38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdicim, bu haftaki muayenende bol şans diliyorum, dilerim herşey gönlünce olur, detayları paylaş olur mu? Biz 2,5 yıl evvel gidip hiç memnun kalmamıştık memorialden:umursamaz:, hele bi git bakalım, herkes pek methediyor bu topikte, inşallah herşey çok güzel olur...Bu arada Çiderin sitesini inceledim de indirim oranları nasıl, üye olmanın ne faydaları var?

Zarpanditim kokulu çiçeklerin için teşekkürler, öptümmkaydirigubbakcemile3

Ah Alabamacım ben de sinir olurum o kadınlara hani bir yapıp on değer gören, bense on yapıp bir değer görüyorum sanki, insan canının kıymetini bilmeli, ama nasılll?aklinialirimsmile

Denizbulutum, hıdırellez bilgileri için sağol kuzum, heveslendim valla, yarın akşam yaparım artık. Bu arada bir hastamdan da değişik bir uygulama öğrenmiştim, bir kere yaptım. Çiçekleri toplayıp bir kova suyun içine bırakıyorsun, üzerine tülbent gerip -içine böcek filan düşmesin diye- dileğini kağıda yazıp tülbentin kenarına sıkıştırıyorsun, akşam ezanından önce gülün dibine bırakıyorsun. Ertesi sabah erkenden o bir kova çiçekli suyu başından aşağı dökerek duş yapıyorsun, hem de dua ediyorsun. İnsan kendini prenses gibi hissediyor valla, her taraf çiçek... gerçi sonra temizlik faslı sinir bozucu, sen prenses gibi çiçekler arasında duş al, sonra o çiçekleri, yaprakları hizmetçi gibi topla :roflol:...

Ay yağmursesim, güldürdün beni, çok tatlısın. Bence zaten ilk yıllarda olur böyle, sonra ipler biraz gevşiyor sankisengözlerimebaksanab...

günaydın kızlar herkese günaydın;a.s.a.s.a.s.

HAZEROZLEM; evet şansa çok ihtiyacım var teşekkür ederim güzel dileklerin için.siz daha önce görüşmeyemi gitmiştiniz memoriale yoksa bir tedavini orada mı gördün.nelerinden memnun olmadın.dr,personel davranışından mı,uygulanan protokolden mi yoksa başarısız sonuçtan mı?ben birkaç araştırmamdan sonra karar kıldım burada.%100 iyidir, olacak gözüyle de asla bakmıyorum.bu benim son denemem olacak.ve gidebileceğim en iyi yerin burası olduğunu düşünüyorum.ama her zaman kendime %50 şans veririm.ya olacaktır ya da olmayacaktır.benim istediğim son bir şans.ve bunu eldeki verilerle en iyi şekilde değerlendirmek.sonuca hazırlıklıyım.istediğim tek bir tane kaliteli yumurta ve transferin gerçekleşmesi.a olur ya da olmaz.orası başka..ama tek istediğim bu.
emin ol hertürlü izlenimimi yazacağım.iyi ya da kötü.

çiderin indirim oranına gelince.normal tedavi ücreti 1900 euro+ilaçlar
çidere 150 tl gibi bir ücret ödeyerek üye olunuyorkredi kartınla halledebiliyorsun.ben postaneden havale ile gördüm işimi.üye olarak gitiğinde ilk muayene ücretsiz.ve ilk adetinde başlıyorsun tedaviye.yukarıda yazdığım tedavi ücreti normal bir tedavi ücreti.benim ki biraz farklı olacak.benim +650 euro fazlam var.ilave olarak co kültür uygulanacak.ben nedeni bilinmeyen infertilim.vücuttan dışarı çıkan yumurtalarda kalite düşüyor,bende rahimden bir parça alınarak kendi doğal dokusunda embriyonun bölünmesi gelişmesi sağlanacak.herşey yolunda giderse tabii..

Son düzenleme:
kızlar;tekrar herkese günaydın.güzel bir gün olsuna.s.a.s.
dün kışlıkları kaldırdım evin altını üstüne getirdim.atılacakları verilecekleri ayırdım.ben herzaman böyle düşünürüm.sanki yeni bir sayım gibi gelir bana.kıştan çıkarken olsun yazdan çıkarken olsun.çok şükür derim yeni bir baharı da göreceğim.inanın aslında çok şanslıyız.değilmi ki sağlıklıyız,bir yerlere takılmadan sööyle derin bir nefes çekebiliyoruz.en büyük hazinemiz bu.sonra bakıyorum eşyalara giysilere bunu at gitsin,şimdi yenisini alırım.aa bu da varmış duruyormuş.ya da aaaaaaaabu hala duruyormuymuş.at
at at .at gitsin.bir daha mı geleceğiz dünyaya.at gitsin.yenisine sağlık.

hayatımızdaki eskileri bazen ayıklamalı yenisine yer vermeli.artık bizi sevindirmeyen ,üzen herşeyi .....

yeniye yeniliklere yer vermeli.bakın,karamsar olmayın bu konuda.insan ömrü uzadı.kendinize iyi bakarsanız.(tabiii yazınızda yazılmadıysa)sadece bunun dışında yapabilecek çok şeyler olmalı.bitmemeli.yenisisi başalamalı.yeni bir hayat....seçimi, nasıl olacağı size kalmış.

sabah sabah ta gitmedi belki ama içimden geldi yazdım.şimdi gidip çayımızı koyayım ocağa.hoşçakalınbiraz sonra kaynar demlerim.E buyrunnnnnnnnnbuyruuunnn

bu arada öyle gak dediği önünde guk dediği ardında olp ta halaa memnuniyetsiz kimselerden ben de hiç haz etmem.düşüncemi söyliyiim dedim.

Günaydın güzeller
a.s.a.s.a.s.:1hug:a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.:1hug:a.s.a.s.a.s.

gününüz güzel olsunnn hepinizi öpüyorum Şeniz

arkadaşlar ben genelde mutlu umutlu biriyim öyle kolay kolay karamsarlağa düşmem
ama bu ayki reglim gene başlamak üzere ovulasyon testi pressed gene boşş
ufff benim galiba hamile kalmam için ovulasyon testinde 3 çizgi görmem lazım herkese 2 yeter ama ben :1no2:

ilk doktora gidip tedaviye başaldığımda doktorum zor bi hastasınız demişti ben ciddiye bile almamıştım benneyaptımki:sinifsinif:
meğer başıma gelecekmişguclubacismilemafoldumben

sizin gününüz güzel olsunn ben bugün karamsarım yaaa mafoldumben

Teşekkürler Patiklercim, iyiyim bu sabah hiç bir şey yoktu öyle bir dolgunluk hissi ve acı geldi geçti. Sen nasılsın, doğal denemelere devam ediyordun. Hayırlı güzel haberler ver bize inşallah.

günaydın ...
bu laf bana mı?ohaoldumsmile

hocam yaaa....siz ne kadar alıngan birisiniz öyle...neden kendine çekiyorsun her yazılanı.ben sizi tanımıyorum ki..nereden çıkardınız bunu.hayret birşey .şaşırdım çok.

hayatın zor olmalı...akannehir

açan güneş,doğ bana umut ol bana
bugün bana doğ
ey civildeşen baharın müzisyenleri
ey bugünün kuşları
bugün bana civildeşin
benim için olsun bugün şarkınız
esen rüzgar
uçuşan pis kara sinekler
kelebekler böcüler
bugün baharı unutun
dalında sallanan yaprak
alt katta çamaşırını asan komşum.
bugün görevlerinizi unutun
baharınız ben olayım
bugün bana umut olun
yanımda olun

kinder;seni okuyordum .arad da mutfağa gidiyordum.sana yazacaktım ama soldan soladan geldiler.işim var mutfakta.balkon kapısı da açıkseni unuttum.geliverdi işte.şşimdi mutfağıma dönüyorum.az sonra geleceğim

Erverdi'cim daha önce inan yazdım mı yazmadım mı hatırlayamadım. Hayırlı ve güzel bir tedavi diliyorum sana... Herşey inşallah gönlündeki güzellik kadar güzel geçsin...

patikler çetikler kinder deniz diğerleriniz vaktim yok hepiniiz yazamıyacağım.sağolun kızlar hepiniz sağolun.inşallah... demekten başka yapabileceğim birşey yok.canlar..kindercim.lütfen karamsar olma.can çıkmadıkça umut vardır.eğer istiyorsan.

benim aney geldi de.giremedim.şimdi çıkmalıyım.sizlere hoş sohbetler.hoşçakalın.sevgiyle kalın.

Erverdi'cim,
Allah yardimciniz olsun, Insallah tedavinde hersey icine sinsin, hayirli ve saglikli cocuklarinizla sureceginiz guzel hayatin baslangici bugun olsun :)

Erverdicim, biz 2,5 sene evvel araştırıp Türkiye'deki en iyi merkez diye Memorial'a karar kılmıştık, tabi Semra Kahraman da bu işteki en iyi isimlerden biri diye. Bütün tahliller yapıldı, rahim röntgenine bakıldı, tüplerin durumu için laparoskopi yapıldı, sonuç normal, hiçbir problem yok deyip, bizi eve gönderdiler, kendiliğinden olur, olmazsa 6 ay sonra gelin dediler... iyi de zaten biz zaten sebepsiz infertiliz, eşimde varikosel vardı, yıllar evvel ameliyat oldu, düzeldi. Bizi niye geri çeviriyorsun ki...operasyondan sonra pansuman bile yapmadılar,biz odada doktor bekliyoruz, hemşire gelip bizi kovaladı, siz hala burada mısınız diye...inanamadık tabii, böyle bir hastane, böyle bir uygulama... paranla rezil olma durumu yanii... daha fenası geçtiğimiz yaz Antalya'da tedaviye başlayacağız, doktorumuz dedi ki eski rahim röntgenine bakarak- ki memorial'de de ona bakmışlardı- ki kimliğimi kaybederim onu kaybetmem, çok canım yanmıştı klava:çektirirken, şimdi anestezi altında yapıyorlarmış, ne güzel- rahimde yapışıklık gözüküyor, Memorial'deki laparoskopide belki düzeltilmiştir, epikriz lazım dedi, 1 ay uğraştık epikrizi alabilmek için... Sonuç sadece açıp kapatmışlar, düzeltilmemiş, ve tekrar sıkıntılı bir operasyon geçirdim. neyse, bizim doktorun adı galiba Güvenç Karlıkaya idi, yanlış hatırlamıyorumdur inşallah... Ama laboratuarı çok çok iyi, Yaman bey vardı, konusunda bir numara... herşey kader kısmet Erverdicim, belki başları çok kalabalıktı, hasta sayısını azaltmak için bize öyle davrandılar, belki birşeyleri zor gördüler, kimbilir... Dilerim sana çoook uğurlu gelir memorial... Ama bence hiçbir hasta doktoruna %100 güvenmemeli, her aşamaya dahil ol, sor, sor, sor... Koccaman öptümopuyorumnanaktan

Çider üyeliği de çok mantıklı gözüküyor, co kültür de iyi bir uygulama , şansı epey artırıyor diye biliyorum...hadi bakalımmm inşallah gelsin artık bebiş:CüvCüv:...

Ayyy, iki gündür mutfakta epey işim var, ama yemek yapmayı özlemişim yavvvv...Bahçeden gülleri topladım, balkondaki koltuklara minderlerini yerleştirdim, çay demledim, keyif yapıyorum valla... Şimdi de topladığım asma yapraklarını haşlayacağım...

Son düzenleme:
Herkese Merhabahihoyyythihoyyyt

Patikler, sagol canim. Biz hala dusunce asamasindayiz ama bugun Memorial'a mail gonderdim bakalim ne yazacaklar. Diger taraftanda Hazerozlem ile Erverdinin ilgili yazisini okudum, aklim karisti,kafamçokkarıştı ama bir de Acibadem maslak (baska arkadaslar onermislerdi) ve senin onerdigin doktoru da arastirma icerisindeyim.

Erverdi, oncelikle bol sanslar arkadasim, gelismelri bekliyoruz. Bol bebekli bir tedavi olsun. Kislik-yazlik yapmak icin bize de bekleriz, seninkiler cok guzel ve duzgun gorunuyor, ellerine saglik.opuyorumnanaktan

Kindersms, cicekler icin cok tesekkurler. Uzulme arkadasim umarim bir dahaki sefere, denemey devam.opuyorumnanaktan

Hazerozlem, anlattiklarini hayretle okudum inan. Simdi ne asamadasiniz?

Canım mutlaka araştır önerdiğim doktoru, hiç yoktan mucize yaratıyor resmen. Ben bunu arkadaşımda birebir yaşadığım için biliyorum. Daha önce de yazmıştım sana eşinin hiç ama hiç spermi yoktu, şimdi 5 yaşında sağlıklı çocukları var...

merhaba kızlar ben doktora gittim. memoriale banu hanımla tanıştım çok şeker bir kadın. öncelikle bunu söyliyim. ama hastanedeki ön bürodaki kızlar biraz moronlar. tam bir saat boşu boşuna beni beklettiler. benden sonraki hastayı benden önce aldılar ben carladım. doktora da şikayet ettim. gittiğimde 10.50 idi randevum 11. di. ve ben tam 12 de girdim. orda mal mal bekledim yarımsaat. neyse yorum yapamıyorum. türk insanı nedense sorumsuz ve işini doğru yapmıyor ne yazık ki, sen iyi niyetle bekliyosun ya kimse bu kız geleli bi saat oldu demiyo anlıyo musunuz. ama bu memorilalik bir durum değil tümmmm hastaneler böyle çünkü çalışanları o standın arkasında otururken ve bişey yapmazken sabah 8 akşam 6 çalıştığını sanıyor. o yüzden iş bize kalıyo hem sabırlı hem de dikkat çekici olacaksın ki stres yaratacaksın o zaman sana daha çok dikkat ederler. neyse geçelim bu gergin konuyu. bebeğimi gördüm kıpırdıyodu sallanıyoduu kalp atışını duydum inanılmaz bir duygu darısı tüm olmayanların başına. biliyosunuz ben duymamış görmüştüm harika bir duyguymuş duymak. ve elleri kolları herşeyleri oluşmuş 3 cm lik bi yavru inanılmazzz. 10 hafta olmuşuz çok şükür. 3 aralıkda gelecekmiş. 20 sinde gidiyoruz ikili için. işte böyle allaha çok şükür ki bunları yaşadım. bunları yaşadığıma inanamıyorum.darısı hepinize inşalllah.:Saruboceq:

canım benim gözün aydın evet kesinlikle duymak farklı, bir insanın hayatında duyabileceği en güzel melodi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…