- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
kızlar herkese merhaba;hem okuyorum hem yazıyorum
ZARPANDİT;evet canım.sperm tahlili istediler.ama mutlaka kendi laboratuarlarında olması lazımmışo dediklerinin fiyatlarını bilmiyorum ama gidince senin için sorarım
ALABAMA;SPERMİN İLERİ HAREKETLİLİĞİ ÖNEMLİYMİŞ CANIM.HANİ MİŞKROSKOPTA BELKİ TVDE İZLEMİŞNDİR.VIZIR VIZIR BİR O YANA BİR BU YANA KAÇIŞIP DURUYORLAR YA.BİZİMKİLER TEMBEL SANIRIM:uhm:
CANIM;tabiiki şans herzaman vardır.ama deneyebileceğim son şansım.yaklaşık 1 yıldır bu memorialdeki tedavimi bekliyorum ben.hem maddi açıdan bir daha girişemembunu daha ilk girdiğim zamanlardan bu yana açıkça belirtmiştim zaten..hemdeçok zor bir vakayım.çemberin bir ucundan başlıyorum dönüyorum bir bakıyorum.o kadar dönmüşüm de yine başladığım yerdeyim.yakında yazacağım.şu tedavim bitene kadar sizlerleyim.sonra yazarım.yoksa tabiii ki menopoza son yumurtaya son sperme kadar şansımız var.şimdi uzun sürer.biraz daha sizlerleyim.anlatıcam.bu benim kendi seçimim.
KİNDERSMSSSSSSSSSSSSS SÜPRİZYUMURTAAAAAAAAAAAAA;Hadi yaaa ..randevu mu aldın?çok sev.ndim arkadaşım.tüp için değil mi?yoksa görüşme ilk muayene için mi?var ya tam süprizzzzzz yaptın heeee..hem okuyorum hem yazıyorum.Hale hanım dan almışsın randevunu.ben memnun kaldım.hem o zammana kadar da anlatırım yine izlenimlerimi.değiştirme şansın varsa istesen Semra hanım dan da isteyebilirsin randevu.çiderden üye olarak mı yoksa normal tedavi için mi
başvırdun canım.hale hanımı da hor görme.muayene ücreti 215 tl.
sağol canım arada taksam da dayanmaya çalışıyorum işte. :kedi:memorial dan maile cevap geliyor am geç geliyor çok yoğunlar. buna takılma mail ile veya telefon ile olmaz zaten mutlaka yüzyüze görüşmeye git.
canım sorununuz erkek infertilitesi. aşılama sizin durumunuzda pek iş görmez herhalde çünkü ileri hareketli % 0. sperm sayısı 20 milyonun altındaysa ve ileri hareketli % 0 ise hamile kalmak olanaksız gibi birşey. benim eşin spermleri de 15-17 milyona düşmüştü ve ileri hareketli % 5 idi. hulya doğru demiş en az % 25 olması gerekiyormuş. neyse ki anti depressanlarını bıraktıktan 2 ay sonra sonuç alabildik.
daha önceki yerlerin de embriyologları labaratuarları o kadar iyi değildi sanırım. yani neden erkek infertilitesi+merkez. inşallah bu sefer herşey çok iyi olacak.
merhaba herada. nerelerdeydin sen? arada endişelenmemek (arada benim için sık sık oluyor laelaelaelaelae) elde değil ama işte hafta 1 doktora gittikçe ve ultrasonda atan kalbini gördükçe rahatlıyorum ben de. daha az endişelenerek darısı hepinizin başına kaydirigubbakcemile3
evet canım her üzülüp gerildiğimde kendime diyorum ki şimdi bebek de bu durumdan kötü etkileniyordur. inşallah daha güzel günler gelecek. sağlıkla kucağımıza alacağız ikimiz de. belki doğumumuz da aynı gün olur bakarsın burun farkıyla arkamdasın. hayırlısı opuyorumnanaktan
memorial ile görüş. acıbadem maslakta kadro değişmiş. acıbadem kadıköy ile görüş. istersen amerikan hastanesiyle de görüş. yukarıda da yazdım. görüşmeden karar verme.
opuda ve transferde işlemin yapıldığı gün sayılmıyor. ertesi gün saymaya başlıyorsun. bebek 3-5. günler arası tutunuyor ve bir süre sonra hcg yükselmeye başlıyor. 3. gün ancak çatlatma iğnesinin etkisiyle sahte bir pozitif değer alabilirsin. ben 5 veya 6. gün idrar testi yapmıştım negatifti tabii. ertesi gün de kan testi yaptırıp (galiba 7. gün) 5 gibi bir değer alıp çok üzülmüştüm düşük diye. bu günler henüz çok çok erken. 10. günden önce anlamlı bir sonuç alamazsın kafan daha da karışır. boşuna sevinip üzülme. bekle lütfen.
Heredacığım benim ovulasyon testlerinden haber yok.Bu ay ya ben yumurlamıyorum ya da sana dediğim gibi ilk hafta erkenden yumurta gitti.En son salı günü yaptım ovulasyon testimi ve iyice silikti.Şu an benim algılarıma göre luteal faza geçmişim ben.Akıntı durumundan da onu anlıyorum.Dijital ovulasyon testini kullanmak bu ay nasip olmadı anlıycağın arkadaşım.
TATLIMMM
ben muayene için randevumu aldım bakalım ne diyecek Hale han. çider olunca ücretsiz süper ya bide Semra hanıma ek para ödüyomuyuz bahçecide 200 ytl alıyodu çiderli olmama rağmen Mustafa bahçeçi
valla 14 ünde semra hanım geliyomuş aslında ama ufff bilmiyorumkismile
DENİZ BULUT;açıksın gördüm seniiii.nasılsın .bebiş seninle değil mi?herşey yolunda mı?
ederim deniz.17 mayıs taydı di mi.olsun.hadi hadiii çok şükür bugünleride gördün.inşallah bundan sonrasınıda sağlıka görücen.14 mayısı bekliyeceğim.o zaman olması lazım
:Hazerozlem, kahveye geliyorum bahcene...hihoyyyt Evet bir roman daha...Bence artik sonuca iyice yaklasmisiniz. Bundan sonraki denemenizde saglikli ve canli bebege ulasacaginiza inaniyorum.
HAZEROZLEM;bahçene bende bayıldım.dün bende mutfakta yaprak haşlıyordumkaydirigubbakcemile5 canım iki yumurtalık şimdiye kadar hep yerlerindeydi.ben hep takipteydim son aylarda.sorunlu yaşadığım preesitten mi oldu yoksa son zamnanarda bende peydah olan birşey mi net bilmiyorum.adet olunca bakalım yerlerindemi olacaklar.yoksa dr un gözündenmi ?.sanmıyorum.ama olabilir desanmıyorum;çünkü takipte iken görülebilirdi.olabilir;takipteki kadındoğumcu yumurtanın çatlayıp çatlamadığnı görememişti.bu dr ise net gördü ve bana gösterdi.hemde,yeni çatlamaya başladığını yanındaki karaltının bu yüzden olduğunu göstererek.
.
Minik Alabama ve Annesi merhaba, Haziran'da TR'ye geliyoruz ama hastane ve doktor isini hanuz bilmiyorum. Memorial'a e-mail yazdim ama henuz cevap gelmedi. Baska nereye yazayim? Siz mi Acibadem Maslak'i bana onermistiniz ve yani zamanda kadrosu da degisti demistiniz, acaba baska bilgisi olan var mi? Cunku sizlerin tecrubesi ve memnuniyetini dikkate alacagim. Zaten yeterince gec kaldik ama zararin neresinden donsek kardir degil mi? Ben de o cizelgelerden istiyorum yaaaa yoksa oynamiyorum...gamyoncuiremsu
transferim gecen cumartesi oldu ama bana sonuc persembe dediler, aslinda 13. gun oluyor transfer gununu sayarsak, anlamadim ama galiba transfer gununu saymiyorlar. Beklemenin 2. yarisina girmis olarak kurtlanmaya basladim. Cumartesi ogleden sonra kan testi yaptirsam ne olur, en kotu ihtimalle birsey cikmaz. Bildigim yerlesme oldugunun 3. gunu veriler degismeye baslayabilirmis, yani bu da cumartesi oluyor. Ben kendimce bu denemeyi sistemimin dogru calisip calismadigini anlama sureci olarak ta gordugumden belki cikacak deger sonra dusecek ama bana bir veri olacak diye dusunuyorum. Kendimi mi kandiriyorum? bu ne deli bir psikoloji hem cok korkuyorum bebegin saglikli olmasi icin dua ediyorum, hem hamilemiyim diye meraklaniyorum. Ne yapsam ?
hadi bakalım 17 mayısta sen de tam yeni başlamış olacaksın. inşallah bu mayıs ayı uğurlu gelir hepimize :Saruboceq:
HAZEROZLEM;ben sarmadım ama henüz..pazar günü anneler günü diye büyük teyzemde buluşacağız.oraya götüreceğim.buluşma var yani..bütün teyzeler sabahtan ananemizin mezarlığını ziyaret ederiz.sonra kocateyzede oluruz o gün.öyle işte....
evet.geçen ay peesit kullanmıştım.normalden fazla dozda.ertesi günü yerimden kımıldıyamadım neyapacağımı bilemedim.kalkabilseydim eğer dr a gidecektim.sonrasında da gözüm kesmedi gitmeyi.çok acım vardı bir de dr un muayene etmesini istememiştim.acaba gitsemiydim?neyse artık adet olunca belli olur.umarım çok ta önemli birşey değildir.sen o zamanlar mı girmiştin siteye?18 gün olmuş...zaman nasıl da geçiyor..kara kurdelen gitmiş ama hani çiçeğim?
Arkadaslar bana Memorial cevap yazmis.
Ileri yas ( halbuki kendimi 22 filan hissediyorum)+ 10 kez deneme+ siddetli sperm infertiletisi nedeni ile ofis histereskopi, sperm morfolojisi icin MSOME yontemi ve es zamanli endometrial injury oneriyorlar. Sormama ragmen hic fiyattan bahsetmemisler!
Simdiey kadar buradaki doktorumuz bize hic Siddetli sperm infertiletisi deyimini kullanmamisti, bunu esime soylersem herhalde depresyona filan girer! Sadece sizin dogal yolla cocugunuz olmaz demisti.
Sevgili Erverdi ve Kindersms sizden ricam bunlar sizlerden de istenebilir, fiyatlari bana da yazar misiniz lutfen? Ana fiyati ve Erverdi'nin ilac fiyatlarini biliyorum, Erverdi bu arada detayli ilac bilgisi icin cok tesekkur ederim.
Erverdi, lutfen bu son deneme, bu son sansim gibi sozleri soyleyerek kendine bilincaltinda engel olusturma. Ben tedaviye basladigimda 3'e kadar deneriz, zaten o zamana kadar da cocugumuz olur diyorduk! Ben 4.yu yapmak istedigimi soyledigimde esim zannetmiski, 3 kez yapilacak olursa olacak olmazsa bu dosya kapanacak! Ama oyle olmadi tabii...En buyuk sansin ilk 3'te oldugunu hepimiz biliyoruz elbette. Her basarisiz tedavinin ardindan husrana ugrayip tamam artik bu son dedigim oldu ama toparlandiktan sonra bir kez daha deneyelime gectik hep. 10. mikrodan sonra artik bunun yani denemelerin sonu olmadigina karar verip bunu kabullenmeliyime kendimi alistirmaya calisirken esim, bir kez de Turkiyede deneyelim dedi. Sil bastan yeniden basladik, durumumuzun kritikligi nedeni ile o yuzden de sizlere merkez bilgilerini ve onerilerinizi sorup duruyorum cunku bizim icin cokk onemli olacak. Bilgiler ve detay icin tekrar cok tesekkur ederim arkadasim.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?