Waters canim benim de 3 gundur bacaklarim felaket sizliyor. Geceleri uykudan uyandiriyor bazen. Artik uyumam da iyice zorlasti. Hamilelik zormus ya :))
Bu arada çıtırlarr,
Belki bir kaç gün bilgisayara giremem diye şimdiden hatırlatayım istedim. Sanıyorum 5 Mayısı 6 Mayısa bağlayan gece, Hıdırellez. Ben dileğime kavuştum. Darısı sizlere. Sizlerden de tanıdıklarıma aynı dilekte bulunmuştum. Kimi oldu, kim olmadı.
İNŞALLAH HEPİNİZ BÜTÜN DİLEKLERİNİZE ve tabi ki BEBEKLERİNİZE BİR AN ÖNCE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA KAVUŞURSUNUZ.
Hepinizi çok öpüyorum.
selam denizkarayurt
Nasilsin guzel anne?
Ben iyiyim, kizim icin hazirlikyapiyorum. Odasini hazirliyorum. Dun yatagini falan susledik ay cok guzel oldu. Sonra esimle birlikte gozlerimiz doldu, cok duygulandik. Allaha bize bugunleri yasattigi icin sukrettik. Insallah saglikla kucagimiza alirsak daha da mutlu olucaz.
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
Minik oglunu op benim icin
sana günaydınlar olsun patklera.s.a.s.a.s.eşim mesai kalmıştı.açık gözüküyordum ama forumda değildim canım.iyim canım.şükür bu güne de çıktık bugün de derin bir nefes alabilmek için vaktimiz şansımız var.sen de iyisin umarım.
Haklısın ayakta uzun süre kalınca şişmeler başladı bende de son aylardasın zorlaşmıştır, ben ne yapayım son aylarım temmuz, ağustos a denk gelecek. Artık körüklü otobüs gibi tıslarım herhalde. Ben son ayımı hatırlıyorum li Mayıs ortasında doğum yapmıştım çok zorlanmıştım aynısı yine olacak eminim bu sefer sıcaklara denk gelecek. Uykudan uyandırır o ağrılar .Sık dişini az kaldı arkadaşım..
Haklısın önemli olan bebek, ama evde bir kızım daha var o da yemek bekler, ilgi bekler, temiz üst baş bekler...ben de ne yapacağımı şaşırdım. Bazen haftasonları bir şey yapmadan geçtiriyorum gezmenin dışında ve dinlenmenin dışında bir şey yapmıyorum. Ondan sonra her şey birikmiş olarak üzerime geliyor..
Ben son iki senedir bebek resmi çiziyordum ve dışarı koyuyordum. Geçen sene değil ondan önceki sene İzmir'den uçakla gecenin bir yarısı geldim, eşime çaktırmadan çizip yazıp saksının dibine koyup yatmıştım hiç unutmam..Evet 5'inden 6'sına geçtiğimiz gece oluyor. Bu sene de bir şeyler isteyeceğim.
Hazerozlem, sen de bayagi mutlu gorunuyorsun oradan...hihoyyyt
Canım, inşallah siz de bulacaksınız hayırlısı ile yavrularınızı. Hareketlerime dikkat ederek işlerimi yapmaya çalışıyorum arkadaşım. Ben yapmazsam kimsenin yapacağı olmayan işlerim var mecburcuyum bir yerde , sadece dikkat etmeye çalışıyorum usturuplu eğilip kalkıyorum, uzanıyorum hep dikkatle. Sabahtan beri evdeyiz sabah 08:00 da kalktım. Bir yandan hemen çayı koydum diğer yandan renklileri hooop makinaya, sofrayı hazırladım, fırından taze ekemek aldım geldim. Bizizmkileri kaldırdım. Renklileri çıkardım beyazları attım bu arada onları astım. Birlikte kahvaltı yaptık bittikten sonra bizim küçük kiler gibi bir oda var, hepsini indirdim gereksiz ne varsa attım orası boşaldı düzene girdi. Makinadan beyazları çıkardım astım. Sonra kapının girişinde sağda gömme bir portmanto var , sağ tarafındaki eşyaları düzenledim gereksiz ne varsa attım bugün atma günüm. Banyo dolaplarındaki deterjan dolapları var onları düzelttim gereksiz bitmiş kapları attım. Sonra geldim gazeteleri okudum , biraz sohbet muhabbet. Eşim ve kızım bisikleti alıp aşağı bahçeye indiler ben de kahvaltı sofrasını topladım, makinaya tıkdım mutfağı topladım balkonunu yıkdaım. Ortalıktaki gazeteler, oyuncaklar ne varsa bir düzene soktum sonra yatakları topladım. Üstümü giyinip onların yanına indim gidip alış veriş yaptık onları yerleştirdim. Şimdi birer duş alıp sonra saçlarımı fönletmeye kuaföre gideceğim. Bu arada ne yer süpürdüm, ne sildim, ne tozunu aldım. Aslında temizlik hiç yapmadım. Banyo da temizlenmeyi bekliyor..böyle bir ev mesaisi vardı bugün..Hafta içi yarın gelir gelmez yerlere süpürge çekerim, viledalarım. Kızı yatırduktan sonra yemek yaparım. Salı'ya ütüleri bitirmem lazım. Tozları almayı dizilerden birinin reklam arasına sıkıştırdım mı bu hafta ki ev işleri biter ben de 3-4 gün rahat ederim. Bu döngü böyle gider....ertesi her sabah kalkıp 08:00 da işbaşı yani iş..
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.Normalde pazar günleri çabuk geçmesin isterim.Ertesi gün işbaşı diye.Ama anasını satayım bu pazar ne kadar da uzadı yaw.Geçmek bilmiyor,kalbim sıkışıyor,miğdeme yumrular giriyor.Yarın sabahtan haber gelecek kaçı bölündü diye.Duruma göre gelme hazırlıkları yapacağım.Ama ne olursa olsun kendi kendime söz verdim, üzülmeyeceğim.Ben elimden geleni yaptım gönlüm rahat.Embriyolarıma da sürekli mesaj gönderiyorum "anneciğim, güzel güzel bölünün diye".....hihoyyyt
Herkese iyi akşamlar.
kızlar hepinize iyi geceler..patikler,hazerozlem,deniz .tatlı ruyalar.hayırlı sabahlara uyanışlar olsun.
bu risk ileri yaşta zaten her zaman var. bir de ileri yaşta tüpte yüksek dozda hormon kullanılınca yumurtaların kromozomlarının bozulma olasılığı biraz daha artıyormuş. ama bu illa sakat bebek demek değil. zaten böyle bir durumda genelde emriyo tutunamadan hamilelik son buluyor :kimyasal gebelik(ilk tüpüm) veya tutsa da kalp atışı duyulmadan son buluyor olmadı büyük olasılık ilk 8 hafta içinde (ikinci tüpüm) veya 12. haftaya kadar. devam etti ama bir bozukluk var diyelim 2 li test ayrıntılı ultrason ve amniosentez var sırada. kısaca doğa bozuk olanı ayıklayamasa da tıp devreye giriyor. yalnız bu riskler zaten 38-40 yaş üstü için mevcut. belki tüp biraz daha arttırıyordur bu olasılığı o kadar. ama başarılı olup bebeğini sağlıkla kucağına alan pek çok kişi var. bunları düşünme. allah hayırlısını versin. bol dua et.
Bu arada çıtırlarr, Belki bir kaç gün bilgisayara giremem diye şimdiden hatırlatayım istedim. Sanıyorum 5 Mayısı 6 Mayısa bağlayan gece, Hıdırellez. Ben dileğime kavuştum. Darısı sizlere. Sizlerden de tanıdıklarıma aynı dilekte bulunmuştum. Kimi oldu, kim olmadı.
İNŞALLAH HEPİNİZ BÜTÜN DİLEKLERİNİZE ve tabi ki BEBEKLERİNİZE BİR AN ÖNCE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA KAVUŞURSUNUZ.
Hepinizi çok öpüyorum.
çerçeve yapmak istemiştim.olmamış:1no2:
iyi akşamlar bayanlar.açık olanlar,ışığı yananlar....
WATERSS;eşinin düşüncesizliği yönünden şanssızmışsın.benimki de sağolsun tuttuğu elinde kalır ama bi çocuğumuz olsa eminim benim kadar bakacaktır.bunu görebiliyorum.hissediyorum.ne yapalım.herkesin nasibi farklı yerlerde.canımız sağolsun sağlık olsun da yaparız yine işleri.ama sen yine de fazla yorma derim kendini.DÜNYANIN İŞİ BİTMEZ.ÖMÜR BİTER YOL BİTER DE İŞ BİTMEZ.azıcık canının kıymetini bil arkadaşım.varsın bir saat,bir gün ya da 2 gün geç olsun.sen sağ ol yeter ki.yavruna bir zarar gelmesin.senin şimdi topukların sızlıyor.etrafına bakınca derli toplu gördüğün evin acını hafifletmez.haaa sıcak ya da ılık suya koy ayacıklarını.içine de biraz karbonat at.hani beyaz karbonat .yorgunluğunu alır.buruş buruş olur ayakların parmakların.hamamdan çıkmış gibi.iyi gelir.
[
WATERSS'cığım,
Evet valla samimi olup, yürekten inanıp yapınca oluyor. Ben geçen yıl, bir hafta neredeyse hazırlık yaptım hıdırellez için. Tek tek hem bütün aile fertlerimi, hem arkadaşlarıma hem kendime resim çizizp dergilerden kesme yapıştırma yapayım derken derken telef oldum ama değdi doğrusu.
Yalnız sen saksıya koymuşsun. Benim bildiğim gül ağacının dibine konuyor. Ben öyle yaptım. Neyse sonuçta önemli olan gerçekleşmesi. :ecrin_bebek:
Bu arada yine de kendini çok yorma. Şurada ne kaldı. Sık biraz dişini. İş de kalsın boşver. Senin eşinde Deniz Bulut'cuğum ve benimki gibi fikirsizler kervanından galiba.
Anacığım, bu erkeklere anaları zaten hiç iş yaptırmıyor. Ben de hamileyken senin gibi kıyamıyordum. Şimdi gözüme domuz gözükyor. (Geçi senin ikinci seninki de öyle olmalı) Şimdi valla iş yaptırıyorum. Biz onlara acıyoruz ama onlar bize acımıyor. Ayrıca minik Alp'imin de şimdiden boyunuzlarını kırayım da tembel olmasın değil mi ama. :jeyyar:
evett, şu hastane işlerini hallettik, inşallah yarın yola çıkıp Antalya ya dönüyoruz, evime kavuşacağımmhihoyyyt
oy oy, çalışan kadının mesaisi hiç bitmez, gerçi hiçbir kadınınki kolay kolay bitmez ya neyse...Ama lütfen kendini fazla yormaklava: ve yapılması gerekenler için yardım istemekten çekinme...
Evet, Altınyunusum, sürecin olumlu sonuçlanması için pozitif olmamız gerek, herşey çoook güzel olacak alkisalkisalkis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?