yok be güzelim, gün geçtikçe umudum azalıyor, sanki hiç operasyon geçirmiş gibi değilim, en ufacık bir iz yok... benim daha öncekilerde de böyle oldu, hiç birşey hissetmedim, sonuç negatif oldu. yinede bir mucize olur mu olur diyorum... ümitsiz geçmez şu 7 gün .
Kesinlikle katılıyorum, bizi maalesef deneme tahtası olarak gören çok merkez var, görüyoruz, duyuyoruzfisfisfis
Hepimiz için kocaman bir AMİN...:Saruboceq: Bu arada Yavrubalina yukarıdaki cümlen müthiş...
Tatlım nereden çıktı bu moral bozukluğu, senin küçük mucizen karnında...
Biz de soluğu doktorda alanlardanız, ama ondan önce korunmadan geçen 5 yılımız vardı, doğal elbette iyi ama, insan acele ediyor işte, bedeli sağlık problemi olsa da bebeğimizi tez vakitte kucağımıza almak istiyoruz ...fisfisfis
Canım çok tatlısın valla... Kulağa çocuk cıvıltısı güzel geliyor, onların mutluluğu insanı mutlu ediyordur...a.s
Hadi hayırlısı bakalım...kaydirigubbakcemile3
Bu düşüncelere kaptırma kendini, hamilelik keyifli bir yolculuk, ve mutluluk her anında saklı, tadını çıkar...:dance:
Biz Acıbadem de Dr.Arda Lembet e gitmiştik, riskli gebelik uzmanı, onu duyan var mı aranızda... Bu arada tadını çıkar tatlım, her hafta git valla, insan ultrason görüntüsüne aşık oluyor zaten, hep görmek istiyorsun...:kedi:
Tatlım hoşgeldin aramıza...Bence de yumurta sayın iyi, yüreğini ferah tut...kaydirigubbakcemile3
Tatlım Alabama ya yazdığımı sana da yazıyorum, bu keyifli bir yolculuk... Herşeyin hayırlısı... Allahım sana ve eşine keyifle büyüteceğiniz sağlıklı ve vaktinde doğan normal bir evlat nasip etsin, dualarım hep sizinle...:Saruboceq:
Hoşbulduk tatlım...kaydirigubbakcemile3
Ay güldürdün beni akşam akşam...kaydirigubbakcemile3
Yavrubalina[/B] umarım tansiyonun ve şişliklerin iyiye gidiyordur, tuzu kesemezsin ama azaltabilirsin.Habersiz bırakma, Allah tamamına erdirsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Merhaba,
bu topigi yeni gordum, yazismalariniz gercekten seviyeli, araniza katilmaya karar verdim.
38 yasinda, 7 aylik evliyim bu 7 ay suresince dogal yoldan denenebilecek birseyler yaptim (sizlerin yaptiklarini okuyunca fazla birsey de yapmadigimi anliyorum ama)
yumurtlama testleriyle takip, demir dusuklugu vardi, demir igneleri oldum 3 ay once, vitamin takviyeleri (aylardir folik asit ve son 2 aydir da elevit), doktorun o korkutucu "yumurta rezerviniz azalmis" ifadesiyle son 2 aydir incir kuru ve preseed kullandim. Bu arada esim de 42 yasinda ve sperm durumu cok parlak degildi, ona da keciboynuzu kuru icirdim 2. ayin icindeyiz. Neyse sonucsuz kalinca panikledim bu yumurta rezervi azalmasindan dolayi ASM de Aydin arici ile tup tedavisine basladik. ignelerimi oluyorum ama yumurtalarin durumu cok parlak degil galiba, toplam 9 yumurta var, 3 tanesi ufak doktor muhtemelen buyumezler dedi, persembe gunu tekrar bakacagiz. Bu arada akupunktur duydum, transfer gunu faydali olabiliyormus. Tavsiye edebileceginiz biri var mi?
Canımm, koccaman geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum sana kaydirigubbakcemile3. Ben de hamileliğimin başında hiperstimüle olmuştum ve inanılmaz şişmişti vücudum, hiperstimülasyonu yaşayan var mı bilmiyorum ama çok ağrılı ve zor bir dönemdi ama işin komik tarafı beni gören 1,5 aylık hamile olduğuma inanamıyordu. Canım o yüzden sıkıntını az da olsa anlıyorum, insan ne giyeceğini ne yapacağını şaşırıyor, sağlık kısmı da cabası. Ama sevindim emin ellerde olduğuna çünkü Allah korusun preeklemsi riski hoş değil. Ama ne geldi aklıma, bağışıklık sistemiyle ilgili olabilir bu sıkıntı, bağışıklık sistemini kuvvetlendirici ürünler kullandıysan böyle bir tablo gelişmiş olabilir. Çünkü bazı bünyeler sperme, bazıları embriyoya yabancı madde muamelesi yapabiliyor. Sana sorunsuz ve çook rahat, normal bir hamilelik diliyorum arkadaşım, inşallah bu satırlarda seninle bebek mutluluğunu da paylaşacağız.olumunekankayizsmile
kızlar günaydın herkese günaydın
şimmmdi haberlerde söyledi Herada uçuşlar başamış hayırısıyla dön.güzeller şimdi kahvaltıya gidiyorum.sonra okuyacağım.görüşürüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzz.a.s.a.s.
Sağol,İnşallaaaaaah
Tuzu kesmedim tamamen ama azalttım haklısın.
Şimdi önce yazdıklarınızı okuyorum dikkatlice, benim gibi 6.haftadan itibaren şişmeye başlayan, tansiyonu yükselen var mı diye ki işime yarayacak çooook bilgi buldum şimdiden,ne iyi etmişim meğer ben size "merhaba" diyerekkaydirigubbakcemile5
merhaba ERVERDİ,
gözükmüyorsun pek, yoğun musun bu aralar??? ben çıkmışım sen gelmişsin...
çok hoşsunnnnnn demek yavrumu gezdireceğim haaaaaaaa .... çok uzak cümleler bunlar bana ya.... ama yine de çok hooşşşşş. sağolasın.....
Herkese Günaydınıınnnn..
Güzel bir gün olsun hepimiz için ben Yağmurlu havaları sevenlerdenim o nedenle güzel bir sabahtı dışarı çıktığımda etraftaki açan bazı güller, sardunyalar ve ağaçlar ıslanmış tertemiz yeşil renkleri ortaya çıkmış mis gibi kokuyorlardı bir ye tatlı tatlı yağan yağmur..
Bu düşüncelere kaptırma kendini, hamilelik keyifli bir yolculuk, ve mutluluk her anında saklı, tadını çıkar...:dance:
Biz Acıbadem de Dr.Arda Lembet e gitmiştik, riskli gebelik uzmanı, onu duyan var mı aranızda... Bu arada tadını çıkar tatlım, her hafta git valla, insan ultrason görüntüsüne aşık oluyor zaten, hep görmek istiyorsun...:kedi:
Tatlım Alabama ya yazdığımı sana da yazıyorum, bu keyifli bir yolculuk... Herşeyin hayırlısı... Allahım sana ve eşine keyifle büyüteceğiniz sağlıklı ve vaktinde doğan normal bir evlat nasip etsin, dualarım hep sizinle...:Saruboceq:
Hoşbulduk tatlım...kaydirigubbakcemile3
WATERSS ile DENİZ.maşallah hamileler.artık konular değişmiş.Bize şimdilik çok uzak konular.ama sayenizde bizde bilgileniyoruz.teşekkürler.kimbilir belki birgün bize delazım olabilir?hele Deniz nasıl seviniyorum bir bilsen sana.tam da hayatının dönüm noktasında gelen bu bebek.gitt git..en iyi dr lara git.o sana Allahın bir lutfu.koru sakın onu.o kadar emek verdin uğraş verdin....hayırlısı ile al kucağına ...inşallah.Hakkındır
YAVRUBALİNA;canım dr un çok duyarlıymış.ilgimi çekti.ismini yazmışsın.belki gidip bir görüş alabilirim.umut tüp bebeği duymuştum.bugün bakıyiiim nerede imiş.umarım şişkinliğin rahatsızlığın son bulur..
waters çok güzel yazmış. bu konuda başka bir uzmana daha gidiyor musun? hamilelikte tansiyon oldukça tehlikeliymiş. eğer ilaçlarla kontrol altına alınabildiyse iyi tabii. aman mutlaka diyetine dikkat et ve kontrollerini de çok sık yaptırSağol,İnşallaaaaaah
Tuzu kesmedim tamamen ama azalttım haklısın.
Şimdi önce yazdıklarınızı okuyorum dikkatlice, benim gibi 6.haftadan itibaren şişmeye başlayan, tansiyonu yükselen var mı diye ki işime yarayacak çooook bilgi buldum şimdiden,ne iyi etmişim meğer ben size "merhaba" diyerekkaydirigubbakcemile5
merhaba waterss;düşüncelerine katılıyorum.bende sabah erken saatlerde kuş sesleri eşliğinde herkes uykusundayken çamaşırlarımı astım.çok yoğunsun bu aralar.Allah kolaylık versin.güç versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?