38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

HERADA; hoşgelmişsin.pek ses çıkmıyor?dinlenmedemisin?iyi dilkelerin için teşekkür ederim.

kindersms, sen biraz cikolata ye arkadasim, vucuduna mutluluk hormonlari salgilansin siniri, stresi unutuver...ustune de bir bardak sevdigin bir seyi ic...:içelim:

Ayyy hidirillezi unuttum, herkes ne guzel aciklamalar yapmisti, inamiyorum kendime!...

Hereda sana da merhaba.hihoyyyt

Erverdi, aklima takildi. Hale hn, sizden sperm testi istedi mi tekrar? Degisiklik olmus olabilir, tekrarlamakta fayda var sanirim.

Altinyunus, transferin olmustur diye dusunuyorum, sanirim dinlenmedesin. Yavrucaklar yoldadir umarim.

Bir baska arkadas daha sormus, ben de soruyorum. Preseed denemeleri nasil gidiyor arkadaslar, ben hala daha baslayamadim. Kullanan arkadaslar siz internetten mi siparis vermistiniz yoksa eczanelerde satiliyor mu?

Karamel siz tedavideydiniz degil mi?:ecrin_bebek:

erverdicim senden alıntı yapmadım çok uzun yazmışsın ama dün sende memorialdeymişsin bende ordaymışım :) inşallah o çatlayan yumoşun sana bu ay mucize olsun allahtan diliyorum. tedaviye başlarsanda inşallah bu kez kızçene kavuşursun. bu spermin ileri hareketliliği tüp bebekte önemli mi? ben bilmediğim için soruyorum. yani döllenip rahme koyuluyo ya belki ondan mı önemsemediler acaba? bide test ne zamanın testi yeniden yaptırdınız mı test sperm için. bazen sonuçlar değişebiliyo biliyosun. herne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun. sana birşey daha sölicem canım. lütfen bu benim son şansım birdaha yok olmucak falan diye kendini sınırlama olur mu? herşey kısmet belli olmaz bu işler. sadece hayırlısını isteyelim allahtan hepimiz hepimiz için.

denizbulutcum lütfen ağlama ağlayarak bebeğini üzme annesi bebeğin gayet sağlıklı eminim ben. sadece senin vucudun hamileliğe çok hazır ve istekli olduğundan belirti yaşamıyosun. belirti nedir ki işte rahatsızlık verici şeyler. bizlerde bebeğimizi hatırlatıyor diye züğürt tesellisi yapıp bunları yaşıyoruz. çok şükür bende ağır birşey yaşamıyorum birkaç bulantı haricinde. o yüzden şanslı say kendini. benim yakın kuzenim aynı senin gibi hamilelik geçirdi ve dünya tatlısı maşallah kilosu boyu mükemmel oğlan getirdi dünyaya. benim annem kayınvalidem de aynı yani ille belirti diye bişi yok. sen sadece kendin için bunu isteyip moralini bozuyorsun. bırak biliyosun orda olduğunu çok şükür de geç. kaderimizde varsa dü.ülmek neye yarar şimdiden üzülmek salla kederi üzüntüyü. yeri ve zamanı gelirse insan herşeyi yaşıyo allah metanetini de veriyo ama şimdiden bunları düşünmeyelim mutlu olma zamanı mutlulukları kaçırmayalım. nütfennnnn
canım benim gözün aydın evet kesinlikle duymak farklı, bir insanın hayatında duyabileceği en güzel melodi.
çok şükür yarabbim bana da bunu yaşamayı nasip etti. minnet içindeyim. inşallah sizlerde yaşayacaksınız ve bizlerde şahit olacağız allahın izniyle. kız 6s li ugur mu yapıyosun hiç bilgi sızdırmıyosun. allah sana bu ay iki tane sıpa versin inşallah.

saol bitanem darısı başına inşallah. ay çok şekerdi yahu hani bebekler profilden görünüyor ya genelde. benimki sanki dışarı doğru bakıp makimum reklamının slogan şekliyle balık gibi oynuyodu hehheh.ama elleri kolları tabi top gibi uzantı yok.çizgi film karakteri heh hheh çok şekerdi. insan 3cm olduğuna inanamıyo.

ah waterscım haklısın bu dert bitmez kucağına alıp sağlıklı olduğunu bilene kadar en azından elbet sonrası da var ama işte insan bazen çok endişeli olabiliyor. yaa güvercin dimi resmen olmayacak birşeydi evime giren koca güvercin. bana haber verdi. belki de babamdı o benim. ben öyle düşünüyorum. çünkü anca babam öyle gerine gerine evde dolaşır havasından geçilmiyodu hehheh. senin gögüs sancın geçti mi bu arada. amin canım darısı tüm isteyenlere inşallah.

Zarpandit sana da selam arkadaşım. Preseed yüzünü güldürsün umarım. Eczanelerde satılıyor ama pahalı, burada çoğumuz gittigidiyor'dan aldık. Şu an 60 tl galiba. ben 2.sini ebayden satın aldım, 25 tane ovulasyon testiyle birlikte 50 tl'nin altına geldi. Gittigidiyordan gelenin de son kullanma tarihi 2011 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam, ürün aynı, eczaneden boşuna fazla para verme derim.

Alabama'cım, çok güzel haberlerinin devamını bekliyoruz. 2'li test de güldürecek yüzünü, eminim zaten. Karamelito'yla tekrar tanıştırmana bayıldım, güldürdün beni Evet şeker, kül prensesiyim, belki Karamelito hanımefendi öyle hatırlar bu garibanı

Heradaaaaaa, sen külzede'yi kabul etmeyip prenses değince atlayan hatundun değil mi ?

Tamam şimdi hatırladım ya kusura bakma ben sabah yemediğim öğlene, sabah konuştuğumu 2 saate unutuyorum idare et artık.

Minik Alabama ve Annesi merhaba, Haziran'da TR'ye geliyoruz ama hastane ve doktor isini hanuz bilmiyorum. Memorial'a e-mail yazdim ama henuz cevap gelmedi. Baska nereye yazayim? Siz mi Acibadem Maslak'i bana onermistiniz ve yani zamanda kadrosu da degisti demistiniz, acaba baska bilgisi olan var mi? Cunku sizlerin tecrubesi ve memnuniyetini dikkate alacagim. Zaten yeterince gec kaldik ama zararin neresinden donsek kardir degil mi? Ben de o cizelgelerden istiyorum yaaaa yoksa oynamiyorum...gamyoncuiremsu

Bu arada ALABAMA; YAĞMUR ve unuttuğum niceleriniz çok geçmiş olsun yaaaaa bu nasıl bir kaderdir, nasıl bir talihtir, nasıl bir bahtsızlıktır bilemedim. Büyü var size büyü AZıZE büyüsü muahahhhhhhha

kaydirigubbakcemile3Hereda Merhaba tekrar, preseed bilgisi icin cokk tesekkurler. Simdi Amazon.com'a baktim orada 20 USD ve de Clarblue test ile oneriliyor, hic clearblue kullanan oldu mu acaba?

Clearblue'yu ben kullanıyorum Zarpandit. Dijital olanını. Basit ovulasyon testleriyle de destekliyorum. Yani,7. 8. gün başlıyorum yapmaya basit olanlarıyla, genelde çift çizgiyi 10. günden itibaren görüyorum, 9. günden itibaren clearblue kullanıyorum. Dijital olması işime geliyor, 2. çizgi koyumu değil mi diye uğraşmam gerekmiyor, tavsiye ederim.

Heradaaaaaa, sen külzede'yi kabul etmeyip prenses değince atlayan hatundun değil mi ?

Tamam şimdi hatırladım ya kusura bakma ben sabah yemediğim öğlene, sabah konuştuğumu 2 saate unutuyorum idare et artık.

He he, bir şekilde hatırlıyorsun ya, o da yetsin bakalım.

inşallah canım inşallah mutlu haberleri vermek hep sürekli olur. karamelitoya neolmuş niye hiçbişii hatırlamıyo ihtiyarladı galiba yok yok o bi 6s li işine öyle geliyodur. yoksa seni unutmak mümkün mü ? halbukisi sende bi 6s lisin.

bak ya şuna sen tam bi artizsin artizzzzz

:kedi:zemuszemus hadi bakalım az kalmış o zaman hayırlısıyla gelin yavrularınızı alın TR den. acıbademi şu an doktor bazında öneremiyorum bildiğin gibi sadece hastane olarak çok güzel diyebilirim. ama memorialde güzel hem her zaman en iyi yol bildiğin yol derler dimi ama. inşallah o çizelgeni yapman nasip olur canım bizlerede görmek nasip olsun tabi.opuyorumnanaktan

pöhhhh laelaelaelaelae sizede hayırlı olsun zaten anca bizim üzüntümüzle mutlu olursunuz takımınız sizi mutlu edemiyo yoksa.-tatlicadiarzu-
erverdiii, yağmursesii bende memorialdan randevu aldım
14 ünde gidicem bakalım neler olacak:1shok::bbo::uhm:
hayırlısı olsun canım tedaviye başlıyo musun ? hihoyyyt

kızlar bana damla sakızı nın ingilizcesi lazım. orjinal konuşma diline göre bana yardımcı olabilecek süper ingilizceli hatunlar help !!!! damla sakızlı türk kahvesi olcak ambalajın üstünde ingilazca

evet canım, gum mastic olarak geçiyor. Bir sitede de gördüm şimdi 'turkish coffee with natural gum mastic' diye yazmışlar adını.

teşekkür ederim canım bi arkadaşım damla sakızlı kahve üretiyor ambalaj tasarlanacak onun için sordum sözlükten baktıktan sonra teyit edersen sevinirim. öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…