bluesuu aramıza hosgeldin arkadasım
Waterss canım ya, gerçekten acayip yorucu bir tempon var. Allah yardımcın olsun diyorum, doğumda adam gibi iznini kullanabileceksin umarım. Ne bileyim bazı şirketler ya iş gereği ya kaprislerinden o 16 haftaya hiç ama hiç yanaşmıyorlar ya, parasını ödemeye kalkıyorlar filan.
SEVGıLı ARKADAŞLAR HEPıNıZE GÜNAYDIN,
şu bitmez tükenmez 12 günün daha 4. günündeyim.... biraz endişeli, biraz korkulu, ama umutlu bekleyişim sürüyor..........hani şu herkesin bahsettiği kasık ağrısından bir yaşasam, umutlarım artacak ama, bütün tedavilerim boyunca o bana hiç uğramıyor...
Tatlım, benim iki tüp denememde de transferin 6.-8. günleri kasığımda içerden iğne batması gibi bir his, belli belirsiz bir dokunuş olmuştu, kendi kendime bebeğim bana kanca attı demiştim, aklında bulunsun.kaydirigubbakcemile3
YAĞMURSESı sözlerinden çok etkilendim... gözyaşlarım sel oldu şimdi. ben de istiyorum arkadaşım... aynen bende... resimlerimize bakıp bizi hatırlayacak, onları koruyup saklayacak, notlar aldığım kitapları okuyup, annem el yazsıyla neler yazmış deyip meraklanacak... rahmetli annemden kalan bir kaç güzel şeyi emanet alacak, bir evladım olsun istiyorum. yılmadan direndiğim bu mücadelenin her satırını gün gün yazdığım günlüklerimin çöpe gitmesini istemiyorum, ya da istemediğim ellere geçip kimsenin bana acımasını istemiyorum. arkadaşlar kusura bakmayın çok kötü oldum... sanıyorum bu iğnelerin hapların duyguları coşturmasından. senağlama
Allahım hayırlısıyla hepimize evlat nasip etsin kızlar:teselli:
ya ben belki yanlış anlamış olabilirim. ama şunu biliyorum klomen kullandım takipsiz bi kaç küçük kist var demişti başka doktor. bu o sanıyordum 1 cm 2 mm olmuş büyümüş. ben şimdi başka doktora gideceğim durumdan emin olmak için sanırım myom bu çünkü alttyan alınabilir gerek duyulursa dedi hale hanım.
ben halen bişiye takılıyorum benim ne myom ne çikolata kistim yoktu hiç. bunları bişi yaptı ama ne yaptı bi bulabilsem. en azından halen yediğim içtiğim bişise keserim. ekimde gittiğim de 7 folükülüm vardı ve ne myom ne çikolata kisti hiç bişi yoktu. ya geçmişte yaşadığım kürtajla harekete geçti ya klomen yaptı ya kürler ya da preseed...bu kist myom da yumurtayı iyice azaltıyor. yoksa ben hemen hamile kalmıştım şimdi niye olmasın ki. hey allahım. hayırlıısıyla şu çocuk işini atlatsak...
Canım kullandığımız ilaçlar öyle ağır ki, acısı bir yerden çıkıyor işte...:uhm:
canım ya çok geçmiş olsun allah inş.acını gdirecek hayırlı evlt verir.inş bol bol tesbih çek sıkıntı da iyi geiliyor bana
ıstanbuldan dönmeden önce Eyüp Sultan a sonra Ayın Biri Kilisesine gitmiştim, bakalım, dualar elbette önemli, Eyüp Sultan dan değişik bir alet aldım, sayaç gibi, ona taktım bu aralar, gerçekten rahatlatıyor...
canım merhaba dr sormadn alaym mı bugün inş buğday çimini alcam hayıt içiyomda .bu gün ankaradaki bir merk.le tlf da görüştüm bu fsh ile biraz zor ama yumurlatıkları görmeliymiş. e ank. gidemem zaten diğeri diyeceğini demş o yetr diyom .a.s.normalde yumrt.badem gibi olurmuş ama benkiler yuvarlakmış bu pek iyiye işaret değilmiş. hayılırsı hepimiz için çok dua edyom bakalım
Amin amin canım:Saruboceq:
Kızlar sitede Canan2156 rumuzlu bir arkadaş var. Kayseride yaşıyormuş.
Bakınıyordum ilanlar bölümünde rastladım. Evde yaprak sarması, mantı ve içli köfte yapıyor.
Valla tembel ve beceriksiz hatun olan ben, sipariş verdim.
Çarşamba elimde olur bakalım güzelse yazarım ihtiyacınız olursa alırsınız
Dene bakalım, sonra biz de alalım, nefis olmalı...kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk erverdi...oğlum içinde iyi dileklerin için teşekkür ediyorum.....Allah hepimizin gönlünde olanı versin... aranıza yeni girdiğim için tam net olarark kim hamileydi,yada kalmak için uğraşıyordu hatırlayamıyorum....sanırım sen tedaviyemi başlamıştın?yoksa preesedlamı deniyordun?kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin Bluesuu, burada hep güzel şeyler paylaşalım inşallah...:1hug:
Kızlar sonucu telefonla öğrendim.Maalesef negatif.1,0 çıkmış beta hcg.Kısmet değilmiş demek ki.
Hülya59cum, herşeyde var bir hayır demekten başka çare yok, üzüntünü yürekten paylaşıyorum, ama ne olur pes etme, yola devam...:teselli:
Kızlar,
Maalesef işyerimde KK , engelli! ıçinde "kadın"geçiyor ya direkt engellidelikafadulden
O nedenle ancak akşamları eve gelince ve haftasonları girebileceğim,
Hemen kendimden özetle bahsedeyim, 2 mikroenjeksiyon 4 de tüp bebek denemesi sonrası yani yaklaşık 6 olumsuz deneme sonrası, son denememden 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldımzemuszemus
Hem de dediğim gibi kırkıncı doğumgünüme yakın bir tarihte,Tam bir mucize oldu benim için.
Şimdi 11.haftamız içindeyiz ve gelişimi son derece sağlıklı.
Bu arada şunu söylemeden geçemeyeceğim;sebepsiz infertilite tanısı konmuştu.PKO vs.bir sorun da yoktu.Eşimde de bende de sorun görünmüyordu ve sağlıklı 20 ye yakın,1.kalite embriyo dölleniyordu ama sonuç olumsuz oluyordu.
Son denemde kalan 14 mebriyo donduruldu. "Mayıs'ta yeniden denerim kendimi toparlamış olurum" diye düşünerek aklımdan uzaklaştırmayı başardım tedaviyi ve o ay mucizem varlığını hissettridizemuszemus
Şimdi sağlık sorunlarım var azıcık, neden olduğunu anlamaya ve tedavisine çalışıyorum şu aralar,
Uzun yazdım biliyorum ama öyle çok sormak istediğim var ki size....
Harikasın yavrubalinacım hihoyyyt, o dediğin kafa rahatlığı hepimize lazım valla... Dilerim sıkıntıların çabuk çözülür ve rahatlarsın, kalbim seninle...olumunekankayizsmile
herkese iyigeceler...kaydirigubbakcemile3
yavrubalina balinaların suda yaşayan memeli grununa girdiğini anlattım daha bi kaç saat önce bi baktım burdasın:))) bakk senin minik balina da yolda. geçmişin cidden zor geçmiş ama muradına da ermişsin işallah tamamına da erersin arkadaşım.
ama bana müthiş gelen durum transferden sonra kalan 14 yumurtanın dondurulması. ben bugün bi tüp yaptırsam maksimim üç yumurta elde edilirden bahsediliyor senin maşallah genç kız gibi rezervin var sanırım. maşallah maşallah nerden aldıysan bunca yumurtayı bu yaşta:))
bu arada yaşıtız ben de yakın bi tarihte 40 olacağım ve ben daha çocuk uğrunda 9 aydır emek harcıyorum ve ve ve uzun bir yol olaca gibi gözüküyor...
Harikasın yavrubalinacım hihoyyyt, o dediğin kafa rahatlığı hepimize lazım valla... Dilerim sıkıntıların çabuk çözülür ve rahatlarsın, kalbim seninle...olumunekankayizsmile
merhaba YAVRUBALİNA;okuduğumdan anladığım kadarıyla son tedavinde dr un kişiye özel yani sana özel bir tedavi uygulamış.bunun sonucunda da fazla ve kaliteli yumurta elde etmişsiniz.öncekilerde böyle olmamasına rağmen.nerede yaptırdın hangi dr a öğrenebilirmiyim.yakın zamanda bende bir deneme yapacağım.bilgin kulağıma küpe olsun.bir yerde dursun.belki bende senin dr a gidip bir fikir alabilirim.şimdiden teşekkürler .hoşçakal.yavrunla kal.
günaydın erverdi, şimdi aynı şeyi ben de düşündüm. çünkü en büyük hatanın doktorların yüksek doz basmasına bağlıyorum. izlediğim bir tv programında şöyle söylendi::
"yumurta sayısı ya da kalitesi uygulalanan ilaç dozlarıyla orantılı olabilmekte , sayı azlığını ya da kalite kriterlerine sahip olamayışını her zaman anne adayına bağlamak doğru değildir.zamanlama ve buna bağlı ilaç dozları bir yumurtaya kalite sağlayan ya da kaliteyi düşüren en önemli etkendir"... bunun gibi bir yorumdu.
Yavrubalina, umarım o rahatsızlıklar da çabucak geçerler, keyifle sürdürürsün hamileliğini inşallah. Bu yola başkoyduktan sonra, bunu düşünmemek imkansız gibi geliyor ama duygusal ve mantıksal açıdan geçilmesi gereken aşamalar var bu tedavi süreçlerinde. Olmazsa olmazdan, hayırlısıyla olsun'a, olmazsa ölürümden, yaşam böyle de devam edecek ve bu da güzel olabilir'e giden bayağı bir yol, herhalde o süreçte bir yerlerde, düşünmedim ve oldu'ya da gelebiliriz bizler.
Alabama'cım, kıvrak zekalı arkadaşım, anlamışsın derdimi. Evet canım, maalesef perşembe günü dört saatimi alan bir saçma iş yüzünden Londra'da çakılıp kaldım. Tamam, gezdim, biraz eğlendim ama belirsizlik acayip kötü birşey, nerede olduğuna bakmıyor. Yarın akşam havaalanı açılacak gibi duruyor, bakalım ne zamana uçak bulup gelebilicem.
Aklına sakın kötü şeyler getirme, gayet güzel başladı hamileliğin öyle de devam edecek inşallah. Kendine de dikkat ediyorsun zaten, keyfini çıkarmaya bak arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?