38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hoş geldin canım. Allah tamamını erdirsin inşallah...

huuuu kızlar hiç 8jk yı nasıl yendiğimizi görüp takdir etmiyosunuz. en büyük fener başka büyük yok. cinconlar hadi 8jk yı piş pişleyin üzüldü çocuklar ne de olsa kardeşsiniz.

tövbeeeeee len halime halime ısırırım ama. Gördük herhal, hakkıylanmı diyonuz. Valla bizim buradakiler o galibiyeti ağızlarını açamadılar amma yanarım yanarım haftaya bursayı yenip sizi ellerimizle şampiyon yaparız ona yanarım.

Olacak bir gün elbet.......

Sen çok yaşa FENER!!!

Kızlar sonucu telefonla öğrendim.Maalesef negatif.1,0 çıkmış beta hcg.Kısmet değilmiş demek ki.

Hayırlısı be Hülyacığım, inşallah gelmesi gerektiği zamanda gelecek. Derler ya bebekler istediği zaman gelir o hesap bizimkiler.

delikafaduldendelikafaduldenlülülülülülülülülülülülülülülülülülüvereliniortak:tomato:
ayrıntılara takılma souca gelll :roflol::roflol:

erverdi, bu ay müjde bekledim senden ama demekki önümüzdeki ay hamile kalman daha hayırlı olacak, şimdiden birşey demek doğrumu bilmiyorum ama sen memorialden olumlu bir sonuç alırsan belki ben de son diyerek arkandan gelirim.
arkadaşlar bende çokkk güzel yaparım o sayılanları... hamile arkadaşların canı çekecekkkkkk

Badenur, bekleme döneminde benle aynı hataya düşüp başka tedavi planlama, bebişe benle kal de.

Son düzenleyen: Moderatör:

pişttt noluyo bakıyiimklava:daha şimdiden memeorial hayalleri.orası benim bikeremyerimseniben sen otur oturduğun yerde bebeğinle.sen bebeğinle hayaller kur şimdi.:lepilacak de ümit et olsun.bizde sevincine ortak olaım burda.

Kızlar sonucu telefonla öğrendim.Maalesef negatif.1,0 çıkmış beta hcg.Kısmet değilmiş demek ki.
hülya cım artık öbür aya inşallah. ne yazık ki öyle pat diye gelmiyor bu bebekler

artık ne yapalım hamile kalın bir siz yaparsınız sonra da oturup hep birlikte yeriz.boshayallersmile ben hiç yapamam valla :umursamaz:

Deniz cim Alabama cım.kızlar cım

yok.bir daha ki aya kaldı.şu preesit işi bozdu nisanı.hemen öyle yarın gidip hop ben geldim.hadi bana yarın tüp yapın olsun istemiyorum..ortalarda bir gün Semra Hanıma giderim bakarız ne yapacağımıza karar veririz.hem benden parça alınacak.co kültür olacak.nedir hangi günde nasıl yapılır bileyim kesin net öğreneyim..öyle...olsun da 1 ay geç olsun.tabiii olacaksa...memorial=bebek demek değil.bunu çok iyi biliyorum.son bi falımıza baktıralım.neyse halimiz çıksın faliiimiz.(hoş hiç baktırmmam da inanmam da)

Son düzenleme:
bu arada o yazdığım mamalar için ağzıma biber süreceğim...hamileler ne olur affedin beni:kedi::kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…