38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

WATERSS;canım bu aralar yoğunsun.kolaylıklar gelsin.bende şimdilik birşey yok.dünün 1 mayıs olduğunu unutmuşum.çideri aradım görüşemedim.kapalıydı.bu hafta ortalarına da randevu alacağım.bakalım hayırlısı artık.ama tatlı tatlı bir heyecan sarıyor.yeni birşeylere başlamak herzaman heyecanlandırır beni.sen de bebişe dikkat et.çok yorulmamaya gayret et.bak biz kolay kolay bulamıyoruz.kıymetini bil yavrunun.

Heyecanini cok iyi anliyorum, ben de beklerken cok meraklandim. 4 tane dollenmis yumurta cok guzel, insallah hayirli haberler alacaksin az kaldi. Sonrasinda da beraber bekleyecegiz. Bekleme hic bitmiyor ki, o yuzden bulundugumuz gunun tadini cikaralim galiba. baksana yumurta toplamaya kadar kac yumurta olacak, sonra kaci dollenecek, sonra acaba tutacak mi? hamile isek bebek saglikli mi, asama asama testler, dogana kadar da hic rahat yok. En yakin arkadasim 1 bucuk yasinda bir tup bebegi var, simdi de gelismesine takik yasiyor konustu mu, kostu mu, ogreniyor mu? annelik bir nevi delilik hali :)

Dualarin icin cok tesekkurler Zarpandit... Kore hakkinda yaziyorduk yumurta embriyo derken koptum ben. Kore'ye Turkiye'den sanayi tipi gida satiyoruz Turkiye'den. Gittigimde gormustum deli oluyorlar saglikli seyler icin...Genel olarak bizden cok farkli olsalar da cok benzer yanlari da var diye dusunurum hep. Yalniz yemeklerine alismak kolay degil, ben kaldigim surece ac kaldim diyebilriim. Yalvarip susiciye gitmek istiyordum ki hic degilse birseyler yiyebileyim. Bir de kendin pisir kendin ye gibi bir et yeme sistemleri vardi onu begenmistim. Siz neden Kore'desiniz?

canım senin de opun olmuş dört tane yumoşun döllenmiş harika :) inşallah herşey güzel olsun bebelerin olsun kucağına almak nasip olsun. huzurlu bekleyişlere de geçmenizi dilerim.

bu arada herkese iyi pazarlarrrr

Erverdi, tesekkur ederim. Bugun hava burada harikaydi ve Steve McCurry'nin fotograf sergisine gittik. Hani bir zamanlar National Geographic'te Afgan'li kizin fotografi ile ilgili hakkinda cokk konusulan fotografci...Bir de bir kac gundur Reiki ile ilgili seyler okuyorum ve bir arkadasim Reiki yapiyor, bana da enerji gonderiyorlar. Surekli olumlamalar yapmayi oneriyorlar. Sanirim ben de daha pozitif dusunmeye basladim.kaydirigubbakcemile2

Vanilya merhaba, tedavi asamalarindaki dusunceler ve akabindeki dusunceler konusunda daha dogrusu senin deyiminle "Annelik bir nevi delilik" haline katiliyorum, sanirim ozellikle de bizim durumumuzda olanlar icin cokkkkkkkkk daha gecerli bir sey. Deniz bulut bu senin yazdiklarini okuyunca acaip destek verecek!kaydirigubbakcemile5
Birseylerin oradan buraya satildigina sevindim, gecenlerde bir markette Armella isimli kavanozda Turk cikolatasi gordum inanamadim. Ben de ilk geldigimde acaba ticaret yapabilirmiyim diye dusunmustum fakat pazarlama ve gumruk islerinin cok karisik ve masrafli oldugunu ogrendim. Benim esim dilbilimci, biz buraya kendi istegimizle geldik ama artik ulkelerimize biraz daha yakin bir yerlere gelmeyi dusunuyoruz. Evet o kendin pisir kendin ye etlerini biz de seviyoruz, ismi Galbi. Ama ben genelde bir cok Kore yemegini yiyorum, esim biraz secici davraniyor. Bir de neredeyse her turlu ulkenin lokantasi var, secenekler her gecen gun cogaliyor.
Yavrucaklar umarim iyice yerlesiyorlardir.

Canım, inşallah siz de bulacaksınız hayırlısı ile yavrularınızı. Hareketlerime dikkat ederek işlerimi yapmaya çalışıyorum arkadaşım. Ben yapmazsam kimsenin yapacağı olmayan işlerim var mecburcuyum bir yerde , sadece dikkat etmeye çalışıyorum usturuplu eğilip kalkıyorum, uzanıyorum hep dikkatle. Sabahtan beri evdeyiz sabah 08:00 da kalktım. Bir yandan hemen çayı koydum diğer yandan renklileri hooop makinaya, sofrayı hazırladım, fırından taze ekemek aldım geldim. Bizizmkileri kaldırdım. Renklileri çıkardım beyazları attım bu arada onları astım. Birlikte kahvaltı yaptık bittikten sonra bizim küçük kiler gibi bir oda var, hepsini indirdim gereksiz ne varsa attım orası boşaldı düzene girdi. Makinadan beyazları çıkardım astım. Sonra kapının girişinde sağda gömme bir portmanto var , sağ tarafındaki eşyaları düzenledim gereksiz ne varsa attım bugün atma günüm. Banyo dolaplarındaki deterjan dolapları var onları düzelttim gereksiz bitmiş kapları attım. Sonra geldim gazeteleri okudum , biraz sohbet muhabbet. Eşim ve kızım bisikleti alıp aşağı bahçeye indiler ben de kahvaltı sofrasını topladım, makinaya tıkdım mutfağı topladım balkonunu yıkdaım. Ortalıktaki gazeteler, oyuncaklar ne varsa bir düzene soktum sonra yatakları topladım. Üstümü giyinip onların yanına indim gidip alış veriş yaptık onları yerleştirdim. Şimdi birer duş alıp sonra saçlarımı fönletmeye kuaföre gideceğim. Bu arada ne yer süpürdüm, ne sildim, ne tozunu aldım. Aslında temizlik hiç yapmadım. Banyo da temizlenmeyi bekliyor..böyle bir ev mesaisi vardı bugün..

Hafta içi yarın gelir gelmez yerlere süpürge çekerim, viledalarım. Kızı yatırduktan sonra yemek yaparım. Salı'ya ütüleri bitirmem lazım. Tozları almayı dizilerden birinin reklam arasına sıkıştırdım mı bu hafta ki ev işleri biter ben de 3-4 gün rahat ederim. Bu döngü böyle gider....ertesi her sabah kalkıp 08:00 da işbaşı yani iş..

Son düzenleme:
waterss'cığım bir dur ne olur yoruldum valla

41 kere maşallah sana ama eniştemiz biraz yardıma başlasa fena olmayacak

inşallah 4 yumurtan da 5. güne gider. hem 2 tane bebişin olur hem de 2 tane dondurulmuşun

asıl dert doğduktan sonra başlıyor galiba. bir arkadaşım annelik insan doğasına aykırı diyor. insan en çok kimi sever? kendini. kimin için canını verir? normali hiçkimse için. anne baba sevgili koca arkadaş hayır. ama çocuk olunca akan sular duruyor. bir tek o. rabbim inşallah hepimize gösterir bu deliliği.

hii benden beterleri de varmış kafamçokkarıştısenin adam da hayırsız galiba. hem de şanslı hayırsızlardan. ben de bir daha dünyaya gelirsem erkek olmak istiyorum :lepi:

Son düzenleme:
merhaba ZARPANDıT;çiderin le henüz görüşmedim.yarın arıyacağım.hafta ortası da memoriale gideceğim.gelişmelerden haberdar ederim.sözüm söz.anlatacağım.memorialle ilgili pozitif ya da negatif izlenimlerimi.
afganlı kızın fotoğrafını duymuştunmetkileyici idi.o gözler.cam gibi..aynı şeyden bahsediyoruz sanırım.arkadaşının reikisinden gelen pzitiflik sana senden bize..maşallah.çok ihtiyacımız var pozitifliğe.kötü düşüncelerden arınmaya.al benden de sana bir hihoyt .hihoyyyt:dance::dance:biraz da dans olsun dedim.hoşçakal.

merhaba WATERSS;haklısın aslında arkadaşım.daha baştan kendimiz üstlenmişiz işleri.zaten birileri halledince,nasıl olsa sürüp gidiyor.bizde de öyledir.askıdan alıyorum gidiyorum askıya asıyorum geliyorum der.herşey bendedir. yani.çalışanların zaten evde işleri daha çok olur.çalıştığım zamanlardan biliyorum.işte olsam bu kadar yorulmazdım dediğim zamanlar olmuştur.sende benim gibi zamanını ekonomik klullanıyorsun.bugünün benden yoğunmuş ama.ben ne zaman istersem yapabiliyorum işlerimi.
Bende bu sabah 7 de uyandım.dediğin gibi makineye çamaşır,mutfak topla.kahvaltımı kendime hazırladım.uykumun arasında balıkçının gittiğini duydum.narinler vardı .elde onları yıkadım.sabah dağınıklığı ,topladım.bir saatten fazla ders çalıştım.ilk sınavdan iyi aldım ama ikinciyi de vermem lazım.o yüzden sermiyorum kendimi.öğlene de bir miniğin doğum gününe davetliydim.güzel geçti.yeni geldim, bakıyiiim dedim.bu ay çok yoğun olacağım.tüp le ilgili, çider olsun.bahar temizliğim.birde haftanın belli günleri öncelik verdiklerim var.tüpe kadar hepsini halledeceğim.
ben de yazdan kışa kıştan yaza geçerken evde olsun kıyafetlerde olsun ayıklama yaparım.at gitsin derim.yok ederim.şimdi topladığım iki balkon çamaşırı katlayıp yerleştireceğim.sonra benim balıkçı gelir.akşam menüm belli.opuyorumnanaktan

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.Normalde pazar günleri çabuk geçmesin isterim.Ertesi gün işbaşı diye.Ama anasını satayım bu pazar ne kadar da uzadı yaw.Geçmek bilmiyor,kalbim sıkışıyor,miğdeme yumrular giriyor.Yarın sabahtan haber gelecek kaçı bölündü diye.Duruma göre gelme hazırlıkları yapacağım.Ama ne olursa olsun kendi kendime söz verdim, üzülmeyeceğim.Ben elimden geleni yaptım gönlüm rahat.Embriyolarıma da sürekli mesaj gönderiyorum "anneciğim, güzel güzel bölünün diye".....hihoyyyt
Herkese iyi akşamlar.

ne guzel huzurlu huzurlu oturuyordum, interneti karistirmaya basladim mikroenjeksiyon riskleri ile ilgili, genetik risklerden bahsediyorlar yabanci yazilar
Cok huzursuzum simdi, cunku doktorumuz siz aksini belirtmedikce gerek gorursek dollemeyi mikro yapabiliyoruz dedi, dun de yazili kagitta gordum ki oyle yapilmis. Dunku sarhosluk gectikce dusunmeye basladim zaten yasli cocuk sahibi olmanin yeterince riski yokmus gibi simdi bir de bunu takacagim kafama. Bir de aslinda esim de ben de dogal olmayan yontemlere sicak bakmiyoruz diye dusunurduk, basarisiz dogal denemeler sonunda benim fikrim degisti ama onun ki pek degismese de ben uzulmeyeyim diye herseye evet dedi. ancak bu konuyu cok detay bilmek istemedigini soylemisti. simdi dusundukce ya hamile kalirsam, ya riskler bizim basimiza gelirse diye dusunmekten kendimi alamiyorum.
bu konuda bilgisi olanlar paylasabilir mi lutfen?

Gordugunuz gibi annelik bir nevi delilik ve annelige adim attiginda basliyor bu delilik.

maşallah hamilemize valla. ben de dün yaptım temzliği ama camlar duruyor boya yaptıracağız bu ay camlar dursun şimdilik. temizliği yaptım derken eşim süpürdü bütün evi ben fayanslı yerleri viledayla sildim o laminentli odaları viledayla sildi. tozu da komple ben aldım. valla yemeği ben yapıyorum eşim makinaya atma işlerini yapıyor. okuldan ikimiz de 15 20 de geliyoruz. daha adam dinlenmeden hemen kahvaltı masasını yatağı düzeltiyor. bir de ütüyü hep o yapıyor çok zorda kalmazsam karışmam. ve ve bir de ben bu adamdan şikayetçiyim ben de fenayım sanırım...
biz de ne zaman tatile gideceğimize birtürlü karar veremedik ben 1 temmuz da giriyorum tatile liselerin işi 9 temmuzda bitiyor. 9 temmuzda çıksak tatile 14 temmuz benim regli zamanım ve üstelik temmuzda ki regli de tüp yaptırmaya karar verdik. tüp tutarsa tüpten sonra tatil yapılmaz değil mi? yani ben kısaca temmuzun ortasına kadar tatil yaptım yaptım yoksa kalır... bazen de diyorum bu sene de deniz tatili yapmasam nolacakki... ama bu seferde yüzüerek enerji de toplarım. ay ben napsam bu işin içinden çıkamadım yardım edin n'olur önerilerinizle...
sevgiler...

bu risk ileri yaşta zaten her zaman var. bir de ileri yaşta tüpte yüksek dozda hormon kullanılınca yumurtaların kromozomlarının bozulma olasılığı biraz daha artıyormuş. ama bu illa sakat bebek demek değil. zaten böyle bir durumda genelde emriyo tutunamadan hamilelik son buluyor :kimyasal gebelik(ilk tüpüm) veya tutsa da kalp atışı duyulmadan son buluyor olmadı büyük olasılık ilk 8 hafta içinde (ikinci tüpüm) veya 12. haftaya kadar. devam etti ama bir bozukluk var diyelim 2 li test ayrıntılı ultrason ve amniosentez var sırada. kısaca doğa bozuk olanı ayıklayamasa da tıp devreye giriyor. yalnız bu riskler zaten 38-40 yaş üstü için mevcut. belki tüp biraz daha arttırıyordur bu olasılığı o kadar. ama başarılı olup bebeğini sağlıkla kucağına alan pek çok kişi var. bunları düşünme. allah hayırlısını versin. bol dua et.

waterss'cığım bir dur ne olur yoruldum valla

41 kere maşallah sana ama eniştemiz biraz yardıma başlasa fena olmayacak

Karamel'cim, Deniz Bulut'cum, ,eşim bu konulardan çok uzak ona hiç bir şey yaptırmamışlar annesi ve ablası evin en küçüğü diye yenidiği önünde yemediği arkasında olmuş ama bu beni hep üzdü evlilik hayatımda. Akşam kanepeye uzandım ayaklarımın altına yastık koydum, çok ağrım var dedim kıza yemek koyar mısın kendine de hazırlarken, pişmiş yemekleri ısıtacak yüzü bir karış dinlenince sen yaparsın demez mi ? kızdım artık neyse kıza da kendine de hazırladı yediler benim ayaklarımın altı sızlıyordu biraz da bileklerimde şişlikler oluyor bu son zamanlarda ayakta fazla kalınca. Aslında bu hareketlerini hiç affedemiyorum..neyse topiğimizin konusu değil şimdi ama ben de durum böyle..karşıdan gelen bir yardım yok..

İyi yapmışsın çalış derslerine, sen de benim gibi koşturuyorsun..çalıştığım için haftasonu hem gezme hem de ev işlerini sıkıştırıyorum iki güne. Allah'tan hamileliğim rahat geçiyor. Allah yardımcım oluyor . Eşimde ikinciyi sen istedin deyip çıkıyor..çok düşüncesiz ..başka bir şey diyemiyorum. Neyse boşver.

Yağmur'cum eşine kesinlikle laf etme bence yardımcı oluyor. Tatile 9 Temmuz da çıkın regli olunca takarsın tamponunu ,gün içinde en az 3 kere değiştirmek şartı ile denizine de girersin güneşlenirdin de. Ben regli iken hiç belirtim olmaz , ağrı ,sızı ..vs..o nedenle regli olduğum ilk gün bile tamponumu takarım hatta kapalı havuza gittiğim dönemlerde antrenmanlarda 1500 m tamponla yüzerdim. Eğer sen de rahat geçiriyorsan o dönemi tampom kullanmanı ve tatilini ertelememeni öneririm.

Herkese merhaba,

ZARPANDİT'ciğim,
Geçmiş olsun temennilerin için teşekkür ediyorum. Bebekten sonra gerçekten çok zor oluyor herşey. İnsanın kendine vakit ayırması bile lüks oluyor. Ben ki makyajsız sokağa çıkmayan, incik boncuğumdan biri eksik olunca kendini çıplak hisseden kişi, ancak yüzümü yıkayıp saçımı taramaya fırsat bulabiliyorum. İnternete tabi (bu aralar fena değilim gerçi) çok sık giremiyorum. Çünkü gündüz bütüm işim onunla ilgilenmek uyuduğu kısa aralıklarda birşey tıkıştırmak ya da iş güçle geçiyor. En uzun uyuduğu bu akşam saatleri yemek hazırlamak, sofrayı topla kaldır indir diğer işleri yapmakla geçiyor. Şimdi ütümü filan da halledip, saksısı filan değiecek çiçeklerimi halledip oturabildim.
"Kundak çirkini mahalle güzeli (yakışıklısı) olur" lafına bayıldım. İlk kez senden duydum. İlk doğduğunda boyu posu kilosu iyiydi ama suratı sumo güreşçileri gbiydi. Yavaş yavaş güzelleşiyor. Bir de bebek gibi değil de herif herif görünüşü va. Hatta ultrasonda bile doktor suratından belli kız olmadığı demişti.Herneyse çok uzattım. Alp de ellerinden öper teyzesi.

Bu arada çıtırlarr,

Belki bir kaç gün bilgisayara giremem diye şimdiden hatırlatayım istedim. Sanıyorum 5 Mayısı 6 Mayısa bağlayan gece, Hıdırellez. Ben dileğime kavuştum. Darısı sizlere. Sizlerden de tanıdıklarıma aynı dilekte bulunmuştum. Kimi oldu, kim olmadı.

ıNŞALLAH HEPıNıZ BÜTÜN DıLEKLERıNıZE ve tabi ki BEBEKLERıNıZE BıR AN ÖNCE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA KAVUŞURSUNUZ.

Hepinizi çok öpüyorum.

selam denizkarayurt
Nasilsin guzel anne?
Ben iyiyim, kizim icin hazirlikyapiyorum. Odasini hazirliyorum. Dun yatagini falan susledik ay cok guzel oldu. Sonra esimle birlikte gozlerimiz doldu, cok duygulandik. Allaha bize bugunleri yasattigi icin sukrettik. Insallah saglikla kucagimiza alirsak daha da mutlu olucaz.
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
Minik oglunu op benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…