- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
çok şükür yarabbim bana da bunu yaşamayı nasip etti. minnet içindeyim. inşallah sizlerde yaşayacaksınız ve bizlerde şahit olacağız allahın izniyle. kız 6s li ugur mu yapıyosun hiç bilgi sızdırmıyosun. allah sana bu ay iki tane sıpa versin inşallah.canım benim gözün aydın evet kesinlikle duymak farklı, bir insanın hayatında duyabileceği en güzel melodi.
saol bitanem darısı başına inşallah. ay çok şekerdi yahu hani bebekler profilden görünüyor ya genelde. benimki sanki dışarı doğru bakıp makimum reklamının slogan şekliyle balık gibi oynuyodu hehheh.ama elleri kolları tabi top gibi uzantı yok.çizgi film karakteri heh hheh çok şekerdi. insan 3cm olduğuna inanamıyo.Alabama arkadaşım hadi gözünaydın canım.Dr'la diyoloğunun iyi olması da çok önemli.Zaten bebeğinin gelişimi de çok iyi.İnşallah adım adım mutlu sona ulaşıcaksın canım.Tabi darısı tüm isteyenlere.
ah waterscım haklısın bu dert bitmez kucağına alıp sağlıklı olduğunu bilene kadar en azından elbet sonrası da var ama işte insan bazen çok endişeli olabiliyor. yaa güvercin dimi resmen olmayacak birşeydi evime giren koca güvercin. bana haber verdi. belki de babamdı o benim. ben öyle düşünüyorum. çünkü anca babam öyle gerine gerine evde dolaşır havasından geçilmiyodu hehheh. senin gögüs sancın geçti mi bu arada. amin canım darısı tüm isteyenlere inşallah.Alabama'cım çok sevindim bundan sonra iyi gider merak etme ( diyene bak desene..merak, vesvese bitmez ama abartmamak lazım ). Neyse bebeğin kalp atışlarını da duymuşsun harika, 2 hafta sonra ense kalınlığı , kan değerleri derken 14. hafta 1. trimester bitmiş olacak. Zaman çabuk geçiyor, sizin balkondan transferin yapıldığında giren o beyaz-gri güvercin hep aklımda sonu da güzel gelecek inşallah. Darısı tüm arkadaşların başına.
saol canım darısı başına olsun inşallah. tamam tatlım o zaman sende bırak herşeyi sadece doktorunun ilaçlarını kullan ve inan kullanırken. sorgulamayı bırak biliyormusun en güzel tedavi şekli bazen bazı şeylere boşvermektir. inanırsan gider emin ol. öteki illeti de azaltabildiğin kadar azalt canım.merhaba kızlar ben doktora gittim. memoriale banu hanımla tanıştım çok şeker bir kadın. öncelikle bunu söyliyim. ama hastanedeki ön bürodaki kızlar biraz moronlar. tam bir saat boşu boşuna beni beklettiler. benden sonraki hastayı benden önce aldılar ben carladım. doktora da şikayet ettim. gittiğimde 10.50 idi randevum 11. di. ve ben tam 12 de girdim. orda mal mal bekledim yarımsaat. neyse yorum yapamıyorum. türk insanı nedense sorumsuz ve işini doğru yapmıyor ne yazık ki, sen iyi niyetle bekliyosun ya kimse bu kız geleli bi saat oldu demiyo anlıyo musunuz. ama bu memorilalik bir durum değil tümmmm hastaneler böyle çünkü çalışanları o standın arkasında otururken ve bişey yapmazken sabah 8 akşam 6 çalıştığını sanıyor. o yüzden iş bize kalıyo hem sabırlı hem de dikkat çekici olacaksın ki stres yaratacaksın o zaman sana daha çok dikkat ederler. neyse geçelim bu gergin konuyu. bebeğimi gördüm kıpırdıyodu sallanıyoduukalp atışını duydum inanılmaz bir duygu darısı tüm olmayanların başına. biliyosunuz ben duymamış görmüştüm harika bir duyguymuş duymak. ve elleri kolları herşeyleri oluşmuş 3 cm lik bi yavru inanılmazzz. 10 hafta olmuşuz çok şükür. 3 aralıkda gelecekmiş. 20 sinde gidiyoruz ikili için. işte böyle allaha çok şükür ki bunları yaşadım. bunları yaşadığıma inanamıyorum.darısı hepinize inşalllah
kıs zilli anne bu süper duyguyu yaşadığın için seni tebrik ediyorum. işallah mucizeni sağ salim kucağına da alırsın...
tatlım operasyon yaptıramam çünkü rezervim zaten kötü hepsini kaybetme riskine giremem. öbür ilelti de sorma evet:sinifsinif:mirmirmirmir
canım vallahi sende az çekmemiş zor yollardan geçmişsin. allah sana en kısa zamanda mükafatını versin sorma kalp atışı dinlemek bambaşkaymış gerçekten. allah hepinize tekrar nasip etsin inşallah. sağlıkla mutlulukla mutlu sonlarla :Saruboceq:Zarpanditim, bu işler hiç belli olmuyor, herşey kısmet sonuçta... Bunca yıldan sonra bence iyi merkez-kötü merkez yok, iyi doktor- kötü doktor var... Şans galiba, bizim yaşadıklarımızı dilerim kimse yaşamazyasakkelime...
memorialden sonra Antalyada tüp bebek denedik, tuttu ama 8-9.haftaydı galiba düştü:a015:. Sonra dondurulmuşlarımızı denedik, tutmadı:1no2:. Sonra dedik ki biz hiç aşılama yaptırmadan tüp bebeğe geçmiştik, hadi aşılama yaptıralım, 3 defa da aşılama yaptırdık, ı ıh olmadı:umursamaz:. Sonra dağılan psikolojimi 1 yılda topladık ve tekrar tüp bebeğe başladık yaz sonunda, tuttu, ama 6. ayda erken doğumla dünyaya geldi meleğim ama fazla yaşamadı maalesef... Yani anlayacağın hepimizin hayatı roman...
Alabamacım, kontrolünün iyi geçmiş olmasına çoook sevindim, o kalp atışları nasıl eritiyor insanı di mi?boshayallersmile
Erverdim, hadi hayırlısı bakalım... Dualarım seninle... Ama gerçekten de iki yumurtalığın bu kadar yakın olması ve kimsenin görmemiş olması çok ilginç, demek ki bu doktorun çok iyi bir gözü varguclubacismile.
Yağmursesim, burası turistik küçük bir yer, ev de site içerisinde, baharda ve yazın çoook keyifli, bir gün keşke toplanıp gelseniz. Ayy, kızlar gümüşgünüdelikafadulden yaparmışız, ne hoş olurhihoyyyt...
Bu arada Yağmursesim, omega 3 ile östrojenin ne ilgisi var, anlamadım:uhm:,ben mi yanlış biliyorum diye araştırdım ama hayır hiçbir ilgisi yok. Östrojen kadınlık hormonlarından biri, o yüzden doktorlar östrojen içeren şeyleri tedavi süresince pek önermezler, mesela keten tohumu gibi... Ayrıca yazdığın gıdalar hep protein içeriyor, ne ilgisi varmış ki?:uhm:
mersi canım güzel çiçeklerine. darısı sana olsun inşallah. hangi merkezde karar verirsen ver fazla geç kalma olur mu? programda türkiye ne zaman tedavi ne zaman belli mi?a.s.Bu cicekler minik Alabama bebegimize...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Bu cicekler de yenilmez savasci arkadaslarima...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Bunlar cicegi burnuna hamilerimize...
Alabama, gozunaydin canim. Masallah darisi ikili ve uclu testlerine...
Erverdicim, detayli bilgi icin cokkkkk tesekkurler. Hale Hanim seni bayagi datayli incelemis cok da iyi olmus, zaten hepimizin istegi birilerinin bizi iyice anlamasi, sorunumuzu bulmasi ve ona gore tedaviye baslamasi degil mi? Ilaclarin senin icin bu kadar riskli oldugu bilmiyordum cokkk gecmis olsun. Umarim bu tedavide bu sorunlari yasamazsin canim. Catlayan yumurtani ben de merak ediyorum bakalim ne diyecekler?
Sperm de sayiniz kac? Hareketlilik de cok onemli o yuzden normal gebe kalamiyoruz cunku yumurtamiz olsa bile tembel spremler yukari cikip dollemeyi beceremiyor!:roflol:
Biz de de sperm sayi ve hareketliliginde sorun var, son siklusta hareketlilik 100%'e cikarildi. Esim doktor kontrolu ile GNC'nin Arginmax Men'i 6 ay kullandi, ben de bir dunya vitamin ve antioksidan icmistim. Diyecegim o ki oncelikle sperm sayi ve hareketliliginiz uzerinde calisilmasi gerekiyor. Biz dersimizi calistik ama halen daha basarili olamadik, daha cok calismamiz gerekiyor hocam.Bu arada Memorial, Semra Hanim'a mail gonderdim ama henuz bir cevap gelmedi. Senin olumlu gelismelerini yakindan izleyecegim.kaydirigubbakcemile3
Yagmursesi, cikolata kistlerin umarim doktorunun tavsiyeleri ile kaybolacaklar.
Deniz bulut, dayan canim biraz. Evrene olumlu pozitif enerjiler gonderelim ki pozitiflik bize geri donsun. Biliyorum merak ediyorsun ama masallah her sey yolunda gozukuyor.
Hazerozlem, kahveye geliyorum bahcene...hihoyyyt Evet bir roman daha...Bence artik sonuca iyice yaklasmisiniz. Bundan sonraki denemenizde saglikli ve canli bebege ulasacaginiza inaniyorum.
Patikler, bu yil hepimiz patik ormeye baslasak ne guzel olur degil mi arkadasim?
amin canım darısı sana olsun inşallah. yaa sorma resmen salınıyodu haraket halindeydi. gözleri çok belli değil. ama eller bacaklar belli. ay çok enteresandı.YAĞMUR SESİ;senin çikolataları en sonunda ben yiyeceğim.bişeyciğin kalmıyacak.yahuu hocam.ilaçla erimiyorsa daha önce arkadaşlar da söyledi.ehil ,iyi,güvenebileceğin yerde aldırsan da öyle tüp bebek tedavine devam etsen diyorum.yediklerimiz içtiklerimiz bir tarafa iyi gelirken öbür tarafı bozabiliyor.hem de neyi ne kadar içeceğimiz yiyeceğimiz tam da net olmayan şeylerle. naçizane fikrim.
HAZEROZLEM;bahçene bende bayıldım.dün bende mutfakta yaprak haşlıyordumkaydirigubbakcemile5 canım iki yumurtalık şimdiye kadar hep yerlerindeydi.ben hep takipteydim son aylarda.sorunlu yaşadığım preesitten mi oldu yoksa son zamnanarda bende peydah olan birşey mi net bilmiyorum.adet olunca bakalım yerlerindemi olacaklar.yoksa dr un gözündenmi ?.sanmıyorum.ama olabilir desanmıyorum;çünkü takipte iken görülebilirdi.olabilir;takipteki kadındoğumcu yumurtanın çatlayıp çatlamadığnı görememişti.bu dr ise net gördü ve bana gösterdi.hemde,yeni çatlamaya başladığını yanındaki karaltının bu yüzden olduğunu göstererek.
ZARPANDİT;arkadaşım,detaylı bilgi benim ruhumda var.sen istemesydin de ben yazardım.buradki eski arkadaşlar az çok bilirler.ben böyleyim.özellikle birşey katmıyorum.neysem o.evet ilaçlar etkiliyor beni.sağol güzel düşüncen için.evet.çatlayan yumurtam ...bakalım ne olacak.herzamanki gibi küçülecek.kötü kanalizasyona materyal olacak..ıyyy.kötü bir espriydi.kabul ediyorum..
Semra Hanım burada değilmiş.kongrede imiş..ayın 14 ünde burada olacakmış.bende o sıralar adet olurum.tedavimde olur yani
DENİZ BULUT;söyledim canım,söyledim.2 kere klomen kullandığımı söyledim.hiç incelmeden bahsetmedi.yavrucum sperm azlığı olduğunu biliyorum.biliyorum da tüp bebekte mikro da sayı önemli değil deyip geçiştirdiler şimdiye kadar hep.hani tek bir tane iyi sperm ile zorla pipetle deliyorlar ya yumurtayı..bölünme ile ilgili de tam net bir neden göstermemişti önceki dr um.herşey olabilirmiş,yumurta sperm çevresel koşullar.tıpta %100 yoktur deyip kendini temize çıkartmıştı.bizse halaa ortalarda..yani sebebi yine bilinmeyendi.o dr a göre.Allaha havale etmişti anlıycağın!!genetik testler temiz.valla hiç bebeği kucağa almaktan hamile kalmaktan söz açılmadı,içeride kaldığım süre içinde.özetle söylediği.anladığım yani.zor bir vakayım,rislerim de çok sağlık olarak.elde etmek istediği sağlıklı 2 güzel embriyo idi...hem süleymaniyede bana transfer edilen 1inc. kalte dene yumurta da 5 hücreli kötü bir embriyo imiş.şimdilerde aslına bakarsan tek sayılı embriyoları transfer etmiyorlar.benim o zaman bundan haberim bile yoktu.şu anda ne olacağım bile belli değil.yani ilk etap sağşıklı yumurta elde etmek.şidi yaşa ve yaşaparalel rezerv azlığına yoruyor.e..peki daha önceki 18 yıl?tedavim sırasında aklımda hiçbirşey kalmasın soracağım.
ALABAMA;CANIM BENİM YAVRUNUN HERŞEYCİĞİ OLUŞMUŞ HE...YÜZÜYOR GİBİMİYDİ,UYUYORMUYDU ?NE GÜZEL BİR MUCİZEDİR.BÜYÜK YAZMIŞ!!ÇOK SEVİNDİM.HEP BÖYLE GÜZEL DEVAM ETSİN.HAYIRLISI İLE AL KUCAĞINA.
Günaydın Arkadaşlar,
Alabama'cım, ne sevindim adına. Süper olmuş bebeğini hem duymak hem görmek. Keyfi yerinde belli, maşallah diyorum. Süper rahat bir hamilelik geçir bundan sonrasında da inşallah.
Deniz Bulut'çum, çok iyi anlıyorum canım seni ama maşallah bak korkulu o 8 haftayı da atlattın, bundan sonrası da güzel gelişecek. İçini rahat tut arkadaşım, yazılarından hatırlıyorum göğüs ve metalik tat belirtilerinin her daim olmadığını gün içerisinde değişiklik gösterdiğini. İyi şeyler düşün arkadaşım, güzel mucizen bırakmayacak seni.
Erverdi, herşey gönlünce olsun, süper keyifli bir tedavi olsun diyeceğim ama hiç belli olmaz, bir sürpriz de sen patlatırsın belli mi olur, bu ay çatlamak üzere olan yumurtan getirecektir belki de miniğini sana. İnşallah diyeyim.
Yağmursesi, ben de özledim canım seni. Koyarız bir koyu muhabbet yakındaSana proteini ve diğer bitkisel ve vitamin desteklerini kesmeni öneren doktoruna güveniyorsan, bence harfiyen dinle doktorunu. Burada hiçbirimiz o bilgi birikime sahip değiliz, ancak genel bir fikrimiz olabilir. Bir de onun dediklerine tam uyarak kullan bakalım önerdiği ilaçları, belki faydası olacaktır kistin yokolmasına. Sen ne düşünüyorsun?
Hülya'cım, nasılsın arkadaşım? Ovulasyon testlerinden birşey çıktı mı?
Waterss'çım, öpüyorum sevgili arkadaşım, iyi bak kendine ve miniğine.
Ya evet, Karamel kardeşim ayrı düştük. Karameldi di mi))))
Kinder, Patikler, Vanilya ve şu an ismini saymayı unuttuğum tüm arkadaşlar, sizlere de selam ve kolaylıklar diyeyim.
saol heradam nerelerdesin yahu yoğunsun galiba bu aralar. ne alemdesin karamelle ikiniz sırra kalem bastınız. daha sık bekliyoz buralara. bak birbirinizi unutmuşsunuz tanıştırıyım küller prensi 6s li karamelito.
alabama hoşgeldin hamile arkadaşımçizelgen her gün güzelleşiyo maşallah maşallah :1hug:
Alabama'cım, çok güzel haberlerinin devamını bekliyoruz. 2'li test de güldürecek yüzünü, eminim zaten. Karamelito'yla tekrar tanıştırmana bayıldım, güldürdün beniEvet şeker, kül prensesiyim, belki Karamelito hanımefendi öyle hatırlar bu garibanı
Heradaaaaaa, sen külzede'yi kabul etmeyip prenses değince atlayan hatundun değil mi ?
Tamam şimdi hatırladım ya kusura bakma ben sabah yemediğim öğlene, sabah konuştuğumu 2 saate unutuyorum idare et artık.
inşallah canım inşallah mutlu haberleri vermek hep sürekli olur. karamelitoya neolmuş niye hiçbişii hatırlamıyo ihtiyarladı galiba yok yok o bi 6s li işine öyle geliyodur. yoksa seni unutmak mümkün mü ? halbukisi sende bi 6s lisin.Alabama'cım, çok güzel haberlerinin devamını bekliyoruz. 2'li test de güldürecek yüzünü, eminim zaten. Karamelito'yla tekrar tanıştırmana bayıldım, güldürdün beniEvet şeker, kül prensesiyim, belki Karamelito hanımefendi öyle hatırlar bu garibanı
bak ya şuna sen tam bi artizsin artizzzzzHeradaaaaaa, sen külzede'yi kabul etmeyip prenses değince atlayan hatundun değil mi ?
Tamam şimdi hatırladım ya kusura bakma ben sabah yemediğim öğlene, sabah konuştuğumu 2 saate unutuyorum idare et artık.
:kedi:zemuszemus hadi bakalım az kalmış o zaman hayırlısıyla gelin yavrularınızı alın TR den. acıbademi şu an doktor bazında öneremiyorum bildiğin gibi sadece hastane olarak çok güzel diyebilirim. ama memorialde güzel hem her zaman en iyi yol bildiğin yol derler dimi ama. inşallah o çizelgeni yapman nasip olur canım bizlerede görmek nasip olsun tabi.opuyorumnanaktanMinik Alabama ve Annesi merhaba, Haziran'da TR'ye geliyoruz ama hastane ve doktor isini hanuz bilmiyorum. Memorial'a e-mail yazdim ama henuz cevap gelmedi. Baska nereye yazayim? Siz mi Acibadem Maslak'i bana onermistiniz ve yani zamanda kadrosu da degisti demistiniz, acaba baska bilgisi olan var mi? Cunku sizlerin tecrubesi ve memnuniyetini dikkate alacagim. Zaten yeterince gec kaldik ama zararin neresinden donsek kardir degil mi? Ben de o cizelgelerden istiyorum yaaaa yoksa oynamiyorum...gamyoncuiremsu
Bu arada ALABAMA; YAĞMUR ve unuttuğum niceleriniz çok geçmiş olsun yaaaaa bu nasıl bir kaderdir, nasıl bir talihtir, nasıl bir bahtsızlıktır bilemedim. Büyü var size büyü AZİZE büyüsü muahahhhhhhha
hayırlısı olsun canım tedaviye başlıyo musun ? hihoyyyterverdiii, yağmursesii bende memorialdan randevu aldım
14 ünde gidicem bakalım neler olacak:1shok::bbo::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?