38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Waters canim benim de 3 gundur bacaklarim felaket sizliyor. Geceleri uykudan uyandiriyor bazen. Artik uyumam da iyice zorlasti. Hamilelik zormus ya :))

Alabama, esterya, Deniz bulut guzel hamileler. Umarim hepiniz iyi bir hamilelik gecirirsiniz.
Yumrtasi toplanan arkadaslar, sizden de guzel haberler alacagiz inaniyorum.
Tedavide olan herkese iyi sanslar

Waters canim benim de 3 gundur bacaklarim felaket sizliyor. Geceleri uykudan uyandiriyor bazen. Artik uyumam da iyice zorlasti. Hamilelik zormus ya :))

Haklısın ayakta uzun süre kalınca şişmeler başladı bende de son aylardasın zorlaşmıştır, ben ne yapayım son aylarım temmuz, ağustos a denk gelecek. Artık körüklü otobüs gibi tıslarım herhalde. Ben son ayımı hatırlıyorum li Mayıs ortasında doğum yapmıştım çok zorlanmıştım aynısı yine olacak eminim bu sefer sıcaklara denk gelecek. Uykudan uyandırır o ağrılar .Sık dişini az kaldı arkadaşım..

Haklısın önemli olan bebek, ama evde bir kızım daha var o da yemek bekler, ilgi bekler, temiz üst baş bekler...ben de ne yapacağımı şaşırdım. Bazen haftasonları bir şey yapmadan geçtiriyorum gezmenin dışında ve dinlenmenin dışında bir şey yapmıyorum. Ondan sonra her şey birikmiş olarak üzerime geliyor..

Ben son iki senedir bebek resmi çiziyordum ve dışarı koyuyordum. Geçen sene değil ondan önceki sene İzmir'den uçakla gecenin bir yarısı geldim, eşime çaktırmadan çizip yazıp saksının dibine koyup yatmıştım hiç unutmam..Evet 5'inden 6'sına geçtiğimiz gece oluyor. Bu sene de bir şeyler isteyeceğim.

RONİŞİİM,
Maşallah 41 kere maşallah. Kız olacak fıstığımız ne güzel. Senin gönlünde yatan aslan da kız bebekti galiba.

Kaç haftalık oldun. Bebeğinin tekme tokatları başlamıştı yanılmıyorsam. Ne güzel mutluluk. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. Başka topic arkadaşlarımıza da elbetteki.

Yerim ben onun yatağını. O hazırlık aşaması çok müthiş gerçekten. Heyecan sabırsızlık herşey var. Tekmili birden bu sinemada hesabı. Kıyafetleri hele,.. of onları alırken bile insanın içi nasıl da pır pır ediyor değil mi. Eşinle birlikte hüzünlenmeniz beni de çok duygulandırdı.

Amin canım. Allah bir an önce sağlıkla ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin güzelini. O da senin gibi çıtı pıtı bir fıstık olacaktır. Çok öpüyorum seni ve miniş Ronişi.

Alp de ellerinden öper teyzesi.

zarpandit5
Patikler, umarim kacirmamisinizdir tam ucundan yakalamisinizdir. Umarim yeniden preesed ismarlamana gerek kalmadan hamile oldugunu ogrenirsin.:CüvCüv:

Sağol canım inşallah...Bu arada mutlaka bir kez de Türkiye'de denemeni salık veririrm. Erkek kısısrlığı ile ilgili bildiğim bir doktor var. Ateş Kadıoğlu... Bir arkadaşım var. Eşinin hiç spermi yoktu. Adam tam 1 sene boyunca bu doktora tedavi oldu. Her hafta iğne yapılıyordu filan. Şu anda 4 yaşlarında tüp ile (tüpü yapanda Mustafa Bahçeci) bir oğulları var. 2 ay önce ikinci çocuk için yine bu doktorda tedaviye başladı... ıstersen bir internetten araştır. Süper bir doktormuş... Haberin olsun.... Çok öptüm canım...

Ben de iyiyim canım... Bir an önce hayırlısı ile başlarsın inşallah tedavine. Adım adım paylaşırız inşallah buradan... Canım benim....

iyi akşamlar bayanlar.açık olanlar,ışığı yananlar....
WATERSS;eşinin düşüncesizliği yönünden şanssızmışsın.benimki de sağolsun tuttuğu elinde kalır ama bi çocuğumuz olsa eminim benim kadar bakacaktır.bunu görebiliyorum.hissediyorum.ne yapalım.herkesin nasibi farklı yerlerde.canımız sağolsun sağlık olsun da yaparız yine işleri.ama sen yine de fazla yorma derim kendini.DÜNYANIN ıŞı BıTMEZ.ÖMÜR BıTER YOL BıTER DE ıŞ BıTMEZ.azıcık canının kıymetini bil arkadaşım.varsın bir saat,bir gün ya da 2 gün geç olsun.sen sağ ol yeter ki.yavruna bir zarar gelmesin.senin şimdi topukların sızlıyor.etrafına bakınca derli toplu gördüğün evin acını hafifletmez.haaa sıcak ya da ılık suya koy ayacıklarını.içine de biraz karbonat at.hani beyaz karbonat .yorgunluğunu alır.buruş buruş olur ayakların parmakların.hamamdan çıkmış gibi.iyi gelir.

[
WATERSS'cığım,
Evet valla samimi olup, yürekten inanıp yapınca oluyor. Ben geçen yıl, bir hafta neredeyse hazırlık yaptım hıdırellez için. Tek tek hem bütün aile fertlerimi, hem arkadaşlarıma hem kendime resim çizizp dergilerden kesme yapıştırma yapayım derken derken telef oldum ama değdi doğrusu.
Yalnız sen saksıya koymuşsun. Benim bildiğim gül ağacının dibine konuyor. Ben öyle yaptım. Neyse sonuçta önemli olan gerçekleşmesi. :ecrin_bebek:

Bu arada yine de kendini çok yorma. Şurada ne kaldı. Sık biraz dişini. İş de kalsın boşver. Senin eşinde Deniz Bulut'cuğum ve benimki gibi fikirsizler kervanından galiba.

Anacığım, bu erkeklere anaları zaten hiç iş yaptırmıyor. Ben de hamileyken senin gibi kıyamıyordum. Şimdi gözüme domuz gözükyor. (Geçi senin ikinci seninki de öyle olmalı) Şimdi valla iş yaptırıyorum. Biz onlara acıyoruz ama onlar bize acımıyor. Ayrıca minik Alp'imin de şimdiden boyunuzlarını kırayım da tembel olmasın değil mi ama. :jeyyar:

Hazerozlem, sen de bayagi mutlu gorunuyorsun oradan...hihoyyyt

evett, şu hastane işlerini hallettik, inşallah yarın yola çıkıp Antalya ya dönüyoruz, evime kavuşacağımmhihoyyyt

oy oy, çalışan kadının mesaisi hiç bitmez, gerçi hiçbir kadınınki kolay kolay bitmez ya neyse...Ama lütfen kendini fazla yorma klava: ve yapılması gerekenler için yardım istemekten çekinme...

Evet, Altınyunusum, sürecin olumlu sonuçlanması için pozitif olmamız gerek, herşey çoook güzel olacak alkisalkisalkis...

ERverdi'ciğim doğru söylüyor Watwra bu arada. Ömür biter iş bitmez. Yabancı dil nankör derler ya valla ev işi ondan daha nankör. En azından yabancı dilde hafızanda birşeyler kalıyor, ev işi iki gün yapma harabe oluyor.

Neyse, Bu arada HERADA'cığım, seni göremenedim ama çok öpüyorumm unutum sanma seni.

Fıstıklar oğlan uyandı ben çıkıyorum çok öptüm hepinizi tek tek.

kızlar hepinize iyi geceler..patikler,hazerozlem,deniz .tatlı ruyalar.hayırlı sabahlara uyanışlar olsun.

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s. a.s.
a.s. a.s.
a.s.günaydın günaydın günaydın günaydın a.s.
a.s. a.s.
a.s. a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

zarpandit;bu sabah karşılaşamadık.çiçeklerin hepsini ben aldım bu sabah.daha ıslaklar.sabahın çiği üzerlerinde.yeni doğan gün gibi umutlarımız da taze,sıcacık olsun.
bu gün belki giremem.herkes sağlıkla kalsın.

Allah yardimcimiz olsun. Bu riskler dogru, ama mikroenjeksiyonda bir de uzerine embriyolog elindesin bakalim embriyolog dogru spermi secti mi, en hareketli her zaman en saglikli mi demek? boyle dusununce kafayi yememek elde degil.
ben doganin ve Allahin gucune inandigim icin bu dusunceler beni cok rahatsiz etti dusundukce (esimle konustuk, hormonlarin etkisi diyor). Bilemiyorum ki cocuk ozlemi insani bu kadar hirsli mi yapiyor? bunlari 3 gun once dusunmuyordum bugun bana ne oluyor?

Elbette tip devreye giriyor ama butun bu testlerde olumsuz sonucsuz alirsak kurtaj yapamayabilecegimi biliyorum(cok riskli dedigi halde dogurup saglikli cocugu olan insanlar taniyorum, risk oldugu halde dogurup hasta cocuklari olanlari da)beni bu kadar rahatsiz eden de bu zaten, Allah bizi boyle zor bir tercih yapmak durumunda birakmasin... Su anda aklim, fikrim, butun duam saglikli bebek uzerine, hamile degilsem hic ama hic uzulmeyecegim.

günaydın çıtırlar,

canım çok sağol hatırlatman için demek gül ağacı ulennn bahçedeki gül ağacına koyarsak herkesler görür, balkondaki saksıda güle koysak olmazmı kaydirigubbakcemile5

Alp'iş te tam erkek bebek ha :) gerçekten bazı bebeklere soruyorsun kız mı erkek mi bazıları direk ben buyum diyor :) maşallah ona

çerçeve yapmak istemiştim.olmamış:1no2:

Arkadaşlar, hepiniz yerden göğe haklısınız...bazı erkekler böyle benim de şansıma da onlardan biri düştü..bir de kolay elde edilen şeylerin ( her zaman derli toplu, temiz bir ev, yardımcı eş, çocuk..vb..) değeri pek bilinmez benim eşimde bilmiyor işte. Bazı şeyleri yaptırıyorum ama yapmasa daha iyi olur misali yapıyor sesimi çıkarmıyorum.

Deniz Karayurt'cum haklısın Alp'e kendi başına bir kadına gerekirse ihtiyaç duymadan yaşayabileceği, kendi ihtiyaçlarını karşılamayı öğreterek büyüt önce kendine, sonra sana ileride de eşine faydası olur. Benim rahmetli babam öyleydi , erkek kardeşim de çok yardımcıdır, elinden iş gelir.Annem çok şanslıydı ben de tüm erkekler yardımcı, elinden iş gelir sanarak büyümüşüm..dünya hali işte ..

Hıdırellez için saksıya koydum son iki yılda dileğimi derken gül saksının dibiydi.Bu arada geçen sene beşiğinde bir bebek biblosu vardı biz de onu koymuştum geçen sene. Aşağıda bahçe'de gül ağacı var ,ama gül saksısı da aynı işi görür..Daha önceki yıllardaki dileklerimde gerçekleşti. Önce Allah, sonra vesile olan mübarekler..yeterki inanarak yapalım. Herşey öyle değil mi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…