38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım benim o sözlerin bi kısmı karamelin. o yazınca ben aynı senin gibi oldum devamını getirdim. evet üzülüyoruz ama sonra hayat devam ediyor diyip devam ediyoruz işte napalım kısmette ne varsa onu görcez. işallah son mücadelen olur da bebeğin gelir tez elden...

Kızlar sonucu telefonla öğrendim.Maalesef negatif.1,0 çıkmış beta hcg.Kısmet değilmiş demek ki.
üzüldüm hülyacım işallah birdahaki aya güzel sonuç alırsın...

bide bu çıktı başıma kötükedihüso
hadi canım hadi çalışan kazanır kıskanmayalım lütfen nazar değiyor :teytey:

esteryacım ömer ve kerem isimleri çok akıllı çocuklar oluyor özellikle gösleri çok güzel oluyor. yusufla ilgili aynı şeyi düşünemiyorum nedense. acizane fikrimi söylemek istedim...

ilk kriz geçti kendime doktor buldum ancak 15 günden önce randevu alınmıyormuş özelinden.fsh için deniz bulut hayıt öneriyor. fsh yüksek olsa bile belki yumurtan vardır bilgin var mı folükül sayından? benim fsh 9 duruyor ama bak yumurta falan da yok takılma boşver...

allah iyiliğini versin... keşke senin gibi pozitif olabilsem... iki güzel uyku ha.... harikasın...
ben sabretmeye çalışıyorum ama her tarafı korku bulutları sarıyor....
korkma canım daha korkma. inşallah hamile kalacaksın o zaman korkuyu göreceksin. kötükedihüsobunlar güzel günlerin daha

yok canım. sadece gögüslerde biraz sızı ve bol uyku var ah bir de ağızda devamlı su içmeyi gerektiren metalik bir tat. bir de korku tabii

keyifler yarın güzel haber alırsam yerinde olaak inşallah. sen hala orada esir misin? yarınki uçaklar için ne dediler? bizde sabah akşam uçaklarını akşam sabah ucaklarını iptal ediyorlar.

ömer benim kocanın adı. valla gözleri güzel. ama aklı sorumluluk duygusu vs için aynı şeyi diyemeyeceğim!klava:
15 gün sonra mı doktordan randevu alınabiliyormuş?

Son düzenleme:
merhaba hanımlar ben size yetişemiyom valla canavar gibisiniz .denizbulut ve alabama hamileliğiniz çok güzel inş.tamamına erer. aman dikkat edin , sizleri daha iyi tanımak için biraz geçmişe bakıp kim ne durumda öğreneyim diyom ama çok hızlısınız .hanımlar darısı başımıza . hülya59 inş bi dahaki sefere of of nasıl olcak bizimki bilmiyorum .erverdi ,yağmursesi ,,patikler,badenur ,esterya ,hazer özlem , bluesuu güzel hnımlar iyisin inş.herkese merhabalar

merhaba merye;iyi akşamlar.birkaç akşamdır rastlıyorum açık oluyorsun.erverdi olarak iyiyim çok iyiyim .selamını aldım kabul ettim..hakkımızda hepimiz için hayırlısı diyorum

merhaba canım ovülasyonda regliye yakın çift çizgi yakalayanlar ne demek

merhaba merye;iyi akşamlar.birkaç akşamdır rastlıyorum açık oluyorsun.erverdi olarak iyiyim çok iyiyim .selamını aldım kabul ettim..hakkımızda hepimiz için hayırlısı diyorum
amin canım. evet bu aralar iyi takılıyom gerçi allaha var çok şey öğrendim burada neredeyse hepimiz dr olacaz gibi. öğrendiğim çok şeyi uygulamaya da başladım sevgili denizbulut arkadaş özellikle buğday çimi dedi ben bulamadım bugün birkaç aktara gittim ve ecz.sanki ilk defa duyorlar gibiydi yarın yine deneyecam bulamzsam int.sipariş verecem cidden sağolun hanımlar çok güzel bilgiler öğreniyorum inş işimize yarar.

merhaba merye;bu konuda waterss ve deniz bulut arkadaşlarımız çok bilgililer.bende geçtiğimiz ay arkadaşların desteğiyle ilk olarak denedim şu preesiti.tıbbi terimlerini çok iyi bilmiyorum.waterss arkadaşımız birçok kere yazmıştı geçmiş sayfalarda.2 gün üst üste görülen çift çizgi demek o günleri değerlendirmek anlamına geliyor.preesit ise değerlendirmeden önce askerlerin yumurtaya çok hızlı bir şekilde gitmesini yüzmesini sağlayan ,sayı azlığında ileri ya da yavaş hareket sorununda ve de bayanların nemlilik sorununda işe yarayan bir jel.

WATERSS ,DENıZ olmuş mu?DOĞRU ANLATABıLMıŞMıYıM.

Günaydın kızlar,

Rüzgar Deniz maşallah deilkanlıya, ilk resmi çok güzel tam erkek birde dayı dayı oturmuş. Isırmalık sıpa o
sağol karamelciğim, evet dayı dayı oturmuş, tam babamın oturma pozisyonu, dedesine çekmiş galiba biraz :)
RÜZGAR DENİZ, maşallah, sağlıkla büyüsün, allah uzun ömürlü etsin, şansı bol olsun, hayatta yüzü hep gülsün....
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım amin, inşallah, ben de hep buna dua ediyorum :)
badenurcuğum, senin şu sözlerin benim geçmişte yaşadıklarımın ve hissettiklerimin tercümanı oldu, aynı senin gibi düşünmüştüm ve zaman zaman çok umutsuzluğa kapılmıştım ama sabrettim, azmettim ve denemeyi hiç bırakmadım ve işte sonuç :) inan bana hepiniz anne olacaksınız, sizde bu inat, bu direnç, bu mücadele oldukça ve vazgeçmediğiniz sürece anne olma şansınız çok yüksek :) dualarım sizinle canım :)
canıııım 25. haftaya girmişsin, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :) ismiyle bin yaşasın yavrum :)
RÜZGARDENİZ
maşallah maşallah kuzucuğuma çok güzel olmuşş öp yanaklarından beim içindee
emikaydirigubbakcemile5

sağol canım, öperim tabii, seve seve :)

canımcım, inşallah benim içinde hepimiz içinde yaşanılan tüm üzüntüler geçmişte kalacak, inanıyorumda, sonuçta mücadele vermişsin ve kazanmışsın... hep kaybetmek yok... yılmayalım yeter... sizler umut veren güzel örneklersiniz, iyiki varsınız, yoksa bu savaşta ışığımız olmazdı.

canım merhaba,istanbulda iki yerde bulabiliyoruz buğday çimini.
Beyoğlu'nda Ambar ve Niaşantaşı'nda zencefil bunların web sayfaları var, iletişim kurup kargo ile alabilirsin... internette de satılıyor. buğday çimi tableti olarak aratırsan birkaç yerde satış var.

Kızlar,
Maalesef işyerimde KK , engelli! İçinde "kadın"geçiyor ya direkt engellidelikafadulden
O nedenle ancak akşamları eve gelince ve haftasonları girebileceğim,

Hemen kendimden özetle bahsedeyim, 2 mikroenjeksiyon 4 de tüp bebek denemesi sonrası yani yaklaşık 6 olumsuz deneme sonrası, son denememden 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldımzemuszemus

Hem de dediğim gibi kırkıncı doğumgünüme yakın bir tarihte,Tam bir mucize oldu benim için.
Şimdi 11.haftamız içindeyiz ve gelişimi son derece sağlıklı.

Bu arada şunu söylemeden geçemeyeceğim;sebepsiz infertilite tanısı konmuştu.PKO vs.bir sorun da yoktu.Eşimde de bende de sorun görünmüyordu ve sağlıklı 20 ye yakın,1.kalite embriyo dölleniyordu ama sonuç olumsuz oluyordu.

Son denemde kalan 14 mebriyo donduruldu. "Mayıs'ta yeniden denerim kendimi toparlamış olurum" diye düşünerek aklımdan uzaklaştırmayı başardım tedaviyi ve o ay mucizem varlığını hissettridizemuszemus

Şimdi sağlık sorunlarım var azıcık, neden olduğunu anlamaya ve tedavisine çalışıyorum şu aralar,
Uzun yazdım biliyorum ama öyle çok sormak istediğim var ki size....

Yavrubalina, bundan sonrası da mükemmel devam etsin, sağlıkla, hayırlısıyla kucakla bebeğini inşallah. Demek sen de kafamdan attığım anda hamile kaldım diyenlerdensin, ne güzel. ıleride istersen kardeşleri de şimdiden hazır bekliyor demek ki, tekrar tekrar maşallah diyeyim. Umarım bahsettiğin sağlık sorunları kolaylıkla halledilebilir şeylerdir.

sarı lacivert akar kanımızzzzzzzzzz

esteryacımmmm çok sevindim kanının sarılacivert akmasına ve benim gibi süper fenerli doğuracağına.kaydirigubbakcemile5 ömer harika bir isim ömer koyarsın inşallah. ismiyle yaşasın büyük fenerli.

canım saol güzel dileklerin için. bu yolculukta sağlam arkadaşların var yani bizkaydirigubbakcemile yolun açık olsun canım.

vay anasını diyorum bak görüyo musun senelerini ver uğraş ve doğal yolla hamile kal maşallah sana zemuszemus darısı tüm isteyenlere inşallah. sağlık sorunların herneyse umarım en kısa zamanda şifasını bulursun şekercim.

herada canım sen nerde mahsur kaldın yurt dışında mı yazık sana ya hiç aklıma gelmemişti bu kül bulutu yüzünden mahsur kaldığın valla ben iş yüzünden sanıyordum. hangi ülkedesin. ay inşallah en kısa zamanda çözülür bu kül bulutu işi. allah hherkese yardım etsin herkes perişan oldu.

Sağol Herada, ben de geçmiş sayfaları okuyarak bana benzer şeyler yaşamış arkadaşlarımız var mıdır diye bakıyordum.

Duyunca yada yapmaya gelince bana imkansız gelen "düşünmeyi bıraktığım an hamile kaldım"cümlesi gerçekmiş diyorum şimdi.
Bir günde düşünmediğim tek dakikam yoktu.Antisosyal bir insan olup çıkmıştım sorular yüzünden.
Sonunda"artık mola veriyorum, eşimi de kendimi de, çevremi de ihmal ettim, gereksiz kilolar aldım ve özensiz sıradan bir kadına dönüştüm, kendime bunu yapmayacağım, her anlamda hayatımı yeniden toparlayacağım "dedim ve tamamen kendime odaklandım, bitkisel takviyeler aldım, kilo da verdim planlı olarak.

Diğer sağlık sorunlarım hamilelikle başladı, inşallah tedavi edilebilir şeyler olurlar ve beni de bebişimi de üzmezler ablası
Sağol...

Canımm, sağol..Darısı tümmmmmm isteyenlerin başına, bütün dualrım bu yönde. Sağlıkla, hayırlısıyla,isteyen herkese nasip etsin Allah'ım...

Yavrubalina, umarım o rahatsızlıklar da çabucak geçerler, keyifle sürdürürsün hamileliğini inşallah. Bu yola başkoyduktan sonra, bunu düşünmemek imkansız gibi geliyor ama duygusal ve mantıksal açıdan geçilmesi gereken aşamalar var bu tedavi süreçlerinde. Olmazsa olmazdan, hayırlısıyla olsun'a, olmazsa ölürümden, yaşam böyle de devam edecek ve bu da güzel olabilir'e giden bayağı bir yol, herhalde o süreçte bir yerlerde, düşünmedim ve oldu'ya da gelebiliriz bizler.

Alabama'cım, kıvrak zekalı arkadaşım, anlamışsın derdimi. Evet canım, maalesef perşembe günü dört saatimi alan bir saçma iş yüzünden Londra'da çakılıp kaldım. Tamam, gezdim, biraz eğlendim ama belirsizlik acayip kötü birşey, nerede olduğuna bakmıyor. Yarın akşam havaalanı açılacak gibi duruyor, bakalım ne zamana uçak bulup gelebilicem.

Aklına sakın kötü şeyler getirme, gayet güzel başladı hamileliğin öyle de devam edecek inşallah. Kendine de dikkat ediyorsun zaten, keyfini çıkarmaya bak arkadaşım.

heradacımmmmm gitmiş küller:)))) yarın açılır haberlerde izledim özellikle senin için:)
deniz bulut randevu 2 hafta sonraya veriyorlardı üstelik özel muayenehanesinde abim ben halelderim dedi bekliyorum bakalım halledebilecek mi diye.
yavrubalina balinaların suda yaşayan memeli grununa girdiğini anlattım daha bi kaç saat önce bi baktım burdasın:))) bakk senin minik balina da yolda. geçmişin cidden zor geçmiş ama muradına da ermişsin işallah tamamına da erersin arkadaşım.
ama bana müthiş gelen durum transferden sonra kalan 14 yumurtanın dondurulması. ben bugün bi tüp yaptırsam maksimim üç yumurta elde edilirden bahsediliyor senin maşallah genç kız gibi rezervin var sanırım. maşallah maşallah nerden aldıysan bunca yumurtayı bu yaşta:))
bu arada yaşıtız ben de yakın bi tarihte 40 olacağım ve ben daha çocuk uğrunda 9 aydır emek harcıyorum ve ve ve uzun bir yol olaca gibi gözüküyor...

merhaba canım ovülasyonda regliye yakın çift çizgi yakalayanlar ne demek

Merhaba Merye, topiğe hoşgeldin bugün tüm gün bakamadım ancak akşam bir göz attım mesajlara seninkini de okudum. Sorunun cevabı şöyle, eğer hamile kalmışsan ovülasyon testi regline yakın çift çizgi veriyor ben de öyle oldu. Ovülasyon testini kullandığım ilk ay preseed in de yardımı ile hamile kaldım. Ovülasyon testinde çiftçizgi 2 gün üst üste çıkıyor sadece o iki günü değerlendirmek yeterli diğer günlerin hamile kalmak için hiç bir önemi yok. Preseed i google dan yazıp bilgi edinebilirsin KK da da topiği var, orayı da takip edebilirsin.

İyiyim Herada'cım, tam gaz çalışıyorum tempo yüksek ama iyiyim bir şikayetim yok çok şükür, asıl mesai evde başlıyor akşamları popomu saat en erken 22:00 da koltuğa koyabiliyorum. Bu akşam market alış verişi geldim hemen yemekleri hazırladım onları topla makinaya at, yerleri sil. Kuruyan çamaşırları topla artık ütüyü yapardım ama ayaklarımı uzatıp KK ya takılmak istedim ütü yarın akşam ki aktivitem. Ben her akşam mesaideyim evde ..İş ayrı tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…