kızlar ben geldim. bugün için haberler iyi. tam uygun ölçüde büyümüş. tam 8+0 oldu. yani 8 i bitirdik yarın 8+1 olarak 9. haftadan gün almaya başlıyoruz. kalp atışı var yolk sac normal (burada benden 3 hafta ileri bir arkadaş var yolk sac ne bilmiyor offf :umursamaz:) dış kesesi normal iç kesesi de normal. kendim gördüm rahatladım azıcık. memorial ın beni korkuttuğu amniotik kese az genişlemiş benim internette gördüğüm ultrason resimlerine benzer bir hal almış. doktora da bu iç kese nasıl diyorum o hala dış kese normal kenarları düzgün falan diyor. bilmiyor ki bütün haftasonumu internette kese inceleyerek geçirdimklava:. sonunda haaa iyi o zatan ileride dış kese ile birleşecek dedi gayet rahat. tam ben bugün için rahatlamışken önümüzde uzun ve riskli bir yol var dedi bilmiyoruz sanki kötükedihüso11. hafta ense ölçümüne çağırdı 3 hafta sonraya. ben o sürede meraktan ölürüm zaten diye düşünürken bu ara fazla olursa endişelendiğin birşey olursa ne zaman istersen gel bakalım dedi. yani 2 hafta bile neyse de 3 hafta beklemek benim gibi bir psikopat için imkansız. ben her hafta giderim. :kedi:
zaten riskli gebelik uzmanı prof rıza madazlıdan randevum var. hem ense ölçümünü sonra da sonuca göre allah korusun kötü çıkarsa cvs iyi çıkarsa amniosentez onunla yaparım diyorum. bakalım
merhaba vanilya hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah ilkinde sonuca ulaşırsın. akupunktur hakkında bilgim yok ama yumurta sayın iyi . önemli olan kaliteli olmaları ve kaliteli döllenmeleri benim dört yumurtam vvardı üçü döllendi ikisi çok iyi kaliteydi şimdi hamileyim çok şükür. teki tuttu. darısı başına olsun canım.Merhaba,
bu topigi yeni gordum, yazismalariniz gercekten seviyeli, araniza katilmaya karar verdim.
38 yasinda, 7 aylik evliyim bu 7 ay suresince dogal yoldan denenebilecek birseyler yaptim (sizlerin yaptiklarini okuyunca fazla birsey de yapmadigimi anliyorum ama)
yumurtlama testleriyle takip, demir dusuklugu vardi, demir igneleri oldum 3 ay once, vitamin takviyeleri (aylardir folik asit ve son 2 aydir da elevit), doktorun o korkutucu "yumurta rezerviniz azalmis" ifadesiyle son 2 aydir incir kuru ve preseed kullandim. Bu arada esim de 42 yasinda ve sperm durumu cok parlak degildi, ona da keciboynuzu kuru icirdim 2. ayin icindeyiz. Neyse sonucsuz kalinca panikledim bu yumurta rezervi azalmasindan dolayi ASM de Aydin arici ile tup tedavisine basladik. ignelerimi oluyorum ama yumurtalarin durumu cok parlak degil galiba, toplam 9 yumurta var, 3 tanesi ufak doktor muhtemelen buyumezler dedi, persembe gunu tekrar bakacagiz. Bu arada akupunktur duydum, transfer gunu faydali olabiliyormus. Tavsiye edebileceginiz biri var mi?
karamelcim bunlar ne hapı tatlım 7-8 tane
oh maşallah rahatlamışsındır birazcık. sen bence de her hafta git denizcim ama birazda hamileliğinin keyfine var çok araştırıp hamileliğini yaşayamıyorsun. ben pazartesiyi bekliyorum gerçekten iki hafta geçmiyor.eyvahedigeldismile
merhaba vanilya hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah ilkinde sonuca ulaşırsın. akupunktur hakkında bilgim yok ama yumurta sayın iyi . önemli olan kaliteli olmaları ve kaliteli döllenmeleri benim dört yumurtam vvardı üçü döllendi ikisi çok iyi kaliteydi şimdi hamileyim çok şükür. teki tuttu. darısı başına olsun canım.
Merhaba,
bu topigi yeni gordum, yazismalariniz gercekten seviyeli, araniza katilmaya karar verdim.
38 yasinda, 7 aylik evliyim bu 7 ay suresince dogal yoldan denenebilecek birseyler yaptim (sizlerin yaptiklarini okuyunca fazla birsey de yapmadigimi anliyorum ama)
yumurtlama testleriyle takip, demir dusuklugu vardi, demir igneleri oldum 3 ay once, vitamin takviyeleri (aylardir folik asit ve son 2 aydir da elevit), doktorun o korkutucu "yumurta rezerviniz azalmis" ifadesiyle son 2 aydir incir kuru ve preseed kullandim. Bu arada esim de 42 yasinda ve sperm durumu cok parlak degildi, ona da keciboynuzu kuru icirdim 2. ayin icindeyiz. Neyse sonucsuz kalinca panikledim bu yumurta rezervi azalmasindan dolayi ASM de Aydin arici ile tup tedavisine basladik. ignelerimi oluyorum ama yumurtalarin durumu cok parlak degil galiba, toplam 9 yumurta var, 3 tanesi ufak doktor muhtemelen buyumezler dedi, persembe gunu tekrar bakacagiz. Bu arada akupunktur duydum, transfer gunu faydali olabiliyormus. Tavsiye edebileceginiz biri var mi?
oh maşallah rahatlamışsındır birazcık. sen bence de her hafta git denizcim ama birazda hamileliğinin keyfine var çok araştırıp hamileliğini yaşayamıyorsun. ben pazartesiyi bekliyorum gerçekten iki hafta geçmiyor.eyvahedigeldismile
kalan doğum kontrol hapım :))))
iyiyim şekerim sen nasılsın? Hani giremiyordun işte bak haleltmişsin
Selam Arkadaşlar,
Deniz Bulut, maşallah diyeyim, gözün aydın. Bu aşamada hepimiz korka korka ilerleriz hamilelik boyunca ama maşallah her gittiğinde iyi haberler almaya devam ediyorsun, devamı da böyle gelsin inşallah.
Kinder SMS'çim, günaydınnnnnnnn, nasılsın?
Karamelito, evet canım hislerine güveniyorum, inşallah diyeyim.
Vanilya, arkadaşım hoşgeldin. Hayırlı uğurlu olsun tedavin. Sayı gayet güzel, arkadaşlar da söylemişler zaten, sayıdan çok kalitesi önemli zaten, inşallah güzel bir hamileliği müjdeleyecek güzel kalitede embriyolar elde edilir. Ben ilk denememi Bahçeci'de yaptığımda akupunktur demişlerdi, transferden hemen önce ve sonra yarımşar saat. Ben de olur demiştim 'hamile kalma ihtimalini %1 bile arttırsa başımla beraber diyerek'. Bende işe yaramamıştı gerçi. Ancak bildiğim kadarıyla tedaviye başlamadan birkaç ay önce başlıyorlar akupunktura. Sitede bu konuda da bir topic olacaktı.
hoşgeldin armıza yumurta sayıların iyi benimki 2-3 tane görüyormuş bana herhangi bir iğne vermeldiler sadece elevit ve solgar balık yağı kulllan ve adetin 2.günü gel dedi iğneleri ozaman mı verecek kuru inciri bende çok denedim ve keçiboynuzu bir işe yaramadı veya yarasa bile anlamadım senin fsh ve e2 kaç bana bunlar çok önemli dedi ve tabi yumurta kalitesimerhaba,
yumurtlama testleriyle takip, demir dusuklugu vardi, demir igneleri oldum 3 ay once, vitamin takviyeleri (aylardir folik asit ve son 2 aydir da elevit), doktorun o korkutucu "yumurta rezerviniz azalmis" ifadesiyle son 2 aydir incir kuru ve preseed kullandim. Bu arada esim de 42 yasinda ve sperm durumu cok parlak degildi, ona da keciboynuzu kuru icirdim 2. Ayin icindeyiz. Neyse sonucsuz kalinca panikledim bu yumurta rezervi azalmasindan dolayi asm de aydin arici ile tup tedavisine basladik. Ignelerimi oluyorum ama yumurtalarin durumu cok parlak degil galiba, toplam 9 yumurta var, 3 tanesi ufak doktor muhtemelen buyumezler dedi, persembe gunu tekrar bakacagiz. Bu arada akupunktur duydum, transfer gunu faydali olabiliyormus. Tavsiye edebileceginiz biri var mi?
PATİKLER;çiçeklerim ofisine ulaşmış.sevindim.nasıl?güzel kokuyorlarmıydı.aralarına sevgi sıkıştırmıştım.bu aralar daha az uğramaya başlamışsın sanki.
KİNDERSMS;sitem etmişsin.olur arada kaçabilir.elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.belki daha az uğramandan olabilir bu sıralar.canım kendinde demişsin bak günlerce gelmesem kimse sormuyor diye.gözden gönülden ırak olma.bak geçen tekerleme yazdım gördün mü?söyleyebildiysen daha yazarım.hehehehe
evet meşhur erverdi tekerleme ve dörtlüklerin şair ruhlu arkadaşım benim
peki daha sık uğrarım sizleri seviyorum ben ya kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
tamam canım bende 7-8 çeşit hap alıyosun sandım da ne acaba dedim
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
ama ona yaklaşıyor. 4 çeşit hap içiyorum zaten 1 vitamin 1 asipirin günde 2 tane tang bilmemne denilen zıkkım akşamda kolestrolüm yüksek ya yumurtalık kanlansın diye kolestrol hapı.
ulenn diyorum intihar eder gibi hap içiliyor
Evet Karamel'cim, benim için de imkansız gibi duruyor, nasıl kafadan atılır hiçbir fikrim yok, çünkü olmuyor işte derken de düşünüyorsun, her haliyle aklında. Bir ara yazmıştım ya, acaba hipnoz filan olur mu, ne bileyim çünkü bende de için için ne kadar uğraşırsam uğraşayım olmayacak zaten gibi bir his var. Belki farklı bir koşullanma sağlanabilir. Vallahi atıyorum, eve iş getirmemek gibi mi yapmaya çalışmalı acaba? Tedavi oluyorum, doktor muayenesinden çıkıp da iğnemi olunca, bu iş benden çıkmıştır, yaşasın hayat mı diyecez nedir bilmiyorum
Hap konusuna gelince, senede bir ağrı kesici ya içerdim ya da içmezdim. Gerçekten şu aldığımız ilaçlara yuttuğumuz tozlara bak... Asla dememek lazım, neler yaşayacağız kimbilir...
ben de onnnnnnnnnnnnn çeşit bi ara listelerim<<:)
deniz bulut gözün aydın yedin bitirdin bizi strese soktun işallah rahatlamışsındır şahsen ben rahatladım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?