Kızlar merhaba,
Tam 38 yaş üstü hanımlar köşesine uygun bir anne adayı olarak beni de aranıza alır mısınız diye sormaya geldimzemuszemus
2 ay sonra 40 yaşıma gireceğim.
İlk gebeliğim ve şimdi 10+2 hamileyim.
Çok şükür son derece sağlıklı şimdilik, umuyorum ki benim bebişim de, tüm diğer yoldaki bebişler de sağlıcakla tamamlarlar yolculuklarını,inşallah.
Yazdıklarınızın çoğunu okudum, kalanlarını da en kısa sürede okuyup açığımı kapatacağımguclubacismile
Çok şey paylaşacağımıza inanıyorum.
huuuu kızlar hiç 8jk yı nasıl yendiğimizi görüp takdir etmiyosunuz. en büyük fener başka büyük yok. cinconlar hadi 8jk yı piş pişleyin üzüldü çocuklar ne de olsa kardeşsiniz.
kızlar herkese merhaba.maalesef pembeleri gördüm bugün.demiştim benimki pek arsızdır diye.bu ay da kurtaramadık paraciklari......ühü ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
.Aabama;koydum tötüne hahahahhahaha
Hülya;test yapmışsın.hadi senden alalım güzel bir haber..bakacağım ara ara.
Sevgili Herada merak etmişsin güzelim.sağol canım..memorial yolları taştan.benim zilli çıkarır beni baştan hahahhahahahhah
Badenur'a sabırlı günler diliyorum.umudu bir çiçek olsun gönlünde hiç solmasın.
Yeni gelen kızlar tekrar hoşgeldiniz.şimdi çıkarım.haaaaa bakın şu memorial benim son umudum.oldu oldu.olmadı olmadı.ama olur ya bakın burdan size söz veriyorum.olur da memorialde bir hamile kalayım3 ayımı da doldurayımhayırlısı ile.yaprak sarma, börek m. köftesine söz veririm size.özelinize söylerim dileyen gelirdaha fazlası yok.aaaaaaaaaaaaa yormayın beni hamile hamileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
(kayseriden paraynan benden beleşhahahhahhhhhhhhhhhhhhhhh)
erverdi canım senin bu kırmızılar da amma dakikmiş e napalım memorial yolları göründü ille parasıyla alcaz bebeleri. bedava gelmiyo bizim veletler. ne zaman gidiyorsun peki hemen mi?
amin bluesucum amin darısı başına inşallah en kısa zamanda.
huuuu kızlar hiç 8jk yı nasıl yendiğimizi görüp takdir etmiyosunuz. en büyük fener başka büyük yok. cinconlar hadi 8jk yı piş pişleyin üzüldü çocuklar ne de olsa kardeşsiniz.
Kızlar sonucu telefonla öğrendim.Maalesef negatif.1,0 çıkmış beta hcg.Kısmet değilmiş demek ki.
tövbeeeeee len halime halime ısırırım ama. Gördük herhal, hakkıylanmı diyonuz. Valla bizim buradakiler o galibiyeti ağızlarını açamadılar amma yanarım yanarım haftaya bursayı yenip sizi ellerimizle şampiyon yaparız ona yanarım.
Kızlar sonucu telefonla öğrendim.Maalesef negatif.1,0 çıkmış beta hcg.Kısmet değilmiş demek ki.
kızlar herkese merhaba.maalesef pembeleri gördüm bugün.demiştim benimki pek arsızdır diye.bu ay da kurtaramadık paraciklari......ühü ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
.Aabama;koydum tötüne hahahahhahaha
Hülya;test yapmışsın.hadi senden alalım güzel bir haber..bakacağım ara ara.
Sevgili Herada merak etmişsin güzelim.sağol canım..memorial yolları taştan.benim zilli çıkarır beni baştan hahahhahahahhah
Badenur'a sabırlı günler diliyorum.umudu bir çiçek olsun gönlünde hiç solmasın.
Yeni gelen kızlar tekrar hoşgeldiniz.şimdi çıkarım.haaaaa bakın şu memorial benim son umudum.oldu oldu.olmadı olmadı.ama olur ya bakın burdan size söz veriyorum.olur da memorialde bir hamile kalayım3 ayımı da doldurayımhayırlısı ile.yaprak sarma, börek m. köftesine söz veririm size.özelinize söylerim dileyen gelirdaha fazlası yok.aaaaaaaaaaaaa yormayın beni hamile hamileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
(kayseriden paraynan benden beleşhahahhahhhhhhhhhhhhhhhhh)
Fenerim Benim Biricik Sevgilimmmmmmmmmmm
Badenur, bekleme döneminde benle hataya düşüp başka tedavi planlama, bebişe benle kal de.
erverdi, bu ay müjde bekledim senden ama demekki önümüzdeki ay hamile kalman daha hayırlı olacak, şimdiden birşey demek doğrumu bilmiyorum ama sen memorialden olumlu bir sonuç alırsan belki ben de son diyerek arkandan gelirim.
arkadaşlar bende çokkk güzel yaparım o sayılanları... hamile arkadaşların canı çekecekkkkkk
hülya cım artık öbür aya inşallah. ne yazık ki öyle pat diye gelmiyor bu bebeklerKızlar sonucu telefonla öğrendim.Maalesef negatif.1,0 çıkmış beta hcg.Kısmet değilmiş demek ki.
artık ne yapalım hamile kalın bir siz yaparsınız sonra da oturup hep birlikte yeriz.boshayallersmile ben hiç yapamam valla :umursamaz:erverdi, bu ay müjde bekledim senden ama demekki önümüzdeki ay hamile kalman daha hayırlı olacak, şimdiden birşey demek doğrumu bilmiyorum ama sen memorialden olumlu bir sonuç alırsan belki ben de son diyerek arkandan gelirim.
arkadaşlar bende çokkk güzel yaparım o sayılanları... hamile arkadaşların canı çekecekkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?