38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba hazerözlem;tamam canım ..senin için de öperim.sağolasın
ben aslında öyle pek boşverenlerden değilimdir.önceden koruyucu önlemlerimi alırım.hastalıklara karşı olsun,hayata ya da diğer olaylara....
avatar konusuna gelince istersen yardımcı olabilirim.kızkardeşime söylerim güzel bir çiçek ya da gül severmisin.koyarız..istersen tabiii.hoşçakal

ZARPANDıT;BU SABAH ÇOK ZıNDE GÖRDÜM SENı.MAŞALLAH DıYEYıM.SEULDEN IŞIĞINI GÖNDERMEYE DEVAM ET OLUR MU?

ÇıÇEKLERıNı DE ALDIM KABUL ETTıM.OOOH MıS GıBıLER.BUGÜN BENDE EVıME LAVANTA GETıRDıM GıTTıĞıM YERDEN.HEMEN SUYA KOYDUM.TEKRAR SANA VE TÜM ARKADAŞLARA GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINLAR(hoş,şimdi herkes tatlı uykulardadır...olun olun datlı uykularda olun.bende kapıyacağım artık)a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.hoşçakalın uyuyan güzeller

Son düzenleme:
Kızlar Gunaydın 3 gundur cok hastayım fena grip oldum dun dr a gittim bebege zarar vermeyecek ilaclar verdi, su anda isyerindeyim ama sanırım fazla kalamıycam elim kolum tutmuyor..

alabama;13058773]merhaba kızlar ben doktora gittim. memoriale banu hanımla tanıştım çok şeker bir kadın. öncelikle bunu söyliyim. ama hastanedeki ön bürodaki kızlar biraz moronlar. tam bir saat boşu boşuna beni beklettiler. benden sonraki hastayı benden önce aldılar ben carladım. doktora da şikayet ettim. gittiğimde 10.50 idi randevum 11. di. ve ben tam 12 de girdim. orda mal mal bekledim yarımsaat. neyse yorum yapamıyorum. türk insanı nedense sorumsuz ve işini doğru yapmıyor ne yazık ki, sen iyi niyetle bekliyosun ya kimse bu kız geleli bi saat oldu demiyo anlıyo musunuz. ama bu memorilalik bir durum değil tümmmm hastaneler böyle çünkü çalışanları o standın arkasında otururken ve bişey yapmazken sabah 8 akşam 6 çalıştığını sanıyor. o yüzden iş bize kalıyo hem sabırlı hem de dikkat çekici olacaksın ki stres yaratacaksın o zaman sana daha çok dikkat ederler. neyse geçelim bu gergin konuyu. bebeğimi gördüm kıpırdıyodu sallanıyoduu kalp atışını duydum inanılmaz bir duygu darısı tüm olmayanların başına. biliyosunuz ben duymamış görmüştüm harika bir duyguymuş duymak. ve elleri kolları herşeyleri oluşmuş 3 cm lik bi yavru inanılmazzz. 10 hafta olmuşuz çok şükür. 3 aralıkda gelecekmiş. 20 sinde gidiyoruz ikili için. işte böyle allaha çok şükür ki bunları yaşadım. bunları yaşadığıma inanamıyorum.darısı hepinize inşalllah.:Saruboceq:

Canım benim çok çok çok güzel... Diyecek başka birşey bulamıyorum...

Günaydın Arkadaşlar
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:dance:
a.s.

erkenciler
erverdiim ve zarpantidcimm
nasılsınız a.s.
valla hep beraber başladık bakalım neler olucak :teselli:
erverdicim ben bi anda gidip randevumu alayım dedimm ööyle oturuyodum işyerinde
ben ne duruyorum neyi bekliyorum ki dedim :uhm:
zaman geçip gidiyor
kalkıp randevuyu aldım ama Semra hanım sanki beni zorloyacak gibiydi her zaman bulamam diyede düşündüm ama zorlamalıydım acaba :uhm: diye kuşkulandım yanii:1shok:
:tomato:

ESTERYA;geçmiş olsun.istirahat etmelisin.

PATıKLER;günaydın,uğramıyorsun bir süredir

WATERSS;günaydın.sende hoşhelmişsin.yoktun

HERADA da uğramış.sana da günaydın.

KıNDERS;sende açıksın sana da günaydın

hazerozlem13069967Zarpanditim, bu işler hiç belli olmuyor, herşey kısmet sonuçta... Bunca yıldan sonra bence iyi merkez-kötü merkez yok, iyi doktor- kötü doktor var... Şans galiba, bizim yaşadıklarımızı dilerim kimse yaşamazyasakkelime...

memorialden sonra Antalyada tüp bebek denedik, tuttu ama 8-9.haftaydı galiba düştü:a015:. Sonra dondurulmuşlarımızı denedik, tutmadı:1no2:. Sonra dedik ki biz hiç aşılama yaptırmadan tüp bebeğe geçmiştik, hadi aşılama yaptıralım, 3 defa da aşılama yaptırdık, ı ıh olmadı:umursamaz:. Sonra dağılan psikolojimi 1 yılda topladık ve tekrar tüp bebeğe başladık yaz sonunda, tuttu, ama 6. ayda erken doğumla dünyaya geldi meleğim ama fazla yaşamadı maalesef... Yani anlayacağın hepimizin hayatı roman...

Ay canım ya sen neler yaşamışsın öyle. Allah sana daha bol bol kuvvet versin ne diyeyim ki... ınşallah uğraşlarının meyvesini alacaksın birgün...

Sağ ol canım benim. Ya sen nerelerdesin hakikaten. Özledim valla...

Günaydın kızlar,

Kızlar Gunaydın 3 gundur cok hastayım fena grip oldum dun dr a gittim bebege zarar vermeyecek ilaclar verdi, su anda isyerindeyim ama sanırım fazla kalamıycam elim kolum tutmuyor..

ben sana ne dedim çabuk yatağa , hemen dinleniyorsun. Tekrar geçmiş olsun birtanem.

Patikler, nasılsın canım ?

Erverdi arkadaşım yapmıycam diyorum ama akşam yine yaptım.Benim ikinci çizgi o kadar silik ki.Hiç yumurtlama belirtisi de yok.Dün de demiştim luteal fazın belirtileri bariz bir şekilde var.Gün içinde kasık ağrısı olunca belki olmuştur diyorum yine yapıyorum ama çizgi daha koyudan iyice silikleşince ben de öyle düşündüm.Sen dün çatlamak üzere yumurtadan bahsedince ben de düşündüm de aramızda bir gün vardı diye biraz da onun için yaptım akşam ama yine yoktu.

Patikler sende gelmişin hoşgeldin canımmm sanada kocaman günaydınna.s.

Sana da kocamaaaan günaydın Kinder'cim...zemuszemusopuyorumnanaktan
Sen de tedaviye başlayacaksın değil mi? Hadi bakalım inşallah işin rast gitsin canım benim...:ecrin_bebek:
Bu arada Hıdrellezi sormuştun sanırım. Ben yaptım. gece saat 23:30 da dileklerimi yazıp kırmızı kurdeleyle kocamla birlikte bahçeye inip gül ağacının dibine koyduk. sonra da saati sabah namazında öncesine kurup kalkıp oradan geri aldık, eve gelip sabah namazımızı kıldık duamızı ettik, sonra da ev işlerimi yapıp işe gittim. Sonra kocam dilekleri denize attı...

Erverdi'cim sorma hepsini okudum sana dünden beri yazıcam güya, ama öyle yoğundum ki işte mümkün olmadı. ınşallah herşey yolunda gitsin yaaaa.... Bi de hakaten ne o öyle sürekli son denemem filan, belli mi olur belki piyango filan çıkar, bi daha duymayayım lmaz:

Günaydın kızlar,

Patikler, nasılsın canım ?

Canım yaaaa... sen nasılsın ne zamandır yazışamadık. Sana çok ayrıntılı şey sormayacağım sen çünkü böyle istiyorsun :1rolleyes: ınşallah senin de herşeyin yolunda gidiyordur şu an da...
ınşallah kızlar ya.. inşallah hepinizin evladı olur ıNŞALLAHHHHHH :Saruboceq:

Kızlar;bu arada ben bugün çok güzel bir rüya gördüm. Hamileydim ve öyle mutlu öyle mutluydum ki anlatamam. Yakın bir arkadaşıma hamilelik haberimi vermeye gidiyordum, o da bana ben de hamileyim demez mi? Bu arkadaşım 7-8 senedir evli ama kesinlikle çocuk istemeyen birisi (çok kez delisin dedim ama fayda etmedi).... Ya işte böyle arkadaşlar kimbilir bu ne demek?

merhaba Hülya;yumurtlama belirtisine bakma.yanılabiliyoruz.aynı adet belirtileriyle hamilelik belirtilerini birbirine karışltırdığımız gibi.hiç bir belirti hiçbiri için net değil.ben tesadüfen giitiğim bir ay henüz adetliyken ve de 4üncü günümdü koca bir yumurtam vardı.bu ay ise 17inci günümde çatlamaya başlayan bir yumurta.yani kimin ne zaman hangi gün yumurta saldığı büyüttüğü belli değil.her kadın faklı.her ay da faklı.her ay hormonlar da farklı seyrediyor.bak geçen patikler arkadaşımızın (yanılmıyorum umarım)19uncu günde idi ..sen bir iki gün daha dene testini.hatta olurmu bilmiyorum o kadar tecrübe sahibi değilim ovülasyon testiyle...1 kere kullanmıştım.istersen gün içinde bir iki kere dene.sabah akşam gibi.testler iyi çıkmasada kaybedeceğin birşey yok.sen sağlıklısın defalarca hamile kaldın.yine kalabilirsin.olmadı öbür,,,daha öbür ay...kolaylıklar diliyorum arkadaşım.

Erverdi'cim sorma hepsini okudum sana dünden beri yazıcam güya, ama öyle yoğundum ki işte mümkün olmadı. İnşallah herşey yolunda gitsin yaaaa.... Bi de hakaten ne o öyle sürekli son denemem filan, belli mi olur belki piyango filan çıkar, bi daha duymayayım lmaz:

iyi dileğin için sağol arkadaşım.o senin gönül gözünnn.çok iyisin.sağol.
üzgünüm canım;piyango bileti almam ben.prensibimi sırf bu yüzden yılbaşında bozmuştum.halaa da kızarım kendime:1hug:

Günaydın Arkadaşlar,

Esterya'cım, çok geçmiş olsun, bir an önce toparlanırsın umarım. Gerçekten git yat dinlen evinde, bir an önce iyileştim haberlerini alalım.

Patikler'cim, sağol canım. ışler yoğun bu aralar, yazamasam da girip her gün okuyorum mesajları, yazmayı ihmal ediyorum ama okumayı değil

Hülya'cım, takma kafaya arkadaşım, hiç belli olmaz, sen aralarda çalış yine de, belli olmuyor bu işler

Erverdi, sana da günaydın arkadaşım.

Hepinizi öper ve kaçarım. Sevgiler...

iyi yapmışın.belki bu sefer geliverir bebeğin.bazen risk almak gerekebilir.risk almadan da büyüyemeyiz değil mi?
anladığım kadarıyla sen halaa dr konusunda kararsızsın.en kötü karar bile karasızlıktan iyidir.hem Hale Hanım kötü bir karar:1hug: değil.bu benim fikrim.ama yine de elinde alternatifin varken değerlendirebilirsin.

Hülya canım evet evet Erverdi doğru söylüyor. Benim de doktor bukadar gün sonra yumurtan var deyince çok şaşırmıştım. Sonra da şöyle düşündüm, zaten bizlerin doğal olarak zor oluyor, e birde 12-13-14. günlere odaklanıyorsun diğer günleri doğru düzgün değerlendirmiyorsun. Demekk ki bu yüzden de hamile kalma olasılığı iyiden iyiye azalıyor. Yani yumurtanın ne zaman olduğu hiç belli olmuyor. Kısacası yoğun çalışmak lazım ohaoldumsmile

Son düzenleme:
kızlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkurler .. duramadım sirkette eve geldim yatıyorum, evde darmadagınık ama hiç toplamaya mecalim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…