Karamelciğim sen nasılsın canım.Adete kaç gün kaldı.Hapın sonuna geldin mi.Ben ovulasyon testi işini hallettim canım.
yağmursesi gene seni dikkate alıp cevap yazıyolar
bide bana bak günaydın diyorum cevap veren bile yok
:sinifsinif:
gönül koymuş arkadaşım :1hug: canımsın...
Hülyacığım, 7-8 tane daha hap var. sonrada adetim haptan 5 gün sonra falan başlıyor, bakalım artık.
Ancak histeroskopi sonrası adetim çok iyiydi, tüpten sonraki kanamada gayet iyiydi ama tüpten sonrası 2 kanama miktarı azdı belki kistendir diye düşünüyorum.
Ak mı karamı belli olur 10-12 güne
günaydın günaydın hanımlar...
valla hi beni bir alalhın kulu sormamış sormayın napim....:)))
ben teneffüsteyim çocuklarımla sabah sabah sınıfı süsledik, balonlar,fenerler, böcekler,tırtıllar baysaklar... iki tane çapraz ip astım her çocuğu tek tek sıranın üstüne çıkardım süs asmasını sağladım ve fotoğraflarını çektim. kimsenin gönlü kırılmasın diye süs getiren getirmeyen:)) ayy ne çok mutlu olduk ben de oldum:))) sınıfımız rengarenk oldu:)))bak siz sormasanız da ben bebelerimle mutlu yaşıyorum:)
yağmursesi gene seni dikkate alıp cevap yazıyolar
canım merhaba,istanbulda iki yerde bulabiliyoruz buğday çimini.
Beyoğlu'nda ambar ve niaşantaşı'nda zencefil bunların web sayfaları var, iletişim kurup kargo ile alabilirsin... Internette de satılıyor. Buğday çimi tableti olarak aratırsan birkaç yerde satış var.
Günaydın kızlar,
Waterss'cığım tempona hayran kaldım valla bir koltuğa birkaç karpuz sığdırmak bu olsa gerek.
Patikler, güzelim hiç bir şey için geç değil. O atladığın şeyleri şimdi denemeye başlarsın. Belki Yavrubalina arkadaşımız gibi kendi gelir bebişin. Bu arada hoşgeldin yavrubalina.
Esterya'cığım bende tercihimi Ömer Kerem'den yana kullanıyorum. Bu arada ufak ufak hastane konusunuda halletmeye başla istersen diyeceğim ama zaten senin gittiğin bir dr. ve hastane var.
Hülya'cığım içine sinen bir test bencede en doğrusu. Sen hamile kalabiliyorsun gene kalacaksın.
Herada, geleceksin birtanem bak karmaşıklık arkadaşına malum oldu o yüzden hislerime güven.
Alabama, kötü fenerli hiç endişe etme bebişimiz gayet sağlıklı. Badenur aynı şey senin içinde geçerli endişe etme lütfen kan testi gönlümüzdeki gibi olacak.
evet şekerim. aferim valla hemende söz dinlermiş aman aman karnında bebeği mi varmış.ALABAMA canımcım, demek dördüncü gündeyim, daha belirtiye çok var demek, hem bazıları son gün bile olabiliyor diyor zaten, zemuszemus
güzel hamilecik, göbeğini okşayasım geldiiiiiiiiii.
KARAMEL, endişe yok canım ok. kan testime kadar söz veriyorum... arada ayarlarım bozulursa görmeyin.. kaydirigubbakcemile2
ay sen ne kaprisli hatunsun kız yağmur. yazıyoz yazıyoz yaranamıyoz. inşallah 23 nisanda hava güneşli olur da çocuklar bayramı yaşarlar. 23 nisan benim rahmetli babamın doğumgünü aynı zamanda. sen iyi bir öretmene benziyosun taktir ettim gerçekten. opuyorumnanaktangünaydın günaydın hanımlar...
valla hi beni bir alalhın kulu sormamış sormayın napim....:)))
ben teneffüsteyim çocuklarımla sabah sabah sınıfı süsledik, balonlar,fenerler, böcekler,tırtıllar baysaklar... iki tane çapraz ip astım her çocuğu tek tek sıranın üstüne çıkardım süs asmasını sağladım ve fotoğraflarını çektim. kimsenin gönlü kırılmasın diye süs getiren getirmeyen:)) ayy ne çok mutlu olduk ben de oldum:))) sınıfımız rengarenk oldu:)))bak siz sormasanız da ben bebelerimle mutlu yaşıyorum:)
olur mu şekerim. hepimiz tek tek günaydın demiyoz ki herkese günaydın diyoz. öyle ayırım yok burda. arada atlandığı oluyo tabi ama niyetler her zaman iyi opuyorumnanaktanyağmursesi gene seni dikkate alıp cevap yazıyolar
kızlar ben geldim. bugün için haberler iyi. tam uygun ölçüde büyümüş. tam 8+0 oldu. yani 8 i bitirdik yarın 8+1 olarak 9. haftadan gün almaya başlıyoruz. kalp atışı var yolk sac normal (burada benden 3 hafta ileri bir arkadaş var yolk sac ne bilmiyor offf :umursamaz:) dış kesesi normal iç kesesi de normal. kendim gördüm rahatladım azıcık. memorial ın beni korkuttuğu amniotik kese az genişlemiş benim internette gördüğüm ultrason resimlerine benzer bir hal almış. doktora da bu iç kese nasıl diyorum o hala dış kese normal kenarları düzgün falan diyor. bilmiyor ki bütün haftasonumu internette kese inceleyerek geçirdimklava:. sonunda haaa iyi o zatan ileride dış kese ile birleşecek dedi gayet rahat. tam ben bugün için rahatlamışken önümüzde uzun ve riskli bir yol var dedi bilmiyoruz sanki kötükedihüso11. hafta ense ölçümüne çağırdı 3 hafta sonraya. ben o sürede meraktan ölürüm zaten diye düşünürken bu ara fazla olursa endişelendiğin birşey olursa ne zaman istersen gel bakalım dedi. yani 2 hafta bile neyse de 3 hafta beklemek benim gibi bir psikopat için imkansız. ben her hafta giderim. :kedi:
zaten riskli gebelik uzmanı prof rıza madazlıdan randevum var. hem ense ölçümünü sonra da sonuca göre allah korusun kötü çıkarsa cvs iyi çıkarsa amniosentez onunla yaparım diyorum. bakalım
kindersms ayy canım benim sen de dertliymişsin. ben ilgiden çok memnunum esasında onlar sayesinde devam ediyorum hem çocuk olayına hem topiğe benim ki biraz şakaydı.ama seni biraz ele almak gerekiyor anladığım kadarıylakaydirigubbakcemile5yağmursesi gene seni dikkate alıp cevap yazıyolar
iyiyim şekerim sen nasılsın? hani giremiyordun işte bak haleltmişsinYaĞmursesİ nasılsın canım
..........................YaĞmursesİ nasılsın canım
kindersms ayy canım benim sen de dertliymişsin. ben ilgiden çok memnunum esasında onlar sayesinde devam ediyorum hem çocuk olayına hem topiğe benim ki biraz şakaydı.ama seni biraz ele almak gerekiyor anladığım kadarıylakaydirigubbakcemile5
yok kız o kadar da değil. çok duyarlı arkadaşlarımız var. hem senin gitmeyeceğini de herkes bildiği için rahatız yani:)ah evet şekerim günlerce girmesem bu kindere noldu diyen yokkmafoldumben
yağmurunsesi ne güzel bi iş yapmışın bugün bi sürü çocuğu mutlu etmişşin tatlım benimmopuyorumnanaktan
Merhaba,
bu topigi yeni gordum, yazismalariniz gercekten seviyeli, araniza katilmaya karar verdim.
38 yasinda, 7 aylik evliyim bu 7 ay suresince dogal yoldan denenebilecek birseyler yaptim (sizlerin yaptiklarini okuyunca fazla birsey de yapmadigimi anliyorum ama)
yumurtlama testleriyle takip, demir dusuklugu vardi, demir igneleri oldum 3 ay once, vitamin takviyeleri (aylardir folik asit ve son 2 aydir da elevit), doktorun o korkutucu "yumurta rezerviniz azalmis" ifadesiyle son 2 aydir incir kuru ve preseed kullandim. Bu arada esim de 42 yasinda ve sperm durumu cok parlak degildi, ona da keciboynuzu kuru icirdim 2. ayin icindeyiz. Neyse sonucsuz kalinca panikledim bu yumurta rezervi azalmasindan dolayi ASM de Aydin arici ile tup tedavisine basladik. ignelerimi oluyorum ama yumurtalarin durumu cok parlak degil galiba, toplam 9 yumurta var, 3 tanesi ufak doktor muhtemelen buyumezler dedi, persembe gunu tekrar bakacagiz. Bu arada akupunktur duydum, transfer gunu faydali olabiliyormus. Tavsiye edebileceginiz biri var mi?
ne guzel herkese moral veriyorsun kindersms :) hayirlisi diyorum, bakalim bu yumurtalardan birisi buyuyup aramiza katilacak mi? yumurtalara ultrasonla bakarken hep dusundum bunu.vanilya cım hoşgeldin
yumurta sayın iyi tatlım kötü değil merak etme
benim zaten 3 yumurtam var tedavi sırasında bazen 6 bazen 5 oldu 7 yi göremedim bile
o yüzden iyi maşallaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?