günaydın badenur;evet ,yavrubalinanın sözettiği şey düşündürücü.genelde hemen her merkez herkese aynı şeyi,aynı dozu uyguluyor.en son dr um bile bunu itiraf etmişti.yani ilaçları deniyorlar.bu ilaç şöyle etki göstredi ya göstermedi.tamamen deneme yanılma yoluyla yapıyorla.halbuki hiçbirimiz aynı değiliz ki.hepimizin hormon düzeyi ,bebek geçmişi.infertilite sebebi farklı.
bugün nasıl hissediyorsun?zaman geçtikçe korkular azalır umarım.müjdeye doğru tatlı heyecan olsun
patiklerr canım ben senin mesajına özelden anında yanıt verdim vallahi demekki almadın. tekrar yazarım olur mu?
merhaba hanımlar ben size yetişemiyom valla canavar gibisiniz .denizbulut ve alabama hamileliğiniz çok güzel inş.tamamına erer. aman dikkat edin , sizleri daha iyi tanımak için biraz geçmişe bakıp kim ne durumda öğreneyim diyom ama çok hızlısınız .hanımlar darısı başımıza . hülya59 inş bi dahaki sefere of of nasıl olcak bizimki bilmiyorum .erverdi ,yağmursesi ,,patikler,badenur ,esterya ,hazer özlem , bluesuu güzel hnımlar iyisin inş.herkese merhabalar
Kızlar günaydınnn...
Badenur nasılsın canım? Güzel bekleyişler olsun...
Herada'cım THY en yakın zamanda seni kurtaracaktır :)
Waterss evet çok yoğun ve yorucu günler geçiriyorsun... Kolay gelsin tüm işlerin inşallah...
Alabama canım sen nasılsın umarım iyi gidiyordur...
Erverdi çiçeklerin ofisime geldi...Şenlendim :)
Esterya senin de keyfin yerindedir inşallah....
Deniz'cim o tat konusunda kolaylıklar diliyorum sana... Benim ağzımdan sakız hiç düşmezdi o dönemde... Geviş getirir gibiydim sürekli.... Hihohayyyyttttttttt......
Diğer arkadaşlarım size de merhaba... Gününüz güzel geçsin inşallah...
Arkadaşlar dün aktara uğradım. Arısütü-bal-polen alayım diye... Öyle ilgililerdi kiii, tıbbi bilimler mezunu imişler, bir baktım keçi boynuzu pekmezi, buğday filan da aldım. Buğday çimi hapı alayım dedim orada yoktu ama buğdayın kendisini yetiştirmem konusunda yönlendirdiler beni. Pamukta yetiştirebilirmişim tarif ettiler. Balık hapı ve Multivitamin'de kullanmaya başladım... Böyle birşey hayatımda ilk kez yapıyorum. 15 senelik evliyim pes yani bana.. Ben hep hazıra konmuşum demek ki şimdiye dek :) Armut piş ağzıma düş... Hemen tüp bebek... Şimdi kendime kızıyorum neden daha önce bunları denemedim diye... Neyse... Bu arada ovulasyon testi ve preseed de hazır. Ha ayrıca sabah akşam bir tane de incir yiyorum... Yakında 10 kilo alırsam şaşırmayayım bari ohaoldumsmile
Hepinizi öpüyorum canlar....
canım sağol iyiyim, herhangi bir sıkıntım yok çok şükür, sadece belirsizlik biraz sinir bozucu, hani bir işaret olsa bu ne anlama geliyor diye peşine düşerim ama yok, kısmetimde yoksa senin kadar güçlü olmaya çalışacağım. a.s.
Herkese günaydınlar
Bana cevap yazan yazmayan herkese teşekkür ederim arkadaşlar.Ben gayet iyiyim.Zaten bu ay hiç belirtim yoktu sizlere de söylemiştim.onun için umudum da yoktu tabi.Ben yalnız bu yeni aldığım ovulasyon testlerini hiç beğenmedim hatta ynındaki gebelik testleri de öyle bir acayip.Bu ay başka marka siperiş vericem.Bir de bu ay hayıt tohumuna da başlayabilirim.Dur bakalım önce bir adet olayım da.Ben de daha adet belirtisi de yok ama.
Badenur seni açık görüyorum.Canım daha senin belirtiler için çok erken.Öyle belirti de çok bekleme.Bekleyince stres yapıyorsun kendine.Bence kendini dinlememeye çalış.
Yavrubalina, umarım o rahatsızlıklar da çabucak geçerler, keyifle sürdürürsün hamileliğini inşallah. Bu yola başkoyduktan sonra, bunu düşünmemek imkansız gibi geliyor ama duygusal ve mantıksal açıdan geçilmesi gereken aşamalar var bu tedavi süreçlerinde. Olmazsa olmazdan, hayırlısıyla olsun'a, olmazsa ölürümden, yaşam böyle de devam edecek ve bu da güzel olabilir'e giden bayağı bir yol, herhalde o süreçte bir yerlerde, düşünmedim ve oldu'ya da gelebiliriz bizler.
Alabama'cım, kıvrak zekalı arkadaşım, anlamışsın derdimi. Evet canım, maalesef perşembe günü dört saatimi alan bir saçma iş yüzünden Londra'da çakılıp kaldım. Tamam, gezdim, biraz eğlendim ama belirsizlik acayip kötü birşey, nerede olduğuna bakmıyor. Yarın akşam havaalanı açılacak gibi duruyor, bakalım ne zamana uçak bulup gelebilicem.
Aklına sakın kötü şeyler getirme, gayet güzel başladı hamileliğin öyle de devam edecek inşallah. Kendine de dikkat ediyorsun zaten, keyfini çıkarmaya bak arkadaşım.
Merhaba Merye, topiğe hoşgeldin bugün tüm gün bakamadım ancak akşam bir göz attım mesajlara seninkini de okudum. Sorunun cevabı şöyle, eğer hamile kalmışsan ovülasyon testi regline yakın çift çizgi veriyor ben de öyle oldu. Ovülasyon testini kullandığım ilk ay preseed in de yardımı ile hamile kaldım. Ovülasyon testinde çiftçizgi 2 gün üst üste çıkıyor sadece o iki günü değerlendirmek yeterli diğer günlerin hamile kalmak için hiç bir önemi yok. Preseed i google dan yazıp bilgi edinebilirsin KK da da topiği var, orayı da takip edebilirsin.
İyiyim Herada'cım, tam gaz çalışıyorum tempo yüksek ama iyiyim bir şikayetim yok çok şükür, asıl mesai evde başlıyor akşamları popomu saat en erken 22:00 da koltuğa koyabiliyorum. Bu akşam market alış verişi geldim hemen yemekleri hazırladım onları topla makinaya at, yerleri sil. Kuruyan çamaşırları topla artık ütüyü yapardım ama ayaklarımı uzatıp KK ya takılmak istedim ütü yarın akşam ki aktivitem. Ben her akşam mesaideyim evde ..İş ayrı tabi..
HAZEÖZLEM merhaba, inşallah canım o kancayı ben de hissederim. transfer gününüde sayarsak bugün benim 5. günüm, henüz bir işaret göndermedi bana....
canım iyiyim çok şükür. bu alışverişler evde birşeyler yetiştirme insana kendini iyi de hissettiriyor ayrıca. mutlu oluyor insan. bende dün akşam uğurdündarda izledim buğdaş çimi hakkında konuştu adamın ismini hatırlamıyorum şimdi. ve bende karar verdim kesinlikle yetiştireceğim. suyunu sıkın için dedi. sizde izlediniz mi?Kızlar günaydınnn...
Badenur nasılsın canım? Güzel bekleyişler olsun...
Herada'cım THY en yakın zamanda seni kurtaracaktır :)
Waterss evet çok yoğun ve yorucu günler geçiriyorsun... Kolay gelsin tüm işlerin inşallah...
Alabama canım sen nasılsın umarım iyi gidiyordur...
Erverdi çiçeklerin ofisime geldi...Şenlendim :)
Esterya senin de keyfin yerindedir inşallah....
Deniz'cim o tat konusunda kolaylıklar diliyorum sana... Benim ağzımdan sakız hiç düşmezdi o dönemde... Geviş getirir gibiydim sürekli.... Hihohayyyyttttttttt......
Diğer arkadaşlarım size de merhaba... Gününüz güzel geçsin inşallah...
Arkadaşlar dün aktara uğradım. Arısütü-bal-polen alayım diye... Öyle ilgililerdi kiii, tıbbi bilimler mezunu imişler, bir baktım keçi boynuzu pekmezi, buğday filan da aldım. Buğday çimi hapı alayım dedim orada yoktu ama buğdayın kendisini yetiştirmem konusunda yönlendirdiler beni. Pamukta yetiştirebilirmişim tarif ettiler. Balık hapı ve Multivitamin'de kullanmaya başladım... Böyle birşey hayatımda ilk kez yapıyorum. 15 senelik evliyim pes yani bana.. Ben hep hazıra konmuşum demek ki şimdiye dek :) Armut piş ağzıma düş... Hemen tüp bebek... Şimdi kendime kızıyorum neden daha önce bunları denemedim diye... Neyse... Bu arada ovulasyon testi ve preseed de hazır. Ha ayrıca sabah akşam bir tane de incir yiyorum... Yakında 10 kilo alırsam şaşırmayayım bari ohaoldumsmile
Hepinizi öpüyorum canlar....
canım allah sabır versin inşallah bugün yer bulur açıldıysa evine ocağına dönersin. kısmet işte yaşayacağın varmış. yahu kızlar kim vardı bizde thy de çalışan birileri yokmuydu varsa acaba yer konusunda sana yardımcı olamaz mı? yanlış hatırlıyor olabilir ve şu an atıyor olabilirim. allah kolaylıklar versin heradacım sana
maşallah sana waters yahu hatta helal olsun gücüne kuvvetine. bişi sorcam sana hamileliğin ilk aylarında enerjisiz hiçbişi yapacak halin olmadığı oldu mu? benim hergün değil ama bazı günler öyle oluyo kolumu kaldırasım yok mesela bugün.
yok kızım senin bugün 4.günün. transfer gününü sayma. ve belirti için çok erken. seni çok iyi anlıyorum bende o günler pür dikkat kendimi dinledim sende dinliyorsundur. bugünler çok zor geçiyor ama geçiyor işte. allah güzel sonuçlar verecek ben inanıyorum inanmak istiyorum.
canım iyiyim çok şükür. bu alışverişler evde birşeyler yetiştirme insana kendini iyi de hissettiriyor ayrıca. mutlu oluyor insan. bende dün akşam uğurdündarda izledim buğdaş çimi hakkında konuştu adamın ismini hatırlamıyorum şimdi. ve bende karar verdim kesinlikle yetiştireceğim. suyunu sıkın için dedi. sizde izlediniz mi?
günaydın günaydın hanımlar...
valla hi beni bir alalhın kulu sormamış sormayın napim....:)))
ben teneffüsteyim çocuklarımla sabah sabah sınıfı süsledik, balonlar,fenerler, böcekler,tırtıllar baysaklar... iki tane çapraz ip astım her çocuğu tek tek sıranın üstüne çıkardım süs asmasını sağladım ve fotoğraflarını çektim. kimsenin gönlü kırılmasın diye süs getiren getirmeyen:)) ayy ne çok mutlu olduk ben de oldum:))) sınıfımız rengarenk oldu:)))bak siz sormasanız da ben bebelerimle mutlu yaşıyorum:)
Günaydın kızlar,
Waterss'cığım tempona hayran kaldım valla bir koltuğa birkaç karpuz sığdırmak bu olsa gerek.
Patikler, güzelim hiç bir şey için geç değil. O atladığın şeyleri şimdi denemeye başlarsın. Belki Yavrubalina arkadaşımız gibi kendi gelir bebişin. Bu arada hoşgeldin yavrubalina.
Esterya'cığım bende tercihimi Ömer Kerem'den yana kullanıyorum. Bu arada ufak ufak hastane konusunuda halletmeye başla istersen diyeceğim ama zaten senin gittiğin bir dr. ve hastane var.
Hülya'cığım içine sinen bir test bencede en doğrusu. Sen hamile kalabiliyorsun gene kalacaksın.
Herada, geleceksin birtanem bak karmaşıklık arkadaşına malum oldu o yüzden hislerime güven.
Alabama, kötü fenerli hiç endişe etme bebişimiz gayet sağlıklı. Badenur aynı şey senin içinde geçerli endişe etme lütfen kan testi gönlümüzdeki gibi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?