38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgeldiniz arkadaşlar.

Hülya'cım, heyecanla bekliyor olucam güzel haberlerini. Salı'ya dönecektim evet ama o da hayal gibi duruyor. Fare kapanı gibi, neyse inşallah yakında geldim diyebilirim.

YAĞMURSESİ sözlerinden çok etkilendim... gözyaşlarım sel oldu şimdi. ben de istiyorum arkadaşım... aynen bende... resimlerimize bakıp bizi hatırlayacak, onları koruyup saklayacak, notlar aldığım kitapları okuyup, annem el yazsıyla neler yazmış deyip meraklanacak... rahmetli annemden kalan bir kaç güzel şeyi emanet alacak, bir evladım olsun istiyorum. yılmadan direndiğim bu mücadelenin her satırını gün gün yazdığım günlüklerimin çöpe gitmesini istemiyorum, ya da istemediğim ellere geçip kimsenin bana acımasını istemiyorum. arkadaşlar kusura bakmayın çok kötü oldum... sanıyorum bu iğnelerin hapların duyguları coşturmasından. senağlama

ya ben belki yanlış anlamış olabilirim. ama şunu biliyorum klomen kullandım takipsiz bi kaç küçük kist var demişti başka doktor. bu o sanıyordum 1 cm 2 mm olmuş büyümüş. ben şimdi başka doktora gideceğim durumdan emin olmak için sanırım myom bu çünkü alttyan alınabilir gerek duyulursa dedi hale hanım.
ben halen bişiye takılıyorum benim ne myom ne çikolata kistim yoktu hiç. bunları bişi yaptı ama ne yaptı bi bulabilsem. en azından halen yediğim içtiğim bişise keserim. ekimde gittiğim de 7 folükülüm vardı ve ne myom ne çikolata kisti hiç bişi yoktu. ya geçmişte yaşadığım kürtajla harekete geçti ya klomen yaptı ya kürler ya da preseed...bu kist myom da yumurtayı iyice azaltıyor. yoksa ben hemen hamile kalmıştım şimdi niye olmasın ki. hey allahım. hayırlıısıyla şu çocuk işini atlatsak...

Günaydın canım.Sabah kan verdim ben öğleden sonra belli olacak inşallah.Kayıt yapan çocuk ısrarla yarın çıkar diyor ama hep öyle diyor da öğleden sonra hep aldım ben sonucu.Artık kısmet tabi.

Hadi güzel haber alırız inşallah, öğleden sonra, bu arada bir toplantıda olacağım ama akşam döner dönmez bakacağım.

canım merhaba dr sormadn alaym mı bugün inş buğday çimini alcam hayıt içiyomda .bu gün ankaradaki bir merk.le tlf da görüştüm bu fsh ile biraz zor ama yumurlatıkları görmeliymiş. e ank. gidemem zaten diğeri diyeceğini demş o yetr diyom .a.s.normalde yumrt.badem gibi olurmuş ama benkiler yuvarlakmış bu pek iyiye işaret değilmiş. hayılırsı hepimiz için çok dua edyom bakalım

Kızlar sitede Canan2156 rumuzlu bir arkadaş var. Kayseride yaşıyormuş.

Bakınıyordum ilanlar bölümünde rastladım. Evde yaprak sarması, mantı ve içli köfte yapıyor.

Valla tembel ve beceriksiz hatun olan ben, sipariş verdim.

Çarşamba elimde olur bakalım güzelse yazarım ihtiyacınız olursa alırsınız

Aramıza hoşgeldin canım. Gerçekten burası çok farklı, diğer topiclere bir göz attığımda bunu çok daha iyi anlıyorum. Buradaki insanlar çok kaliteli, bilgili, yardımsever ve en önemlisi birbirine sadık. Aramıza katılmakla çok iyi bir karar verdin. Tekrar hoşgeldin...

hoşbulduk erverdi...oğlum içinde iyi dileklerin için teşekkür ediyorum.....Allah hepimizin gönlünde olanı versin... aranıza yeni girdiğim için tam net olarark kim hamileydi,yada kalmak için uğraşıyordu hatırlayamıyorum....sanırım sen tedaviyemi başlamıştın?yoksa preesedlamı deniyordun?kaydirigubbakcemile5

kızlar herkese merhaba.maalesef pembeleri gördüm bugün.demiştim benimki pek arsızdır diye.bu ay da kurtaramadık paraciklari......ühü ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

.Aabama;koydum tötüne hahahahhahaha

Hülya;test yapmışsın.hadi senden alalım güzel bir haber..bakacağım ara ara.

Sevgili Herada merak etmişsin güzelim.sağol canım..memorial yolları taştan.benim zilli çıkarır beni baştan hahahhahahahhah

Badenur'a sabırlı günler diliyorum.umudu bir çiçek olsun gönlünde hiç solmasın.

Yeni gelen kızlar tekrar hoşgeldiniz.şimdi çıkarım.haaaaa bakın şu memorial benim son umudum.oldu oldu.olmadı olmadı.ama olur ya bakın burdan size söz veriyorum.olur da memorialde bir hamile kalayım3 ayımı da doldurayımhayırlısı ile.yaprak sarma, börek m. köftesine söz veririm size.özelinize söylerim dileyen gelirdaha fazlası yok.aaaaaaaaaaaaa yormayın beni hamile hamileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

(kayseriden paraynan benden beleşhahahhahhhhhhhhhhhhhhhhh)

merhaba BADENUR..evet gerçekten o kadar emeğin ardından bu üzüntüleri yaşamak çok acı.... psikolojim yerine yeni gelmeye başladı...ALLAH sizlere ikizler verir inşallahta çocuklarınız kardeş istemez.....bana kalsa bize 1 çocukta yetecek..ama oğlumun psikolojisi kardeş isteme modundan hiç çıkmadı..yıllardır bizden kardeş istiyor.....Allah nasip ettiyse bir kardeşi olucak....bunun için 2,5 yıldır mücadele ediyoruz....ben şuna inanıyorumki mücadele ettiğimiz sürece ellbet bir gün çocuklarımız olucak..Allah sanada en kısa zamanda evlat yada evlatlar nasip etsin..opuyorumnanaktan

PATİKLER hoşbulduk canım....zemuszemus

hoşgeldin bluesu allah yardımcın olsun. oğluna maşallah. umarım en kısa zamanda mutluluğuna kavuşursun. bende ikinci tüp denememde hamile kalabildim. 7 haftayı devirdik inşallah 9 ayı hayırlısıyla deviririz.

sende hoşgeldin yavrubalina. ne güzel hamileymişsin çok sevindim inşallah kucağına almak da nasip olur.
canım kasık ağrıları bugünden sonra başlar benimde ilk 3 4 günde yoktu sonradan başladı. ayrıca da çok takılma illa olacak diye birşey yok. ama bu bekleyiş adamı geriyo allah yardımcın olsun şekercim. picikoloci çok değişken oluyo inşallaha herşey güzel olacak.

Günaydın canım.Sabah kan verdim ben öğleden sonra belli olacak inşallah.Kayıt yapan çocuk ısrarla yarın çıkar diyor ama hep öyle diyor da öğleden sonra hep aldım ben sonucu.Artık kısmet tabi.

pişt haber yok mu haber hadi inşallah güzel haberler almak kısmet olsun yarabbim.

kızlar hepinize selamm öpüldünüzzz

alabama......evet canım senin tedavini ve sonundaki hamile sevincini biliyorum.....senin test günün sana bakmak için açmıştım pc yi......veee o sevinçli haberi okumuştum ..çokta sevinmiştim...ALLAH sağlıkla,sıhhatle kucağınada almayı nasip etsin.....

erverdi canım senin bu kırmızılar da amma dakikmiş e napalım memorial yolları göründü ille parasıyla alcaz bebeleri. bedava gelmiyo bizim veletler. ne zaman gidiyorsun peki hemen mi?

amin bluesucum amin darısı başına inşallah en kısa zamanda.

huuuu kızlar hiç 8jk yı nasıl yendiğimizi görüp takdir etmiyosunuz. en büyük fener başka büyük yok. cinconlar hadi 8jk yı piş pişleyin üzüldü çocuklar ne de olsa kardeşsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…