38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hülya cım
hormonların iyi valla
E2 biraz yüksek sanırım
Fsh iyi
prolaktin iyi
bu ay bebek gelsin inşallah
opuyorumnanaktan

canım inşallah bebeği kucağıma aldığım gün şükredip ne kadar rahat, ne kadar sağlıklı bir hamilelik geçirdim diyeceğim (inşallah umuyorum) ama henüz değil. 2 gün önce gayat iyiydi bebek şükürler olsun. bakalım pazartesiye de rıza madazlı var. keyfi yerinde olur inşallah

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
turkbayragimerhaba kızlar,iyi akşamlar güller güzeller.turkbayragi
turkbayragiyarım gün yoktum bayağı kaynatmışsınız.bakalım okurken vakit geçecek mi?turkbayragi
turkbayragiBADENUR;yazdıklarıma güzel dörtlüklerinle cevap vermek büyük incelik.çok teşekkür turkbayragiederim arkadaşım.iğne yerlerini de kolonyalı pamuk ya da alkollü pamukla ovabilirsin demişti turkbayragibana hemşireler.
turkbayragiHÜLYA;arkadaşım hormon tahlili yaptırmışsın.kötü değilmiş sonuçları.gözünaydın.adet turkbayragibitiminde de dr dasın.o gelenler önemli birşey değildir umarım.tahminim topaklanmış jeldir turkbayragi
turkbayragiHERADA gelmiş hoşgelmiş.külü tozu bırakmış ta gelmiş.evinde iyi istirahatlar herada
turkbayragiPATİKLER;yumurta takibi yaptırmaya karar vermişsin.hayırlı olsun.inşallah bu şekilde sonuç alırsın da tüple yorulmazsın Hem dr un da demiş belki bu ay kendiliğinden gelebilir diye..neden olmasın?
turkbayragiYAĞMUR SESİ;hala olmuş.gözünaydın olsun.adıyla sultanlar gibi büyüsün.darısı bütün turkbayragiisteyenlere
turkbayragiDENİZ BULUT;daha pazartesiye çok var süpriz anne.bence ctesi kanına girebilir senin.bana turkbayragiöyle geliyor.aklnda yok ta yoksa ben mi sokuyorumohaoldumsmile

turkbayragişimdilik böyle..herkesin 23 nisanı kutlu olsun.bayrakları asmayı unutmatın kızlar.ben turkbayragisabahtan astım.yarın 23 nisana gidiyorum.görüşmek üzere.akşama bir bakarım kim var kim turkbayragiyok diye.
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

.
.

ay bayıldım bayraklara yaaa......:sm_cool:

bugün 23 nisan bayramı hepimizin
geçti o kara günler
açıyor pembe güller
ağaçların dalında
şarkı söyler bülbüller

ünlü bir adımız var
şanlı tarihimiz var
ileri arkadaşlar
atamızın sesi var
cumhuriyet yolunda
büyük bir andımız var.

oldumu ? geçmişe döndünüzmü azıcık?ben melodisiyle söyledim, sözlerini yazdım.kapayın gözlerinizi.öğretmeniniz hazırol dedi.birazdan rahat diyecek.istiklal marşı bitsin...öyle...siz sırada......merdivenlerin üzerinde kemerine türk bayrağının sopasını sıkıştırmış bir öğrenci......marşın sonuna doğru yüzü değişiyor öğrencinin.bayrağın ağırlığından olsa gerek.yine düşünememişler.küçücük çocuğa koca bayrak...boyundan büyük üstelik ... az kaldı................HAKKA TAPAN MıLLETıMıN ıSTıKLAL diye gürledi ..... yankılandı.............tören başlıyoorrr......artık rahat olabilirisiniz.bu tören tamamen sizin hayalinize kalmış.ben yukarıda şiirimi okudum....ben sıramı savdım...........hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii waterss,badenur ,yağmur sesi kızlarrrr siz de birşey yokmuuuuu.

(yaptım yine çocukluğumulülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü)

ismini saydıklarım en öndeydi..kimse alınmasın.diğerleri en arakadalar.onlar uzun boylu olanlar

(amma da attım.tutan var mı acaba?sempatiksalakcinni

Bugun yumurta kontrolum vardi doktorla, normal buyuyorlar bekliyoruz daha 3-4 gun.
Ayni zamanda esim, yumurta toplama gunu burada olamama ihtimaline karsilik sperm verdi dondurulmasi icin...vermisken 2.defa spermiyogram yaptirdik, bu arada 2 aydir keciboynuzu kuru yapiyorduk, sonuc cok iyilesmis gorunuyor!
ileri ve yavas hareketli toplami 22% den 50% ye yukselmis genel sayi da 34 milyondan 49 milyona yukselmis. benim yumurta sayimda genel bir dusus olmasi disinda bilinen bir sorunum olmadigi icin bana guzel moral oldu. Eger bu ay tutmazsa kendimiz denemeye devam edebilme umudum var hic degilse :) Keciboynuzu kurunu herkese siddetle tavsiye ediyorum, ise yariyor ve cok kolay... bu ay tup tedavim tutmazsa yumurta kalitesini artiracak ne yaparim diye arastirmaya basliyorum, sayi artirmak icin incir yapmistim ama belki bir sonraki ay mi etkisini gosterir bu ay bir degisiklik gorunmedi. kalite ve sayi arttirmak icin neler onerirsiniz?

canım keçi boynuzu kürünü nasıl uyguladığınızı öğrenebilir miyim? Bu arada hayırlı tedaviler olsun inşallah. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Yumurta kalitesini arttırmak için ise diğer arkadaşlardan çok iyi bilenler var, onlar yardımcı olacaklardır eminim. Sevgiler,turkbayragi:1hug:

merhaba vanilya;incir kürünün kalite ve sayıya iyi geldiğinibiliyorum.ne kadar doğru orasından emin değilim.ben denedim bir şey farketmedi.ama deneyip hamile kalanlar var.21 gün boyunca 8 incir 2 bölünerek yarım litre suda yaklaşık 10 dk kaynatılır gün içinde 2ye bölünerek içilir.umarım faydasını görürsün

keci boynuzu kuru: 500 ml icme suyunu bir kaba koyup kaynatmaya birakiyorum, kaynayinca
buyuklugune gore 6-8 tane arasi keciboynuzunu (kiriklari almamaya dikkat ediyorum) kucuk parcalar halinde kirip kaynayan suya atip 3 dakika kapagi kapali kaynatip, altini kapatip 20 dakika sogumaya birakiyorum. Suzup sogutuyorum. Sonra once 1 hafta sabah ac karnina 1 bardak, aksam yatarken 1 bardak, 1 hafta sonunda sadece aksam yatarken 1 er bardak esim iciyor (soylenerek biraz tabii cunku tadi pek hos degil). Bugun sonuclari duyunca ikimiz de memnun olduk kuru uyguladigimiza... Ayrica baska saglik faydalari da varmis, bilinen bir yan etkisi olmadigina gore denemekte kesin fayda var.

VANıLYA;bu arada küçük bir not:48 yaşında bir arkadaşım ilk denemsinden sonraki ay hamile kalmıştı.gerçi gebeliğinin sonu gelmedi ama yine de söylemek istedim.

ben incir kuruyle 2x 21 gun devirdim ama maalesef sayida bir degisiklik yok, su anda tup tedavisindeyim umarim kalitede iyilesme olmustur.
Patikler, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Allah hepimizin yuzunu guldursun :)

Erverdi'cim neyi denemesinden sonra hamile kalmisti?

incir küründen sonra...yukarıda bahsetmiştim ya...bir ay incir kürünü denemişti.sonrasında hamileydi.fakat gelişme olmadı kürtaj oldu.çok yakın zamanda oldu.şimdi kürtaj sonrası adet olmayı bekliyor.

vanilya;tedavinin kaçıncı günündesin.nar suyu iç.biryerlerde duymuştum % yüz narsuyunun yumurtanın doluluk oranını etkilediğini .kailitesini artırdığını.kimde ne kadar etki eder bilemem .bir tedavimde testlere göre boş olması gereken yumurta hücresi sonrasında dolu çıkmıştı.boş olması bekleniyordu.o hafta sürekli hergün içtim içebildiğim kadar.yaklaşık küçük bir şişe.haaa oldumu.hayır olmadı.belkide benim tutunmadı.çünkü o dememde transferim olmuştu.yalnız sonucu negatifti.inşallah senin iyi olur.hayırlısı ne ise o olsun

Pişşştttt külzede :1hug:
yahu sen ne zilli hatunsun ya nerden buluyorsun külzede külprensesi. ilk okumalarımda ne demek istediğini bile anlamadım sonra herada aklıma geliverdi:) allah iyiliğini versin emi...

allah senin bebeğini de analı babalı büyütür işallah şu çizelgenin bi sonuna gelirsin işallah. ondan sonra güle oynaya büyütmek nasip eder allahım işallah...

işallah karamelim. allah hepimize verir umarım.
itkuşu allahım sabaha kadar düşünsem aklıma bile gelmez bu laflar. ya sen ne müneccim hatunsun.az sızlasa bitarafın teşhis hazır. ben de sık idrara çıkıyorum. kardeşe sordum sebebini bir yanma var mı dedi. nerden bileyim kendimi sürekli dinleyemem ki aaa sen maşallah kulağın kasıklarında sürekkli:)))opuyorumnanaktan

işallah senin de bebeğin salı gününe geliyorum müjdesi verir işallah çok istiyorum gerçekten...
evlilik yıldönümüm derken yaa ilk olduğu için yazdım aslında görmemiş kırk yılda bir nikah yapmış hesabı işte. sonra da utanmadım değil hani bunu yazdığım için. bir ay sonra da düğün yıldönümümü yazcam çünkümafoldumbendelikafadulden

heradacım en önemlisi bu aslında.allah herkese ve herkesin bebeğine sağlıklı,uzun,güzel bir hayat güzel bir baht versin işallah...

hülyacım içmeni öneririm. ben bir aydır içiyorum. ya ben önceden bi kaç dakka kaynatıyordum. bir de çekilmemiş hayıt kullanıyordum onu içmek çok zordu. ama şimdi çektiriyorum bir de kaynamıi bir bardak suya bi tatlı kaşığı atıyorum ve on dakka sonra süzüp içiyorum. öyle alıştım ki her sabah bunu yapmaya zorlanmıyorum artık soğan kürü bana daha zor geldi.alışırsın. benim fsh 9 çıktı geçen gün. içmeye devam edeceğim...

herkese iyi geceler.tatlı ruyalar.
nerden buluyorsun bu enerjiyi kızım sen yaa. 20 senedir bu şiirleri tekrarla geçti ömrüm. çocukken ezberlediğim şiirler hariç hiç biri aklımda kalmaz diğer seneye. iyice balık hafıza oldum zaten. maşallah sana diyorum...
ben bebeğin yanından geldim. yazdıklarınızı yeni okudum maşallah kaynatmışsınız.kızlar yaa valla eskiden de ben bebekleri severdim ama insan bebek sahibi olmak istediğinde bir bebeği sevmek hem daha içten hem daha zor. kaç defa gözlerim doldu. onun küçücük ellerine dokunurken.hemen avuçluyor parmağını bırakmıyor. allahım ne muhteşem bir duygu. dünyaya gelmişte giymiş cicilerini patiklerini şapkasını. inanılmaz bir şey olduğunu bir kez daha anladım. ne büyük bir mucizeyiz hepimiz. allah mucizelerimizi tez zamanda kucağımıza versin n'olur.
bu dualarla uykuya dalacağım
sevgiler... iyi geceler...
iyi geceler sana ve herkese...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…