38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama arkadaşım hadi gözünaydın canım.Dr'la diyoloğunun iyi olması da çok önemli.Zaten bebeğinin gelişimi de çok iyi.ınşallah adım adım mutlu sona ulaşıcaksın canım.Tabi darısı tüm isteyenlere.

Vanilya arkadaşım senin transferin olmuştu şu an beklemedesin değil mi ben karıştırmıyorsam eğer.İnşallah sıkı sıkıya tutunuyorlardır sana bebeklerin canım.

ay sorma ne bilim benim en son ki mesajımın üzerine sen de bunu yazınca ... ben biraz gırgır olsun biraz laf olsun diye yazıyorum işte. bana göre hiç kimsenin hayatı göründüğü kadar kolay değil esasında ...bugün bunu düşündüm bana neden öyle yazdıki diye üzüldümde... neyseki bana yazmamışsınbilmiyorumkismile peki kime yazdın diye sorsam?

kızlar kızlar ölemmi yanağızdan öpemmi
men deldim.alabamanın kızçesi,erverdi delisi geldi

Alabama'cım çok sevindim bundan sonra iyi gider merak etme ( diyene bak desene..merak, vesvese bitmez ama abartmamak lazım ). Neyse bebeğin kalp atışlarını da duymuşsun harika, 2 hafta sonra ense kalınlığı , kan değerleri derken 14. hafta 1. trimester bitmiş olacak. Zaman çabuk geçiyor, sizin balkondan transferin yapıldığında giren o beyaz-gri güvercin hep aklımda sonu da güzel gelecek inşallah. Darısı tüm arkadaşların başına.

Erverdi'cim nasıl geçti görüşmen haberlerini bekliyoruz. Aslında işlerimin yoğunluğundan çok geri bakamadım ama senden haber yok gibi bu saatlere kadar.

Aaaaaaaaaammmmmmıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn watersss aaaaaaamıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ah be hocam;kimseye yazmadım.fikrinizi söylemişsiniz.bir kaç arkadaş.sen açmışsın sanırım o konuyu...ben de düşüncemi söyledim o konuda.yakınen tanıdığım biri var.hani derler ya ağzıyla kuş tutsa yaranamaz diye.işte öyle.adam tatlım cicim.karısı ne dese peki.... peki ....neredeyse emme basma tulumba derler ya.kafayı da bir aşağı yukarı otomatiğe bağlamış.öyle işte.kadına göre ise 0...yani ne yapsa yaranamıyor..diyeceğim oydu..seninkisi dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış gibi birşey olmuş.kendi kendine küsmüşsün.sonra da üzülmüşsün.:roflol:
ama al hadi yine göynün olsuna.s.

opuyorumnanaktancanlarım;memorialdeyim;çidere üye olduğumu,Hale Hanım'la randevum olduğunu söyledim.Ben aslında Semra Hanımı istemiştim ama kongredeymiş.14ün de gelecekmiş.bir dahaki aya kalacaktı.istemedim.neyse nerdeydim;gittiğim gibi 5 bilemedin en fazla 10 dk içinde ismimi çağırdılar.Yalnız Hale Hanım'dan önce başka bir dr not aldı elimdekileri değerlendirdi.dr demeye bin şahit ister.inanın zor tuttum kendimi.adamın daha matemetikten haberi yok.öylelerine bir de masa ,önlük veriyorlar.söylüyorsun anlamıyor.aklı sıra bozuntuya da vermiyor.ama beni kandırabilir mi?inanın hislerim çok kuvvetlidir.
neyse yazdı çizdi kendince.yaşı da var heeeee.neredeyse babam yaşında.böyle dediğme de bakmayınbabam yaşasaydı kimbilir kaç yaşında idi şimdi.baştan ilk eksiyi verdim.ama onu drdan saymadım.neyse,tuttuğu notlar ile beni Hale Hanımın odasına kadar geçirdiler hazretleri(çok kızdım ama yaaa)çok iyi karşıladı kendileri,tokalaştık buyur etti.daha o hiçbirşey demeden az önceki not tutan beyfendinin dr olup olmadığını sordum.biraz şaşırdı,evet dr dedi.biz eğitim veriyoruz ona dedi.

(HIH! eğitim alıyormuş.ben bu sene 39 a gireceğim.onu 3 e katlar 5 e bölerim.naapıyiiim ama yaaa.) Hale hanım'a sizden birşey rica edeceğim.lütfen o beyfendini baktıklarının hepsine yeniden siz bakarmısın dedim.(adamın önüne bir kutu menogon koydum.daha önceki tedavimde hergün bir kutu kullandığımı söyledim.kaç doz kullandınız diyor yaa.bir de eline almışcebini hesap yapmaya çalışıyor.5 tane 75 liğin toplamını bulmak için.olmaz böyle bir şey.dur helee bir daha ya biliyorum ben yapacağımı.bakalım yanıma 20 cm yaklaşabilecek mi?

herşeyi dikkatlice inceledi.o sordu ben söyledim.ben sordum o söyledi.kan pıhtılaşmam için beni hematoloğa yönlendirdi.tüp ilaçları benim çok riskliönceki tedavimde görme sorunu yaşadığımı geçici göremediğimi tarifedilemez şiddette beyin ağrısı yaşadığımı.yazıları nesneleri yarım gördüğümü..irkti.bunu bilerek risk aldığımı hatırlattı.ben de onayladım.yaş ve yumurta rezervini kalitesini öne sürdü..bunlar biz yaşlarda olası şeyler zaten.sonra bir güzel muayene..ama ne muayene..10 15 dk kalmışımdır.orada.aradı da aradıhahahhahaha
hem iyi hemde hoşuma gitmeyecek şeyler söyledi.iyisi,çatlamaya başalmış bir yumurtayı söyledi.bu akşam değerlenecek.bu benim için çok güzeldi.demek ki tüp dr ları görebiliyor çatlayıp çatlamadığını.bendee_ istermisiniz hamile kalıyımda gelmiyim dedim.orda güldü._tabiii isteriz dedi.ne güzel olur dedi.sonra bir sürü şey söyledi.ama bana değil.perde arkasındaki hemşireye.o da not tuttu.hem sağa hem sola neresi varsa işte gezdirebildiği heryere baktı.sol yumurtalık ile sağ birbirine yakınmış.şaşırdım.son zamanlarda ilaç kullanıp kullanmadığım sordu.hayır dedim.rutin kullandıklarımın dışında.ben son 6 aydır takip yaptırdığımı,hiç böyle birşey duymadığımı söyledim.ilginç.18 yıllık evliyim ve de kadınım sağ sağdaydı solda soldaydı.hiç ikisini bir arada görmemiştim.sanki yanakyanağa idiler.ben geçen ay fazla miktarda preesit kullanarak bir deneme yaptığımızı,bunun sonucunda şiddetli ağrılar çektiğimi bundan olabilirmi diye sordum.bir şey demedi.(deniz bulutçum,waterssçım sizi tenzih ederim haaa...sizler bana iiyilik yapmak istediniz.sakın..sakın haaa..opuyorumnanaktan?
sonra bir de kiste benzettiği bir karaltıdan bahsetti.bunu adette değerlendireceğini söyledi.rahim filmine bakıp minik bir yapışıklıktan bahsetti.Allah Allah yaaa?kime inanacak insan şimdi.yıllarca rahim iyi güzel türlü türlü dr a git hepsi beğensin.çok ta önemli değilmiş.ama hamile kalınca dış gebelik riskinden bu ihtimalin de düşük olabileceğinden bahsetti.
ilave bir sürü eşimden ve benden tahlil test istedi.sonra bir de ikizleri muayene ettiler.hahahahboyumun ölçüsünü aldılarhahahahha ağırlığımı da tarttılar yahuuu yanlışmı ölçtü hemşire nedir?1 59 dedi.yahu 163 tüm ben...neyse kilodaysa 1 kilo vermişim 62.burda ses yok.delikafadulden

benim için aklımda kalanlar bunlar.eee 1 buçuk saat kalmışım hastanede.eşime geldi sıraaa,sayı az.ileri hareketlilik 0 mış.diğerleride pek öyle ahım şahım bişey değillermiş.al bir hayrettte buradan.0 yaaa 0.yahuuu nasıl dr oluyonuz kim verir bu diplomaları size.be o 0 ı görmüştüm ama kimse bişey demeyince hani biz onlardan daha mı iyi bilcez deriz ya.bşr de benim eşim çok uzun boylu.kollar eller ayaklar büyük.inanırmısınız büyümesi halaa durmuş değil.evlendiğimizden somnrasında halaa boyu uzadı...bunun için de bir dr a gitmesini önerdi.onunla ilgili tam bir bağ kuramadı ama....ayrıca marfan sendromu olduğunu hatırlattım.not etti.sperm tahlili istedi.memorialde olması lazımmış.mason tekniğimiymiş neymiş.165 tl cikvarikoselinden bahsettim.küçükken bir de kasığından ameliyat geçirmiş.ama ailesi ne olduğunu bilmiyor.söyledim.şimdilik böyle kızlar.ZARPANDıT çiğim oldumu bu kadar.acilen mutfağa geçmem lazım.yine aklında biley varsa sor.unuttuğıum varsa hatırlayınca yazarım.yine.hoşçakalın.sevgiyle kalın.kızlaaaaarrrrrrr dua edinde bu akşamdan alayım yavruyu.paraciklari kaptırmıyayım memoşa.bir son dakika golü ?olur mu olur?delikafaduldendelikafadulden

kendi söylediğime ben bile inanmıyom.18 senedir olmamış ta!!!öyle birşey olursa camiii minaresine çıkıpta haykırmak lazım

daha halaa çıkamadım heeeaç kurt gelecek biraz sonra beni yiyecekçünküm evde yemek yok.aç karnına da pek gitmem yacokacimcoook

ay senin ne süper bir evin var öyle asma bahçesi, gül ağacı Herada nın da öyleymiş kapıda HERASI süper yaa biz apartman dairelerine sıkıştık yaşıyoruz

oku oku inan yoruldum inan:)kafamçokkarıştı ne bitmez enerji maşallah.
hale hanım bana da önce ufak tefek olumsuz şeyler söyledi ama sonra bunlar önemsiz dedi. sorun yok dedi. ama bana göre senin hiç bir sorunun yok ta sorun sanki eşinde gözüküyor gibi.
kaç folükül gördü söylemedi mi rezervinle ilgili?
valla geçmiş olsun ne diyeyim işallah bebeğin gelirde bu dertten kurtulursun hayırlısıyla...
hale hanım a bir daha gidersem seni tarif ettireceğimdelikafadulden

şimdi sıra bende derdimi sölim hemen:)
arkadaşlar ya dün ben kadın doğumcuya gitmiştim kistim küçülmemiş ya da küçük bir küçülme var hepsi şuan 23.5 mm. neyse bu sonuçla ben çikolata kistini eritmek için doktor bana ilaç vermişti . bitirdim onları ve şaşırdı nasıl gitmedi diye normalde 3 kutuda bitmeliydi diyor. ama ben beş kutu içmiştim.
ona bahsettim buğday çimi tableti, hayıt tohumu, omaga 3 içtiğimi söyledim. bana çok kızdı. bu içtiklerin kisti tetikleyen şeyler dedi. omaga 3 özellikle tetikliyor dedi. ostrojen veriyor vucuda dedi. hayıt tohumu nişasta dedi. yani kısaca sen hem ilacı içmişsin hem bunları yani hem kisti geliştirmiş hem öldürmeye çalışmışsın dedi. olmaz böyle dedi.
multuvitamin, hayıt, omega 3, buğday çimi ne varsa hepsini bırak içme dedi. ve önümüzdeki hafta haftada iki kez olmak üzere akapunktura gel dedi. işte böyle.
ben şimdi omega 3, multuvitamin,hayıt,buğday çimi herbişeyimden vaz mı geçeceğim ne dersiniz doğru mudur?
ostrojen ne ya hep duyarım da anlamını tam bilemiyorum?

hah bu arada bana dana etini, tavuğu, balığı,yoğurdu, sütü,yumurtayı yasakladı:))) hepsine tamma da yumurta ne vazgeçilmez bişi benim içinohaoldumsmile

hah bu arada HERADA nerde ya. valla bundan bir ay önce herada karamel ne çok yazıp çiziyorduk. özledim ben o günleri hadi gelin artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…