38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yok be güzelim, gün geçtikçe umudum azalıyor, sanki hiç operasyon geçirmiş gibi değilim, en ufacık bir iz yok... benim daha öncekilerde de böyle oldu, hiç birşey hissetmedim, sonuç negatif oldu. yinede bir mucize olur mu olur diyorum... ümitsiz geçmez şu 7 gün .

Merhaba canım, umarım sen de iyisindir kaydirigubbakcemile3

Kızlar günaydınnn...

Badenur nasılsın canım? Güzel bekleyişler olsun...
Herada'cım THY en yakın zamanda seni kurtaracaktır :)
Waterss evet çok yoğun ve yorucu günler geçiriyorsun... Kolay gelsin tüm işlerin inşallah...
Alabama canım sen nasılsın umarım iyi gidiyordur...
Erverdi çiçeklerin ofisime geldi...Şenlendim :)
Esterya senin de keyfin yerindedir inşallah....
Deniz'cim o tat konusunda kolaylıklar diliyorum sana... Benim ağzımdan sakız hiç düşmezdi o dönemde... Geviş getirir gibiydim sürekli.... Hihohayyyyttttttttt......
Diğer arkadaşlarım size de merhaba... Gününüz güzel geçsin inşallah...

Arkadaşlar dün aktara uğradım. Arısütü-bal-polen alayım diye... Öyle ilgililerdi kiii, tıbbi bilimler mezunu imişler, bir baktım keçi boynuzu pekmezi, buğday filan da aldım. Buğday çimi hapı alayım dedim orada yoktu ama buğdayın kendisini yetiştirmem konusunda yönlendirdiler beni. Pamukta yetiştirebilirmişim tarif ettiler. Balık hapı ve Multivitamin'de kullanmaya başladım... Böyle birşey hayatımda ilk kez yapıyorum. 15 senelik evliyim pes yani bana.. Ben hep hazıra konmuşum demek ki şimdiye dek :) Armut piş ağzıma düş... Hemen tüp bebek... Şimdi kendime kızıyorum neden daha önce bunları denemedim diye... Neyse... Bu arada ovulasyon testi ve preseed de hazır. Ha ayrıca sabah akşam bir tane de incir yiyorum... Yakında 10 kilo alırsam şaşırmayayım bari ohaoldumsmile
Hepinizi öpüyorum canlar....

canım sağol iyiyim, herhangi bir sıkıntım yok çok şükür, sadece belirsizlik biraz sinir bozucu, hani bir işaret olsa bu ne anlama geliyor diye peşine düşerim ama yok, kısmetimde yoksa senin kadar güçlü olmaya çalışacağım. a.s.

Herkese günaydınlar
Bana cevap yazan yazmayan herkese teşekkür ederim arkadaşlar.Ben gayet iyiyim.Zaten bu ay hiç belirtim yoktu sizlere de söylemiştim.onun için umudum da yoktu tabi.Ben yalnız bu yeni aldığım ovulasyon testlerini hiç beğenmedim hatta ynındaki gebelik testleri de öyle bir acayip.Bu ay başka marka siperiş vericem.Bir de bu ay hayıt tohumuna da başlayabilirim.Dur bakalım önce bir adet olayım da.Ben de daha adet belirtisi de yok ama.
Badenur seni açık görüyorum.Canım daha senin belirtiler için çok erken.Öyle belirti de çok bekleme.Bekleyince stres yapıyorsun kendine.Bence kendini dinlememeye çalış.

Kesinlikle güçlü olacaksın. Bu çok enteresan birşey ya... Önce tabiiki üzülüyorsun ama üzüntün uzun da olsa kısa da olsa birşey değişmeyeceği için amaaaan demekte fayda var. Ben şuna inanıyorum ileride pişman olmamak için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız... Ama olur ama olmaz orası gerçekten allaha kalmış. Eğer vermiyorsa da vardır bir bildiği elbet... Sonuç negativ olsa da her defasında yeni bir heyecan duyuyor insan.. Ümitler hiç bitmiyor. Bunun içinde güçlü olmak lazım hem de çoookkk..
Umarım sen turnayı gözünden vurursun... Bu arada belirtilere lütfen takılma, belirti olan hamile olabiliyor da olmayabiliyorda... Aynısı belirti olmayan içinde geçerli... Her ikisiyle de karşılaşılabiliniyor. Ama inşallah sen hamilesindir canımmm....

hülya cım
ben ovulasyon testini amozondan aldım 40 lı paket ve yanında 10 tane hamilelik testi
12 DOLAR BENDE ZIPLADIM AMA KARGOYU DAHıL ETMEMıŞıM HESABA SONRA GÖRDÜM UÇMUŞUM
AMA ALLAHTAN ÇOK MEMNUN KALDIM GERÇEKTEN GÜZELMıŞ ohaoldumsmile

canım önerini dikkate alacağım, ah bu merakkkk ahh... duramıyorum işte.
seninde iyi olmana sevindim, sana ovulasyon testi için bir marka önereceğim, ben çok güvenerek kullanmıştım, babystart, fertil Time, içinde 5 adet var, 50 tl, biraz pahalı ama tutulan bir markaymış.

canım allah sabır versin inşallah bugün yer bulur açıldıysa evine ocağına dönersin. kısmet işte yaşayacağın varmış. yahu kızlar kim vardı bizde thy de çalışan birileri yokmuydu varsa acaba yer konusunda sana yardımcı olamaz mı? yanlış hatırlıyor olabilir ve şu an atıyor olabilirim. allah kolaylıklar versin heradacım sana

maşallah sana waters yahu hatta helal olsun gücüne kuvvetine. bişi sorcam sana hamileliğin ilk aylarında enerjisiz hiçbişi yapacak halin olmadığı oldu mu? benim hergün değil ama bazı günler öyle oluyo kolumu kaldırasım yok mesela bugün.

HAZEÖZLEM merhaba, inşallah canım o kancayı ben de hissederim. transfer gününüde sayarsak bugün benim 5. günüm, henüz bir işaret göndermedi bana....

yok kızım senin bugün 4.günün. transfer gününü sayma. ve belirti için çok erken. seni çok iyi anlıyorum bende o günler pür dikkat kendimi dinledim sende dinliyorsundur. bugünler çok zor geçiyor ama geçiyor işte. allah güzel sonuçlar verecek ben inanıyorum inanmak istiyorum.

canım iyiyim çok şükür. bu alışverişler evde birşeyler yetiştirme insana kendini iyi de hissettiriyor ayrıca. mutlu oluyor insan. bende dün akşam uğurdündarda izledim buğdaş çimi hakkında konuştu adamın ismini hatırlamıyorum şimdi. ve bende karar verdim kesinlikle yetiştireceğim. suyunu sıkın için dedi. sizde izlediniz mi?

Hayır izlemedim ama en makbulü koprıp yemek diye biliyorum. aktarda ki kişi eğer böyle yiyemezsem kaynamış duda biraz bekletip şeker ekleyip içmemi önerdi.

Günaydın kızlar,

Waterss'cığım tempona hayran kaldım valla bir koltuğa birkaç karpuz sığdırmak bu olsa gerek.
Patikler, güzelim hiç bir şey için geç değil. O atladığın şeyleri şimdi denemeye başlarsın. Belki Yavrubalina arkadaşımız gibi kendi gelir bebişin. Bu arada hoşgeldin yavrubalina.

Esterya'cığım bende tercihimi Ömer Kerem'den yana kullanıyorum. Bu arada ufak ufak hastane konusunuda halletmeye başla istersen diyeceğim ama zaten senin gittiğin bir dr. ve hastane var.

Hülya'cığım içine sinen bir test bencede en doğrusu. Sen hamile kalabiliyorsun gene kalacaksın.

Herada, geleceksin birtanem bak karmaşıklık arkadaşına malum oldu o yüzden hislerime güven.

Alabama, kötü fenerli hiç endişe etme bebişimiz gayet sağlıklı. Badenur aynı şey senin içinde geçerli endişe etme lütfen kan testi gönlümüzdeki gibi olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
ALABAMA canımcım, demek dördüncü gündeyim, daha belirtiye çok var demek, hem bazıları son gün bile olabiliyor diyor zaten, zemuszemus
güzel hamilecik, göbeğini okşayasım geldiiiiiiiiii.

KARAMEL, endişe yok canım ok. kan testime kadar söz veriyorum... arada ayarlarım bozulursa görmeyin.. kaydirigubbakcemile2

günaydın günaydın hanımlar...
valla hi beni bir alalhın kulu sormamış sormayın napim....:)))
ben teneffüsteyim çocuklarımla sabah sabah sınıfı süsledik, balonlar,fenerler, böcekler,tırtıllar baysaklar... iki tane çapraz ip astım her çocuğu tek tek sıranın üstüne çıkardım süs asmasını sağladım ve fotoğraflarını çektim. kimsenin gönlü kırılmasın diye süs getiren getirmeyen:)) ayy ne çok mutlu olduk ben de oldum:))) sınıfımız rengarenk oldu:)))bak siz sormasanız da ben bebelerimle mutlu yaşıyorum:)

Yağmurcuğum hiç seni sormamak olur mu, valla arkadaş sayısı çoğalınca atlamada oluyor kendi adıma kusuruma bakma

bak şimdi bak, tatlı tatlı sitem etmiş... mutlu olmana çok sevindim arkadaşım, keşke bu günü bende çocuklarla öyle güzel geçirebilseydim, kıskandım, o güzellik hiç bir yerde yok...

Karamelciğim sen nasılsın canım.Adete kaç gün kaldı.Hapın sonuna geldin mi.Ben ovulasyon testi işini hallettim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…