38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tamam tatlımm aman sen futbolun isviçresinde hep kal :)) böyle daha süper gerçi artık bende o tarafa gelmek istiyorum. ve bir yavrum olursa inşallah takım tutturmucam ona ne çok üzülsün ne çok sevinsin.

Turkish Coffee with Mastic Gum (Damla Sakizli Turk Kahvesi) ... diyen de var, gum mastic flavoured turkish coffee diyen de. Sözlükte direkt birşey bulamadım. Son yazdığım örnek benim en çok içime sinen oldu.

Hereda, clearblue bilgisi ve tavsiyesi icin cok tesekkur ederim. Amazon com'da clearblue+preseed+ ovulasyon testi 3'lu sekilde satiliyor, o zaman oraya ismarlayayim.kaydirigubbakcemile3

Kindersms, sizin de Memorial'da olacak anilarinizi Erverdi gibi detayi ile bekleriz. Simdiden hayirli olsun.kaydirigubbakcemile3

Alabama, Hereda'nin dedigi gibi "gum mastic flavoured Turkish coffee " daha uygun gorunuyor. Ben de Amerikali arkadaslarima damla sakizli sutlac yapmistim, tadini cok begenmislerdi o zaman arastirmistim.

Zarpandit
Alabama

bakalım haftaya bana ne diyecek Hale hanımdan aldım ben randevuyu ama acaba Semra hanım mı deseydim kiiiieyvahedigeldismile sizce eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Zarpandit
Alabama

bakalım haftaya bana ne diyecek Hale hanımdan aldım ben randevuyu ama acaba Semra hanım mı deseydim kiiiieyvahedigeldismile sizce eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kindersms, hayirli olsun, Hale hn. ile ilgili cok olumlu yazilar okudum. hayirli-ugurlu ve bol bebekli olsun. Erverdi, Semra hn'in 14'unde gelecegini yazmisti bir konferansa gitmis, sanirim O'nu yakalamak cok zor olacak. Bir kere yakalasan bile digerlerinde O denk gelemeyecek gibi gozukuyor.CADIARZU

Kinder'cim, herşey gönlünce olsun. O ikilemi Memorial konusunda ben de yaşıyorum ama Semra Hanım'ın devamlı takibi altında olmak pek imkan dahilinde gözükmüyor. Aralarda da okumuştum, onunla başlayan ancak takipleri başka doktorlara kalan kişiler olmuş. Tek bir doktor gözetiminde olmak daha mantıklı geliyor açıkçası ancak önemli olan hangisinin senin içine sineceği. Gönlün Semra Hanım diyorsa, onun için zorlamaya çalışırsın şartları. Güzel haberler alalım senden inşallah.

Alabama'cım, bu arada ben futbolun isviçre'si ilan ettim kendimi, yok öyle taraftarlık geni bende

Baksen Allahın işine, ama gelin kaynana toprağı derler. Bulaşmıştır bence

tamam tatlımm aman sen futbolun isviçresinde hep kal :)) böyle daha süper gerçi artık bende o tarafa gelmek istiyorum. ve bir yavrum olursa inşallah takım tutturmucam ona ne çok üzülsün ne çok sevinsin.

O yavrun bırakta doğru yolu bulsun.

Zarpandit
Alabama

Canım bence sürekli seni bilen bir dr gözetiminde ol. İlacı biri, ultrasonu biri, toplamayı başka biri gibi olmasın. O yüzden eğer Hale hn. ilgilenebilecekse bence en güzeli.

Zarpandit merhaba, ben de tedavimi Anadolu Saglik Merkezi'nde Aydin Arici ile oldum, henuz sonucu bilmiyorum ama simdiye kadar yaklasimlarindan memnun kaldim ki ben cok soru soran ve gecistirilmekten hoslanmayan biriyim. Aydin bey hem cok bilgili ve hem de cok kibar ve aciklayici bir doktor. Uzun yillar Yale Universitesinde bolum baskanligi yapmis, hala 2 ayda 1 hafta orada oluyor. Istersen durumunu aciklayan bir email yaz, pazar gunu Amerikaya gidiyor diye biliyorum, 1 hafta kadar olmayacak burada ama buyuk ihtimalle emaillerini takip ediyordur, Turkiye'ye kisa donem geliyor oldugundan dolai mutlaka ilgilenecektir. Benim icin onemli unsurlardan birisi olmustu secimimi yaparken, doktorumun ulasilir olmasi. Yuzlerce hastasi olmadigi icin olanlarla gayet yakindan ilgileniyor. Ben kendisine ve ekibine guvendim, ustelik CIDER uyeligin oldugunda indirimli tedavi imkani da var ASM de. benim ilac haric 3000 TL tuttu butun islemlerim. Bir de 600 kusur embriyo dondurma ucreti odedik. (emailini yazdim ama 100 mesajim dolmadigi icin yayinlamiyorlar. internette ararsan bulabilirsin, aydin.arici at anadolusaglik.org olarak deneyelim bakalim kabul edecek mi?)
Doktorla gorusmelerini Suadiye'de yapiyorsun ama OPU ve transfer islemleri Gebze'deki hastanelerinde yapiliyor, bu bilgi de belki onemlidir cunku bazilarina uzak geliyor. Ben Anadolu yakasinda oldugum icin benim icin cok kolay olmustu.

Heredacığım benim ovulasyon testlerinden haber yok.Bu ay ya ben yumurlamıyorum ya da sana dediğim gibi ilk hafta erkenden yumurta gitti.En son salı günü yaptım ovulasyon testimi ve iyice silikti.Şu an benim algılarıma göre luteal faza geçmişim ben.Akıntı durumundan da onu anlıyorum.Dijital ovulasyon testini kullanmak bu ay nasip olmadı anlıycağın arkadaşım.

teşekkür ederim canım arkadaşlarımm
valla karar vermek benim için o kadar zor ki bazı şeylerde
doktor seçimi de öyle insan kendi kaderini belirliyor sanki acaba acaba içimde hep oluyorrreyvahedigeldismile

Vanilya şimdi senden haber beklemeye başladıkk senin sonuç ne zamandı ben unuttum sanırım:sinifsinif:
inşallah güzel hebrler verirsinopuyorumnanaktan

tatlım sen kaçıncı gündesin 19.güne kadar yolu var eğer 28 günde bir oluyosan merak etme opuyorumnanaktan

Evet heradacımm haklısın sanırım öyle bi bulsak bi bulamıyoruz Hale hanımı da iyi diye duydum ama yumurta takipleri konusunda Semra hanımı yakalamak zor olucak heleki çalışan birisiyken dimi :sinifsinif:

Vanilya şimdi senden haber beklemeye başladıkk senin sonuç ne zamandı ben unuttum sanırım:sinifsinif:
inşallah güzel hebrler verirsinopuyorumnanaktan

transferim gecen cumartesi oldu ama bana sonuc persembe dediler, aslinda 13. gun oluyor transfer gununu sayarsak, anlamadim ama galiba transfer gununu saymiyorlar. Beklemenin 2. yarisina girmis olarak kurtlanmaya basladim. Cumartesi ogleden sonra kan testi yaptirsam ne olur, en kotu ihtimalle birsey cikmaz. Bildigim yerlesme oldugunun 3. gunu veriler degismeye baslayabilirmis, yani bu da cumartesi oluyor. Ben kendimce bu denemeyi sistemimin dogru calisip calismadigini anlama sureci olarak ta gordugumden belki cikacak deger sonra dusecek ama bana bir veri olacak diye dusunuyorum. Kendimi mi kandiriyorum? bu ne deli bir psikoloji hem cok korkuyorum bebegin saglikli olmasi icin dua ediyorum, hem hamilemiyim diye meraklaniyorum. Ne yapsam ?

canım benimmm
bu bekleme yok mu insanı tedirgen eden dehşete kaptıran boshayallersmile anlıyorum seni
benim transferden sonra müthiş göğü sızım olmuştu taa 10.güne kadar sonra ne olduysa 10.günde bitti çok ilginçti ya yani reglimi oldum 12. günde şaşmadı bile günü gününe geldi :sinifsinif:

inşallah sen güzel haberler verirsin yaptırma tatlım bekel bi kaç gün daha nasılsa güzel haber vereceksin sen vanilyam benimmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

sağol canım arada taksam da dayanmaya çalışıyorum işte. :kedi:memorial dan maile cevap geliyor am geç geliyor çok yoğunlar. buna takılma mail ile veya telefon ile olmaz zaten mutlaka yüzyüze görüşmeye git.

canım sorununuz erkek infertilitesi. aşılama sizin durumunuzda pek iş görmez herhalde çünkü ileri hareketli % 0. sperm sayısı 20 milyonun altındaysa ve ileri hareketli % 0 ise hamile kalmak olanaksız gibi birşey. benim eşin spermleri de 15-17 milyona düşmüştü ve ileri hareketli % 5 idi. hulya doğru demiş en az % 25 olması gerekiyormuş. neyse ki anti depressanlarını bıraktıktan 2 ay sonra sonuç alabildik.
daha önceki yerlerin de embriyologları labaratuarları o kadar iyi değildi sanırım. yani neden erkek infertilitesi+merkez. inşallah bu sefer herşey çok iyi olacak.

merhaba herada. nerelerdeydin sen? arada endişelenmemek (arada benim için sık sık oluyor laelaelaelaelae) elde değil ama işte hafta 1 doktora gittikçe ve ultrasonda atan kalbini gördükçe rahatlıyorum ben de. daha az endişelenerek darısı hepinizin başına kaydirigubbakcemile3

evet canım her üzülüp gerildiğimde kendime diyorum ki şimdi bebek de bu durumdan kötü etkileniyordur. inşallah daha güzel günler gelecek. sağlıkla kucağımıza alacağız ikimiz de. belki doğumumuz da aynı gün olur bakarsın burun farkıyla arkamdasın. hayırlısı opuyorumnanaktan

memorial ile görüş. acıbadem maslakta kadro değişmiş. acıbadem kadıköy ile görüş. istersen amerikan hastanesiyle de görüş. yukarıda da yazdım. görüşmeden karar verme.

opuda ve transferde işlemin yapıldığı gün sayılmıyor. ertesi gün saymaya başlıyorsun. bebek 3-5. günler arası tutunuyor ve bir süre sonra hcg yükselmeye başlıyor. 3. gün ancak çatlatma iğnesinin etkisiyle sahte bir pozitif değer alabilirsin. ben 5 veya 6. gün idrar testi yapmıştım negatifti tabii. ertesi gün de kan testi yaptırıp (galiba 7. gün) 5 gibi bir değer alıp çok üzülmüştüm düşük diye. bu günler henüz çok çok erken. 10. günden önce anlamlı bir sonuç alamazsın kafan daha da karışır. boşuna sevinip üzülme. bekle lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…