38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Yok Yağmursesi arkadaşım,

Yarın inşallah, bekliyorum şimdilik...
ayy ne ilginç oldu nerdeyse bir hafta oldu. evde koca özlemiştir diğer taraftan hiçte iş yapmak zorunda kalamdın bir haftadır evde olsan yok çamaşır yok bulaşık :))) işallah orda çalışmıyorsundur da iyi bir dinlenmişsindir...

ayy ne ilginç oldu nerdeyse bir hafta oldu. evde koca özlemiştir diğer taraftan hiçte iş yapmak zorunda kalamdın bir haftadır evde olsan yok çamaşır yok bulaşık :))) işallah orda çalışmıyorsundur da iyi bir dinlenmişsindir

göbek iğnesi kolay birşey yok onda, ben sana yaparım, sen beni çağır.
transfer gününü sayma dedi arkadaşlar onun için 4 oldu, sayarsak 5 oldu. kan tahliline giderken sayacağım ama.

Deniz bulut cok sevindim haberlerinin iyi olmasina. Insallah hersey yolunda gidecek ve oglunu kucagina alacaksin :))
Seni anlayabiliyortum tedirgin olman icin bir suru nedenin var ama artik bence guzel gunler seni bekliyor. Lutfen relax ol ve tadini cikart.

kızlar iyi akşamlar_

tık tık tık............kimse var mıııııııııııııııııııı?

Herada ile badenuru görüyorum aşağıda.Herada henüz gelememişsin.olsun.geç olsun temiz olsun.
badenur da yarın 5 günlük yavrusunu gezmeye götürecekmiş...aman dikkat et.

HAZEROZLEM;eyüp'ten aldığın neydi ? merak ettim.dün bende oradaydım.kronometre gibi bir şey mi.ne için dua için mi?

Tatlım, avuç içine sığacak bir mekanik sayaç. Halkasından parmağını geçirip avcuna yerleştirip okudukça tık tık butonuna basıyorsun. Bana doğumdan sonra sabır duası vermişlerdi, faydası olur diye, ama insan kendini hacı hoca gibi hissediyor, gülesi geliyor, belki de faydası budur yerimseniben kimbilir. Eyüp Sultanın karşısındaki bütün dükkanlarda var, tanesi bir ay evvel 5 lira idi.boshayallersmile

Canımm, koccaman geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum sana kaydirigubbakcemile3. Ben de hamileliğimin başında hiperstimüle olmuştum ve inanılmaz şişmişti vücudum, hiperstimülasyonu yaşayan var mı bilmiyorum ama çok ağrılı ve zor bir dönemdi ama işin komik tarafı beni gören 1,5 aylık hamile olduğuma inanamıyordu. Canım o yüzden sıkıntını az da olsa anlıyorum, insan ne giyeceğini ne yapacağını şaşırıyor, sağlık kısmı da cabası. Ama sevindim emin ellerde olduğuna çünkü Allah korusun preeklemsi riski hoş değil. Ama ne geldi aklıma, bağışıklık sistemiyle ilgili olabilir bu sıkıntı, bağışıklık sistemini kuvvetlendirici ürünler kullandıysan böyle bir tablo gelişmiş olabilir. Çünkü bazı bünyeler sperme, bazıları embriyoya yabancı madde muamelesi yapabiliyor. Sana sorunsuz ve çook rahat, normal bir hamilelik diliyorum arkadaşım, inşallah bu satırlarda seninle bebek mutluluğunu da paylaşacağız.olumunekankayizsmile

Herada ile badenuru görüyorum aşağıda.Herada henüz gelememişsin.olsun.geç olsun temiz olsun.
badenur da yarın 5 günlük yavrusunu gezmeye götürecekmiş...aman dikkat et.

merhaba ERVERDİ,
gözükmüyorsun pek, yoğun musun bu aralar??? ben çıkmışım sen gelmişsin...
çok hoşsunnnnnn demek yavrumu gezdireceğim haaaaaaaa .... çok uzak cümleler bunlar bana ya.... ama yine de çok hooşşşşş. sağolasın.....

Deniz Bulut'cum 9 haftayı da hayırlısı ile devireceksin , 2'li testi dr değil kanı verdiğin lab yapıyor , dr sadece ense pilisine bakıyor Rıza Madazlı bu konuda iyi diye duymuştum. Cerrahpaşa da sanırım. Deniz'cim iki kez AS yaptırmış, hem de deneyimli kişilere yaptırmış biri olarak düşük riskinden korkma derim. Yaptırıp yola sağlam devam etmekte fayda var. Ben 9 Nisan'da son kontrole gittiğimde dr 2 saat beni geç aldı içeri girdiğinde yüzü buz gibiydi onu hiç öyle görmemiştim bana iyi ki AS yaptırmışız az önce 34 yaşında bir hastamın AS sonucu down sendromlu çıkmış bebeğini almak zorunda kaldık dedi, onun 2'li test olasılığı da 120:1 miş. Kızımın anaokulunda 44 yaşında 2. çocuğunu doğuran bir bayan da yaptırmış testi, dr lar yaştan dolayı önermişler. Tabi karar senin ve dr unun. Daha zaman var hele bir bekleyelim. Bu bebek sana emeklerinin karşılığı arkadaşım. Allah sana ve bebeğine ve eşine uzun ömürler versin. Ana- ( oğul/kız ) mutlu olun hep..darısı diğer çabalayan arkadaşların başına inşallah..

Kesinlikle katılıyorum, bizi maalesef deneme tahtası olarak gören çok merkez var, görüyoruz, duyuyoruzfisfisfis

Hepimiz için kocaman bir AMİN...:Saruboceq: Bu arada Yavrubalina yukarıdaki cümlen müthiş...

Tatlım nereden çıktı bu moral bozukluğu, senin küçük mucizen karnında...

Biz de soluğu doktorda alanlardanız, ama ondan önce korunmadan geçen 5 yılımız vardı, doğal elbette iyi ama, insan acele ediyor işte, bedeli sağlık problemi olsa da bebeğimizi tez vakitte kucağımıza almak istiyoruz ...fisfisfis

Canım çok tatlısın valla... Kulağa çocuk cıvıltısı güzel geliyor, onların mutluluğu insanı mutlu ediyordur...a.s

Hadi hayırlısı bakalım...kaydirigubbakcemile3

inşallah karamelim işte her aşaması ayrı bir endişe olan şu hamilelik zormuş. halim yok elimi kolumu kaldıramıyorum canım hiçbişi yapmak istemiyor. hayattan koptum yahu.aaaaaaaa

Bu düşüncelere kaptırma kendini, hamilelik keyifli bir yolculuk, ve mutluluk her anında saklı, tadını çıkar...:dance:

Biz Acıbadem de Dr.Arda Lembet e gitmiştik, riskli gebelik uzmanı, onu duyan var mı aranızda... Bu arada tadını çıkar tatlım, her hafta git valla, insan ultrason görüntüsüne aşık oluyor zaten, hep görmek istiyorsun...:kedi:

Tatlım hoşgeldin aramıza...Bence de yumurta sayın iyi, yüreğini ferah tut...kaydirigubbakcemile3

Tatlım Alabama ya yazdığımı sana da yazıyorum, bu keyifli bir yolculuk... Herşeyin hayırlısı... Allahım sana ve eşine keyifle büyüteceğiniz sağlıklı ve vaktinde doğan normal bir evlat nasip etsin, dualarım hep sizinle...:Saruboceq:

bluesuu hazerozlem yavrubalina hoşgeldiniza.s., stresimden yine kendi içime döndüğümden size merhaba diyememiştim umarım bu topikten yeterince faydalanırsınız

Hoşbulduk tatlım...kaydirigubbakcemile3

Ay güldürdün beni akşam akşam...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…