38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hazerozlem ve Yavrubalina aramıza hoş geldiniz arkadaşlar..inanın şu haftalarda çok yoğunum takipte zorlanıyorum o nedenle atlamışım sanırım.

Merye'cim seninle yazışmıştıktık sen de hoş geldin.

Hazerozlem'cim seninle de yazıştık ne olur kusura bakma gerçekten biraz işlerden bunaldım son zamanlarda yeni katılan arkadaşları karıştırabilirim .

Yavrubalina umarım tansiyonun ve şişliklerin iyiye gidiyordur, tuzu kesemezsin ama azaltabilirsin.Habersiz bırakma, Allah tamamına erdirsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Sevgili Badenur,
ben Umut Tüp Bebek'te Süleyman Tosun Bey'e gittim tedavim boyunca,milim milim hareket etti resmen,belki yolun düşer ziyaret eder ve tanırsan ona çok güveneceksin eminim.
Önceki denemelerimde önce doktora öykünü anlatıyorsun bıla bıla bıla, sonra hop jinekoloji masasına,"hımmmm tamam hemen .....başlayalım günde 3x1, bir de .....al, adetinin 2.günü gel" şeklinde standart ve artık ezberlediğim bir rutine dönüşmüştü tedavim.
Hadi bekliyorum 2.gün doktora, doğru masaya, "hımmm yaş tabii,1 tane olmuş, neyse bu ay kalsın gelecek ay bir daha başlarız ilaçlara."

Her merkezden çıkışta "deneme yanılma yoluyla ne zaman doğruyu bulacaklar dur bakalım" diyordum içimden . Süleyman Bey herşeyden önce ilk andan itibaren güleryüzle , sana isminle hitap ederek, birşey anlatırken gözlerinin ta içine bakarak, özel bir anne adayı olduğunu hissettiriyor, ilaçlarda da 2 günde 1 çağırıp resmen doz doz hareket ediyordu, hormonlarımdaki milimetrik oynamayı bile dikkate alıyordu ve 1-2 yumurta üreten yada yeterince büyütemeyen ben 30 olgun yumurta oluşturdum( böyle konuşurken kendimi resmen tavuk gibi hissediyorum o ayrı)

Merkez yoğun ve hastası çok olduğu halde, kontrollerim için de ona gidiyorum.
Bütün yüreğimle önerebiliyorum ona, bu yolun en yorulmuş yolcularından biri olarak hem de.

Onunla tek denememiz oldu ama nasıl bir ilaç tedavisiyse, evliliğimiz boyunca denediğimiz halde kendiliğinden olmayan gebelik, denemeden 1 ay sonra oldu.

Senin için,bu 7 gün senin için su gibi geçsin ve sonuç yüzünü güldürsün diye dua edeceğiz ablası, söz...

Cok tesekkurler. Az once tesadufen bir arkadasimla goruntulu konustum, cocugu oldugunu duymustum ama uzun zamandir gorusememistim bir baktim oglu 15 aylik olmus. Cok tatli bir bebek allah bagislasin. Arkadasim ben hicbirsey soylemeden mikroenjeksiyon bebegi dedi. Ilk denemede sadece 2 yumurta buyutebilmis, onlardan da 1 embriyo tutmus ve yumurcak dogmus. Demek ki neymis, Allah kismet ettiyse oluyormus.

Yavrubalina[/B] umarım tansiyonun ve şişliklerin iyiye gidiyordur, tuzu kesemezsin ama azaltabilirsin.Habersiz bırakma, Allah tamamına erdirsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Sağol,İnşallaaaaaah
Tuzu kesmedim tamamen ama azalttım haklısın.
Şimdi önce yazdıklarınızı okuyorum dikkatlice, benim gibi 6.haftadan itibaren şişmeye başlayan, tansiyonu yükselen var mı diye ki işime yarayacak çooook bilgi buldum şimdiden,ne iyi etmişim meğer ben size "merhaba" diyerekkaydirigubbakcemile5

2-3 yumurtayla 3 transfer geçirmiş biri olarak , son derece yeterli sayın, bence..
Akapunktur'u bir denememde Bahçeci'de uygulamışlardı, 15-20 dakika kadar sürmüştü ve bolca telkin dinlemiştim, bayağı sakinleştirmişti beni herşeyden önce.
İnşallah gönlünce olur herşey arkadaşım...

Canım, ben alıntı yapıp hepsini tek cevapta yanıtlayamadığım için yazılanlara böyle tek tek cevap verip son 2 sayfayı kapladım, sizden özür diliyorum yarattığım kirlilik için, alıntı yaparak yanıtlamayı öğreneceğim hemen şimdia.s.

Beni düşündüren tek şey şu ki; gebelik öncesi hipertansiyonum yok.Böbrek ve karaciğerime de bakıldı, sorun yok.
Ödemin, artan tansiyonumun ve 2,5 aylık karnımın 8 aylık gibi şişmesinin sebebi bulunamıyor.Günde 3 tane tansiyon hapı başlattı doktor şimdilik.Önümüzdeki hafta kontrole gideceğim , inşallah güzel haberler alacağım
Sağol arkadaşım....

kızlar günaydın herkese günaydın

şimmmdi haberlerde söyledi Herada uçuşlar başamış hayırısıyla dön.güzeller şimdi kahvaltıya gidiyorum.sonra okuyacağım.görüşürüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzz.a.s.a.s.

Günaydın canııııııııııııımmmmmmmmmm,

Herkese günaydın.........................

Herkese Günaydınıınnnn..
Güzel bir gün olsun hepimiz için ben Yağmurlu havaları sevenlerdenim o nedenle güzel bir sabahtı dışarı çıktığımda etraftaki açan bazı güller, sardunyalar ve ağaçlar ıslanmış tertemiz yeşil renkleri ortaya çıkmış mis gibi kokuyorlardı bir ye tatlı tatlı yağan yağmur..

kızlar tekrar merhaba, herkese günaydın.kindersms bugün ismini söylüyorum sana da günaydın.gönlün olsun.bugün hava kapalı.tam kitap okuma ve de uyku havası.hava kapalı ama sizin gönlünüz açık aydın olsun.a.s.a.s.a.s.

HAZEROZLEM;o sayaç şeklindeki aleti merak etmiştim .onun için sormuştum.haklısın bende seninle aynı düşüncedeyim.bence olsa olsa insanı güldürür bu aleti kullanmak.hem ben sayıya karşıyım.gönülden geçen bir dua bile yeterlidir Allah katında...öyle düşünüyorum.hem o kara kurdele eskimiş gibi geldi bana.artık değiştirsen diyorum.hava kapalı kurdele kara.........offff..şöyle bahara yakışan güzel bir umut çiçeği konsa oraya......güzel olmaz mı?

WATERSS ile DENıZ.maşallah hamileler.artık konular değişmiş.Bize şimdilik çok uzak konular.ama sayenizde bizde bilgileniyoruz.teşekkürler.kimbilir belki birgün bize delazım olabilir?hele Deniz nasıl seviniyorum bir bilsen sana.tam da hayatının dönüm noktasında gelen bu bebek.gitt git..en iyi dr lara git.o sana Allahın bir lutfu.koru sakın onu.o kadar emek verdin uğraş verdin....hayırlısı ile al kucağına ...inşallah.Hakkındır

YAVRUBALıNA;canım dr un çok duyarlıymış.ilgimi çekti.ismini yazmışsın.belki gidip bir görüş alabilirim.umut tüp bebeği duymuştum.bugün bakıyiiim nerede imiş.umarım şişkinliğin rahatsızlığın son bulur..

Arkadaşım, bu topikte erken şişme ile ilgili bilgi bulamazsın zannetmiyorum KK'nın diğer topiklerini tara istersen, internetten girip baktın mı ? dr unun yönlendirmesi önemli gerekirse jinekoloğun ile bu branş ile ilgili başka bir doktor ortak takip etmeliler, onu bir araştır yani tansiyon ve şişme sorunun nereden geliyor. Hazerozlem, bağışıklık sistemi ile ilgili bir yaklaşımda bulunmuş bu da araştırılıp üzerine gidilebilir. Yediklerine de dikkat et hafif meyve-sebze, yoğurt-süt..vb şeyleri tüketmeye gayret et, protein tabi alınmalı ama çok yüklenilmemesi gerekebilir. Ama dedğiğim gibi mutlaka branş doktoru ve bir diyetisyen takviyesi ile bu dönemi atlatabilirsin çok yönlü bakmak lazım belki sadece bir jinekolog ile olmayabilir.

hımmmm...akşam öyle olmuşbakındım kimse yoktu.sonra kitap okudum yattım.evet bu aralar var biraz yoğunluk.bugün evdeyim.birkaç gün yine yok.bak hava küllüymüş bebene dikkat et

merhaba waterss;düşüncelerine katılıyorum.bende sabah erken saatlerde kuş sesleri eşliğinde herkes uykusundayken çamaşırlarımı astım.çok yoğunsun bu aralar.Allah kolaylık versin.güç versin

günaydın hanımlar. bugün tüm sınıfı "Dersimiz Atatürk " e götürüyorum ama saat 15 ten sonra ders bitince:)gelmek isteyen varsa buyursun gelsin:)

inşallah haftalar geçip risk azaldıkça ben de keyfine varmaya başlayacağım. arda lamberti duydum ama çok bilmiyorum. onun muayene ücreti ne kadardı? rıza madazlının acıbadem de ücreti 245 liraymış. muayenehanesinde de 235 galiba. daha artmadıysa tabii.

erverdi inşallah darısı başına canım. inan öyle istiyorum ki senin burada hamileyim diye yazmanı. insan bu kadar zor elde edince çok korkuyor. elimden geleni yapacağım ama son sözü yukardaki söyleyecek tabii. inşallah güzel bir yazgı yazmıştır.

waters çok güzel yazmış. bu konuda başka bir uzmana daha gidiyor musun? hamilelikte tansiyon oldukça tehlikeliymiş. eğer ilaçlarla kontrol altına alınabildiyse iyi tabii. aman mutlaka diyetine dikkat et ve kontrollerini de çok sık yaptır

merhaba waterss;düşüncelerine katılıyorum.bende sabah erken saatlerde kuş sesleri eşliğinde herkes uykusundayken çamaşırlarımı astım.çok yoğunsun bu aralar.Allah kolaylık versin.güç versin

Erverdi'cim evet bu aralar yoğunum yarım yamalak bazen hızlı okuyorum..bu haftadan sonra rahatlarım gibi geliyor..

waterss canım sağol verdiğin bilgilere. ben zaten güvenli ellerde yapılan amniosentezdeki düşük riskinden hiç korkmuyorum. beni endişelendiren kötü sonuç olasılığı. inşallah hem testi yaptıracak günlere hem de hayırlısıyla iyi sonuç aldığım günlere gelirim. o zaman hamileyim diyebileceğim :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…