38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

oh maşallah rahatlamışsındır birazcık. sen bence de her hafta git denizcim ama birazda hamileliğinin keyfine var çok araştırıp hamileliğini yaşayamıyorsun. ben pazartesiyi bekliyorum gerçekten iki hafta geçmiyor.eyvahedigeldismile

merhaba vanilya hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah ilkinde sonuca ulaşırsın. akupunktur hakkında bilgim yok ama yumurta sayın iyi . önemli olan kaliteli olmaları ve kaliteli döllenmeleri benim dört yumurtam vvardı üçü döllendi ikisi çok iyi kaliteydi şimdi hamileyim çok şükür. teki tuttu. darısı başına olsun canım.

Son düzenleme:

Cok tesekkurler Alabama. Oh ne guzel bir haber bu, eskiden beri yakin uzak her kimse hamilelik haberlerine cok sevinirdim, simdi daha fazla bayiliyorum, okudugum her bebek umut oluyor. Allah sagliginizi artirsin, hamileligin cok saglikli ve mutlu gecsin dilerim.

PATıKLER;çiçeklerim ofisine ulaşmış.sevindim.nasıl?güzel kokuyorlarmıydı.aralarına sevgi sıkıştırmıştım.bu aralar daha az uğramaya başlamışsın sanki.

HÜLYA;sen henüz adet olmamışsın!!testin yanlış çıkmış olabilir mi.bugün 20 si ayın.19u devirmiş oluyorsun.bugünde görmezsen birşey sabah bir de idrar da baksan diyorumhem adet belirin dde yokmuş.?işareti ile kaldım şimdi.

ALABAMA ;da halsizlikten elini kolunu kaldıramıyormuş.tatlı yorgunluklar olsun.kucağına ladfığında asıl yorgunluklar başlıyacak.şimdiden keyfini sür derim.

KARAMEL;bugün geç uğramış.hastamı?umarım değildir.kızlar dikkat edelim kimse olmasın.kıştan bahara geçerken tam grip olma havaları..bir soğuk bir sıcak,çok değişken havalar

YAĞMUR SESı;çocuklarıyla süslemiş sınıfını.ne güzelll.bende cuma günü 23 nisana gideceğim.tanıdığımın kızını izliyeceğim.geçen yılda gitmiştim.çocukları yarıp en öne geçmiştim.naaapıyiiimara sıra düzen bozmak hele bir de böyle etkinlikte güzel oluyor

KıNDERSMS;sitem etmişsin.olur arada kaçabilir.elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.belki daha az uğramandan olabilir bu sıralar.canım kendinde demişsin bak günlerce gelmesem kimse sormuyor diye.gözden gönülden ırak olma.bak geçen tekerleme yazdım gördün mü?söyleyebildiysen daha yazarım.hehehehe

DENıZ BULUT;haberler çok güzelll.maşallah diyeyim.sanki 1 haftayı bekleyemez gidersin demiştim sana.öyle de olmuş.olsun git gör iyi olduğunu gör için rahat etsin.çok kıymetli bebekler bunlar çok.ben bile diyorum ki.tek yeter ki transfer aşamasına geleyim transfer edilecek yumurtam 1 tane de olsa o gece kalacağım .ertesi gün çıkacağım hastaneden.son umut işte ne yaparsın.hep koruma hep korumacılık.yavrun içinde büyümüşte ense ölçümüne bile çağıracaklar he.hay maşallah.inşallah bizler de görürüz o günleri

VANıLYA;arkadaşımız hoşgelmiş aramızaa.s.9 yumurta..çok güzel...hiçte azımsanmıyacak bir sayı.umarım herşey yolunda gider.transfer edilecek 1 2 yumurtan olsun yeter.hepimiz 1 taneden olmadıkmı?(kızlar;aranızda ikizi olan varmıydı?varsa onlar istisna)

şimdilik böyle bende temizlik vardı biraz sonra da derse oturacağım.herkes kendine iyi baksın.akşamüzeri uğrarım.neler yapmşsınız diye.hoşçakalın hepinizi sarıyorum

badenur erverdi zor ve son anda gelen bir bebek benimki. tam ümidi kesmişken. valla 40-41 bile olsam daha az endişelenirdim ama artık son şans olunca insan çok korkuyor haliyle. allah hayırlısını versin. down sendromu vs için o kadar riskli bir yaştayım ki. hala herşey yolunda olsa da düşük tehlikesi devam ediyor. ama her hafta biraz daha azalıyor tabii. umarım herşey iyi gelişir. hepimiz için.

hoşgeldin. tedaviye başladığına göre akupunktur için biraz geç diyeceğim. tedaviye başlamadan gidiliyor ve toplamadan önce ve sonra bir de. bu tedavini bir bitir sonrasına bakarsın. bu arada 6 yumurta iyi bir sayı yeterki kaliteli döllensinler.

alabama inşallah sen de haftaya bebeğini göreceksin. iyice büyümüş olacak inanamayacaksın. evet zor ve çok geç bulunca geçmiyor günler çok stresli oluyor beklemesi. inşallah ikimizinki de hayırlısıyla devam eder doğuma birlikte gün sayarız :Saruboceq:

bluesuu hazerozlem yavrubalina hoşgeldiniza.s., stresimden yine kendi içime döndüğümden size merhaba diyememiştim umarım bu topikten yeterince faydalanırsınız

Selam Arkadaşlar,

Deniz Bulut, maşallah diyeyim, gözün aydın. Bu aşamada hepimiz korka korka ilerleriz hamilelik boyunca ama maşallah her gittiğinde iyi haberler almaya devam ediyorsun, devamı da böyle gelsin inşallah.

Kinder SMS'çim, günaydınnnnnnnn, nasılsın?

Karamelito, evet canım hislerine güveniyorum, inşallah diyeyim.

Vanilya, arkadaşım hoşgeldin. Hayırlı uğurlu olsun tedavin. Sayı gayet güzel, arkadaşlar da söylemişler zaten, sayıdan çok kalitesi önemli zaten, inşallah güzel bir hamileliği müjdeleyecek güzel kalitede embriyolar elde edilir. Ben ilk denememi Bahçeci'de yaptığımda akupunktur demişlerdi, transferden hemen önce ve sonra yarımşar saat. Ben de olur demiştim 'hamile kalma ihtimalini %1 bile arttırsa başımla beraber diyerek'. Bende işe yaramamıştı gerçi. Ancak bildiğim kadarıyla tedaviye başlamadan birkaç ay önce başlıyorlar akupunktura. Sitede bu konuda da bir topic olacaktı.

Heradam sanada günaydın tatlımmm
bu ay da hamile kalamdan geçti :sinifsinif:
şimdi gene ovulasyon testi ve pressed ile deneyeceğim ama olmassa Mayısta bi doktor kontrolüyle yumurta takibi yapıp denesem diyorumm :kedi:
başarsam ah be bu yaza hamile girsek kızlar
yaa sordun söyledimm 1-2 güne ovülasyonda kırmızı çizgiyi görerim bugün 10.gün akşam bi kontrol edicem görürsek akşam eşim bayram yapıcak artıkım yerimseniben

hoşgeldin armıza yumurta sayıların iyi benimki 2-3 tane görüyormuş bana herhangi bir iğne vermeldiler sadece elevit ve solgar balık yağı kulllan ve adetin 2.günü gel dedi iğneleri ozaman mı verecek kuru inciri bende çok denedim ve keçiboynuzu bir işe yaramadı veya yarasa bile anlamadım senin fsh ve e2 kaç bana bunlar çok önemli dedi ve tabi yumurta kalitesi

Herada, bir mesajında yazmışsın sanırım yavrubalina'ya cevaben kafadan bu işi atma konusunda.
Yani tedavi görürken yada ovülasyon hesaplarken bu iş nasıl olacak gerçekten bilmiyorum.

tamam canım bende 7-8 çeşit hap alıyosun sandım da ne acaba dedim
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

ama ona yaklaşıyor. 4 çeşit hap içiyorum zaten 1 vitamin 1 asipirin günde 2 tane tang bilmemne denilen zıkkım akşamda kolestrolüm yüksek ya yumurtalık kanlansın diye kolestrol hapı.

ulenn diyorum intihar eder gibi hap içiliyor

Evet Karamel'cim, benim için de imkansız gibi duruyor, nasıl kafadan atılır hiçbir fikrim yok, çünkü olmuyor işte derken de düşünüyorsun, her haliyle aklında. Bir ara yazmıştım ya, acaba hipnoz filan olur mu, ne bileyim çünkü bende de için için ne kadar uğraşırsam uğraşayım olmayacak zaten gibi bir his var. Belki farklı bir koşullanma sağlanabilir. Vallahi atıyorum, eve iş getirmemek gibi mi yapmaya çalışmalı acaba? Tedavi oluyorum, doktor muayenesinden çıkıp da iğnemi olunca, bu iş benden çıkmıştır, yaşasın hayat mı diyecez nedir bilmiyorum

Hap konusuna gelince, senede bir ağrı kesici ya içerdim ya da içmezdim. Gerçekten şu aldığımız ilaçlara yuttuğumuz tozlara bak... Asla dememek lazım, neler yaşayacağız kimbilir...

aynen canım
bende 1 vitamin hapı, seven seas pulse, buğday çimi( sizden öğrendim),calcium d-glucarete bide akşamları unutmassam yatmadan önce içtiğim dhea sanırım bende 5 çeşit oldu
guclubacismile

ben de onnnnnnnnnnnnn çeşit bi ara listelerim<<:)
deniz bulut gözün aydın yedin bitirdin bizi strese soktun işallah rahatlamışsındır şahsen ben rahatladım valla

Bana da aynı öyle geliyor ne kadar uğraşırsam uğraşayım olmayacak gibi. Ama şu ara hisleri göz ardı etmenin zamanı geldi. Noktayı koyuyorum artık his mis yok bitti gitti.

Bu günleri gülümsemeyle anacağımız günler yakın.

Benim bir şefim vardı kızı 12 yaşında falan, biz beceremedik bunu doktor yaptı derdi o hesap. Biz beceremedik aşk böcüğü olamadı , deney tüpü böcüğü olacak herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…