38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar herkese merhaba;hem okuyorum hem yazıyorum
ZARPANDİT;evet canım.sperm tahlili istediler.ama mutlaka kendi laboratuarlarında olması lazımmışo dediklerinin fiyatlarını bilmiyorum ama gidince senin için sorarım

ALABAMA;SPERMİN İLERİ HAREKETLİLİĞİ ÖNEMLİYMİŞ CANIM.HANİ MİŞKROSKOPTA BELKİ TVDE İZLEMİŞNDİR.VIZIR VIZIR BİR O YANA BİR BU YANA KAÇIŞIP DURUYORLAR YA.BİZİMKİLER TEMBEL SANIRIM:uhm:
CANIM;tabiiki şans herzaman vardır.ama deneyebileceğim son şansım.yaklaşık 1 yıldır bu memorialdeki tedavimi bekliyorum ben.hem maddi açıdan bir daha girişemembunu daha ilk girdiğim zamanlardan bu yana açıkça belirtmiştim zaten..hemdeçok zor bir vakayım.çemberin bir ucundan başlıyorum dönüyorum bir bakıyorum.o kadar dönmüşüm de yine başladığım yerdeyim.yakında yazacağım.şu tedavim bitene kadar sizlerleyim.sonra yazarım.yoksa tabiii ki menopoza son yumurtaya son sperme kadar şansımız var.şimdi uzun sürer.biraz daha sizlerleyim.anlatıcam.bu benim kendi seçimim.

KİNDERSMSSSSSSSSSSSSS SÜPRİZYUMURTAAAAAAAAAAAAA;Hadi yaaa ..randevu mu aldın?çok sev.ndim arkadaşım.tüp için değil mi?yoksa görüşme ilk muayene için mi?var ya tam süprizzzzzz yaptın heeee..hem okuyorum hem yazıyorum.Hale hanım dan almışsın randevunu.ben memnun kaldım.hem o zammana kadar da anlatırım yine izlenimlerimi.değiştirme şansın varsa istesen Semra hanım dan da isteyebilirsin randevu.çiderden üye olarak mı yoksa normal tedavi için mi
başvırdun canım.hale hanımı da hor görme.muayene ücreti 215 tl.

TATLIMMM
ben muayene için randevumu aldım bakalım ne diyecek Hale han. çider olunca ücretsiz süper ya bide Semra hanıma ek para ödüyomuyuz bahçecide 200 ytl alıyodu çiderli olmama rağmen Mustafa bahçeçi
valla 14 ünde semra hanım geliyomuş aslında ama ufff bilmiyorumkismile

KıNDERE DEVAM.ADET OLUNCA BAŞLIYACAĞIM TEDAVıME.ŞıMDıLıK BEĞENDıM ıLGıYı hALE hANIMDAN.BıR ıLK GÜN DE GÖRELıM BAKALIM.ZORLA DEĞıL YA.EN KÜÇÜK KÖTÜ BıR TUTUMDA BIRAKIRIM VARSIN BıR DAHA Kı AYA OLSUN.EN FAZLA ÇıDERE ÖDEDıĞMLE KALIRIM.AMA ŞıMDı MEMNUNUM.ANLATMIŞTIM.ıLK GÖRÜŞMEYı ALAN DR KILIKLI BıRı VARDI.KARŞIMA ONU GETıRLERSE ASLA DEVAM ETMEM.BU BENıM SON ŞANSIMıNANDIĞIM EMıN ELLERDE OLMAK ıSTıYORUM.SENı O KıŞı HAKKINDA UYARIRIM ARKADAŞIM.NETTE DE BAKACAĞIM KıMMıŞ NEYıN NESıYMıŞ.GÖRÜŞÜRÜZ YıNE MUTFAĞA KAÇIYORUM.HOŞÇAKAL

Tabiki bu konuda tek bir hastane ile kalmayın birden çok hastane ile görüşülmesinde kesinlikle yarar var ama bunların arasında en iyi Amerikan Hastanesidir. Kuzenimde orayı düşünüyor bakalım kısmet inşallah sizin içinde hayırlısı olur

merhaba HÜLYA;hatırlarsan geçen ay aramızda 1 gün vardı seninle.dün benim bu ayki yumurta çatlamak üzereydiyeni çatlıyordu.tabiii her ay aynısı olacakl diye birşey yok.ama sen yine ovülasayın testlerine devam et derim.ne olur ne olmaz.benim bugün net çatlama olduysa seninde belki bu akşam olabilir mi?sen bir iki gün daha dene arkadaşım.zararın olmaz.nasıl olsa testşnde var elinde.kaybedeceğin birşey yok yani.hadi dilerim bu akşam öçift çizgiyi görürsün

canım;umarım Hale Hanımdan memnun kalırsın.benim ilk izlenimim iyiydi.bana öyle tesadüf etti bir ay daha beklemek istemedim.o yüzden Hale Hanımla görüştüm.yoksa ben çiderle konuştum tardımcı oluyorlar çok iyi ilgilendiler.Semra Hanım burada olsaaydı onunla ilk görüşme olacaktı.ama sen istersen değiştirebilirsin.yinde sen bilirsin.ücret konusu ise Hale Hanımknda muayene ücreti pek yabana atılacak bir fiyat değil.215 tl.Semra Hanımda tam enmin değilim 230 olabilir.tabiii çiderliye ilk muayene ücretsiz...
ayrıca ben muhasebe ile de görüştüm.olası iptalde geri iade oluyor.bu miktar 435euro.bir de sordum yine muhasebeye;oldu ki bu ay yolunda gitmedi az folikül vardı.bir daha ki aya ertelendi.bir dahaki ay için tekrar muayene ücreti verecekmiyim diye.bunu sordum çünkü daha önceden iptallerim var.hayır dedi bayan.çiderden bir kere muayene oldun,tedavin ister o ay olsun ister 2 ay sonra olsun bir daha ücret yok.yalnızca 1650 euro.tabiii ki ialçlar sana ait.bu arada bugün ialçlarımı hesapladım da yaklaşık 1 3000 tl tutacak.az fazla ya da eksik olabilir.ialçlarımı da söyliyeyim
menogon 6 kutu
ovitrelle 2 kutu
gonaphene
cetrotide 5 adet
folbiol
zitrotek 2 kutu

ZARPANDİT;sanırım bu bilgiler de işine yaramıştır.

DENıZ BULUT;açıksın gördüm seniiii.nasılsın .bebiş seninle değil mi?herşey yolunda mı?

DENİZ BULUT;açıksın gördüm seniiii.nasılsın .bebiş seninle değil mi?herşey yolunda mı?

canım iyiyim. bebiş de iyi sanırım. göğüs ağrısı ağızdaki tat bozuklığu geri geldiği için mutluyum. senin için dua ediyorm. valla sen de benim 17 mayısdaki testim için et. onunla bitmiyor ya başlıyoruz bakalım. :dance:senin beklenen adet tarihin ne?

ederim deniz.17 mayıs taydı di mi.olsun.hadi hadiii çok şükür bugünleride gördün.inşallah bundan sonrasınıda sağlıka görücen.14 mayısı bekliyeceğim.o zaman olması lazım

waterss dünden beri girmemiş.iyimi acaba?ağrıdan şikayet ediyordu.umarım önemli birşey yoktur

ederim deniz.17 mayıs taydı di mi.olsun.hadi hadiii çok şükür bugünleride gördün.inşallah bundan sonrasınıda sağlıka görücen.14 mayısı bekliyeceğim.o zaman olması lazım

hadi bakalım 17 mayısta sen de tam yeni başlamış olacaksın. inşallah bu mayıs ayı uğurlu gelir hepimize :Saruboceq:

:Hazerozlem, kahveye geliyorum bahcene...hihoyyyt Evet bir roman daha...Bence artik sonuca iyice yaklasmisiniz. Bundan sonraki denemenizde saglikli ve canli bebege ulasacaginiza inaniyorum.

İnşallah zarpanditcim inşallah...İnşallah bu satırlarda yazar, kutlama yaparız:teytey:

Erverdicim, demek dün yaprak günüymüşyerimseniben Gerçekten de çok ilginç umarım doğru görmüştür, dediğin gibi belki de adetle düzelir, bir ara sancım oldu demiştin ya belki de o ara yer değiştirdi, kimbilir, insan vücudu çok ilginç akıl sır ermiyor valla...

Kindercim, dün gece gül ağacı altına dilek kağıdımı bıraktım, ama sabah uyuyakalmışım geç kaldım almak için... İnşallah kabul olur yaaa...

Zarpanditcim, Acıbadem kadıköydeki Cem bey'i, Dr.Teksen Çamlıbeli bir de Bahçeci kliniği- Alman hastanesini araştır derim, bu arada Amerikan hastanesi de çok çok iyi... Zor bir karar ama geç olsun güç olmasın... Ondan sonra inşallah çizelgeni yerleştireceksin hep beraber gün sayacağıza.s...

Ah canım Vanilyacım, bu gelgitler çok zor bilirim... Ama kendini bırak biraz, bebişin de stres içinde olur sonrayerimseniben inşallah herşey çooook güzel olacak...

HAZEROZLEM;ben sarmadım ama henüz..pazar günü anneler günü diye büyük teyzemde buluşacağız.oraya götüreceğim.buluşma var yani..bütün teyzeler sabahtan ananemizin mezarlığını ziyaret ederiz.sonra kocateyzede oluruz o gün.öyle işte....
evet.geçen ay peesit kullanmıştım.normalden fazla dozda.ertesi günü yerimden kımıldıyamadım neyapacağımı bilemedim.kalkabilseydim eğer dr a gidecektim.sonrasında da gözüm kesmedi gitmeyi.çok acım vardı bir de dr un muayene etmesini istememiştim.acaba gitsemiydim?neyse artık adet olunca belli olur.umarım çok ta önemli birşey değildir.sen o zamanlar mı girmiştin siteye?18 gün olmuş...zaman nasıl da geçiyor..kara kurdelen gitmiş ama hani çiçeğim?

a.s.Herkese Gunaydina.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Siz okurken guzel koksun diye bir de parfum kokusu gondereyim.bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

Biraz dans....biraz sporkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkis

Arkadaslar bana Memorial cevap yazmis.

Ileri yas ( halbuki kendimi 22 filan hissediyorum)+ 10 kez deneme+ siddetli sperm infertiletisi nedeni ile ofis histereskopi, sperm morfolojisi icin MSOME yontemi ve es zamanli endometrial injury oneriyorlar. Sormama ragmen hic fiyattan bahsetmemisler!
Simdiey kadar buradaki doktorumuz bize hic Siddetli sperm infertiletisi deyimini kullanmamisti, bunu esime soylersem herhalde depresyona filan girer! Sadece sizin dogal yolla cocugunuz olmaz demisti.

Sevgili Erverdi ve Kindersms sizden ricam bunlar sizlerden de istenebilir, fiyatlari bana da yazar misiniz lutfen? Ana fiyati ve Erverdi'nin ilac fiyatlarini biliyorum, Erverdi bu arada detayli ilac bilgisi icin cok tesekkur ederim.

Erverdi, lutfen bu son deneme, bu son sansim gibi sozleri soyleyerek kendine bilincaltinda engel olusturma. Ben tedaviye basladigimda 3'e kadar deneriz, zaten o zamana kadar da cocugumuz olur diyorduk! Ben 4.yu yapmak istedigimi soyledigimde esim zannetmiski, 3 kez yapilacak olursa olacak olmazsa bu dosya kapanacak! Ama oyle olmadi tabii...En buyuk sansin ilk 3'te oldugunu hepimiz biliyoruz elbette. Her basarisiz tedavinin ardindan husrana ugrayip tamam artik bu son dedigim oldu ama toparlandiktan sonra bir kez daha deneyelime gectik hep. 10. mikrodan sonra artik bunun yani denemelerin sonu olmadigina karar verip bunu kabullenmeliyime kendimi alistirmaya calisirken esim, bir kez de Turkiyede deneyelim dedi. Sil bastan yeniden basladik, durumumuzun kritikligi nedeni ile o yuzden de sizlere merkez bilgilerini ve onerilerinizi sorup duruyorum cunku bizim icin cokk onemli olacak. Bilgiler ve detay icin tekrar cok tesekkur ederim arkadasim.kaydirigubbakcemile3

Vanilya369, merkez bilgisi icin cokk tesekkur ederim, O'na da yazayim. Umarim guzel haberlerini yakinda aliriz. Bu bekleme surecinin gel-git'lerini cok iyi bilirim, biraz daha sabir canim. Ben son denemelerimde evde 9.ve 10.gunlerde idrar testi yapmistim, gunu geldiginde de kan testini...Kan testini 10. gunde filan yaptirabilirsin bence, embriyo tutunduysa (Insallah) degerin kayda deger bir rakam cikacaktir. Su anki hissettigin duygular o kadar karisiktir ki; bir yandan sonucu ogrenmek istiyorsun test yapmak istiyorsun, diger yandan da bir cekingenlik durumu ya? Biz olumlu dusunelim, guzel sonuclar alalim, kendine iyi bak.kaydirigubbakcemile3

Deniz bulut, merkez onerileri icin cokkk tesekkur ederim, simdi liste yapiyorim. Umarim bir hafta sonraki kontrollerinde daha da rahatlarsin, simdi kendini ilk kutlayacagin
" Anneler Gunu"ne odakla bence ve keyfini cikar.kaydirigubbakcemile3

Hazerozlem, onerdiginiz isimleri not aldim, onlara da mail gonderecegim, cokkk tesekkur ederim.kaydirigubbakcemile3

Kindersms, yakinda sizin de detayli doktor gorusmesi sonuc ve onerilerinizi bekliyorum.kaydirigubbakcemile3

Erverdicim, henüz ben de sarmadım, haşladım, buzluğa attım, belki ben de cumartesi sararım, pazara misafirim var, kayınvalidem bizde ya, anneli ev olduğumuz için...
Pazar planınız ne güzel, çok severim öyle ritüelleri... Kocateyzenin elini benim için de öp, bu çiçekler ona gitsina.s.

Belki preseed birşeyleri tetiklemiştir, kimbilir, keşke gitseydin doktora. Ama bizler kendimizi dinlemeye alışkın olmadığımız için ''Aman geçer, boşver'' diyoruz, geçiyor da. Sonra başka başka şeyler çıkıyor.

Evet yaklaşık o kadar zaman olmuş ben geleli, kara kurdelem gitti de, avatar fotosu nereden bulacağım bilmiyorum ki yerimseniben...

Sevgili ZARPANDİT; MSOME yöntemi benim eşimede uygulanacak.bir çeşit spermlerin çok detaylı incelenmesi.spemler 8000kez büyütülüp içlerinden en verimli olanı seçiliyor şans artırılıyor erkek infertilitesinde.fiyatı yazmıştım sanırım gözünden kaçmış.165 tl.eşim de verecek tedavi başlangıcında.yalnız opu günü de ücret ödenecek mi onu sormadım.öğrenirim amayerimseniben
sevgili arkadaşım;son denemem derken tüp anlamında söyledim.yoksa tabiiki yumurta ve sperm oldukça şans vardır.tüp bebek tedavisi bize göre çok pahalı bir yöntem.benim bu konu ile ilgili düşüncem tartışmaya çok açık bir konu arkadaşım.yazacağım.kendim öyle karar aldım.tedavim süresince burada olmaya devam edeceğim olur da olumlu bir sonuç olursa tabiiki burada seve seve herşeyimi anlatırım.ama dedim ya.şimdilik bu konunun üzerine bir tülbent parçası örtelim.uyusun bir kenarda...selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…