- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
uyandım yine bu sabah
yine erkenden
ah ne olurdu şimdi bir önlüğüm olsaydı üzerimde
şimdilerde hiçsevmediğim hatta kötü bir böcüye benzettiğim önlüğü
bak!duy!duyuunn duyun.
çalıyor gönlümde bandonun sesleri
ama şimdiki çocuklar tembell
henüz açamamışlar gözlerini
analarının kuzuları
oysa ben törendeyim
offff
yalnızım,okul bahçesinin tam ortasındayım
şimdi görürlerse kızacaklar
kim bu veli,ya da deli
haydi ATAM duy sesimi
bak onlardan önce geldim ben
aç artık gözlerini,gör
uzat ellerini,bitmesin sana dair şiirler
birazdan,az sonra çocukların burada olacak
her yerde,her okulda her gönülde
ışığın sönmesin ATAM
oyyyy gözlerim acıdı,kamaştı
IŞIĞINDAN
artık gideyimbu bedendeki gözler acıdı
gidiyorum ama bu bahçede içimdeki çocuğu bırakıyorum
diğerlerini beklesin,nöbetçi olsun ütopyamda
ATAM az daha bekle....
az sonra buradalar
sabah sabah soldan soldan geldiler..bir de yalnız olunca mı ne?herkese iyi hatfa sonları..ne ile mutlu oluyorsanız öyle yaşayın.sizlere sevgimi gönderiyorum.yakalayınnnnn
Herada'cım Günaydın bugün evinde olmanın tadını çıkar, dışarı da çıkın hava çok güzel deniz havasını bol bol içine çek. Hera'yı da şöyle mıncıkla..onlar var ya bir başka oluyor insanın bütün sıkıntısını alıyor. Annemin'de Dost'u var halen tırnağına taş değse koşarım evladım gibidir o benim hep de öyle hissettim..Havlar güzelleşti gittiğimiz yerlere uygunsa arabaya atar onu da götürürüm.
Yağmur'cum, sen nasılsın yazılara derinlemesine göz atamadım bir bebek görmeye gittiğini anladım. Allah anneli- babalı büyütsün darısı başına arkadaşım. Ne konuşmuştuk planlı programlı elimizden geleni yapıyoruz ama saç-baş kuaför, güzel giyinip neşeli gülüşlerle yaklaşıyoruzdeğil mi ? Bu arada hangi aşamadasın haberdar et bizi..
günaydın Waters ben iyiyim daha iyiyim yani. sen nasılsın?hala oldum teyzesi:) amin allah herkesin bebeğini analı babalı büyütür işallah.
moralim daha iyi bu ara kendime bakıyorum hiç merak etme.
memorial i aradım dün bu bendeki kist mi myom mu diye dosyama baktırdım myommuş. onun çözüü sadece aldırmakmış ki boyutu ve bulunduğu yerde hamileliğe olumsuz etkisi yokmuş. yani kısaca ben çikolata kistimle ve myomumla bir de az rezervimle ne yapacam bakalım görcez:)
aaaa neden yeğenin yok karamel gibi sen de tek çocuk musun yoksa?Moralinin iyi olmasına sevindim. Benim yeğenim yok ama yeğenlerde çok seviliyormuş, bu sene hayırlısı ise inşallah sende güzel haberler verirsin ailene.
Dosyama baktırdım miyommuş dedin bu biraz daha büyüyendi geçen kontrole göre değil mi miyomların hamile kalmaya bulunduğu yere göre engel teşkil etmediğini çevremde hamile kalanlarda duymuştum, kisti ne yapmayı düşünüyorlar.
Bu arada rezervi arttırıcı olarak doğal takviyeleri Deniz Bulut'dan öğrendiysen olara başla derim, vitamim, Omega-3 ve buğday çimine devam et bakalım. Ben durumun yoluna gireceğine inanıyorum bu yaz güzel bir tatil planlayın ohhh..sefan olsun şöyle dinlen..biraz kilo aldım demiştin onlarla ilgilen bak nasıl yeniden doğmuş gibi olacaksın. Bizimlede takılırken bebek konusunda strese girmeden devam et..her şey düzelecek..
aaaa neden yeğenin yok karamel gibi sen de tek çocuk musun yoksa?
evet ben bünyeme çok şaşırdım cidden bu çikolata kisti ve myom bende yoktu çikolata kisti ekimden sonra oluştu. myom da hale hanım ın ilk muayenesinde yoktu hatta o da şaşırdı dosyana bile yazmamışım dedi. nebilim kürtajla mı ilgili yoksa yediklerimden içtiklerimden biri mi tetikliyor anlamadım gitti.
rezervi artırıcı ne olabilir bilmiyorum. buğday çimi omega üç hayıt vs onlara devam ediyorum. sadece bir multuvitamin almam gerekiyor ne alacağımı da henüz bilmiyorum.
evet watersciğim şu okul bitsin hemen ilk iş tatile gideceğim. ondan sonra tüp e geçeceğim işallah hayırlısıyla gelir bebeğim.sizinle konuşmak değilde etrafımda mini mini bekeler görüpte bizlerin olmaması daha çok stres verici inan ama alnımıza ne yazıldıysa onu görcez artık.
sevgiler...
yok canım buğday çimi dğil sorun.ben daha on gün bile olmadı buğday çimine başlayalı.ben de kendi adıma kürtadan kuşkulanıyorum. çünkü doktorlar önceden bana ne çikolata kistinden ne myomdan bahsetti. sonradan gelişti .ya kürtaj ya çörek otu tarçın ya da hayıt yapıyor...Arkadaşlar merhaba,
23 Nisan neşe doluyor insan, güzel tatiller diliyorummmmmmm.
canım bu miyom işi kafama takıldı. CADIARZU öncelikle buğday çimine başladıktan sonramı ortaya çıktı diye sormak istiyorum ???? yanılmıyorsam DENİZ'de gittiği bir kontrolünde rahimde miyom saptanmıştı ve şaşırmıştı. benim zaten miyomlarım var ama tüpten önceki kontrolde doktor bana son kontroldekine göre çok hızlı gelişme göstermişler deyip şaşırmıştı.... yani bu durumda hani yiyip içtiklerimiz mi tetikliyor ????? sorusuna gelirsek, üçümüzünde ortak kullandığı buğday çimi var... vallahi bu tezi ortaya atıyorum ama kafamı çok kurcaladı birden. :uhm: :uhm: :uhm:
yok canım buğday çimi dğil sorun.ben daha on gün bile olmadı buğday çimine başlayalı.ben de kendi adıma kürtadan kuşkulanıyorum. çünkü doktorlar önceden bana ne çikolata kistinden ne myomdan bahsetti. sonradan gelişti .ya kürtaj ya çörek otu tarçın ya da hayıt yapıyor...
Erverdi'cim günaydın.Çok duygulu bir şiir ben zaten sulu gözümdür..okurken tutamadım kendimi Ata ve çocuğu aynı zamanda içindeki çocuğu öyle bir harmanlamışssın ki çok güzel bir şiir sen yazdın galiba ..Ben ulusal bayramlarda törenleri izlerken, nikahta gelinle-damat evet derken, çocuklarla ilgili faaliyetlerde, şehit cenazelerinde ..şu anda ilk aklıma gelenlerde gözümden yaşlar dökülür kimi mutluluktan, kimi ayrılıktan, kimi sevinçten saklayamam yaşlarımı 41 yaşındayım halen kontrol altına alabilmiş değilim. Bu sabah şiirinde beni aldı götürdü..
evet ben bünyeme çok şaşırdım cidden bu çikolata kisti ve myom bende yoktu çikolata kisti ekimden sonra oluştu. myom da hale hanım ın ilk muayenesinde yoktu hatta o da şaşırdı dosyana bile yazmamışım dedi. nebilim kürtajla mı ilgili yoksa yediklerimden içtiklerimden biri mi tetikliyor anlamadım gitti.
rezervi artırıcı ne olabilir bilmiyorum. buğday çimi omega üç hayıt vs onlara devam ediyorum. sadece bir multuvitamin almam gerekiyor ne alacağımı da henüz bilmiyorum.
evet watersciğim şu okul bitsin hemen ilk iş tatile gideceğim. ondan sonra tüp e geçeceğim işallah hayırlısıyla gelir bebeğim.sizinle konuşmak değilde etrafımda mini mini bekeler görüpte bizlerin olmaması daha çok stres verici inan ama alnımıza ne yazıldıysa onu görcez artık.
sevgiler...
Arkadaşlar merhaba,
23 Nisan neşe doluyor insan, güzel tatiller diliyorummmmmmm.
canım bu miyom işi kafama takıldı. CADIARZU öncelikle buğday çimine başladıktan sonramı ortaya çıktı diye sormak istiyorum ???? yanılmıyorsam DENİZ'de gittiği bir kontrolünde rahimde miyom saptanmıştı ve şaşırmıştı. benim zaten miyomlarım var ama tüpten önceki kontrolde doktor bana son kontroldekine göre çok hızlı gelişme göstermişler deyip şaşırmıştı.... yani bu durumda hani yiyip içtiklerimiz mi tetikliyor ????? sorusuna gelirsek, üçümüzünde ortak kullandığı buğday çimi var... vallahi bu tezi ortaya atıyorum ama kafamı çok kurcaladı birden. :uhm: :uhm: :uhm:
badenur bugün nasılsın canım bak bugün de bitti geçirilecek 2 gün daha kaldı. aslında 3 ama dayanamazsan pazartesi yaptırırsın artık. hadi 2 gün daha sık dişini
erverdi enerjik şair ruhlu arkadaşım nasıl gittin mi kutlamalara? inşallah seneye miniğinle gidersin opuyorumnanaktan
waters senin pazartesiye ne kontrolün vardı? vardı değil mi birşeyler?
alabama pazartesiye az kaldı göreceksin miniğini sen de. ben biraz çok gördüm ama yine ben de :roflol:şu an böyleyim ay doğunca ne yapacağım acaba herhalde iyice psikopata bağlarım (sanki bağlamadım) yandı çocuk çekeceği var delikafadulden
hadi kızlar ben kaçtım. arkadaşıma gidiyorum. sonra görüşürüz
28 Nisan'da detaylı USG yapılacak o aklında kalmış demekki, bu da olsun bakalım. Deniz valla doğduğunda çocuğun senden çekeceği var dediğin gibi her hareketini neden böyle oldu diye takarsın..ama sonra geçer..çünkü insan takarsa tırlatır o kadar çok şey olabiliyor ki..badenur bugün nasılsın canım bak bugün de bitti geçirilecek 2 gün daha kaldı. aslında 3 ama dayanamazsan pazartesi yaptırırsın artık. hadi 2 gün daha sık dişini
erverdi enerjik şair ruhlu arkadaşım nasıl gittin mi kutlamalara? inşallah seneye miniğinle gidersin opuyorumnanaktan
waters senin pazartesiye ne kontrolün vardı? vardı değil mi birşeyler?
alabama pazartesiye az kaldı göreceksin miniğini sen de. ben biraz çok gördüm ama yine ben de :roflol:şu an böyleyim ay doğunca ne yapacağım acaba herhalde iyice psikopata bağlarım (sanki bağlamadım) yandı çocuk çekeceği var delikafadulden
hadi kızlar ben kaçtım. arkadaşıma gidiyorum. sonra görüşürüz
sevgiler...
denizkarayurt gelmiş.hoşgelmiş.oğluşunun 23 nisanı kutlu olsun...e artık büyümüştür.bebeklikten çıkıyordur.şu an volkan konaktan ''yarim yarim'' türküsünü dinliorum.hediye ediyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?