Zarpandit
Alabama
bakalım haftaya bana ne diyecek Hale hanımdan aldım ben randevuyu ama acaba Semra hanım mı deseydim kiiiieyvahedigeldismile sizce eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Alabama'cım, bu arada ben futbolun isviçre'si ilan ettim kendimi, yok öyle taraftarlık geni bende
tamam tatlımm aman sen futbolun isviçresinde hep kal :)) böyle daha süper gerçi artık bende o tarafa gelmek istiyorum. ve bir yavrum olursa inşallah takım tutturmucam ona ne çok üzülsün ne çok sevinsin.
Zarpandit
Alabama
bakalım haftaya bana ne diyecek Hale hanımdan aldım ben randevuyu ama acaba Semra hanım mı deseydim kiiiieyvahedigeldismile sizce eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Minik Alabama ve Annesi merhaba, Haziran'da TR'ye geliyoruz ama hastane ve doktor isini hanuz bilmiyorum. Memorial'a e-mail yazdim ama henuz cevap gelmedi. Baska nereye yazayim? Siz mi Acibadem Maslak'i bana onermistiniz ve yani zamanda kadrosu da degisti demistiniz, acaba baska bilgisi olan var mi? Cunku sizlerin tecrubesi ve memnuniyetini dikkate alacagim. Zaten yeterince gec kaldik ama zararin neresinden donsek kardir degil mi? Ben de o cizelgelerden istiyorum yaaaa yoksa oynamiyorum...gamyoncuiremsu
Heredacığım benim ovulasyon testlerinden haber yok.Bu ay ya ben yumurlamıyorum ya da sana dediğim gibi ilk hafta erkenden yumurta gitti.En son salı günü yaptım ovulasyon testimi ve iyice silikti.Şu an benim algılarıma göre luteal faza geçmişim ben.Akıntı durumundan da onu anlıyorum.Dijital ovulasyon testini kullanmak bu ay nasip olmadı anlıycağın arkadaşım.
Kinder'cim, herşey gönlünce olsun. O ikilemi Memorial konusunda ben de yaşıyorum ama Semra Hanım'ın devamlı takibi altında olmak pek imkan dahilinde gözükmüyor. Aralarda da okumuştum, onunla başlayan ancak takipleri başka doktorlara kalan kişiler olmuş. Tek bir doktor gözetiminde olmak daha mantıklı geliyor açıkçası ancak önemli olan hangisinin senin içine sineceği. Gönlün Semra Hanım diyorsa, onun için zorlamaya çalışırsın şartları. Güzel haberler alalım senden inşallah.
Vanilya şimdi senden haber beklemeye başladıkk senin sonuç ne zamandı ben unuttum sanırım:sinifsinif:
inşallah güzel hebrler verirsinopuyorumnanaktan
transferim gecen cumartesi oldu ama bana sonuc persembe dediler, aslinda 13. gun oluyor transfer gununu sayarsak, anlamadim ama galiba transfer gununu saymiyorlar. Beklemenin 2. yarisina girmis olarak kurtlanmaya basladim. Cumartesi ogleden sonra kan testi yaptirsam ne olur, en kotu ihtimalle birsey cikmaz. Bildigim yerlesme oldugunun 3. gunu veriler degismeye baslayabilirmis, yani bu da cumartesi oluyor. Ben kendimce bu denemeyi sistemimin dogru calisip calismadigini anlama sureci olarak ta gordugumden belki cikacak deger sonra dusecek ama bana bir veri olacak diye dusunuyorum. Kendimi mi kandiriyorum? bu ne deli bir psikoloji hem cok korkuyorum bebegin saglikli olmasi icin dua ediyorum, hem hamilemiyim diye meraklaniyorum. Ne yapsam ?
a.s.Bu cicekler minik Alabama bebegimize...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Bu cicekler de yenilmez savasci arkadaslarima...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Bunlar cicegi burnuna hamilerimize...
Deniz bulut, dayan canim biraz. Evrene olumlu pozitif enerjiler gonderelim ki pozitiflik bize geri donsun. Biliyorum merak ediyorsun ama masallah her sey yolunda gozukuyor.
canım sorununuz erkek infertilitesi. aşılama sizin durumunuzda pek iş görmez herhalde çünkü ileri hareketli % 0. sperm sayısı 20 milyonun altındaysa ve ileri hareketli % 0 ise hamile kalmak olanaksız gibi birşey. benim eşin spermleri de 15-17 milyona düşmüştü ve ileri hareketli % 5 idi. hulya doğru demiş en az % 25 olması gerekiyormuş. neyse ki anti depressanlarını bıraktıktan 2 ay sonra sonuç alabildik.YAĞMUR SESİ;senin çikolataları en sonunda ben yiyeceğim.bişeyciğin kalmıyacak.yahuu hocam.ilaçla erimiyorsa daha önce arkadaşlar da söyledi.ehil ,iyi,güvenebileceğin yerde aldırsan da öyle tüp bebek tedavine devam etsen diyorum.yediklerimiz içtiklerimiz bir tarafa iyi gelirken öbür tarafı bozabiliyor.hem de neyi ne kadar içeceğimiz yiyeceğimiz tam da net olmayan şeylerle. naçizane fikrim.
HAZEROZLEM;bahçene bende bayıldım.dün bende mutfakta yaprak haşlıyordumkaydirigubbakcemile5 canım iki yumurtalık şimdiye kadar hep yerlerindeydi.ben hep takipteydim son aylarda.sorunlu yaşadığım preesitten mi oldu yoksa son zamnanarda bende peydah olan birşey mi net bilmiyorum.adet olunca bakalım yerlerindemi olacaklar.yoksa dr un gözündenmi ?.sanmıyorum.ama olabilir desanmıyorum;çünkü takipte iken görülebilirdi.olabilir;takipteki kadındoğumcu yumurtanın çatlayıp çatlamadığnı görememişti.bu dr ise net gördü ve bana gösterdi.hemde,yeni çatlamaya başladığını yanındaki karaltının bu yüzden olduğunu göstererek.
DENİZ BULUT;söyledim canım,söyledim.2 kere klomen kullandığımı söyledim.hiç incelmeden bahsetmedi.yavrucum sperm azlığı olduğunu biliyorum.biliyorum da tüp bebekte mikro da sayı önemli değil deyip geçiştirdiler şimdiye kadar hep.hani tek bir tane iyi sperm ile zorla pipetle deliyorlar ya yumurtayı..bölünme ile ilgili de tam net bir neden göstermemişti önceki dr um.herşey olabilirmiş,yumurta sperm çevresel koşullar.tıpta %100 yoktur deyip kendini temize çıkartmıştı.bizse halaa ortalarda..yani sebebi yine bilinmeyendi.o dr a göre.Allaha havale etmişti anlıycağın!!genetik testler temiz.valla hiç bebeği kucağa almaktan hamile kalmaktan söz açılmadı,içeride kaldığım süre içinde.özetle söylediği.anladığım yani.zor bir vakayım,rislerim de çok sağlık olarak.elde etmek istediği sağlıklı 2 güzel embriyo idi...hem süleymaniyede bana transfer edilen 1inc. kalte dene yumurta da 5 hücreli kötü bir embriyo imiş.şimdilerde aslına bakarsan tek sayılı embriyoları transfer etmiyorlar.benim o zaman bundan haberim bile yoktu.şu anda ne olacağım bile belli değil.yani ilk etap sağşıklı yumurta elde etmek.şidi yaşa ve yaşaparalel rezerv azlığına yoruyor.e..peki daha önceki 18 yıl?tedavim sırasında aklımda hiçbirşey kalmasın soracağım.
merhaba herada. nerelerdeydin sen? arada endişelenmemek (arada benim için sık sık oluyor laelaelaelaelae) elde değil ama işte hafta 1 doktora gittikçe ve ultrasonda atan kalbini gördükçe rahatlıyorum ben de. daha az endişelenerek darısı hepinizin başına kaydirigubbakcemile3Günaydın Arkadaşlar,
Alabama'cım, ne sevindim adına. Süper olmuş bebeğini hem duymak hem görmek. Keyfi yerinde belli, maşallah diyorum. Süper rahat bir hamilelik geçir bundan sonrasında da inşallah.
Deniz Bulut'çum, çok iyi anlıyorum canım seni ama maşallah bak korkulu o 8 haftayı da atlattın, bundan sonrası da güzel gelişecek. İçini rahat tut arkadaşım, yazılarından hatırlıyorum göğüs ve metalik tat belirtilerinin her daim olmadığını gün içerisinde değişiklik gösterdiğini. İyi şeyler düşün arkadaşım, güzel mucizen bırakmayacak seni.
evet canım her üzülüp gerildiğimde kendime diyorum ki şimdi bebek de bu durumdan kötü etkileniyordur. inşallah daha güzel günler gelecek. sağlıkla kucağımıza alacağız ikimiz de. belki doğumumuz da aynı gün olur bakarsın burun farkıyla arkamdasın. hayırlısı opuyorumnanaktandenizbulutcum lütfen ağlama ağlayarak bebeğini üzme annesi bebeğin gayet sağlıklı eminim ben. sadece senin vucudun hamileliğe çok hazır ve istekli olduğundan belirti yaşamıyosun. belirti nedir ki işte rahatsızlık verici şeyler. bizlerde bebeğimizi hatırlatıyor diye züğürt tesellisi yapıp bunları yaşıyoruz. çok şükür bende ağır birşey yaşamıyorum birkaç bulantı haricinde. o yüzden şanslı say kendini. benim yakın kuzenim aynı senin gibi hamilelik geçirdi ve dünya tatlısı maşallah kilosu boyu mükemmel oğlan getirdi dünyaya. benim annem kayınvalidem de aynı yani ille belirti diye bişi yok. sen sadece kendin için bunu isteyip moralini bozuyorsun. bırak biliyosun orda olduğunu çok şükür de geç. kaderimizde varsa dü.ülmek neye yarar şimdiden üzülmek salla kederi üzüntüyü. yeri ve zamanı gelirse insan herşeyi yaşıyo allah metanetini de veriyo ama şimdiden bunları düşünmeyelim mutlu olma zamanı mutlulukları kaçırmayalım. nütfennnnn
çok şükür yarabbim bana da bunu yaşamayı nasip etti. minnet içindeyim. inşallah sizlerde yaşayacaksınız ve bizlerde şahit olacağız allahın izniyle. kız 6s li ugur mu yapıyosun hiç bilgi sızdırmıyosun. allah sana bu ay iki tane sıpa versin inşallah.
memorial ile görüş. acıbadem maslakta kadro değişmiş. acıbadem kadıköy ile görüş. istersen amerikan hastanesiyle de görüş. yukarıda da yazdım. görüşmeden karar verme.Minik Alabama ve Annesi merhaba, Haziran'da TR'ye geliyoruz ama hastane ve doktor isini hanuz bilmiyorum. Memorial'a e-mail yazdim ama henuz cevap gelmedi. Baska nereye yazayim? Siz mi Acibadem Maslak'i bana onermistiniz ve yani zamanda kadrosu da degisti demistiniz, acaba baska bilgisi olan var mi? Cunku sizlerin tecrubesi ve memnuniyetini dikkate alacagim. Zaten yeterince gec kaldik ama zararin neresinden donsek kardir degil mi? Ben de o cizelgelerden istiyorum yaaaa yoksa oynamiyorum...gamyoncuiremsu
opuda ve transferde işlemin yapıldığı gün sayılmıyor. ertesi gün saymaya başlıyorsun. bebek 3-5. günler arası tutunuyor ve bir süre sonra hcg yükselmeye başlıyor. 3. gün ancak çatlatma iğnesinin etkisiyle sahte bir pozitif değer alabilirsin. ben 5 veya 6. gün idrar testi yapmıştım negatifti tabii. ertesi gün de kan testi yaptırıp (galiba 7. gün) 5 gibi bir değer alıp çok üzülmüştüm düşük diye. bu günler henüz çok çok erken. 10. günden önce anlamlı bir sonuç alamazsın kafan daha da karışır. boşuna sevinip üzülme. bekle lütfen.transferim gecen cumartesi oldu ama bana sonuc persembe dediler, aslinda 13. gun oluyor transfer gununu sayarsak, anlamadim ama galiba transfer gununu saymiyorlar. Beklemenin 2. yarisina girmis olarak kurtlanmaya basladim. Cumartesi ogleden sonra kan testi yaptirsam ne olur, en kotu ihtimalle birsey cikmaz. Bildigim yerlesme oldugunun 3. gunu veriler degismeye baslayabilirmis, yani bu da cumartesi oluyor. Ben kendimce bu denemeyi sistemimin dogru calisip calismadigini anlama sureci olarak ta gordugumden belki cikacak deger sonra dusecek ama bana bir veri olacak diye dusunuyorum. Kendimi mi kandiriyorum? bu ne deli bir psikoloji hem cok korkuyorum bebegin saglikli olmasi icin dua ediyorum, hem hamilemiyim diye meraklaniyorum. Ne yapsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?