38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tamamdır arkadaşım sağol içimi rahatlattın :1hug:

Günaydın kızlar a.s.

Erverdiii günaydın şeker başladın güne :1hug:a.s.

Waters Karamel bu hıdrellezde bende dilek dilemek istiyorum şimdiye kadar hiç denemedim
banada analatın ne yapıcam gül ağacına dileğimi asıcamda zamanı nedir? :1hug::hooray:

Alabama, esterya, Deniz bulut guzel hamileler. Umarim hepiniz iyi bir hamilelik gecirirsiniz.
Yumrtasi toplanan arkadaslar, sizden de guzel haberler alacagiz inaniyorum.
Tedavide olan herkese iyi sanslar

odasını da hazırlamışsn minik kızının allah sağlıkla kucağına almayı nasip etin. herhalde son dönem oldukça ağır geçiyordur. sık dişini az kaldı. bir de sen sezeryan olacaksın ama adettendir allah bir avazda kurtarsın

Son düzenleme:
günaydın kızlar a.s.
şu hıdrellez işini bilen var mı? 5 i gecesi gül ağacının dibine resim mi koyacağız? aynı zamanda yazacak mıyız? sonra o orada mı kalacak ertesi günü çıkaracak mıyız? bu işin saati var mı? bilenler basıl olacak?

günaydınn herkesee
vallahi denizcim benim bildiğim çarşamba akşamı dileklerini ya maketini yapacaksın ya da kağıda çizeceksin yani hıdırellez bakınca senin ne istediğini anlayacak sonra kırmızı bi kesenin içine koyup gül ağacının dibine bırakacaksın. sonra sabah ilk ışıkla alıp sabah ezanıyla gidip denize atacaksın. hemen olmasa bile sabah ezanında almak lazım sonra gün içinde denize atarsın. baktın sabah orda yok demek ki hıdırellez gelmiş almış çok arama :))

Son düzenleme:

arkadaşımın evinin bahçesine gömeceğiz. sonra o alsa olur herhalde? bir de aynı gün denize atmsak olur mu ki? bazısı da çantanda gezdireceksin diyor. ay çok masraflı oldum delikafadulden

arkadaşımın evinin bahçesine gömeceğiz. sonra o alsa olur herhalde? bir de aynı gün denize atmsak olur mu ki? bazısı da çantanda gezdireceksin diyor. ay çok masraflı oldum delikafadulden
ay ben hiç bişi anlamadım. ne külfetli bir dilek dileme sendromu bu:sinifsinif:
ben taaa yıllar önce evleneyim diye bir kağıda dileğimi yazmış gülün dibine gömmüştüm. onu bir daha çıkarmadım ordan. öyle olmöası gerektiğini bilmiyordum çünkü.aradan bi 7 sene sonra evlendim oldu mu yalülülülülülüdelikafadulden

Herkese merhaba,kaydirigubbakcemile3

Waterss, yaptigin ev islerini sirasiyla okurken inan ben yoruldum. Lutfen kendine dikkat et sanirim biraz da tez canlisin ama dinlenmeyi de ihmal etme lutfen.fisfisfis

Erverdi, evet Afganli kiz ile ilgili ayni seylerden bahsediyoruz. Balik nasildi, afiyet olsun!
CIcekciye gittim ama hic kalmamis hepsini senin aldigini soylediler ama ben bana gonderdigini memnuniyetle kabul ediyorum, cok tesekkur ederim.kaydirigubbakcemile3

Altinyunus, Embriyolarina gonderdigin mesaji cokkk begendim, umarim her sey yolundadir, haberlerini bekliyoruz. Dualarim seninle.:Saruboceq:

Vanilya, Lutfen baska derin arastirmalara girme heleki bu donemde hic girme arkadasim. Olumlu dusunelim olumlu seyler olsun! Deniz bulut arkadasimiz cok guzel aciklamis ben de ona katiliyorum. Ama bu olumsuzluklari dusunmek heleki bu asamada seni strese sokar onun yerine evrene " saglikli bebeklerim geliyor" mesajini gondermek daha iyi olacak arkadasim.

Yagmursesi, esine masallah! Sen bence hic sikayet etme. Tatil ve tup plani ve asagi yukari ayni zamanlara geliyor olmalari hakikaten biraz zorlayici gorunuyor. Eger tatile gideceginiz yer cok uzak degilse tupten bir kac gun sonra seyahat edebilirsin. Yada Temmuzda tatili yapip Agustosta tup deneyebilirsiniz.

Deniz karayurt, Alp topmodel olursa karismam, karizmatik, etkileyici... Alp'i klasik modelde bir erkek yetistirmeme modeline katiliyorum. Benim de oglum olursa sanirim ayni seyleri yapardim.vereliniortak

Roniyam, sen ve sin cok sekersiniz...Bebek odasini hazirladiginiz hayal ettim de yuzumde gulumsemeler olustu...Hayirli, saglikli bir sekilde minik kiziniza kavustugunuz haberlerinizi dort gozel bekleyecegim.

Patikler, doktor bilgisi ve onerin icn cok tesekkur ederim, not aldim canim.opuyorumnanaktan

Hazarozlem, umarim sag-salim evine kavusmusundur.

Ismini yazamadigim arkadaslara:1hug:

eşime maşallah galiba evet. daha neler neler... hiç kahvaltı hazırlamam nerdeyse. ancak ben bu adamdan gene de şikayetçiyim kardeşim ne derseniz diyin.:) bi kere relaks adam hiç bişiyi kafasına takmaz bebekmiş vs hiçç umrunda değil. tüp yaptıralım diyorum yaptırsam da eyvallah yaptırmasam da. eh haliyle ben de diyorum ki keşke iş yapmasa da herşeyi o düşünse o planlasa:) dünkü tatil planından bile sıkıldı kaçtı ne istersen onu yap dedi çıktı işin içinden hadi buyur bakalım...
şu sıradışı erkek nasıl oluyor ben de bunu anlamıyorum. neden mi? klasik türk erkeği ne yapar karısını aldatır, zamanını dışarı da geçirir, eşine yardımcı olmaz, yük kadındadır, bir işine gidip gelir geri kalan zananını kendisi için yaşar...
eh bunun dışına çıkan erkek modeli yani bizim eşlerimiz için hayal ettiklerimiz. eşine ailesine düşkün, ilkeli ,aldatmayan,başarılı... ama biz bu modele alışık mıyız ki. bu katagoriye koyduklarımızı toplum hep KILIBIK olmakla nitelendirmedi mi? bence bu bir çelişki toplumsal bir çelişki. bence aslı olan erkek çocuğu için çok kontrollü davranmadan yetiştirmek. yani çocuğu biraz doğasına bırakmak diye düşünüyorum. çok özel bir çaba harcamadan,çok şey yapmak adına aslında onu kalıplara sokmadan kız çocukları bence daha özel bir ilgi gerektiriyor. acizane fikrim...

Yagmursesi, sorumluluk almasini saglamak en onemlisi sanirim. Ne cok rahat ne de cok kati yetistirmemek herkesin dilegi olabilir ama buna herkesin verecegi tepkide farkli olacaktir diye dusunuyorum. CADIARZU

Karamel sizin tedavinzi nasil gidiyor? Nerede yaptiriyorsunuz, umarim her sey yolundadir.:Saruboceq:

Ben dilek maketimi ya da kağıtları denize atmadım. Akşam gül saksısının dibine açıkta koydum. Allah'a dua edip dileğimi ondan istedim sonra sabah erken kalktığımda gidip alıp tekrar Allah'a dua ettim, kağıda çizdiğimi alıp evde bir çekmeceye koymuştum oradan nereye gitti bilmiyorum, geçen seneki alçıdan yapılmış maket gibi bibloda evde ben diğer dileklerimde de öyle teferruatlı bir çalışmada bulunmamıştım .

Sağol canım iyi şu anda bir sıkıntı yok.

Kızlar, balkona yada camın önüne çay tabaklarının içine biraz pirinç,nohut,şeker, çay vs vs konuluyor (aklınıza ne gelirse) bereket içinmiş.

Birde cüzdanlarını açık bir vaziyette bırakın deniliyor (bunda sorumluluk almam valla) benim çevreden duyduklarım bunlar.

waters geçmiş zamanlarda internet aleminde bir mail dolanıyordu bir annenin sadece akşam tv karşısından yatmak için yatak odasına geçerken yaptığı ev işi ıvır zıvırları nerdeyse bir sayfa dolusu iş yapıp kadın bir türlü yatamıyodu. onu hatırladım vallahi hep aynı işler ve sen buna ek olarak birde sıpası karnında hamile kadınsın. boşver bırak çok asılma olduğu kadar güzelim. ve söyle kocana kalksın bakkala gidip ekmeği de o alıversin ağlamayana meme yok bak nasıl diyince kalkıp yemek işini halletmiş fazla taviz verme sen yine ne kopartırsan kardır :)

denizz gömmücen kızım ya ne gömmesi gömersen hıdırellez gelip bakar bişi yok gider. bide toprağı mı eşelicek iyi sen denize atma ama git sabah ordan al bari..

karamell nası gidiyo igneler bi sıkıntı yok dimi? ne marka ilaç kullanıyosunuz. dozajları azaltmış sanırım hayırlısı olsun. gelişmeleri yaz merak ediyorum. rastgelsin canım

canım bir sıkıntı yok göbekten olduğu için, geçen iğnelerin aynı çünkü benim yaşa giden ilaç bunlarmış. geçen sefer hepside döllendi tüm yumurtalar dolu ve kaliteli çıktı ( 3 ünün bölünmesi durdu o ayrı ) o yüzden değişikliğe gerek yokmuş. Doz azaldı o kadar. Ne ben sordum kaç yumurta var ne o söyledi. Hiçbirşey bilmiyorum valla. Böylesi daha güzel ona güveniyorum ve detaylar beni ilgilendirmiyor önemli olan sonuç

peki dibine koyarım kibarca ama sabah işe giderken tekrar arkadaşa uğrayıp alamam. o alıp bana verecek ne var yaaa hıdrellez çok mu bozulur önemli olan niyet. olmadı 1 saksı gül mü alsam eve :roflol:

şans diyorum ben hep watersciğim şans işte.birikimli, mantıklı ,düşünceli ,tahsilli olmak yetmiyor bazı erkeklere. ben gözlemliyorum şöyle bir çocuğunu kahvaltı yapmadan okula postalayan ve çalışmayan hanımların eşleri evlilik yıldönümünde araba yok anneler gününde pırlanta alıyor. kasımdan beri bu topikteyim hep düşünceli ve birikimli haline tanık oldum. ama şans için bunlar yeterli değil...
tatil için formumu postaladım 11 temmuz -21 temmuz arası bakalım çıkacak mı? artık tamponlu gezeceğiz...:)

peki dibine koyarım kibarca ama sabah işe giderken tekrar arkadaşa uğrayıp alamam. o alıp bana verecek ne var yaaa hıdrellez çok mu bozulur önemli olan niyet. olmadı 1 saksı gül mü alsam eve :roflol:

ayy ne komiksin güldürdün beni.evet hıdırellez bozulur:))) git sabah erken kalk bakem kendin al

karamel naber şekerim pek az giriyorsun hiç karşılaşamıyoruz. beni de hiç öpmedin son zamanlarda:alsanaalsanasmile nasıl gidiyor yumurta işleri ne alemde?

patipati sen nasılsın? senin şu devekuşu yumurtandan naber çatladı mı nihayet?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…