38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sağolasın Yağmursesi, evet yarın akşam havaalanı büyük bir ihtimalle açılıyor, bundan sonrası THY'nin insafına (ek sefer koyması için), boş koltuk bulabilmem için de şansıma kaldı...

Evet çok doğru söylemişsin, Yavrubalina için maşallah diyeyim, gerçekten müthiş bir rezerv, yazarken atlamışım.

Waterss canım ya, gerçekten acayip yorucu bir tempon var. Allah yardımcın olsun diyorum, doğumda adam gibi iznini kullanabileceksin umarım. Ne bileyim bazı şirketler ya iş gereği ya kaprislerinden o 16 haftaya hiç ama hiç yanaşmıyorlar ya, parasını ödemeye kalkıyorlar filan.

Esterya'cım merhaba, Ömer ismini çok severim . Siz iki isim düşünüyorsunuz anladığım kadarı ile biz ilkine tek isim koyduk, bu da öyle olacak ancak henüz ismi şu olsun diyemedik alternatifler listesi oluşturuyorum. Ömer Yusuf / Ömer Kerem..soyadını da yanına yazıp bir bak hangisi daha hoşunuza giderse o olabilir , ben Ömer Kerem'i yakın buldum kendime ama sadece fikir tabi..öptüm seni ve oğluşlarını..Bu arada büyük oğlun iyi değil mi ?

Herada'cım, kullanabileceğim 16 hafta için bizim şirket problem çıkarmıyor Allah'tan . Benim bu sefer o ilk haftalardaki lekelenme ve uyku halleri dışında normale döndükten sonra rahatladım bu lekelenmeden dolayı ilk 12-14 hafta kendime çok dikkat ettim hayatımda ağır kanlı olmadığım kadar rölantide oldum ama yapmam gerekiyordu öyle. Şimdilerde bilinçli vücut hareketleri ile her işi yapmak mümkün. Bizim plazada iş yeri 6. katta sabahları asansör kullanmadan yavaş yavaş çıkıyorum, diğer gün içinde asansörü kullanıyorum , inerken mutlaka merdiven kullanıyorum hareket olması için bunu yapıyorum. Onun dışında ev ve iş tempom eski seviyesine geldi ama bu aylar en rahat aylar ondan böyle son 2 ay tempo yine azalır bende işte böyleyim..

Maşallah diyeyim Waterss'çım, inşallah iş temposu ve ev temposu sana biraz daha rahat nefes aldırmaya başlarlar.

Yağmursesi, haydi iyi uykular bakalım... Görüşürüz....

Son düzenleme:

sırnaşık şeyAlemsin..Suda yaşamayı isteyecek kadar seviyorum suyu ama benim balinalığım henüz 2,5 aylık olan hamileliğimde, doğuma gün sayıyormuşum gibi şişmemden kaynaklandı

1 ayda yaklaşık 10 kg arttı ağırlığım, ödem yaptı gebelik nedense,ellerim, ayaklarım , yüzüm ve karnım 8-9 aylıklar gibi şişti.Tansiyonum da 14-10 dan hiç düşedi ki 15 ve 16-10 gibi seyretti günler de çok.
Erken bir preeklempsi sorgulaması yapıldı ama idrarda protein yok.

Yumurta rezervim aslında ilk denemelerimde sıkıntılıydı ama son denememi yapan doktorum ilaçlarda o kadar milimetrik ve kişisel doz ayarlamalarıyla gitti ki, o bile şaşırdı bu sayıya.

Bütün yüreğimle, tam da içinden geçen güzel şeylerin olması için dua ettiğime emin olmanı isterim.
Canı gönülden.

Harikasın yavrubalinacım hihoyyyt, o dediğin kafa rahatlığı hepimize lazım valla... Dilerim sıkıntıların çabuk çözülür ve rahatlarsın, kalbim seninle...olumunekankayizsmile

İnşallah çözülecek arkadaşım
Kendiliğinden akıp gidiyor bazen hayat ya, bu da kontrolsüz olunan bir zamandı diyorum ben..
Herkesle dualarım...

günaydın kızlar herkese günaydın
kül bulutları kül olsun gitsin,güzel bir gün olsun bugün.herkesi selamlıyorum bugün.hava kapalı.gönül bahçemden size bir kaç demet çüçek yolluyorum.hepimize umut olsuna.s.a.s.a.s.a.s.

HAZEROZLEM;eyüp'ten aldığın neydi ? merak ettim.dün bende oradaydım.kronometre gibi bir şey mi.ne için dua için mi?

merhaba YAVRUBALıNA;okuduğumdan anladığım kadarıyla son tedavinde dr un kişiye özel yani sana özel bir tedavi uygulamış.bunun sonucunda da fazla ve kaliteli yumurta elde etmişsiniz.öncekilerde böyle olmamasına rağmen.nerede yaptırdın hangi dr a öğrenebilirmiyim.yakın zamanda bende bir deneme yapacağım.bilgin kulağıma küpe olsun.bir yerde dursun.belki bende senin dr a gidip bir fikir alabilirim.şimdiden teşekkürler .hoşçakal.yavrunla kal.

YAVRUBALİNA.... hamileliğin hayırlı olsun canım, o kadar hayal kırıklığından sonra böyle bir mucizenin yarattığı mutluluk tarifsiz birşey eminim, hani bu mucizeyi yaşayan sensin, ama okuyunca içi pır pır olna benim. düşünki hiç tanımadığın bir insan bile bundan umutlanıp, mutlu olabiliyor. iyiki paylaştın bizlerle.... sana 9 aylık güzel bir hamileleik diliyorum canım, allah nazarlardan korusun. a.s.

günaydın erverdi, şimdi aynı şeyi ben de düşündüm. çünkü en büyük hatanın doktorların yüksek doz basmasına bağlıyorum. izlediğim bir tv programında şöyle söylendi::
"yumurta sayısı ya da kalitesi uygulalanan ilaç dozlarıyla orantılı olabilmekte , sayı azlığını ya da kalite kriterlerine sahip olamayışını her zaman anne adayına bağlamak doğru değildir.zamanlama ve buna bağlı ilaç dozları bir yumurtaya kalite sağlayan ya da kaliteyi düşüren en önemli etkendir"... bunun gibi bir yorumdu.

HERADA mahsur kalmış..geç olsun sağsalim burda olsun da.sağlık olsun diyorum

WATERSS;işlerinde kolaylıklar diliyorum.maşallah bir sürü iş senin elinden geçiyor.2 kız annesi bir de çalışan anne olarak kolay olmasa gerek.kolaylıklar olsunyoldaki minik kızın sağlıkla doğsun bütün yorgunluklarını unuttursun.

ESTERYA;oğlun hayırlısıyla sağlıkla doğsun,düşündüğün isimler güzel.doğumunu hangi hastanede yaptıracağına kara verdin mi?sormuştun bir ara.

HAZEÖZLEM merhaba, inşallah canım o kancayı ben de hissederim. transfer gününüde sayarsak bugün benim 5. günüm, henüz bir işaret göndermedi bana....

günaydın badenur;evet ,yavrubalinanın sözettiği şey düşündürücü.genelde hemen her merkez herkese aynı şeyi,aynı dozu uyguluyor.en son dr um bile bunu itiraf etmişti.yani ilaçları deniyorlar.bu ilaç şöyle etki göstredi ya göstermedi.tamamen deneme yanılma yoluyla yapıyorla.halbuki hiçbirimiz aynı değiliz ki.hepimizin hormon düzeyi ,bebek geçmişi.infertilite sebebi farklı.

bugün nasıl hissediyorsun?zaman geçtikçe korkular azalır umarım.müjdeye doğru tatlı heyecan olsun

ne güzel söylemişsin :

Olmazsa olmazdan, hayırlısıyla olsun'a, olmazsa ölürümden, yaşam böyle de devam edecek ve bu da güzel olabilir'e giden bayağı bir yol, herhalde o süreçte bir yerlerde, düşünmedim ve oldu'ya da gelebiliriz bizler.

duygusal ve mantıksal aşamaları aşsak, belkide kendiliğinden çözülecek... ama malesef duygu hep ağır basıyor işte... iki tehlikeli noktamız var, kadınız, bir kadının isteyebileceği en yüce şeyi istiyoruz...

HAYIRLI YOLCULUKLAR OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…