 aşılama 3 tüp yaptırdım....2 tüpümde hamile kaldım..6-7 haftalıkken düştüler.....3.cü tüp kimsayasal oldu.....bizdeki sorun çokta önemli değil....eşimin arada değerleri düşüyor...dr.kendiliğindende hamile kalabilirsin diyo...tam 10 yıldır korunmuyoruz olmuyor......ayrıca benim 13 yaşında 1 oğlum var......o kardeş istediği için uğraşıyoruz bu kadar......4.cü tüpüde yaptırmayı düşünüyorum.....ama sizleri okudukça özellikle watwers ve denizi okuyunca ne den benimde preseedla olmasın dedim....ve bu ay kısmetse preeseed ve ovülasyonla işe başlıyorum kızlar ....preeseddım ve ovülasyonlar hazır...beni bekliyorlar........sizlerdende yine öneriler bekliyorum......burası çok güzel bir topik.......burayı okumadan geçemiyorum artık.......opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
sende hoşgeldin yavrubalina. ne güzel hamileymişsin çok sevindim inşallah kucağına almak da nasip olur.Kızlar merhaba,
Tam 38 yaş üstü hanımlar köşesine uygun bir anne adayı olarak beni de aranıza alır mısınız diye sormaya geldimzemuszemus
2 ay sonra 40 yaşıma gireceğim.
İlk gebeliğim ve şimdi 10+2 hamileyim.
Çok şükür son derece sağlıklı şimdilik, umuyorum ki benim bebişim de, tüm diğer yoldaki bebişler de sağlıcakla tamamlarlar yolculuklarını,inşallah.
Yazdıklarınızın çoğunu okudum, kalanlarını da en kısa sürede okuyup açığımı kapatacağımguclubacismile
Çok şey paylaşacağımıza inanıyorum.
canım kasık ağrıları bugünden sonra başlar benimde ilk 3 4 günde yoktu sonradan başladı. ayrıca da çok takılma illa olacak diye birşey yok. ama bu bekleyiş adamı geriyo allah yardımcın olsun şekercim. picikoloci çok değişken oluyo inşallaha herşey güzel olacak.SEVGİLİ ARKADAŞLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN,
şu bitmez tükenmez 12 günün daha 4. günündeyim.... biraz endişeli, biraz korkulu, ama umutlu bekleyişim sürüyor..........hani şu herkesin bahsettiği kasık ağrısından bir yaşasam, umutlarım artacak ama, bütün tedavilerim boyunca o bana hiç uğramıyor...
YAĞMURSESİ, yıllardır miyomla uğraşıyorum, bu konuda pek çok doktora gittim, hiçbiri ilaç vermedi, çünkü miyom ilaçla çözülecek birşey değil, bu miyomların yeri ve büyüklüğü önemli. mesela rahmin dışında ise önemsemiyorlar... buna bir örnek vereyim, kuzenim iki tane portakal büyüklüğünde miyomla doğum yaptı ve sezeryan ameliyatı sırasında miyomları alındı. hamileliğinde de hiçde çok büyük sorunları olmadı. eğer rahmin içindeyse ve çok çok büyük değilse (3-4cm geçmiyorsa) yine korkulacak birşey yokmuş. böyle hamile kalınıyormuş, bazen hamile kalınca bunların büyümeleri de duruyormuş, bazende büyüyebiliyorlarmış, o zamanda hamileliğin yatmayı gerektirebiliyormuş.
benim hem rahim dışında, hem rahim içinde miyom var... ilk evlendiğimde rahim dışında olanları alalım dedi bir doktor... ve aldırdım... oysaki sonraki doktorlar hata etmişsin dediler, böyle hamile kalabilirdin, bu ameliyatla boşuna yumurta rezervin olumsuz etkilenmiş dediler... ve kısa süre içinde de nüksettiler zaten, sonra rahim içinde de belirdi... şu an 1.5 cm kadar... doktorlar hamileliğe engel değil diyor... ama her tüp sonrası ilaçlarla beslendiğini söylüyorlar, bu tüp olumsuz sonuçlanırsa son durum ne olacak kestiremiyorum.
ama ben miyomlardan korkmuyorum... doktorun söylediği 4-5 hastamdan birinde miyom oluyor genellikle...
Günaydın canım.Sabah kan verdim ben öğleden sonra belli olacak inşallah.Kayıt yapan çocuk ısrarla yarın çıkar diyor ama hep öyle diyor da öğleden sonra hep aldım ben sonucu.Artık kısmet tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?