- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Erverdicim, henüz ben de sarmadım, haşladım, buzluğa attım, belki ben de cumartesi sararım, pazara misafirim var, kayınvalidem bizde ya, anneli ev olduğumuz için...
Pazar planınız ne güzel, çok severim öyle ritüelleri... Kocateyzenin elini benim için de öp, bu çiçekler ona gitsina.s.
Belki preseed birşeyleri tetiklemiştir, kimbilir, keşke gitseydin doktora. Ama bizler kendimizi dinlemeye alışkın olmadığımız için ''Aman geçer, boşver'' diyoruz, geçiyor da. Sonra başka başka şeyler çıkıyor.
Evet yaklaşık o kadar zaman olmuş ben geleli, kara kurdelem gitti de, avatar fotosu nereden bulacağım bilmiyorum ki yerimseniben...
a.s.Herkese Gunaydina.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Siz okurken guzel koksun diye bir de parfum kokusu gondereyim.bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
Biraz dans....biraz sporkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkis
Kızlar Gunaydın 3 gundur cok hastayım fena grip oldum dun dr a gittim bebege zarar vermeyecek ilaclar verdi, su anda isyerindeyim ama sanırım fazla kalamıycam elim kolum tutmuyor..
Günaydın Arkadaşlar,
Alabama'cım, ne sevindim adına. Süper olmuş bebeğini hem duymak hem görmek. Keyfi yerinde belli, maşallah diyorum. Süper rahat bir hamilelik geçir bundan sonrasında da inşallah.
Deniz Bulut'çum, çok iyi anlıyorum canım seni ama maşallah bak korkulu o 8 haftayı da atlattın, bundan sonrası da güzel gelişecek. İçini rahat tut arkadaşım, yazılarından hatırlıyorum göğüs ve metalik tat belirtilerinin her daim olmadığını gün içerisinde değişiklik gösterdiğini. İyi şeyler düşün arkadaşım, güzel mucizen bırakmayacak seni.
Erverdi, herşey gönlünce olsun, süper keyifli bir tedavi olsun diyeceğim ama hiç belli olmaz, bir sürpriz de sen patlatırsın belli mi olur, bu ay çatlamak üzere olan yumurtan getirecektir belki de miniğini sana. İnşallah diyeyim.
Yağmursesi, ben de özledim canım seni. Koyarız bir koyu muhabbet yakındaSana proteini ve diğer bitkisel ve vitamin desteklerini kesmeni öneren doktoruna güveniyorsan, bence harfiyen dinle doktorunu. Burada hiçbirimiz o bilgi birikime sahip değiliz, ancak genel bir fikrimiz olabilir. Bir de onun dediklerine tam uyarak kullan bakalım önerdiği ilaçları, belki faydası olacaktır kistin yokolmasına. Sen ne düşünüyorsun?
Hülya'cım, nasılsın arkadaşım? Ovulasyon testlerinden birşey çıktı mı?
Waterss'çım, öpüyorum sevgili arkadaşım, iyi bak kendine ve miniğine.
Ya evet, Karamel kardeşim ayrı düştük. Karameldi di mi))))
Kinder, Patikler, Vanilya ve şu an ismini saymayı unuttuğum tüm arkadaşlar, sizlere de selam ve kolaylıklar diyeyim.
Kızlar Gunaydın 3 gundur cok hastayım fena grip oldum dun dr a gittim bebege zarar vermeyecek ilaclar verdi, su anda isyerindeyim ama sanırım fazla kalamıycam elim kolum tutmuyor..
merhaba HÜLYA;hatırlarsan geçen ay aramızda 1 gün vardı seninle.dün benim bu ayki yumurta çatlamak üzereydiyeni çatlıyordu.tabiii her ay aynısı olacakl diye birşey yok.ama sen yine ovülasayın testlerine devam et derim.ne olur ne olmaz.benim bugün net çatlama olduysa seninde belki bu akşam olabilir mi?sen bir iki gün daha dene arkadaşım.zararın olmaz.nasıl olsa testşnde var elinde.kaybedeceğin birşey yok yani.hadi dilerim bu akşam öçift çizgiyi görürsün
Patikler sende gelmişin hoşgeldin canımmm sanada kocaman günaydınna.s.
ESTERYA;geçmiş olsun.istirahat etmelisin.
PATıKLER;günaydın,uğramıyorsun bir süredir
WATERSS;günaydın.sende hoşhelmişsin.yoktun
HERADA da uğramış.sana da günaydın.
KıNDERS;sende açıksın sana da günaydın
Günaydın kızlar,
Patikler, nasılsın canım ?
Erverdi arkadaşım yapmıycam diyorum ama akşam yine yaptım.Benim ikinci çizgi o kadar silik ki.Hiç yumurtlama belirtisi de yok.Dün de demiştim luteal fazın belirtileri bariz bir şekilde var.Gün içinde kasık ağrısı olunca belki olmuştur diyorum yine yapıyorum ama çizgi daha koyudan iyice silikleşince ben de öyle düşündüm.Sen dün çatlamak üzere yumurtadan bahsedince ben de düşündüm de aramızda bir gün vardı diye biraz da onun için yaptım akşam ama yine yoktu.
Günaydın Arkadaşlar
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:dance:
a.s.
erkenciler
erverdiim ve zarpantidcimm
nasılsınız a.s.
valla hep beraber başladık bakalım neler olucak :teselli:
erverdicim ben bi anda gidip randevumu alayım dedimm ööyle oturuyodum işyerinde
ben ne duruyorum neyi bekliyorum ki dedim :uhm:
zaman geçip gidiyor
kalkıp randevuyu aldım ama Semra hanım sanki beni zorloyacak gibiydi her zaman bulamam diyede düşündüm ama zorlamalıydım acaba :uhm: diye kuşkulandım yanii:1shok:
:tomato:
merhaba Hülya;yumurtlama belirtisine bakma.yanılabiliyoruz.aynı adet belirtileriyle hamilelik belirtilerini birbirine karışltırdığımız gibi.hiç bir belirti hiçbiri için net değil.ben tesadüfen giitiğim bir ay henüz adetliyken ve de 4üncü günümdü koca bir yumurtam vardı.bu ay ise 17inci günümde çatlamaya başlayan bir yumurta.yani kimin ne zaman hangi gün yumurta saldığı büyüttüğü belli değil.her kadın faklı.her ay da faklı.her ay hormonlar da farklı seyrediyor.bak geçen patikler arkadaşımızın (yanılmıyorum umarım)19uncu günde idi ..sen bir iki gün daha dene testini.hatta olurmu bilmiyorum o kadar tecrübe sahibi değilim ovülasyon testiyle...1 kere kullanmıştım.istersen gün içinde bir iki kere dene.sabah akşam gibi.testler iyi çıkmasada kaybedeceğin birşey yok.sen sağlıklısın defalarca hamile kaldın.yine kalabilirsin.olmadı öbür,,,daha öbür ay...kolaylıklar diliyorum arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?