şans diyorum ben hep watersciğim şans işte.birikimli, mantıklı ,düşünceli ,tahsilli olmak yetmiyor bazı erkeklere. ben gözlemliyorum şöyle bir çocuğunu kahvaltı yapmadan okula postalayan ve çalışmayan hanımların eşleri evlilik yıldönümünde araba yok anneler gününde pırlanta alıyor. kasımdan beri bu topikteyim hep düşünceli ve birikimli haline tanık oldum. ama şans için bunlar yeterli değil...
tatil için formumu postaladım 11 temmuz -21 temmuz arası bakalım çıkacak mı? artık tamponlu gezeceğiz...:)
waters geçmiş zamanlarda internet aleminde bir mail dolanıyordu bir annenin sadece akşam tv karşısından yatmak için yatak odasına geçerken yaptığı ev işi ıvır zıvırları nerdeyse bir sayfa dolusu iş yapıp kadın bir türlü yatamıyodu. onu hatırladım vallahi hep aynı işler ve sen buna ek olarak birde sıpası karnında hamile kadınsın. boşver bırak çok asılma olduğu kadar güzelim. ve söyle kocana kalksın bakkala gidip ekmeği de o alıversin ağlamayana meme yok bak nasıl diyince kalkıp yemek işini halletmiş fazla taviz verme sen yine ne kopartırsan kardır :)
denizz gömmücen kızım ya ne gömmesi gömersen hıdırellez gelip bakar bişi yok gider. bide toprağı mı eşelicek iyi sen denize atma ama git sabah ordan al bari..
karamell nası gidiyo igneler bi sıkıntı yok dimi? ne marka ilaç kullanıyosunuz. dozajları azaltmış sanırım hayırlısı olsun. gelişmeleri yaz merak ediyorum. rastgelsin canım
diyodum ki seni gördüm waterscım. naber nasılsın ? hatırlamışsın o maili. biz kadınlar hep aynıyız bazı canı tatlı olan şanslı hatunlar ayrı tabi. ee napcan kader. boşver öflesin püflesin benimkide aynı valla. gelirken bana bi su getirir misin diyorum. öffff pöffff aaaaa maaaa bağrınıyo utanmaz herif : )
kindes,süpriz yumurta ne haber açıksın?kimseler yokmuş.bende yorgunluktan acıcık uzanıcam.hoşçakal.görüşmek üzere
HÜLYA;evet canım .ilk muayene bu hafta içinde.
karamel naber şekerim pek az giriyorsun hiç karşılaşamıyoruz. beni de hiç öpmedin son zamanlarda:alsanaalsanasmile nasıl gidiyor yumurta işleri ne alemde?
patipati sen nasılsın? senin şu devekuşu yumurtandan naber çatladı mı nihayet?CADIARZU
[B .!.:erverdi;
[B .!.:13027875[/B]]a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydıııııııın..güller güzeller.38 in gülleri...hepinize günaydın.
birkaç zamandır herkesin işler yoğun herhalde.kimsecikler görünmüyor bu ara.
KıNDER süpriz yumurta,PATıKLER,sizler de görünmemişsiniz bu ara.patikler;şafak kaç?hangi gün bekleniyor şimdi?
Valla Erverdi'cim hangi günü beklediğimi ben de bilmiyorum taaa 19.günde yumurta olunca hangi zaman beklenir hiç bilmiyorum. Şu var ki... Daha kocacığımı hiç bu kadar yormamıştım bu ayki kadar
12 haftanın dolması lazım dimi ? hadi hayırlısı bakalım az kaldı. öyle tabi ilk parkuru geçicez daha önümüzde çok yol var. allahın izniyle o yolu da kattedeceğiz inşallah. heh heh kimse görmeden. inşallah düzelir canım. vucut kendini bambaşka bi aleme hazırlıyo hepsinin bi anlamı sebebi vardır di mi ama. ne enteresan bir dönem insanın aklı sırrı ermiyo bu oluşum sürecine. allah herkese iyi yazılar yazmış olsun. bunu yaşadığıma bin şükür. allah tüm isteyenlere nasip etsin.Hatırlamaz mıyım biraz abartı da olmazsa sonunu çok sevmiştim mailin..ehhh doğru Allah gecinden versin adamlar daha önden gidiyor ya nedeni o mailde detaylıca yazıyor. Sen nasılsın ? bebek nasıl maaşallah 10. haftan da bitiyor.Riskli bölgeden sen de Deniz Bulut'da çıkıyorsunuz. Darısı diğer arkadaşlara inşallah. Ama bu 9 aylık serüvenin ilk ayağı 12 haftalık parkuru tamamlamak daha bir çok aşama var ..hepsinden hayırlısı ile geçeceksiniz ..
Benim dün akşamdan beri göğüslerim çok acıyor , içleri dolu sanki emzirdiğin dönemde de böyle sertleşip acır emzirirsin geçer ama neden böyle oldu anlamadım düzelir gerçi eninde sonunda ama bugün canımı yakıyor biraz. Ovalayıp masaj yapıyorum arada:))) kimse görmeden.
Canım ya çok güldürüyorsun beni sen. Valla inan hiç bilmiyorum çatladı mı, daha da mı devleşti? Olsun da nasıl olursa olsun :):):)
[B .!.:erverdi;[B .!.:13027875[/B]]a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
KıNDER süpriz yumurta,PATıKLER,sizler de görünmemişsiniz bu ara.patikler;şafak kaç?hangi gün bekleniyor şimdi?
Valla Erverdi'cim hangi günü beklediğimi ben de bilmiyorum taaa 19.günde yumurta olunca hangi zaman beklenir hiç bilmiyorum. Şu var ki... Daha kocacığımı hiç bu kadar yormamıştım bu ayki kadar
aferim çalıştır çalıştır. yorulsun biraz. başka yorulmuyolar zaten. pöh. burda yorulmuşlar çok mu? bari bi işe yarasınlar :)))
waterss,hülya deniz..sizleri açık görüyorum.nasılsınız keyifler yerinde mi?
Waterss.,geçmiş olsun arkadaşım..acıyorlarmış..evet..bence de kimse görmedenyap..yoksa........:roflol::roflol:
ALABAMA;desteğin için sağol arkadaşım.bu günlerde ihtiyacım olacak...bak yine denk gelemedik.ben geldim yoksun...sağlık olsun
ZARPANDİT;çiçeklere parfüm sıkmak! çok hoş olmuş.hiç aklıma gelmemişti.hayal gücümü biraz daha çalıştırmalıyım.parfüme alerjim var benim.sanırım ondan olsa gerek.aklıma gelmemesi.
Canım ya çok güldürüyorsun beni sen. Valla inan hiç bilmiyorum çatladı mı, daha da mı devleşti? Olsun da nasıl olursa olsun :):):)
[B .!.:erverdi;19 . güne bekleyen yumurta olsa olsa deve kuşu yumurtası olur dimi amazemuszemus[B .!.:13027875[/B]]a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
KİNDER süpriz yumurta,PATİKLER,sizler de görünmemişsiniz bu ara.patikler;şafak kaç?hangi gün bekleniyor şimdi?
ben hiç kocamı yormuyorum ayda sadece üç kere falan. sanki 40 yıllık evli gibi yaşıyoruz ev arkadaşı gibi valla. napim moral yok enerji de yokdelikafadulden
ay bugün ben de gittim doktora
tahlil sonuçlarımı ancak aldım 20 gün öncesi yaptırdığım
fsh 9
e2 53
prolaktin 9
ıh 3
doktor bu değerler gayet iyi dedi. iyide niye ayda 2-3 yumurta oluyor sadece çünkü çikolata kistinden kaynaklı ve kistim 23.5mm yani hiç birşey değişmemiş bu ilaçlarda boşuna içiyor hatta boşuna para ödüyorum of yaa
[B .!.:yagmursesi;
[B .!.:13043871[/B]]Canım ya çok güldürüyorsun beni sen. Valla inan hiç bilmiyorum çatladı mı, daha da mı devleşti? Olsun da nasıl olursa olsun :):):)
19 . güne bekleyen yumurta olsa olsa deve kuşu yumurtası olur dimi amazemuszemus
ben hiç kocamı yormuyorum ayda sadece üç kere falan. sanki 40 yıllık evli gibi yaşıyoruz ev arkadaşı gibi valla. napim moral yok enerji de yokdelikafadulden
ay bugün ben de gittim doktora
tahlil sonuçlarımı ancak aldım 20 gün öncesi yaptırdığım
fsh 9
e2 53
prolaktin 9
ıh 3
doktor bu değerler gayet iyi dedi. iyide niye ayda 2-3 yumurta oluyor sadece çünkü çikolata kistinden kaynaklı ve kistim 23.5mm yani hiç birşey değişmemiş bu ilaçlarda boşuna içiyor hatta boşuna para ödüyorum of yaa
Kız olur mu öyle şey... Kaparlar valla adamı...Bi daha duymayayımlmaz:
12 haftanın dolması lazım dimi ? hadi hayırlısı bakalım az kaldı. öyle tabi ilk parkuru geçicez daha önümüzde çok yol var. allahın izniyle o yolu da kattedeceğiz inşallah. heh heh kimse görmeden. inşallah düzelir canım. vucut kendini bambaşka bi aleme hazırlıyo hepsinin bi anlamı sebebi vardır di mi ama. ne enteresan bir dönem insanın aklı sırrı ermiyo bu oluşum sürecine. allah herkese iyi yazılar yazmış olsun. bunu yaşadığıma bin şükür. allah tüm isteyenlere nasip etsin.
aferim çalıştır çalıştır. yorulsun biraz. başka yorulmuyolar zaten. pöh. burda yorulmuşlar çok mu? bari bi işe yarasınlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?