38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

erverdicim dert etme artık hersey her yerde rahatlıkla bulunuyor uzme tatlı canını..

Karamelcim cok tesekkurler bu bilgiyi payalstıgın icin kayserili olduguna gore mukemmeldir o hanımın urunleri bana bir ara tel numarasını ozelden yazabilir misin ?

ümit ediyorum, o kadar emek verdim, azıcık ümit edip bari hiç olmazsa böyle çıkarayım acısını diyorum... ama sonrasında olur ya bir aksilik olur, çok fazla dağılmamak için kendimi avutacak çareler yaratmaya çalışıyorum.

Hülya'cım, inşallah bir sonraki aya arkadaşım. Gerçekten herşeyin bir zamanı var. Seninkinin de hayırlısıyla az kalmıştır inşallah.

Erverdi'cim, inşallah gönlünce gelişir herşey. Gelişmelerden haberdar edersin bizleri de.

Karamelito, beğenirsen valla ben de istiyorum o telefon numarasını.

Badenur'cum, hayırlı bekleyişler olsun. Gerçekten dur bakalım daha, katılıyorum arkadaşlara, en umutlu olman gereken dönemdesin. Olmazsayı bugünden düşünme bence de. Olunca ne yapacaklarına odaklan canım. Zor geçiyor ama geçiyor sayılı zaman bir şekilde. Haftaya kutluyoruz inşallah.

Esterya'cım, nasılsın arkadaşım, yol yarıyı çoktan geçti, nasıl geçiyor günler, isim netleşti mi, gerçi ben de Ömer ismini çok severim, umarım o kalıcı isim olarak seçilmiştir.

Heradacım guzelim iyiym canım arkadasım, 3 ayımız kaldı :)
isim konusunda omer netlesti gibi ikinci isimde yusuf dusunduk geçen gece bakalım ikinci isim degisirmi degismezmi .. hatta bir ara esim Kerem nasıl falan dedi .. halen dusunuyor ama bende Omer Yusuf a cok sıcak bakıyorum :)

Sen nasılsın iyimisin?

BADENURR
tatlım ayaklanmışşın maşallah sana ahh ahh bak sakın üzme kendini geliyo bebekler
1.kalite kadınsın valla boşuna üzdün kendini zemuszemus

hadi bakalım beraber atlatıcaz 7 günü baka naılda geçicek mutlu mutluu ve güzel haberi bericekesinnopuyorumnanaktan

RÜZGARDENİZ
maşallah maşallah kuzucuğuma çok güzel olmuşş öp yanaklarından beim içindee
emikaydirigubbakcemile5

YAĞMURSESİ

tatlım ilk krizi atlattın sanırım sakın sakın üzme kendini sende bak göreceksin olacak seninde
bak benim Fshım bu ay çok yüksekti ya ölçtürdüm gene 19,5 olmuş uff yani

Erverdi cim,alabam ve waters cım sizler nasılsınız
erverdi gen dörtlükleri yazıvermiş
Herada sen nasılın?

yeni arkadaşlar hoşgelmişlerr
ay kızlar ya yeni taşındım bende eve internet bağlatamadım işten sizi tekip etmeye çalışıyorum eksik yanlış yazarsam benim kusuruma bakmayın ancak vakit bulabildim de geldimm

şekerler ya Fsh gene yüksek çıktı buğday çimi aldım seven seas plus aldım bide vitamin eee
bitki çayımı ihmal ettimdi bide ona yükleneyeim ee daha ne yapayım yaaaklinialirimsmile

merhaba bluesuu;ben geçtiğimiz ay preesitle denedim.önümüzdeki ay adetimde kısmet olursa memorialde deneyeceğim şansımı.DENİYECEK OLAN HERKESE BOL ŞANSLAR

Hülyacım tatlım
canım benim inşallah başarıcaz arkadaşım bizde bu yoldaki hamileler kervanına giricez ama genede allah hayırlıysa nasip etsin tatlım olumunekankayizsmile

ahh Esteryacım Ömer Yusuf güzel Yusufun güzelliğini Öemerin adeletini alsın inşallaholumunekankayizsmile

kindersms, sağol canım, artık kısmetimde ne varsa o yaşayacağım, inşallah güzel bir haber olsun diyelim.

canımsen o saydıklarına birde HAYIT ekle mutlaka. FSH üzerinde en etkilisi o çünkü. bunun uzmanı deniz.

ERVERDİ, cokültür için başarı şansını artırdığına dair yazılar okumuştum. keşke en başta uygulansa yani canımız bu kadar yanmadan... neden doktorlar başta bunu uygulamıyor. özellikle 35'ten sonrakilere yapılsa olmaz mı? bu konuda fazla bilgim yok... herhalde var doktorlarında bir bildiği.

bilemiyorum arkadaşım.bende bu cokültürü bu foruma girince bir de memoriale gittiğimde duymuştum.burada Balance 88 isimli bir arkadaş vardı.çok uğraş vermiştionunki sanırım daha farklıydı anlattığına göre.o bir sene içinde bir kaç kere yumurta toplatmıştı.yumurta rezervi az olduğu için.hani bir toplamada 2 ya da 3 çıkabiliyor ya kaliteli yumurta.arkadaş helak olmuştu yorulmuştu.1 senede 9 yumurta toplayabilmişlerdi.sonra da cokütür yöntemiyle olacaklardı.denemişlerdi olmamıştı.en son dondurulmuşunu denedi sanırım olumsuzdu.çok çağırmamıza rağmen bir daha girmemişti.bilemiyorum neden başından uygulamadıklarını.bana memorial senin drumunda nedeni bilinmeyen durumlarda bu yeni bir yöntem bunu deneyebiliriz demişti.ama benim tedavinin şöyle bir avantajı var.ben 2 kere uyuyacağım.son olarak 2 güzel uyku...kötünün iyisi herhalde bu olur benim için.

çok mu fzla iyimserim ne?

tüm bildiğim bu.sana yine sabır diliyorum.sabırr:Saruboceq:

allah iyiliğini versin... keşke senin gibi pozitif olabilsem... iki güzel uyku ha.... harikasın...
ben sabretmeye çalışıyorum ama her tarafı korku bulutları sarıyor....

DENıZ;açıksın...nasıl gidiyor?bugün sormayı unuttum çok yoğundum bugün.bebiş nasıl bulantı yada başka rahatsızlık var mı?umarım herşey yolunda..

şimdilik herkese iyi akşamlar...hoşçakalın.sevgiyle kalın

Badenur'cum, elbette insan endişelenir ama bak ne güzel, kaliteli embriyolarla transferin gerçekleşti; bir ara bu noktaya bile gelemeyeceğin ihtimali doğmuştu, Allah korusun. Bence umut etmek için o kadar çok sebebi var ki,

Alabama'cım, sevgili Deniz Bulut, sevgili Waterss, güzel anneler, nasılsınız, keyifler yerinde mi?

tabiki canım, transfere gidemeseydim kahrolurdum, en azından güzel bir umut doğdu, allah yazdıysa da olacak... bazen hamileyim diyorum, bazen yok yine hüsran olacak diyorum, insan psikolojisi işte şu belirsizlik var ya , o karmakarışık yapıyor insanı.

ben iyiyim heradacım biraz uyumuşum evdeyim. öğlene kadar işyerindeydim. günlerin geçmesini bekliyorum tatlım. haftaya pazartesi doktora gideceğim bir an önce vakit gelsin istiyorum. hamile olduğumu bilmek dışında hala iki arada bir deredeyim. insan bu dönemde kaybetmekten çok korkuyor yaşanılmışları okudukça. merakla bekliyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…