- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Heyecanini cok iyi anliyorum, ben de beklerken cok meraklandim. 4 tane dollenmis yumurta cok guzel, insallah hayirli haberler alacaksin az kaldi. Sonrasinda da beraber bekleyecegiz. Bekleme hic bitmiyor ki, o yuzden bulundugumuz gunun tadini cikaralim galiba. baksana yumurta toplamaya kadar kac yumurta olacak, sonra kaci dollenecek, sonra acaba tutacak mi? hamile isek bebek saglikli mi, asama asama testler, dogana kadar da hic rahat yok. En yakin arkadasim 1 bucuk yasinda bir tup bebegi var, simdi de gelismesine takik yasiyor konustu mu, kostu mu, ogreniyor mu? annelik bir nevi delilik hali :)Herkese merhaba
Vanilya, bol şanslar.Peşinden ben geliyorum nasipse.
Ben iyiyim arkadaşlar.Dün okumaya çalıştım ama narkozun etkisiyle gözlerim kapanmaya başladı devamı da gelemedi o yüzden.
Dün 6 tane yumurtam toplandı.Aslında follikül sayım daha fazlaydı ama 6 tanesinden yumurta çıkmış.Bugün merkezden aradılar.4 tanesi döllenmiş.Pazartesi bilgi verilcek.Her halükarda 5. güne kadar beklenecek.
Beklemekten,bol bol dua etmekten ve gönlümü ferah tutup transferin olduğunu ve benim olan bebeklerimi alıp evime geldiğimi hayal etmekten başka bişi yaptığım yok.Sizler de dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Sevgiler....
Vanilya, transferin hayirli-ugurlu ve ikiz bebekli olsun. Guzel bir dinlenme sureci diliyorum, embriyolarin umarim sana siki-siki tutunurlar.:CüvCüv:
Altinyunus, embriyolarinin basarili bir sekilde blastoya ulasmalarini dilerim. Pozitif dusunmeye devam, ben de sana ve Vanliyaya dua ediyorum. Umarim yakinda guzel haberlerinizi aliriz.:CüvCüv:
canım senin de opun olmuş dört tane yumoşun döllenmiş harika :) inşallah herşey güzel olsun bebelerin olsun kucağına almak nasip olsun. huzurlu bekleyişlere de geçmenizi dilerim.Herkese merhaba
Ben iyiyim arkadaşlar.Dün okumaya çalıştım ama narkozun etkisiyle gözlerim kapanmaya başladı devamı da gelemedi o yüzden.
Dün 6 tane yumurtam toplandı.Aslında follikül sayım daha fazlaydı ama 6 tanesinden yumurta çıkmış.Bugün merkezden aradılar.4 tanesi döllenmiş.Pazartesi bilgi verilcek.Her halükarda 5. güne kadar beklenecek.
Beklemekten,bol bol dua etmekten ve gönlümü ferah tutup transferin olduğunu ve benim olan bebeklerimi alıp evime geldiğimi hayal etmekten başka bişi yaptığım yok.Sizler de dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Sevgiler....
WATERSS;canım bu aralar yoğunsun.kolaylıklar gelsin.bende şimdilik birşey yok.dünün 1 mayıs olduğunu unutmuşum.çideri aradım görüşemedim.kapalıydı.bu hafta ortalarına da randevu alacağım.bakalım hayırlısı artık.ama tatlı tatlı bir heyecan sarıyor.yeni birşeylere başlamak herzaman heyecanlandırır beni.sen de bebişe dikkat et.çok yorulmamaya gayret et.bak biz kolay kolay bulamıyoruz.kıymetini bil yavrunun.
Herkese merhaba
Sevgiler....
Heyecanini cok iyi anliyorum, ben de beklerken cok meraklandim. 4 tane dollenmis yumurta cok guzel, insallah hayirli haberler alacaksin az kaldi. Sonrasinda da beraber bekleyecegiz. Bekleme hic bitmiyor ki, o yuzden bulundugumuz gunun tadini cikaralim galiba. baksana yumurta toplamaya kadar kac yumurta olacak, sonra kaci dollenecek, sonra acaba tutacak mi? hamile isek bebek saglikli mi, asama asama testler, dogana kadar da hic rahat yok. En yakin arkadasim 1 bucuk yasinda bir tup bebegi var, simdi de gelismesine takik yasiyor konustu mu, kostu mu, ogreniyor mu? annelik bir nevi delilik hali :)
Canım, inşallah siz de bulacaksınız hayırlısı ile yavrularınızı. Hareketlerime dikkat ederek işlerimi yapmaya çalışıyorum arkadaşım. Ben yapmazsam kimsenin yapacağı olmayan işlerim var mecburcuyum bir yerde , sadece dikkat etmeye çalışıyorum usturuplu eğilip kalkıyorum, uzanıyorum hep dikkatle. Sabahtan beri evdeyiz sabah 08:00 da kalktım. Bir yandan hemen çayı koydum diğer yandan renklileri hooop makinaya, sofrayı hazırladım, fırından taze ekemek aldım geldim. Bizizmkileri kaldırdım. Renklileri çıkardım beyazları attım bu arada onları astım. Birlikte kahvaltı yaptık bittikten sonra bizim küçük kiler gibi bir oda var, hepsini indirdim gereksiz ne varsa attım orası boşaldı düzene girdi. Makinadan beyazları çıkardım astım. Sonra kapının girişinde sağda gömme bir portmanto var , sağ tarafındaki eşyaları düzenledim gereksiz ne varsa attım bugün atma günüm. Banyo dolaplarındaki deterjan dolapları var onları düzelttim gereksiz bitmiş kapları attım. Sonra geldim gazeteleri okudum , biraz sohbet muhabbet. Eşim ve kızım bisikleti alıp aşağı bahçeye indiler ben de kahvaltı sofrasını topladım, makinaya tıkdım mutfağı topladım balkonunu yıkdaım. Ortalıktaki gazeteler, oyuncaklar ne varsa bir düzene soktum sonra yatakları topladım. Üstümü giyinip onların yanına indim gidip alış veriş yaptık onları yerleştirdim. Şimdi birer duş alıp sonra saçlarımı fönletmeye kuaföre gideceğim. Bu arada ne yer süpürdüm, ne sildim, ne tozunu aldım. Aslında temizlik hiç yapmadım. Banyo da temizlenmeyi bekliyor..böyle bir ev mesaisi vardı bugün..
Hafta içi yarın gelir gelmez yerlere süpürge çekerim, viledalarım. Kızı yatırduktan sonra yemek yaparım. Salı'ya ütüleri bitirmem lazım. Tozları almayı dizilerden birinin reklam arasına sıkıştırdım mı bu hafta ki ev işleri biter ben de 3-4 gün rahat ederim. Bu döngü böyle gider....ertesi her sabah kalkıp 08:00 da işbaşı yani iş..
merhaba WATERSS;haklısın aslında arkadaşım.daha baştan kendimiz üstlenmişiz işleri.zaten birileri halledince,nasıl olsa sürüp gidiyor.bizde de öyledir.askıdan alıyorum gidiyorum askıya asıyorum geliyorum der.herşey bendedir. yani.çalışanların zaten evde işleri daha çok olur.çalıştığım zamanlardan biliyorum.işte olsam bu kadar yorulmazdım dediğim zamanlar olmuştur.sende benim gibi zamanını ekonomik klullanıyorsun.bugünün benden yoğunmuş ama.ben ne zaman istersem yapabiliyorum işlerimi.Canım, inşallah siz de bulacaksınız hayırlısı ile yavrularınızı. Hareketlerime dikkat ederek işlerimi yapmaya çalışıyorum arkadaşım. Ben yapmazsam kimsenin yapacağı olmayan işlerim var mecburcuyum bir yerde , sadece dikkat etmeye çalışıyorum usturuplu eğilip kalkıyorum, uzanıyorum hep dikkatle. Sabahtan beri evdeyiz sabah 08:00 da kalktım. Bir yandan hemen çayı koydum diğer yandan renklileri hooop makinaya, sofrayı hazırladım, fırından taze ekemek aldım geldim. Bizizmkileri kaldırdım. Renklileri çıkardım beyazları attım bu arada onları astım. Birlikte kahvaltı yaptık bittikten sonra bizim küçük kiler gibi bir oda var, hepsini indirdim gereksiz ne varsa attım orası boşaldı düzene girdi. Makinadan beyazları çıkardım astım. Sonra kapının girişinde sağda gömme bir portmanto var , sağ tarafındaki eşyaları düzenledim gereksiz ne varsa attım bugün atma günüm. Banyo dolaplarındaki deterjan dolapları var onları düzelttim gereksiz bitmiş kapları attım. Sonra geldim gazeteleri okudum , biraz sohbet muhabbet. Eşim ve kızım bisikleti alıp aşağı bahçeye indiler ben de kahvaltı sofrasını topladım, makinaya tıkdım mutfağı topladım balkonunu yıkdaım. Ortalıktaki gazeteler, oyuncaklar ne varsa bir düzene soktum sonra yatakları topladım. Üstümü giyinip onların yanına indim gidip alış veriş yaptık onları yerleştirdim. Şimdi birer duş alıp sonra saçlarımı fönletmeye kuaföre gideceğim. Bu arada ne yer süpürdüm, ne sildim, ne tozunu aldım. Aslında temizlik hiç yapmadım. Banyo da temizlenmeyi bekliyor..böyle bir ev mesaisi vardı bugün..
Hafta içi yarın gelir gelmez yerlere süpürge çekerim, viledalarım. Kızı yatırduktan sonra yemek yaparım. Salı'ya ütüleri bitirmem lazım. Tozları almayı dizilerden birinin reklam arasına sıkıştırdım mı bu hafta ki ev işleri biter ben de 3-4 gün rahat ederim. Bu döngü böyle gider....ertesi her sabah kalkıp 08:00 da işbaşı yani iş..
inşallah 4 yumurtan da 5. güne gider. hem 2 tane bebişin olur hem de 2 tane dondurulmuşun
asıl dert doğduktan sonra başlıyor galiba. bir arkadaşım annelik insan doğasına aykırı diyor. insan en çok kimi sever? kendini. kimin için canını verir? normali hiçkimse için. anne baba sevgili koca arkadaş hayır. ama çocuk olunca akan sular duruyor. bir tek o. rabbim inşallah hepimize gösterir bu deliliği.
hii benden beterleri de varmış kafamçokkarıştısenin adam da hayırsız galiba. hem de şanslı hayırsızlardan. ben de bir daha dünyaya gelirsem erkek olmak istiyorum :lepi:
maşallah hamilemize valla. ben de dün yaptım temzliği ama camlar duruyor boya yaptıracağız bu ay camlar dursun şimdilik. temizliği yaptım derken eşim süpürdü bütün evi ben fayanslı yerleri viledayla sildim o laminentli odaları viledayla sildi. tozu da komple ben aldım. valla yemeği ben yapıyorum eşim makinaya atma işlerini yapıyor. okuldan ikimiz de 15 20 de geliyoruz. daha adam dinlenmeden hemen kahvaltı masasını yatağı düzeltiyor. bir de ütüyü hep o yapıyor çok zorda kalmazsam karışmam. ve ve bir de ben bu adamdan şikayetçiyim ben de fenayım sanırım...Canım, inşallah siz de bulacaksınız hayırlısı ile yavrularınızı. Hareketlerime dikkat ederek işlerimi yapmaya çalışıyorum arkadaşım. Ben yapmazsam kimsenin yapacağı olmayan işlerim var mecburcuyum bir yerde , sadece dikkat etmeye çalışıyorum usturuplu eğilip kalkıyorum, uzanıyorum hep dikkatle. Sabahtan beri evdeyiz sabah 08:00 da kalktım. Bir yandan hemen çayı koydum diğer yandan renklileri hooop makinaya, sofrayı hazırladım, fırından taze ekemek aldım geldim. Bizizmkileri kaldırdım. Renklileri çıkardım beyazları attım bu arada onları astım. Birlikte kahvaltı yaptık bittikten sonra bizim küçük kiler gibi bir oda var, hepsini indirdim gereksiz ne varsa attım orası boşaldı düzene girdi. Makinadan beyazları çıkardım astım. Sonra kapının girişinde sağda gömme bir portmanto var , sağ tarafındaki eşyaları düzenledim gereksiz ne varsa attım bugün atma günüm. Banyo dolaplarındaki deterjan dolapları var onları düzelttim gereksiz bitmiş kapları attım. Sonra geldim gazeteleri okudum , biraz sohbet muhabbet. Eşim ve kızım bisikleti alıp aşağı bahçeye indiler ben de kahvaltı sofrasını topladım, makinaya tıkdım mutfağı topladım balkonunu yıkdaım. Ortalıktaki gazeteler, oyuncaklar ne varsa bir düzene soktum sonra yatakları topladım. Üstümü giyinip onların yanına indim gidip alış veriş yaptık onları yerleştirdim. Şimdi birer duş alıp sonra saçlarımı fönletmeye kuaföre gideceğim. Bu arada ne yer süpürdüm, ne sildim, ne tozunu aldım. Aslında temizlik hiç yapmadım. Banyo da temizlenmeyi bekliyor..böyle bir ev mesaisi vardı bugün..
ne guzel huzurlu huzurlu oturuyordum, interneti karistirmaya basladim mikroenjeksiyon riskleri ile ilgili, genetik risklerden bahsediyorlar yabanci yazilar
Cok huzursuzum simdi, cunku doktorumuz siz aksini belirtmedikce gerek gorursek dollemeyi mikro yapabiliyoruz dedi, dun de yazili kagitta gordum ki oyle yapilmis. Dunku sarhosluk gectikce dusunmeye basladim zaten yasli cocuk sahibi olmanin yeterince riski yokmus gibi simdi bir de bunu takacagim kafama. Bir de aslinda esim de ben de dogal olmayan yontemlere sicak bakmiyoruz diye dusunurduk, basarisiz dogal denemeler sonunda benim fikrim degisti ama onun ki pek degismese de ben uzulmeyeyim diye herseye evet dedi. ancak bu konuyu cok detay bilmek istemedigini soylemisti. simdi dusundukce ya hamile kalirsam, ya riskler bizim basimiza gelirse diye dusunmekten kendimi alamiyorum.
bu konuda bilgisi olanlar paylasabilir mi lutfen?
Gordugunuz gibi annelik bir nevi delilik ve annelige adim attiginda basliyor bu delilik.
waterss'cığım bir dur ne olur yoruldum valla
41 kere maşallah sana ama eniştemiz biraz yardıma başlasa fena olmayacak
inşallah 4 yumurtan da 5. güne gider. hem 2 tane bebişin olur hem de 2 tane dondurulmuşun
asıl dert doğduktan sonra başlıyor galiba. bir arkadaşım annelik insan doğasına aykırı diyor. insan en çok kimi sever? kendini. kimin için canını verir? normali hiçkimse için. anne baba sevgili koca arkadaş hayır. ama çocuk olunca akan sular duruyor. bir tek o. rabbim inşallah hepimize gösterir bu deliliği.
hii benden beterleri de varmış kafamçokkarıştısenin adam da hayırsız galiba. hem de şanslı hayırsızlardan. ben de bir daha dünyaya gelirsem erkek olmak istiyorum :lepi:
merhaba WATERSS;haklısın aslında arkadaşım.daha baştan kendimiz üstlenmişiz işleri.zaten birileri halledince,nasıl olsa sürüp gidiyor.bizde de öyledir.askıdan alıyorum gidiyorum askıya asıyorum geliyorum der.herşey bendedir. yani.çalışanların zaten evde işleri daha çok olur.çalıştığım zamanlardan biliyorum.işte olsam bu kadar yorulmazdım dediğim zamanlar olmuştur.sende benim gibi zamanını ekonomik klullanıyorsun.bugünün benden yoğunmuş ama.ben ne zaman istersem yapabiliyorum işlerimi.
Bende bu sabah 7 de uyandım.dediğin gibi makineye çamaşır,mutfak topla.kahvaltımı kendime hazırladım.uykumun arasında balıkçının gittiğini duydum.narinler vardı .elde onları yıkadım.sabah dağınıklığı ,topladım.bir saatten fazla ders çalıştım.ilk sınavdan iyi aldım ama ikinciyi de vermem lazım.o yüzden sermiyorum kendimi.öğlene de bir miniğin doğum gününe davetliydim.güzel geçti.yeni geldim, bakıyiiim dedim.bu ay çok yoğun olacağım.tüp le ilgili, çider olsun.bahar temizliğim.birde haftanın belli günleri öncelik verdiklerim var.tüpe kadar hepsini halledeceğim.
ben de yazdan kışa kıştan yaza geçerken evde olsun kıyafetlerde olsun ayıklama yaparım.at gitsin derim.yok ederim.şimdi topladığım iki balkon çamaşırı katlayıp yerleştireceğim.sonra benim balıkçı gelir.akşam menüm belli.opuyorumnanaktan
maşallah hamilemize valla. ben de dün yaptım temzliği ama camlar duruyor boya yaptıracağız bu ay camlar dursun şimdilik. temizliği yaptım derken eşim süpürdü bütün evi ben fayanslı yerleri viledayla sildim o laminentli odaları viledayla sildi. tozu da komple ben aldım. valla yemeği ben yapıyorum eşim makinaya atma işlerini yapıyor. okuldan ikimiz de 15 20 de geliyoruz. daha adam dinlenmeden hemen kahvaltı masasını yatağı düzeltiyor. bir de ütüyü hep o yapıyor çok zorda kalmazsam karışmam. ve ve bir de ben bu adamdan şikayetçiyim ben de fenayım sanırım...
biz de ne zaman tatile gideceğimize birtürlü karar veremedik ben 1 temmuz da giriyorum tatile liselerin işi 9 temmuzda bitiyor. 9 temmuzda çıksak tatile 14 temmuz benim regli zamanım ve üstelik temmuzda ki regli de tüp yaptırmaya karar verdik. tüp tutarsa tüpten sonra tatil yapılmaz değil mi? yani ben kısaca temmuzun ortasına kadar tatil yaptım yaptım yoksa kalır... bazen de diyorum bu sene de deniz tatili yapmasam nolacakki... ama bu seferde yüzüerek enerji de toplarım. ay ben napsam bu işin içinden çıkamadım yardım edin n'olur önerilerinizle...
sevgiler...
Deniz karayurt, oncelikle gecmis olsun. Bebek sahibi olduktan sonra kendini bu siteden soyutlamayip hala yaziyor olman gercekten cok guzel. Yumurta yasliligi bilgisi icin bos ver, sorun degil. Bu arada eskiler " kundak cirkini mahalle guzeli olur" derler biz bunu Alp icin " mahalle yakisiklisi " olarak uygulayabiliriz. Alp'i yanaklarindan operim.
Herkese gunaydin,
heyecandan dogru durust uyuyamadim, cunku bugun insallah yillardir burnumda tuten bebegime veya bebeklerime nihayet kavusacagim. Dun 2. gunuydu emriyolarin embriyolog bugun sabahtan transfer yapilabilecegini iyi gelisme beklediklerini soyledi.QUOTE]
VANİLYA merhaba arkadaşım,
Henüz tanışmamıştık ama tanışmış olalım. Transfer sonrası hakikaten çok ilginç duygular yaşıyor insan. Bende hüngür hüngür ağlamıştım. İnşallah yavruların annelerine sıkıca tutunur. Sana bol şans diliyorum.
çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.aman aman hem de balkon!haklısın o anki psikolojiyle insan ne yapacağını bilemez.tekrar geçmiş olsun.korkular bu kadarla kalsın
ben iyiym çok şükür.hem de çok iyi.elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum.önümüzdeki ay içinde Allah kısmet ederse yeni bir tüp denemem olacak.tüp olarak son denemem olacak.öyle karar aldım.artık hakkımızda hayırlısı ne ise göreceğiz.bakalım zarlar kimden yana gelecek.bebeğinede sıcak dokunuşlar....hoşçakal
ERVERDİ'ciğim,
Valla hiç sorma. telaş anında insanın aklı aslında hem çok süratli çalışıyor, hem de çok saçmalayabiliyor.
Mayısta yeni tüp denemene başlıyormuşsun. Canım benim, sana şimdiden çok bol şans diliyorum sana. İnşallah Allah bu sefer yüzünü güldürür. İnşallah zarlar minik Erverdi'den yana olacak ve bu kez anneciğine kavuşacak canım benim.
deniz karayurt canım ne cinsiyeti daha 9 haftalık benim bebek. a.sben henüz 2 li testi ve amniosentezi bekliyorum. inşallah sıra cinsiyeti düşünüp merak etmeye de gelecek delikafadulden evet hepiniz zor elde edildiği için hamileliklerinizde zaman zaman endişelenmişiniz. özellikle defne kanamalı bir hamilelik yaşadığı için sonuna kadar çok endişeliydi. ama hepiiz bebeklerinizi kucağınıza aldınız. darısı başımıza. defne ve serpilinha hiç girmiyorlar.inşallah onlar da bebekleri de iyidir. kızlardan haber yok yani.senin çirkin ördekken kuğuya dönüşen (bir erkek için ne kadar uygun oldu bilemiycem) alpinin resimlerini nasıl görebiliriz. buraya hiç koymadın sanırım. sevgilera.s.
DENİZ BULUT'CUĞUM,
Ooo, yerim ben o minik yavrunu senin. Evet cinsiyet için gerçekten erkenmiş. Kız mı oğlandan mı aklından daha çok geçiyor bilmiyorum ama hakikaten sağlıklı olması çok çok önemli. İnşallah amniyosentez sonucunda güzel çıkar.
Evet Denizciğim darısı başına hakikaten. Alllah sağlıkla ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.
Defne ile mesajlaşamadım epeydir. Eczane ve bebek bir arada baya yorulduğunu söylüyordu. Ama topice girip girmediini bilmiyordum. Rüzgar Deniz'ciğim de pek giremiyor anladığım kadarıyla.
Çirkin ördeğin fotolarını KK'ye koymayı beceremiyorum. Daha önce Rüzgar Deniz tarif etmişti ama yapamadım. Ama özelden mailini atarsan yolllarım seve seve. (İstersen faceboktan da gösterebiliririm) Ama burada hep takma adlarımızla olduğumuz için facebook adresimi yazamam tahmin edersin ki.
deniz karayurt...geçmiş olsun.Allah birdaha yaşatmasın.
BLUESUU, merhaba canım,
Seninle de yeni tanışma fırsatı buldum. Kusura bakma. Ama güzel temennilerin için çok teşekkürler. Bu arada siz hangi aşamadasınız. Kusura bakmayın dediğim gibi gözden kaçırmış olmalıyım. Ama şimdiden bol şans diliyorum. İnşallah gönlünüzdeki kucağınızda olur.
WATERSS,
canım 41 kere maşallah bu ne hız. Ama lütfen kendini bu kadar yorma. Canını sokakta mı buldun. Üstelikde en nazlanacak zamanında. Gerçi benim de senden kalır yanım yok ama gene de lütfen dikkat et. İş her zaman yaplır, önemli olan bebeğin.
ALTINYUNUS,
Bir yeni arkadaşla daha tanışmış oldum. Transferin hayırlı olsun. İnşallah dilediğin gibi miniklerin güzel güzel bölünür ve annelerine tutunurlar.
Gordugunuz gibi annelik bir nevi delilik ve annelige adim attiginda basliyor bu delilik.
Sevgili VANİLYA,
Evet annelik delilik. Bu konuda sana hak veriyorum. Ama çok fazla kuşkucu davranmaya gerek yok bence. Naçizane önerim lütfen kendini milyonda bir bile zor olabilecek ihtimaller için üzmemelisin. Herşey güzel olacak diyelim ki öyle olsaun.
KARAMEL, ALABAMA, RONİ, sizlere de selamlar kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?