canım benim o sözlerin bi kısmı karamelin. o yazınca ben aynı senin gibi oldum devamını getirdim. evet üzülüyoruz ama sonra hayat devam ediyor diyip devam ediyoruz işte napalım kısmette ne varsa onu görcez. işallah son mücadelen olur da bebeğin gelir tez elden...YAĞMURSESİ sözlerinden çok etkilendim... gözyaşlarım sel oldu şimdi. ben de istiyorum arkadaşım... aynen bende... resimlerimize bakıp bizi hatırlayacak, onları koruyup saklayacak, notlar aldığım kitapları okuyup, annem el yazsıyla neler yazmış deyip meraklanacak... rahmetli annemden kalan bir kaç güzel şeyi emanet alacak, bir evladım olsun istiyorum. yılmadan direndiğim bu mücadelenin her satırını gün gün yazdığım günlüklerimin çöpe gitmesini istemiyorum, ya da istemediğim ellere geçip kimsenin bana acımasını istemiyorum. arkadaşlar kusura bakmayın çok kötü oldum... sanıyorum bu iğnelerin hapların duyguları coşturmasından. senağlama
üzüldüm hülyacım işallah birdahaki aya güzel sonuç alırsın...Kızlar sonucu telefonla öğrendim.Maalesef negatif.1,0 çıkmış beta hcg.Kısmet değilmiş demek ki.
hadi canım hadi çalışan kazanır kıskanmayalım lütfen nazar değiyor :teytey:bide bu çıktı başıma kötükedihüso
esteryacım ömer ve kerem isimleri çok akıllı çocuklar oluyor özellikle gösleri çok güzel oluyor. yusufla ilgili aynı şeyi düşünemiyorum nedense. acizane fikrimi söylemek istedim...Heradacım guzelim iyiym canım arkadasım, 3 ayımız kaldı :)
isim konusunda omer netlesti gibi ikinci isimde yusuf dusunduk geçen gece bakalım ikinci isim degisirmi degismezmi .. hatta bir ara esim Kerem nasıl falan dedi .. halen dusunuyor ama bende Omer Yusuf a cok sıcak bakıyorum :)
Sen nasılsın iyimisin?
ilk kriz geçti kendime doktor buldum ancak 15 günden önce randevu alınmıyormuş özelinden.fsh için deniz bulut hayıt öneriyor. fsh yüksek olsa bile belki yumurtan vardır bilgin var mı folükül sayından? benim fsh 9 duruyor ama bak yumurta falan da yok takılma boşver...BADENURR
YAĞMURSESİ
tatlım ilk krizi atlattın sanırım sakın sakın üzme kendini sende bak göreceksin olacak seninde
bak benim Fshım bu ay çok yüksekti ya ölçtürdüm gene 19,5 olmuş uff yani
şekerler ya Fsh gene yüksek çıktı buğday çimi aldım seven seas plus aldım bide vitamin eee
bitki çayımı ihmal ettimdi bide ona yükleneyeim ee daha ne yapayım yaaaklinialirimsmile
korkma canım daha korkma. inşallah hamile kalacaksın o zaman korkuyu göreceksin. kötükedihüsobunlar güzel günlerin dahaallah iyiliğini versin... keşke senin gibi pozitif olabilsem... iki güzel uyku ha.... harikasın...
ben sabretmeye çalışıyorum ama her tarafı korku bulutları sarıyor....
yok canım. sadece gögüslerde biraz sızı ve bol uyku var ah bir de ağızda devamlı su içmeyi gerektiren metalik bir tat. bir de korku tabiiDENıZ;açıksın...nasıl gidiyor?bugün sormayı unuttum çok yoğundum bugün.bebiş nasıl bulantı yada başka rahatsızlık var mı?umarım herşey yolunda..
şimdilik herkese iyi akşamlar...hoşçakalın.sevgiyle kalın
keyifler yarın güzel haber alırsam yerinde olaak inşallah. sen hala orada esir misin? yarınki uçaklar için ne dediler? bizde sabah akşam uçaklarını akşam sabah ucaklarını iptal ediyorlar.Badenur'cum, elbette insan endişelenir ama bak ne güzel, kaliteli embriyolarla transferin gerçekleşti; bir ara bu noktaya bile gelemeyeceğin ihtimali doğmuştu, Allah korusun. Bence umut etmek için o kadar çok sebebi var ki,
Alabama'cım, sevgili Deniz Bulut, sevgili Waterss, güzel anneler, nasılsınız, keyifler yerinde mi?
ömer benim kocanın adı. valla gözleri güzel. ama aklı sorumluluk duygusu vs için aynı şeyi diyemeyeceğim!esteryacım ömer ve kerem isimleri çok akıllı çocuklar oluyor özellikle gösleri çok güzel oluyor. yusufla ilgili aynı şeyi düşünemiyorum nedense. acizane fikrimi söylemek istedim...
ilk kriz geçti kendime doktor buldum ancak 15 günden önce randevu alınmıyormuş özelinden.fsh için deniz bulut hayıt öneriyor. fsh yüksek olsa bile belki yumurtan vardır bilgin var mı folükül sayından? benim fsh 9 duruyor ama bak yumurta falan da yok takılma boşver...
merhaba hanımlar ben size yetişemiyom valla canavar gibisiniz .denizbulut ve alabama hamileliğiniz çok güzel inş.tamamına erer. aman dikkat edin , sizleri daha iyi tanımak için biraz geçmişe bakıp kim ne durumda öğreneyim diyom ama çok hızlısınız .hanımlar darısı başımıza . hülya59 inş bi dahaki sefere of of nasıl olcak bizimki bilmiyorum .erverdi ,yağmursesi ,,patikler,badenur ,esterya ,hazer özlem , bluesuu güzel hnımlar iyisin inş.herkese merhabalar
Erverdi ve Hülya sizleri de bekliyorum bu ay hadi inşallah olmuştur, belirti hiç aramayın daha regli günü bile geçmeden vücut ne belirisi verebilir, verebileceği belirti regli olmaya çalışma belirtileri olabilir en çok bu regli olacağınız anlamına gelmez yani bir anlam çıkarmamak lazım. Erverdi'cim senin 18 Nisan'ı devirmen gerekiyor yani 19 Nisan'ı görmemiz lazım galiba. Hülya'cım sen de 19 Nisan'ı kazasız geçip 20 Nisan'a gelmen lazım değil mi ? Önümüzdeki hafta önemli bir bekleyişe gireceğiz. Ben 15 Aralık'ta olacaktım gittim 16 Aralıkta beta hcg yaptırmıştım, nedeni 14 Aralık'ta elimdeki fazla ovülasyon testinde kopkoyu 2 çizgi görmemdi, bu işe yarıyor arkadaşlar gebelik testi değil ama ovülasyonda regliye yakın çift çizgi yakalayanların çoğu hamile çıkıyor, bunu KK daki ovülasyon testi kullananlar topiğinden öğrenmiştim.
amin canım. evet bu aralar iyi takılıyom gerçi allaha var çok şey öğrendim burada neredeyse hepimiz dr olacaz gibi. öğrendiğim çok şeyi uygulamaya da başladım sevgili denizbulut arkadaş özellikle buğday çimi dedi ben bulamadım bugün birkaç aktara gittim ve ecz.sanki ilk defa duyorlar gibiydi yarın yine deneyecam bulamzsam int.sipariş verecem cidden sağolun hanımlar çok güzel bilgiler öğreniyorum inş işimize yarar.merhaba merye;iyi akşamlar.birkaç akşamdır rastlıyorum açık oluyorsun.erverdi olarak iyiyim çok iyiyim .selamını aldım kabul ettim..hakkımızda hepimiz için hayırlısı diyorum
sağol karamelciğim, evet dayı dayı oturmuş, tam babamın oturma pozisyonu, dedesine çekmiş galiba biraz :)Günaydın kızlar,
Rüzgar Deniz maşallah deilkanlıya, ilk resmi çok güzel tam erkek birde dayı dayı oturmuş. Isırmalık sıpa o
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım amin, inşallah, ben de hep buna dua ediyorum :)RÜZGAR DENİZ, maşallah, sağlıkla büyüsün, allah uzun ömürlü etsin, şansı bol olsun, hayatta yüzü hep gülsün....
badenurcuğum, senin şu sözlerin benim geçmişte yaşadıklarımın ve hissettiklerimin tercümanı oldu, aynı senin gibi düşünmüştüm ve zaman zaman çok umutsuzluğa kapılmıştım ama sabrettim, azmettim ve denemeyi hiç bırakmadım ve işte sonuç :) inan bana hepiniz anne olacaksınız, sizde bu inat, bu direnç, bu mücadele oldukça ve vazgeçmediğiniz sürece anne olma şansınız çok yüksek :) dualarım sizinle canım :)YAĞMURSESİ sözlerinden çok etkilendim... gözyaşlarım sel oldu şimdi. ben de istiyorum arkadaşım... aynen bende... resimlerimize bakıp bizi hatırlayacak, onları koruyup saklayacak, notlar aldığım kitapları okuyup, annem el yazsıyla neler yazmış deyip meraklanacak... rahmetli annemden kalan bir kaç güzel şeyi emanet alacak, bir evladım olsun istiyorum. yılmadan direndiğim bu mücadelenin her satırını gün gün yazdığım günlüklerimin çöpe gitmesini istemiyorum, ya da istemediğim ellere geçip kimsenin bana acımasını istemiyorum. arkadaşlar kusura bakmayın çok kötü oldum... sanıyorum bu iğnelerin hapların duyguları coşturmasından. senağlama
canıııım 25. haftaya girmişsin, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :) ismiyle bin yaşasın yavrum :)Heradacım guzelim iyiym canım arkadasım, 3 ayımız kaldı :)
isim konusunda omer netlesti gibi ikinci isimde yusuf dusunduk geçen gece bakalım ikinci isim degisirmi degismezmi .. hatta bir ara esim Kerem nasıl falan dedi .. halen dusunuyor ama bende Omer Yusuf a cok sıcak bakıyorum :)
Sen nasılsın iyimisin?
RÜZGARDENİZ
maşallah maşallah kuzucuğuma çok güzel olmuşş öp yanaklarından beim içindee
emikaydirigubbakcemile5
sağol karamelciğim, evet dayı dayı oturmuş, tam babamın oturma pozisyonu, dedesine çekmiş galiba biraz :)
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım amin, inşallah, ben de hep buna dua ediyorum :)
badenurcuğum, senin şu sözlerin benim geçmişte yaşadıklarımın ve hissettiklerimin tercümanı oldu, aynı senin gibi düşünmüştüm ve zaman zaman çok umutsuzluğa kapılmıştım ama sabrettim, azmettim ve denemeyi hiç bırakmadım ve işte sonuç :) inan bana hepiniz anne olacaksınız, sizde bu inat, bu direnç, bu mücadele oldukça ve vazgeçmediğiniz sürece anne olma şansınız çok yüksek :) dualarım sizinle canım :)
canıııım 25. haftaya girmişsin, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :) ismiyle bin yaşasın yavrum :)
sağol canım, öperim tabii, seve seve :)
amin canım. evet bu aralar iyi takılıyom gerçi allaha var çok şey öğrendim burada neredeyse hepimiz dr olacaz gibi. öğrendiğim çok şeyi uygulamaya da başladım sevgili denizbulut arkadaş özellikle buğday çimi dedi ben bulamadım bugün birkaç aktara gittim ve ecz.sanki ilk defa duyorlar gibiydi yarın yine deneyecam bulamzsam int.sipariş verecem cidden sağolun hanımlar çok güzel bilgiler öğreniyorum inş işimize yarar.
sarı lacivert akar kanımızzzzzzzzzz
canım saol güzel dileklerin için. bu yolculukta sağlam arkadaşların var yani bizkaydirigubbakcemile yolun açık olsun canım.merhaba hanımlar ben size yetişemiyom valla canavar gibisiniz .denizbulut ve alabama hamileliğiniz çok güzel inş.tamamına erer. aman dikkat edin , sizleri daha iyi tanımak için biraz geçmişe bakıp kim ne durumda öğreneyim diyom ama çok hızlısınız .hanımlar darısı başımıza . hülya59 inş bi dahaki sefere of of nasıl olcak bizimki bilmiyorum .erverdi ,yağmursesi ,,patikler,badenur ,esterya ,hazer özlem , bluesuu güzel hnımlar iyisin inş.herkese merhabalar
vay anasını diyorum bak görüyo musun senelerini ver uğraş ve doğal yolla hamile kal maşallah sana zemuszemus darısı tüm isteyenlere inşallah. sağlık sorunların herneyse umarım en kısa zamanda şifasını bulursun şekercim.Kızlar,
Maalesef işyerimde KK , engelli! İçinde "kadın"geçiyor ya direkt engellidelikafadulden
O nedenle ancak akşamları eve gelince ve haftasonları girebileceğim,
Hemen kendimden özetle bahsedeyim, 2 mikroenjeksiyon 4 de tüp bebek denemesi sonrası yani yaklaşık 6 olumsuz deneme sonrası, son denememden 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldımzemuszemus
Hem de dediğim gibi kırkıncı doğumgünüme yakın bir tarihte,Tam bir mucize oldu benim için.
Şimdi 11.haftamız içindeyiz ve gelişimi son derece sağlıklı.
Bu arada şunu söylemeden geçemeyeceğim;sebepsiz infertilite tanısı konmuştu.PKO vs.bir sorun da yoktu.Eşimde de bende de sorun görünmüyordu ve sağlıklı 20 ye yakın,1.kalite embriyo dölleniyordu ama sonuç olumsuz oluyordu.
Son denemde kalan 14 mebriyo donduruldu. "Mayıs'ta yeniden denerim kendimi toparlamış olurum" diye düşünerek aklımdan uzaklaştırmayı başardım tedaviyi ve o ay mucizem varlığını hissettridizemuszemus
Şimdi sağlık sorunlarım var azıcık, neden olduğunu anlamaya ve tedavisine çalışıyorum şu aralar,
Uzun yazdım biliyorum ama öyle çok sormak istediğim var ki size....
Yavrubalina, bundan sonrası da mükemmel devam etsin, sağlıkla, hayırlısıyla kucakla bebeğini inşallah. Demek sen de kafamdan attığım anda hamile kaldım diyenlerdensin, ne güzel. İleride istersen kardeşleri de şimdiden hazır bekliyor demek ki, tekrar tekrar maşallah diyeyim. Umarım bahsettiğin sağlık sorunları kolaylıkla halledilebilir şeylerdir.
vay anasını diyorum bak görüyo musun senelerini ver uğraş ve doğal yolla hamile kal maşallah sana zemuszemus darısı tüm isteyenlere inşallah. sağlık sorunların herneyse umarım en kısa zamanda şifasını bulursun şekercim.
.
merhaba canım ovülasyonda regliye yakın çift çizgi yakalayanlar ne demek
Badenur'cum, elbette insan endişelenir ama bak ne güzel, kaliteli embriyolarla transferin gerçekleşti; bir ara bu noktaya bile gelemeyeceğin ihtimali doğmuştu, Allah korusun. Bence umut etmek için o kadar çok sebebi var ki,
Alabama'cım, sevgili Deniz Bulut, sevgili Waterss, güzel anneler, nasılsınız, keyifler yerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?