[B .!.:yagmursesi;ayyy evden çıksa kaparlar da çıkmıyor ki adam 15 20 de eve bir geliyor tamamdır olay bazen diyorum hadi sen az çık arkadaşlarınla buluş sen gelmezsen gitmem diyor. sanki bu yaşına kadar benle geldi topu topu bir senelik evliyizdelikafadulden[B .!.:13043871[/B]]
Kız olur mu öyle şey... Kaparlar valla adamı...Bi daha duymayayımlmaz:
günaydın ...bu arada öyle gak dediği önünde guk dediği ardında olp ta halaa memnuniyetsiz kimselerden ben de hiç haz etmem.düşüncemi söyliyiim dedim.
Waterss canım geçmiş olsun... Tez zamanda düzelir inşallah...
Karamel'im tedavin iyi gidiyordur umarım...
Herada'cım seninlede yazışamadık nezamandır, sen de iyisin umarım.
Kindersms sen neler yapıyorsun?
Zarpandit burada da denemeye karar verdin mi?
Hülya sen nasılsın arkadaşım?
Deniz'cim Hıdrellez bilgileri süper oldu. Hikayesini bilmiyordum önceden...
Herkese iyi geceler... Öpüyorum yanaklarınızdan...opuyorumnanaktan
günaydın ...
bu laf bana mı?ohaoldumsmile
ayyy evden çıksa kaparlar da çıkmıyor ki adam 15 20 de eve bir geliyor tamamdır olay bazen diyorum hadi sen az çık arkadaşlarınla buluş sen gelmezsen gitmem diyor. sanki bu yaşına kadar benle geldi topu topu bir senelik evliyizdelikafadulden
Bu bi sene en iyi sene, evden çıkmaması gayet doğal, ama bi de adamla biraz fazla ilgilensen daha iyi olacaklmaz:kaydirigubbakcemile3delikafadulden
günaydın kızlar herkese günaydın;a.s.a.s.a.s.
HAZEROZLEM; evet şansa çok ihtiyacım var teşekkür ederim güzel dileklerin için.siz daha önce görüşmeyemi gitmiştiniz memoriale yoksa bir tedavini orada mı gördün.nelerinden memnun olmadın.dr,personel davranışından mı,uygulanan protokolden mi yoksa başarısız sonuçtan mı?ben birkaç araştırmamdan sonra karar kıldım burada.%100 iyidir, olacak gözüyle de asla bakmıyorum.bu benim son denemem olacak.ve gidebileceğim en iyi yerin burası olduğunu düşünüyorum.ama her zaman kendime %50 şans veririm.ya olacaktır ya da olmayacaktır.benim istediğim son bir şans.ve bunu eldeki verilerle en iyi şekilde değerlendirmek.sonuca hazırlıklıyım.istediğim tek bir tane kaliteli yumurta ve transferin gerçekleşmesi.a olur ya da olmaz.orası başka..ama tek istediğim bu.
emin ol hertürlü izlenimimi yazacağım.iyi ya da kötü.
çiderin indirim oranına gelince.normal tedavi ücreti 1900 euro+ilaçlar
çidere 150 tl gibi bir ücret ödeyerek üye olunuyorkredi kartınla halledebiliyorsun.ben postaneden havale ile gördüm işimi.üye olarak gitiğinde ilk muayene ücretsiz.ve ilk adetinde başlıyorsun tedaviye.yukarıda yazdığım tedavi ücreti normal bir tedavi ücreti.benim ki biraz farklı olacak.benim +650 euro fazlam var.ilave olarak co kültür uygulanacak.ben nedeni bilinmeyen infertilim.vücuttan dışarı çıkan yumurtalarda kalite düşüyor,bende rahimden bir parça alınarak kendi doğal dokusunda embriyonun bölünmesi gelişmesi sağlanacak.herşey yolunda giderse tabii..
Herkese Merhabahihoyyythihoyyyt
Patikler, sagol canim. Biz hala dusunce asamasindayiz ama bugun Memorial'a mail gonderdim bakalim ne yazacaklar. Diger taraftanda Hazerozlem ile Erverdinin ilgili yazisini okudum, aklim karisti,kafamçokkarıştı ama bir de Acibadem maslak (baska arkadaslar onermislerdi) ve senin onerdigin doktoru da arastirma icerisindeyim.
Erverdi, oncelikle bol sanslar arkadasim, gelismelri bekliyoruz. Bol bebekli bir tedavi olsun.Kislik-yazlik yapmak icin bize de bekleriz, seninkiler cok guzel ve duzgun gorunuyor, ellerine saglik.opuyorumnanaktan
Kindersms, cicekler icin cok tesekkurler. Uzulme arkadasim umarim bir dahaki sefere, denemey devam.opuyorumnanaktan
Hazerozlem, anlattiklarini hayretle okudum inan. Simdi ne asamadasiniz?
Canım ya çok güldürüyorsun beni sen. Valla inan hiç bilmiyorum çatladı mı, daha da mı devleşti? Olsun da nasıl olursa olsun :):):)
19 . güne bekleyen yumurta olsa olsa deve kuşu yumurtası olur dimi amazemuszemus
ben hiç kocamı yormuyorum ayda sadece üç kere falan. sanki 40 yıllık evli gibi yaşıyoruz ev arkadaşı gibi valla. napim moral yok enerji de yokdelikafadulden
ay bugün ben de gittim doktora
tahlil sonuçlarımı ancak aldım 20 gün öncesi yaptırdığım
fsh 9
e2 53
prolaktin 9
ıh 3
doktor bu değerler gayet iyi dedi. iyide niye ayda 2-3 yumurta oluyor sadece çünkü çikolata kistinden kaynaklı ve kistim 23.5mm yani hiç birşey değişmemiş bu ilaçlarda boşuna içiyor hatta boşuna para ödüyorum of yaa
çözümü sadece ilaçlarda aramaya devam mı? yoksa bu kisti halledecek birşeyler yapmayı düşünyüyor musun? öteki illeti sormuyorum :mymeka:
çok şükür iyiyim canım amin hayatım. inşallah sende bu ay o yorgunlukların meyvesini alırsın.Aynen öyle katılıyorum hihohayyyttttttttttt.............
Canım bu arada sen nasılsın? Okuyorum tabi seni... Maşallah herşey iyi gözüküyor. Merak etme hayırlısı ile herşey istediğin gibi olacak, buna inanıyorum...
Erverdicim, biz 2,5 sene evvel araştırıp Türkiye'deki en iyi merkez diye Memorial'a karar kılmıştık, tabi Semra Kahraman da bu işteki en iyi isimlerden biri diye. Bütün tahliller yapıldı, rahim röntgenine bakıldı, tüplerin durumu için laparoskopi yapıldı, sonuç normal, hiçbir problem yok deyip, bizi eve gönderdiler, kendiliğinden olur, olmazsa 6 ay sonra gelin dediler... iyi de zaten biz zaten sebepsiz infertiliz, eşimde varikosel vardı, yıllar evvel ameliyat oldu, düzeldi. Bizi niye geri çeviriyorsun ki...operasyondan sonra pansuman bile yapmadılar,biz odada doktor bekliyoruz, hemşire gelip bizi kovaladı, siz hala burada mısınız diye...inanamadık tabii, böyle bir hastane, böyle bir uygulama... paranla rezil olma durumu yanii... daha fenası geçtiğimiz yaz Antalya'da tedaviye başlayacağız, doktorumuz dedi ki eski rahim röntgenine bakarak- ki memorial'de de ona bakmışlardı- ki kimliğimi kaybederim onu kaybetmem, çok canım yanmıştıklava:çektirirken, şimdi anestezi altında yapıyorlarmış, ne güzel- rahimde yapışıklık gözüküyor, Memorial'deki laparoskopide belki düzeltilmiştir, epikriz lazım dedi, 1 ay uğraştık epikrizi alabilmek için... Sonuç sadece açıp kapatmışlar, düzeltilmemiş, ve tekrar sıkıntılı bir operasyon geçirdim. neyse, bizim doktorun adı galiba Güvenç Karlıkaya idi, yanlış hatırlamıyorumdur inşallah... Ama laboratuarı çok çok iyi, Yaman bey vardı, konusunda bir numara... herşey kader kısmet Erverdicim, belki başları çok kalabalıktı, hasta sayısını azaltmak için bize öyle davrandılar, belki birşeyleri zor gördüler, kimbilir... Dilerim sana çoook uğurlu gelir memorial... Ama bence hiçbir hasta doktoruna %100 güvenmemeli, her aşamaya dahil ol, sor, sor, sor... Koccaman öptümopuyorumnanaktan
Çider üyeliği de çok mantıklı gözüküyor, co kültür de iyi bir uygulama , şansı epey artırıyor diye biliyorum...hadi bakalımmm inşallah gelsin artık bebiş:CüvCüv:...
Ayyy, iki gündür mutfakta epey işim var, ama yemek yapmayı özlemişim yavvvv...Bahçeden gülleri topladım, balkondaki koltuklara minderlerini yerleştirdim, çay demledim, keyif yapıyorum valla... Şimdi de topladığım asma yapraklarını haşlayacağım...
oh gel keyfim gel afiyet olsun hazercim
merhaba kızlar ben doktora gittim. memoriale banu hanımla tanıştım çok şeker bir kadın. öncelikle bunu söyliyim. ama hastanedeki ön bürodaki kızlar biraz moronlar. tam bir saat boşu boşuna beni beklettiler. benden sonraki hastayı benden önce aldılar ben carladım. doktora da şikayet ettim. gittiğimde 10.50 idi randevum 11. di. ve ben tam 12 de girdim. orda mal mal bekledim yarımsaat. neyse yorum yapamıyorum. türk insanı nedense sorumsuz ve işini doğru yapmıyor ne yazık ki, sen iyi niyetle bekliyosun ya kimse bu kız geleli bi saat oldu demiyo anlıyo musunuz. ama bu memorilalik bir durum değil tümmmm hastaneler böyle çünkü çalışanları o standın arkasında otururken ve bişey yapmazken sabah 8 akşam 6 çalıştığını sanıyor. o yüzden iş bize kalıyo hem sabırlı hem de dikkat çekici olacaksın ki stres yaratacaksın o zaman sana daha çok dikkat ederler. neyse geçelim bu gergin konuyu. bebeğimi gördüm kıpırdıyodu sallanıyoduukalp atışını duydum inanılmaz bir duygu darısı tüm olmayanların başına. biliyosunuz ben duymamış görmüştüm harika bir duyguymuş duymak. ve elleri kolları herşeyleri oluşmuş 3 cm lik bi yavru inanılmazzz. 10 hafta olmuşuz çok şükür. 3 aralıkda gelecekmiş. 20 sinde gidiyoruz ikili için. işte böyle allaha çok şükür ki bunları yaşadım. bunları yaşadığıma inanamıyorum.darısı hepinize inşalllah.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?