pişttt noluyo bakıyiimklava:daha şimdiden memeorial hayalleri.orası benim bikeremyerimseniben sen otur oturduğun yerde bebeğinle.sen bebeğinle hayaller kur şimdi.:lepi lacak de ümit et olsun.bizde sevincine ortak olaım burda.
hoşbulduk erverdi...oğlum içinde iyi dileklerin için teşekkür ediyorum.....Allah hepimizin gönlünde olanı versin... aranıza yeni girdiğim için tam net olarark kim hamileydi,yada kalmak için uğraşıyordu hatırlayamıyorum....sanırım sen tedaviyemi başlamıştın?yoksa preesedlamı deniyordun?kaydirigubbakcemile5
Badenurcum sen hangi hastanede tedavi olmuştun unuttum bben
ERVERDİ, cokültür için başarı şansını artırdığına dair yazılar okumuştum. keşke en başta uygulansa yani canımız bu kadar yanmadan... neden doktorlar başta bunu uygulamıyor. özellikle 35'ten sonrakilere yapılsa olmaz mı? bu konuda fazla bilgim yok... herhalde var doktorlarında bir bildiği.
bilemiyorum arkadaşım.bende bu cokültürü bu foruma girince bir de memoriale gittiğimde duymuştum.burada Balance 88 isimli bir arkadaş vardı.çok uğraş vermiştionunki sanırım daha farklıydı anlattığına göre.o bir sene içinde bir kaç kere yumurta toplatmıştı.yumurta rezervi az olduğu için.hani bir toplamada 2 ya da 3 çıkabiliyor ya kaliteli yumurta.arkadaş helak olmuştu yorulmuştu.1 senede 9 yumurta toplayabilmişlerdi.sonra da cokütür yöntemiyle olacaklardı.denemişlerdi olmamıştı.en son dondurulmuşunu denedi sanırım olumsuzdu.çok çağırmamıza rağmen bir daha girmemişti.bilemiyorum neden başından uygulamadıklarını.bana memorial senin drumunda nedeni bilinmeyen durumlarda bu yeni bir yöntem bunu deneyebiliriz demişti.ama benim tedavinin şöyle bir avantajı var.ben 2 kere uyuyacağım.son olarak 2 güzel uyku...kötünün iyisi herhalde bu olur benim için.
çok mu fzla iyimserim ne?
tüm bildiğim bu.sana yine sabır diliyorum.sabırr:Saruboceq:
özel doktor derken
doktorunun ismi neydi acaba bi mahsuru yoksa öğrensem
bende istanbul cerrahide oldumdu
doktorum özeldi
Badenur'cum, elbette insan endişelenir ama bak ne güzel, kaliteli embriyolarla transferin gerçekleşti; bir ara bu noktaya bile gelemeyeceğin ihtimali doğmuştu, Allah korusun. Bence umut etmek için o kadar çok sebebi var ki,
Alabama'cım, sevgili Deniz Bulut, sevgili Waterss, güzel anneler, nasılsınız, keyifler yerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?