38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Zarpanditim, bu işler hiç belli olmuyor, herşey kısmet sonuçta... Bunca yıldan sonra bence iyi merkez-kötü merkez yok, iyi doktor- kötü doktor var... Şans galiba, bizim yaşadıklarımızı dilerim kimse yaşamazyasakkelime...

memorialden sonra Antalyada tüp bebek denedik, tuttu ama 8-9.haftaydı galiba düştü:a015:. Sonra dondurulmuşlarımızı denedik, tutmadı:1no2:. Sonra dedik ki biz hiç aşılama yaptırmadan tüp bebeğe geçmiştik, hadi aşılama yaptıralım, 3 defa da aşılama yaptırdık, ı ıh olmadı:umursamaz:. Sonra dağılan psikolojimi 1 yılda topladık ve tekrar tüp bebeğe başladık yaz sonunda, tuttu, ama 6. ayda erken doğumla dünyaya geldi meleğim ama fazla yaşamadı maalesef... Yani anlayacağın hepimizin hayatı roman...

Alabamacım, kontrolünün iyi geçmiş olmasına çoook sevindim, o kalp atışları nasıl eritiyor insanı di mi?boshayallersmile

Erverdim, hadi hayırlısı bakalım... Dualarım seninle... Ama gerçekten de iki yumurtalığın bu kadar yakın olması ve kimsenin görmemiş olması çok ilginç, demek ki bu doktorun çok iyi bir gözü varguclubacismile.

Yağmursesim, burası turistik küçük bir yer, ev de site içerisinde, baharda ve yazın çoook keyifli, bir gün keşke toplanıp gelseniz. Ayy, kızlar gümüşgünüdelikafadulden yaparmışız, ne hoş olurhihoyyyt...
Bu arada Yağmursesim, omega 3 ile östrojenin ne ilgisi var, anlamadım:uhm:,ben mi yanlış biliyorum diye araştırdım ama hayır hiçbir ilgisi yok. Östrojen kadınlık hormonlarından biri, o yüzden doktorlar östrojen içeren şeyleri tedavi süresince pek önermezler, mesela keten tohumu gibi... Ayrıca yazdığın gıdalar hep protein içeriyor, ne ilgisi varmış ki?:uhm:

a.s.Bu cicekler minik Alabama bebegimize...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu cicekler de yenilmez savasci arkadaslarima...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bunlar cicegi burnuna hamilerimize...

Alabama, gozunaydin canim. Masallah darisi ikili ve uclu testlerine...

Erverdicim, detayli bilgi icin cokkkkk tesekkurler. Hale Hanim seni bayagi datayli incelemis cok da iyi olmus, zaten hepimizin istegi birilerinin bizi iyice anlamasi, sorunumuzu bulmasi ve ona gore tedaviye baslamasi degil mi? Ilaclarin senin icin bu kadar riskli oldugu bilmiyordum cokkk gecmis olsun. Umarim bu tedavide bu sorunlari yasamazsin canim. Catlayan yumurtani ben de merak ediyorum bakalim ne diyecekler?
Sperm de sayiniz kac? Hareketlilik de cok onemli o yuzden normal gebe kalamiyoruz cunku yumurtamiz olsa bile tembel spremler yukari cikip dollemeyi beceremiyor!:roflol:
Biz de de sperm sayi ve hareketliliginde sorun var, son siklusta hareketlilik 100%'e cikarildi. Esim doktor kontrolu ile GNC'nin Arginmax Men'i 6 ay kullandi, ben de bir dunya vitamin ve antioksidan icmistim. Diyecegim o ki oncelikle sperm sayi ve hareketliliginiz uzerinde calisilmasi gerekiyor. Biz dersimizi calistik ama halen daha basarili olamadik, daha cok calismamiz gerekiyor hocam. Bu arada Memorial, Semra Hanim'a mail gonderdim ama henuz bir cevap gelmedi. Senin olumlu gelismelerini yakindan izleyecegim.kaydirigubbakcemile3

Yagmursesi, cikolata kistlerin umarim doktorunun tavsiyeleri ile kaybolacaklar.

Deniz bulut, dayan canim biraz. Evrene olumlu pozitif enerjiler gonderelim ki pozitiflik bize geri donsun. Biliyorum merak ediyorsun ama masallah her sey yolunda gozukuyor.

Hazerozlem, kahveye geliyorum bahcene...hihoyyyt Evet bir roman daha...Bence artik sonuca iyice yaklasmisiniz. Bundan sonraki denemenizde saglikli ve canli bebege ulasacaginiza inaniyorum.

Patikler, bu yil hepimiz patik ormeye baslasak ne guzel olur degil mi arkadasim?

YAĞMUR SESı;senin çikolataları en sonunda ben yiyeceğim.bişeyciğin kalmıyacak.yahuu hocam.ilaçla erimiyorsa daha önce arkadaşlar da söyledi.ehil ,iyi,güvenebileceğin yerde aldırsan da öyle tüp bebek tedavine devam etsen diyorum.yediklerimiz içtiklerimiz bir tarafa iyi gelirken öbür tarafı bozabiliyor.hem de neyi ne kadar içeceğimiz yiyeceğimiz tam da net olmayan şeylerle. naçizane fikrim.

HAZEROZLEM;bahçene bende bayıldım.dün bende mutfakta yaprak haşlıyordumkaydirigubbakcemile5 canım iki yumurtalık şimdiye kadar hep yerlerindeydi.ben hep takipteydim son aylarda.sorunlu yaşadığım preesitten mi oldu yoksa son zamnanarda bende peydah olan birşey mi net bilmiyorum.adet olunca bakalım yerlerindemi olacaklar.yoksa dr un gözündenmi ?.sanmıyorum.ama olabilir desanmıyorum;çünkü takipte iken görülebilirdi.olabilir;takipteki kadındoğumcu yumurtanın çatlayıp çatlamadığnı görememişti.bu dr ise net gördü ve bana gösterdi.hemde,yeni çatlamaya başladığını yanındaki karaltının bu yüzden olduğunu göstererek.

ZARPANDıT;arkadaşım,detaylı bilgi benim ruhumda var.sen istemesydin de ben yazardım.buradki eski arkadaşlar az çok bilirler.ben böyleyim.özellikle birşey katmıyorum.neysem o.evet ilaçlar etkiliyor beni.sağol güzel düşüncen için.evet.çatlayan yumurtam ...bakalım ne olacak.herzamanki gibi küçülecek.kötü kanalizasyona materyal olacak..ıyyy.kötü bir espriydi.kabul ediyorum..
Semra Hanım burada değilmiş.kongrede imiş..ayın 14 ünde burada olacakmış.bende o sıralar adet olurum.tedavimde olur yani
DENıZ BULUT;söyledim canım,söyledim.2 kere klomen kullandığımı söyledim.hiç incelmeden bahsetmedi.yavrucum sperm azlığı olduğunu biliyorum.biliyorum da tüp bebekte mikro da sayı önemli değil deyip geçiştirdiler şimdiye kadar hep.hani tek bir tane iyi sperm ile zorla pipetle deliyorlar ya yumurtayı..bölünme ile ilgili de tam net bir neden göstermemişti önceki dr um.herşey olabilirmiş,yumurta sperm çevresel koşullar.tıpta %100 yoktur deyip kendini temize çıkartmıştı.bizse halaa ortalarda..yani sebebi yine bilinmeyendi.o dr a göre.Allaha havale etmişti anlıycağın!!genetik testler temiz.valla hiç bebeği kucağa almaktan hamile kalmaktan söz açılmadı,içeride kaldığım süre içinde.özetle söylediği.anladığım yani.zor bir vakayım,rislerim de çok sağlık olarak.elde etmek istediği sağlıklı 2 güzel embriyo idi...hem süleymaniyede bana transfer edilen 1inc. kalte dene yumurta da 5 hücreli kötü bir embriyo imiş.şimdilerde aslına bakarsan tek sayılı embriyoları transfer etmiyorlar.benim o zaman bundan haberim bile yoktu.şu anda ne olacağım bile belli değil.yani ilk etap sağşıklı yumurta elde etmek.şidi yaşa ve yaşaparalel rezerv azlığına yoruyor.e..peki daha önceki 18 yıl?tedavim sırasında aklımda hiçbirşey kalmasın soracağım.

ALABAMA;CANIM BENıM YAVRUNUN HERŞEYCıĞı OLUŞMUŞ HE...YÜZÜYOR GıBıMıYDı,UYUYORMUYDU ?NE GÜZEL BıR MUCıZEDıR.BÜYÜK YAZMIŞ!!ÇOK SEVıNDıM.HEP BÖYLE GÜZEL DEVAM ETSıN.HAYIRLISI ıLE AL KUCAĞINA.

güzeller afedersiniz yaaaa bir günaydın demeden yazmışım da yazmışım.kocamaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn günaydınlar.bahar sveinci dolsun içimize.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar,

Kız karamel senin kontrolün olmadı mı?yumoşlar ne alemde hiç yazmamışsın yoksa ben mi kaçırdım.

iyiler teyzesi ellerinden öperler :) inşallah hep iyi olurlar.

hah bu arada HERADA nerde ya. valla bundan bir ay önce herada karamel ne çok yazıp çiziyorduk. özledim ben o günleri hadi gelin artık...

canım benim iş güç giremiyorum pek, bende ösledim seni :1hug: kocaman öptüm seni

Yağmurcuğum iyi ki hatırlattın ya birde Herada diye bir arkadaş vardı değil mi :)))))))))))))))

Günaydın kızlaarrrr a.s.a.s.a.s.

Erverdicim memoriladan memnun kaldın o zaman :uhm:
yumurtan çatlamak üzere haaa değerlenidirdin miiiii :dance:

Karamel sanada günaydınn a.s.

Yağmurcumm sen nasılsın sanada günaydınnna.s.

Hülya buda sanaaa a.s.
buda diğer güzel bayanlaraaa a.s.

kızlar dün gül ağacına dilek dilediniz miii
:dance:

hah bu arada bana dana etini, tavuğu, balığı,yoğurdu, sütü,yumurtayı yasakladı:))) hepsine tamma da yumurta ne vazgeçilmez bişi benim içinohaoldumsmile

yağmursesi ben doktora gittğimde banada yasaklamıştı
hayvansal bütün gıdalar out
bitkisel mevsiminde sebze in
oda hormonsuz ve mevsiminde yiyeceksin unutma zemuszemus

yağmursesi yalnız bu gıdaları kesince zaten bunlar için mutlaka omega 3 verdi ,vitamin verdi proteinde bildiğin gibi kurufasulye,mercimek,bezelye ve nohut tüketeceksin :uhm:
omega 3 çok gerekli aslında neden yasaklamışş :uhm:

Sana da günaydın kınderms arkadaşım teşekkürler çiçekler için.Ben akşam gülün altına dileğimi yaptım bakalım.Komşuya da yakalandım.Tam ne açıklama yapıcam derken kadın da biliyormuş zaten dilek mi diledin dedi.Evet dedim ama benim dua yarım kaldı.Evde tamamladım duayı.
sen nasılsın arkadaşım.Adet olucam diyordun dün biraz bunalım takılmıştın.Oldun mu peki.

Erverdi arkadaşım dün kontrolün olduğunu bilmiyordum bu hafta içinde demiştin ama gününü ben kaçırdım herhalde.Dr Hale hanım seni çok ayrıntılı incelemiş.Ben de 2 kez tüp denedim beni hiç öyle uzun uzun incelemediler.Diğer arkadaşlar da söylemiş ama bence de sende bir sorun gözükmüyor sizin sorununuz erkek infertilitesi.Bu konuda da en iyi merkez zaten memorial.Doğru adres yani.
Bir şey kafama takıldı.Eşinin o ileri hareketlilik 0 olan tahlili eski mi?Onu gören dr size nasıl sorun yok derki.O oranın %25 olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam.Benim eşiminde en son %20 çıkmıştı ama sen birçok kez hamile kalmışsın bu sorun değil demişti bize.Gerçekten bu duruma çok şaşırdım yani.
O çatlamak üzere olan yumurtan inşallah mucize olarak sana geri döner de kanalisyona gitmez.Hadi hayırlısı canım.

HÜLYA cım
umarım dileğin kabul olunur :teselli:
ben bi şey yapmadımm yani gül ağacına inmedimm maleseff
bunalım takılıyom ama galiba regli öncesi sinir durumu oto moka bağrıp sinir atıp kızgınım bu dünyaya diye bağırmak geliyor içimdennn:a015:

Günaydın Arkadaşlar,

Alabama'cım, ne sevindim adına. Süper olmuş bebeğini hem duymak hem görmek. Keyfi yerinde belli, maşallah diyorum. Süper rahat bir hamilelik geçir bundan sonrasında da inşallah.

Deniz Bulut'çum, çok iyi anlıyorum canım seni ama maşallah bak korkulu o 8 haftayı da atlattın, bundan sonrası da güzel gelişecek. ıçini rahat tut arkadaşım, yazılarından hatırlıyorum göğüs ve metalik tat belirtilerinin her daim olmadığını gün içerisinde değişiklik gösterdiğini. ıyi şeyler düşün arkadaşım, güzel mucizen bırakmayacak seni.

Erverdi, herşey gönlünce olsun, süper keyifli bir tedavi olsun diyeceğim ama hiç belli olmaz, bir sürpriz de sen patlatırsın belli mi olur, bu ay çatlamak üzere olan yumurtan getirecektir belki de miniğini sana. ınşallah diyeyim.

Yağmursesi, ben de özledim canım seni. Koyarız bir koyu muhabbet yakında Sana proteini ve diğer bitkisel ve vitamin desteklerini kesmeni öneren doktoruna güveniyorsan, bence harfiyen dinle doktorunu. Burada hiçbirimiz o bilgi birikime sahip değiliz, ancak genel bir fikrimiz olabilir. Bir de onun dediklerine tam uyarak kullan bakalım önerdiği ilaçları, belki faydası olacaktır kistin yokolmasına. Sen ne düşünüyorsun?

Hülya'cım, nasılsın arkadaşım? Ovulasyon testlerinden birşey çıktı mı?

Waterss'çım, öpüyorum sevgili arkadaşım, iyi bak kendine ve miniğine.

Ya evet, Karamel kardeşim ayrı düştük. Karameldi di mi ))))

Kinder, Patikler, Vanilya ve şu an ismini saymayı unuttuğum tüm arkadaşlar, sizlere de selam ve kolaylıklar diyeyim.

kendini iyi hissedeceksen bağır çağır boşver.azcık ta kır gitsin.iyi gelir..bazen kırarım ben.mesela biraz cam parçası kırmak iyi gelir bana:dance:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…