HAZEROZLEM;insanın evi gibisi yok değil mi?:1no2:
kızlar hepinize iyi geceler..patikler,hazerozlem,deniz .tatlı ruyalar.hayırlı sabahlara uyanışlar olsun.
Allah yardimcimiz olsun. Bu riskler dogru, ama mikroenjeksiyonda bir de uzerine embriyolog elindesin bakalim embriyolog dogru spermi secti mi, en hareketli her zaman en saglikli mi demek? boyle dusununce kafayi yememek elde degil. ben doganin ve Allahin gucune inandigim icin bu dusunceler beni cok rahatsiz etti dusundukce (esimle konustuk, hormonlarin etkisi diyor). Bilemiyorum ki cocuk ozlemi insani bu kadar hirsli mi yapiyor? bunlari 3 gun once dusunmuyordum bugun bana ne oluyor? Elbette tip devreye giriyor ama butun bu testlerde olumsuz sonucsuz alirsak kurtaj yapamayabilecegimi biliyorum(cok riskli dedigi halde dogurup saglikli cocugu olan insanlar taniyorum, risk oldugu halde dogurup hasta cocuklari olanlari da)beni bu kadar rahatsiz eden de bu zaten, Allah bizi boyle zor bir tercih yapmak durumunda birakmasin... Su anda aklim, fikrim, butun duam saglikli bebek uzerine, hamile degilsem hic ama hic uzulmeyecegim.
karamel naber şekerim pek az giriyorsun hiç karşılaşamıyoruz. beni de hiç öpmedin son zamanlarda:alsanaalsanasmile nasıl gidiyor yumurta işleri ne alemde?
patipati sen nasılsın? senin şu devekuşu yumurtandan naber çatladı mı nihayet?CADIARZU
Günaydınnn Kızlarrr
a.s.a.s.a.s.a.s.:1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.
kindersms;bu sana geliyor.belki okumaya gelirsin
galata kulesi kapısı karşısındaki kuru kahvecinin gıgısı çıkı,dişi kırık,kurbağa kafalı,kara konsolos kalfası Hakkı ,karışıklığa getirip kahveye kavruk kakule kırığı kattı.
günaydın canım
günaydın arkadaşlar...
günaydın erverdi her ne kadarda sen bizi unutsan da güzel bir gün diliyorum sanaalsanaalsanasmile
geldim canımm okudum gene süpersin kaydirigubbakcemile5
sen ne yaptın bakalım erverdim sen denemeye hangi ay karar verdin opuyorumnanaktan
selam kızlar.. foruma girerken başlıklarda dikkatimi çekti ve sizin topice bi bakayım dedim. Çok güzel şeyler paylaşmışsınız.. Nasıl besleniyosunuz hamile kalmaz için sorabilirmiyim? yani doktorların tedavi sırasında önerdiği söylediği özellikli bi beslenme şekli varmı? bu arada ben 31 yaşındayım.
bak benim tekerler çekmiş seni burayayerimseniben
iyiym canım.bugün evdeyim evdeki işlerime bakacağım.tedavim çok yakında kısmetse.bu hafta çidere üye oldum.Memorialde ilk muayenem var.bakalım..hayırlısı artık.bitsin artık..fırsatım olursa yazarım yine bişeycikler.hoşçakal
hah şöyle sen yeni gelenleri unutma beni unut kırmim bacakalrınıohaoldumsmileunutmuşmuyuz hocam? afedersin. dur gönlünü alayım
a.s.a.s.a.s.sana da birşey yazayım.okurken gülersin.tatlıya bağlanmış olur.
Kınıklı kılıbık kırpıntı Kıyasettin,Kırımlı kılkuyruk kıtmiri kıkır kıkır kıkırdatarak küskütük küçümen küfeci külhaniyle külüstür Kürşat'ı külünklü küngür üstüne küttedek devirdi...
a.s.
unutmama rağmen ben buradayım diyorsun...sağol hocam.
canım bir sıkıntı yok göbekten olduğu için, geçen iğnelerin aynı çünkü benim yaşa giden ilaç bunlarmış. geçen sefer hepside döllendi tüm yumurtalar dolu ve kaliteli çıktı ( 3 ünün bölünmesi durdu o ayrı ) o yüzden değişikliğe gerek yokmuş. Doz azaldı o kadar. Ne ben sordum kaç yumurta var ne o söyledi. Hiçbirşey bilmiyorum valla. Böylesi daha güzel ona güveniyorum ve detaylar beni ilgilendirmiyor önemli olan sonuç
bak bu iyi fikir benim balkonumda var gülüm gülüm.peki dibine koyarım kibarca ama sabah işe giderken tekrar arkadaşa uğrayıp alamam. o alıp bana verecek ne var yaaa hıdrellez çok mu bozulur önemli olan niyet. olmadı 1 saksı gül mü alsam eve :roflol:
ya sorma o evinde çocuğuna bi kahvaltı hazırlamayan annelere hastayım zaten.şans diyorum ben hep watersciğim şans işte.birikimli, mantıklı ,düşünceli ,tahsilli olmak yetmiyor bazı erkeklere. ben gözlemliyorum şöyle bir çocuğunu kahvaltı yapmadan okula postalayan ve çalışmayan hanımların eşleri evlilik yıldönümünde araba yok anneler gününde pırlanta alıyor. kasımdan beri bu topikteyim hep düşünceli ve birikimli haline tanık oldum. ama şans için bunlar yeterli değil...
tatil için formumu postaladım 11 temmuz -21 temmuz arası bakalım çıkacak mı? artık tamponlu gezeceğiz...:)
evet canım denk gelemiyoz. bensık sık giriyom ama ben geldimde kimsecikler olmuyo. bu hafta memoriale gidiyomuşsun. hayırlısı olsun canım. şansın bol kısmetin açık olsun. kızçeni al bu kez olur mu? dualarımız seninlea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydıııııııın..güller güzeller.38 in gülleri...hepinize günaydın.
birkaç zamandır herkesin işler yoğun herhalde.kimsecikler görünmüyor bu ara.
ZARPANDİT;ben bu sabah gecikmişim.dedim.zarpandit göndermiştir çiçekleri diye,ama sen de geç kalmışsın sanırım bu sabah.neyse hadi.yine benden olsunbu arada çiçekçi bizden çok memnun muş haaa.birimiz olmasa öbürümüz sayesinde işleri iyiymiş.yerimseniben
KİNDER süpriz yumurta,PATİKLER,sizler de görünmemişsiniz bu ara.patikler;şafak kaç?hangi gün bekleniyor şimdi?
HAZEROZLEM;_evine dönmüşsün.ne güzel.insan nereye giderse gitsin evi gibisi yoktur.isterse saray olsun misali.yeni evli olduğum yıllarda 3 gün evden uzak kalmıştım.eve dönünce perdelerimi öpmüştüm.canım evim perdelerim diye.:roflol:
WATERSS; sen de uğramamışsın.aman haa dikkat.azıcık kaytar işlerden.zaten bebğin geldiğinde ikiye katlanacak işlerin.şimdiki günlerin tadını çıkar.
ALABAMA;ne haber.denk gelmiyoruz.iyimiyiz?nasıl gidiyor?
HERADA uğramamış
ALTINYUNUS,VANİLYA sizlerden ne haber?nasıl gidiyor bekleyişler..
unuttuğum var mı kızlar.tedavide olanların da son olsun.dileğine kavuşsun.darısı da bana olsun.hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?