38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gecebekçiniz benim sanırım. çimdim yundum ancak girdim napayım. ben de yatıyorum artık... iyi geceler tatlı uykular herkese...

HAZEROZLEM;insanın evi gibisi yok değil mi?:1no2:

evet, şükür kavuştum..Allah kulunu mutlu etmek isteyince önce eşeğini kaybettirir, sonra buldururmuşdelikafadulden

kızlar hepinize iyi geceler..patikler,hazerozlem,deniz .tatlı ruyalar.hayırlı sabahlara uyanışlar olsun.

hepinizi koccaman öptümmmmkaydirigubbakcemile3

herşeyin hayırlısı vanilyacım. Biz ilk tüp bebek tedavisine başladığımızda kafayı şu soruya takmıştım : Acaba biz kadere karşı mı çıkıyoruzbilmiyorumkismile, acaba bizim bebeğimiz olmayacakta biz uğraşarak birşeyleri mi zorluyoruz? Günlerce beynimi kemirdi bu soru, ben de eşimin beynini yedim. Sonra bebek tuttu, ama 9 haftalıkken düştü:gitme: ve ben anladım ki zaten kısmet değilse olmuyor, ne yaparsan yap.O yüzden şekerim Vanilyacım, bazı konularda insan elinden geleni yapıp, gerisini kadere bırakmalı ki buna tevekkül deniyor galiba. Ha sen yapabiliyor musun diye sorma sakın, keşke yapabilsem...

Sevgili Zarpandit, şükür evime kavuştum, kayınvalidemikötükedihüso de getirdik, 2 ay falan bizde kalacak, biraz zor geçecek ama tek sağlığı yerinde olsun da, yoksa hastane köşesinde bekleyen ben oluyorum yine- ayyy yine ne kötü kadın oldum ama ne yapayım yaa:kedi:

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydıııııııın..güller güzeller.38 in gülleri...hepinize günaydın.
birkaç zamandır herkesin işler yoğun herhalde.kimsecikler görünmüyor bu ara.

ZARPANDıT;ben bu sabah gecikmişim.dedim.zarpandit göndermiştir çiçekleri diye,ama sen de geç kalmışsın sanırım bu sabah.neyse hadi.yine benden olsunbu arada çiçekçi bizden çok memnun muş haaa.birimiz olmasa öbürümüz sayesinde işleri iyiymiş.yerimseniben

KıNDER süpriz yumurta,PATıKLER,sizler de görünmemişsiniz bu ara.patikler;şafak kaç?hangi gün bekleniyor şimdi?
HAZEROZLEM;_evine dönmüşsün.ne güzel.insan nereye giderse gitsin evi gibisi yoktur.isterse saray olsun misali.yeni evli olduğum yıllarda 3 gün evden uzak kalmıştım.eve dönünce perdelerimi öpmüştüm.canım evim perdelerim diye.:roflol:

WATERSS; sen de uğramamışsın.aman haa dikkat.azıcık kaytar işlerden.zaten bebğin geldiğinde ikiye katlanacak işlerin.şimdiki günlerin tadını çıkar.

ALABAMA;ne haber.denk gelmiyoruz.iyimiyiz?nasıl gidiyor?

HERADA uğramamış

ALTINYUNUS,VANıLYA sizlerden ne haber?nasıl gidiyor bekleyişler..

unuttuğum var mı kızlar.tedavide olanların da son olsun.dileğine kavuşsun.darısı da bana olsun.hoşçakalın.

Günaydınnn Kızlarrr
a.s.a.s.a.s.a.s.:1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.

Erverdimm günaydınn erkenci arkadaşımm sen nasılsın sende yoktun bakındım sana:1hug:

günaydın kızlar, sana da kocamannnnnnnn bir öpücük yağmurcuuğum :1hug:yumurta işleri iyidir herhalde :)

kindersms;bu sana geliyor.belki okumaya gelirsin

galata kulesi kapısı karşısındaki kuru kahvecinin gıgısı çıkık,dişi kırık,kurbağa kafalı,kara konsolos kalfası Hakkı ,karışıklığa getirip kahveye kavruk kakule kırığı kattı.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar...
günaydın erverdi her ne kadarda sen bizi unutsan da güzel bir gün diliyorum sanaalsanaalsanasmile

geldim canımm okudum gene süpersin kaydirigubbakcemile5
sen ne yaptın bakalım erverdim sen denemeye hangi ay karar verdin opuyorumnanaktan

selam kızlar.. foruma girerken başlıklarda dikkatimi çekti ve sizin topice bi bakayım dedim. Çok güzel şeyler paylaşmışsınız.. Nasıl besleniyosunuz hamile kalmaz için sorabilirmiyim? yani doktorların tedavi sırasında önerdiği söylediği özellikli bi beslenme şekli varmı? bu arada ben 31 yaşındayım.

günaydın arkadaşlar...
günaydın erverdi her ne kadarda sen bizi unutsan da güzel bir gün diliyorum sanaalsanaalsanasmile

unutmuşmuyuz hocam? afedersin. dur gönlünü alayım
a.s.a.s.a.s.sana da birşey yazayım.okurken gülersin.tatlıya bağlanmış olur.

Kınıklı kılıbık kırpıntı Kıyasettin,Kırımlı kılkuyruk kıtmiri kıkır kıkır kıkırdatarak küskütük küçümen küfeci külhaniyle külüstür Kürşat'ı külünklü küngür üstüne küttedek devirdi...
a.s.
unutmama rağmen ben buradayım diyorsun...sağol hocam.

geldim canımm okudum gene süpersin kaydirigubbakcemile5
sen ne yaptın bakalım erverdim sen denemeye hangi ay karar verdin opuyorumnanaktan

bak benim tekerler çekmiş seni burayayerimseniben

iyiym canım.bugün evdeyim evdeki işlerime bakacağım.tedavim çok yakında kısmetse.bu hafta çidere üye oldum.Memorialde ilk muayenem var.bakalım..hayırlısı artık.bitsin artık..fırsatım olursa yazarım yine bişeycikler.hoşçakal

mutluyuz mutlusunuz MUTLULAR DÜĞÜN SALONUyerimseniben

hoşgelmişsin aramıza lightlife;evet paylaşımlarımız güzel..arkadaşlarımız arasında kürler uygulayanlar var.farklı bitkisel ürünleri deneyenler var.onlar sana yardımcı olabilirler.ya da geçmiş sayfalarımızı okursan orada görebilirsin.özellikle deniz bulut arkadaşımızın yazılarında var.ben 2 kere incir kürü denedim.sonrasında diğewr şeylere çekinik kaldım .başka da bşrşey kullanmadım.beslenmem dikkat ettim yürüyüş yapıyorum.tedavi sürecinde ise sadece dr un verdiği ialçları kullanıyorum.ilave birşey yapmıyorum.ama sağlıklı olabilecek ,tadıma da hoş gelen şeyleri deniyorum.aslında sanırım en iyi tedavi şekli''STRESTEN UZAK BİR HAYAT''
Bebek hikayeni anlatırsan birçok cevap geleceğine inanıyorum.hoşçakal.a.s.

tamam canım hayırlısı olsun başla bakalım
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

hah şöyle sen yeni gelenleri unutma beni unut kırmim bacakalrınıohaoldumsmile
ay sen bu lafları nasıl aklında tutarsın anlamıyorum maşallah 18 lik gibisin

Erverdi, cicekler icin cok tesekkurler. Bu da sana ve gunaydin!a.s.

Herkes icin guzel bir gun olsun.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Biraz da parfum sikalim.bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

en güzel bu ruh halinde olmak olabilmek bravo canım. sen bu süreç içinde olduğun için mutlu ol gerisi gelecek eminim. hayırlısı olsun

peki dibine koyarım kibarca ama sabah işe giderken tekrar arkadaşa uğrayıp alamam. o alıp bana verecek ne var yaaa hıdrellez çok mu bozulur önemli olan niyet. olmadı 1 saksı gül mü alsam eve :roflol:
bak bu iyi fikir benim balkonumda var gülüm gülüm.
ya sorma o evinde çocuğuna bi kahvaltı hazırlamayan annelere hastayım zaten.
nedense öyledir başım ağrıyo kıcım ağrıyo diyen tatlı canlı prensesler. bize gelince çalışşş köleee. işi bilcen işe gitmicen demişler boşuna mı demişler. işi biliyo gacılar.
evet canım denk gelemiyoz. bensık sık giriyom ama ben geldimde kimsecikler olmuyo. bu hafta memoriale gidiyomuşsun. hayırlısı olsun canım. şansın bol kısmetin açık olsun. kızçeni al bu kez olur mu? dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…