38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Esterya evi ne yapacaksın ya sen yat dinlen boşverrr ben gelip temizlerim sen yeter kii dinlen:dance:

patikler amirim yapmışın hıdrellezi hadi bakalım hayırlısı :teytey:

erverdimm sağol canım bakalım Hale hanım nasıl ilk defa bayan doktora gidicemm hep erkek ti dee

Herada göründün kayboldun :a015:

yağmursesi gelmedi sanırım henüz şutarafagitti

MSOME için erverdi 165 lira dedi. operasyonel histeroskopi geçen sene 2000 liraydı bu sene 2500 olmuş sanırım. ofis histeroskopi tetkik amaçlı (ama birşey görürlerse operasyonele çeviriyorlar aynı anda) biraz daha ucuzdur. es zamanli endometrial injury yi ilk defa duydum (vay be benim de bilmediklerim varmış!) tedavi çidere üye olunca ilk muayene ücretsiz ve 1600 eur + ilaçlar (çidere üye olmazsan 1950 eur+ilaçlar ilk muayene de 200 lira sanırım)
ben detaylı inceleme ve moral verme açısından hale hanımı öneririm. onlarla görüşmeden karar verme derim. bir dolu başarısız tedavisi olmuş kimseler için genelde son adres.

Kızlar Gunaydın 3 gundur cok hastayım fena grip oldum dun dr a gittim bebege zarar vermeyecek ilaclar verdi, su anda isyerindeyim ama sanırım fazla kalamıycam elim kolum tutmuyor..

geçmiş olsun. yat dinlen. kendine ve bebeğe dikkat et.

hülya ovülasyon testsiz kalma ama fazla da güvenme. eğer 2. çizgi açık renk çıktıysa ovülasyon olacak demektir bence. belki her zaman lh testte çıkacak kadar yükselmiyordur veya sen idrarını yeterince tutmuyorsundur vs. geçen eylül 9-13. günler arası ovülasyon testiyle yumurtayı yakalayamamıştım ama 17. gün güvenç beye gittiğimde o ay 1 yumurtamın olduğunu ve çatlamış olduğunu söyledi. bir de ben son 1 senedir artık yaşlılıktan akıntı ile de çatlamayı anlamıyordum. kuruluk olmasa da fazla bir akıntı ya da değişiklik olmuyordu. ama hamile kaldım. şimdi de akıntısı artmayan kupkuru bir hamilelik geçiriyorum! kısaca en kesin ultrason ile anlaşılıyor ovülasyon. ama 2. çizgi açık da çıksa akıntıda biraz değişiklik de olsa siz çalışın. hatta bunlar olmasa da ne olur ne olmaz diye 9-16. günler arası 2 olmadı 3 günde bir çalışmaya çalışın. bir de son olarak belki bu ay kistin yeni bir yumurtanın büyümesini veya çatlamasını engellemiş olabilir. hormonları etkilemiş olabilir. sonuç alamazsan da öbür aya odaklan. adette doktora gidip kist geçmiş mi baktırırsın bir. inşallah bu ay nasıl olduğunu anlamadan hamile kalırsın :CüvCüv:

Son düzenleme:
Kızlar Gunaydın 3 gundur cok hastayım fena grip oldum dun dr a gittim bebege zarar vermeyecek ilaclar verdi, su anda isyerindeyim ama sanırım fazla kalamıycam elim kolum tutmuyor..

Esterya'cım çok geçmiş olsun, hemen git dinlen.Bu havalar hepimizi çarpıyor, dinlenmeden geçmez. pazartesine kadar toplarsın kendini.

Erverdi'cim, dün hiç girmedim ondan önce de çok bakamadım biraz yoğunum, dün günübirlik bir iş seyahatim vardı. Akşam geç döndüm. İyiyim bir yaramazlık yok . Senin ve diğer arkadaşların haberlerini okuyamadım en kısa zamanda okuyacağım. Senin dr kontrolün nasıl geçti desem gerçi yazmış olabilirsin .

Vanilya, Altınyunus sizler beklemedesiniz biliyorum. Topiğimize güzel haberlerle gelin en kısa zamanda bebekleriniz sizinle olsun.

Karamel'cim, sen de tedavinin başındasın güzel umutlar ve heyecanlar, ben senin geçmişten de yaptırdıklarını bayağı takip etmiş olduğumdan herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorum. Çok şükür bir sorun yok bu sefer sıpamız gelecek. Ben de onun doğunca poposuna poposuna vuracağım ( ayyy..kıyamam da ama hafiften..çok beklettiği için ).

Herada'cım merhaba sen nasılsın, yoğun olduğun anlaşılıyor, kolaylıklar diliyorum.

Diğer arkadaşları da okuyacağım, tekrar yazacağım.Şimdi işe dönüyorum herkese güzel günler..

Deniz Bulut arkadaşım benim hep mukus akıntı gelir ovulasyon zamanı oradan biliyorum am şu anda benim akıntım ve diğer belirtiler luteal fazda olduğumu gösteriyor.Bu ay zaten kist benim işleri karıştırdı bu ay çok rahatım ama belki denk geldiyse günümüde bilmiyorumya 14 günü sayayım.Sadece adetimi bekliyorum bence bu ay ben 21-22 en fazla 25,günde adet olucam.
Senin belirtilerde geri gelmiş ne güzel.O kadar da dinleme kendini bence.

teşekkür ederim zarpandit canım. sizi de başka bi konuyla meşgul ettim ama yardımcı olacağınızdan emindim :))))

yook o kadar da uzun boylu değil. takım tutacaksa doğru yol belli :))

neler hissetiğini anlayabiliyoruz vanilyacım. ne yaparsan yap sonuç bizi sevindirsin sana sonsuz mutluluk versin. hayırlısı olsun. inşallah hamilesin canım.

hah şöyle üstüne tülbent örtebilirsin ama bi yerlere gömme. zaten mevzu yapcam yapmıcam yapamıcam mevzusu değil şimdiden buna kanalize olup elektriğini bozma tamam belki yaptırmayabilirsin ama bunu bilerek başlama demek istediğim.

çok geçmiş olsun esteryacım bol bol dinlen c vitamini al. bugün bende sabah yataktan kalkamadım grip desen diil ama noldu bana anlamadım aptal gibiyim. midem çok bulandı. beynim su altında gibi. evde dinleniyorum bende. kendine ve bebişine dikkat et canım.

sağol tatlım çok şükür. darısın hepinize inşallah.

hülyacım silik de olsa gördüğün günler sen yinede değerlendiriyorsun değil mi? bu işler belli olmuyo günü kaçırmış olma yani. inşallah denk gelmiştir.

herada canım sana da kolay gelsin. sen ne alemdesin ?

Deniz'cim ovulasyon takibi için doktora kaçıncı gün gitmek lazım sence? (Ben geçen seferde 12.günde gitmiştim). Peki eğer klomenle filan takip edilecekse kaçıncı gün gitmek lazım? Bir de klomenle takip için herhangi bir test filan istiyor mu doktorlar? Biliyorsan cevap verirsen sevinirim.

ALABAMAcım;yok yok.canım elektrikler kesik filan değil.aksine süper herşey.tam gaz moral yerinde.hiçbirşey düşünmeden canım ne isterse onu yapıyorum.yan gel osman misali.ama ben yatmıyorum.koşturuyorum.yaptıklarım da BENı MUTLU EDıYOR.BıR TEDAVıYE BAŞLAMAK BıLE GÜZELLL...AMANNN gene el kaçmış büyük yazmışım.ne diyordum;tedavi sürecinde bile olmak güzell.
şimdi yarım kalan işlerimi tamamlıyayım.benim aney gelecek çaya...arada bakabilirsem size hatır sorarım.hoşçakalıınnn güzeller.

:umursamaz:
ay bi günde ben geleyim çaya yaaa kaydirigubbakcemile5 oooh anne kız süper :lepi:
tedavi sürecinde olmak güzel miii bilmiyorumkismile
ben panik halinde oluyorum yaa sormaa eyvahedigeldismile

Erverdi, sagol canim. Hakikaten o kismi atlamisim galiba.. Neyse o cok astronomik bir rakam degilmis ama sanirim yine de Memorial diger hastanelere gore daha pahali degil mi? Bugun bir kac yere daha mikro ozgecmisimizi gonderecegim ise basvurur gibi... Sana endometrial injury ile ofis histereskopi yapilacak mi? Bunlarin da fiyatlarini ogrenme sansin olursa lutfen hic kacirma. :1rolleyes:Tamam, uyuyan guzel biraz tulbentli uyusun bakalim.

Esterya, gecmis olsun, dinlenmek cok iyi gelecek umarim.

Kindersms, hic panik yapma lutfen, tedavinin keyfini cikar. :umursamaz:Sonucu beklerken endiselenme durumunu o zaman kullanirsin.

Hulya 59, umarim degerlendirdiginiz zamanlarda basariyi yakalamisinizdir yada gelecek aya, hayirlisi olsun.

Patikler, ruyalarin gercege donussun.:Saruboceq:

Deniz bulut, bilgiler icin tesekkurler. Ofis histereskopide anesteziye gerek yokmus, tanisal amacli... Ama dedigin gibi operasyonele cevirirlerse demekki fiyat 2500 olacak! Bana en son histereskopi bir yil once yapilmisti, normal cikmisti ama ynilemekte fayda olabilir. Bu rakami duyunca burada tazesini yaptirip sonucu oraya getirmek sanirim daha uygun olacak gibi gorunuyor. Endometrial injury'de transfer yapilir gibi kateterle endoyu uyariyorlar, tutunma sansini istatiksel olarak artiran calismalar varmis. Bir sonraki aya da transferi gerceklestiriyorlar. Ben buna endoya bir "cimdik" atma islemi diyorum. Cider'e uyeyim ama yenilemem ne zaman gerekiyor bir ona bakayim, tekrar tesekkurler.kaydirigubbakcemile3

Alabama, a.s.

Altinyunus, ses ver guzelim?:1rolleyes:

Karamel, sen de ses ver guzelim?:1rolleyes:

Waterss'cığım seyahatinin rahat geçmesine sevindim kendini çok zorlama lütfen.

Vur teyzesi vur sen vurmayacaksın da kimler vuracak, hoş bir teyzesi daha var dövecek artık aranızda anlaşırsınız, ben müdahil olmayayım.

Nasılsa hain planlar devrede :roflol:

Karamel, sen de ses ver guzelim?:1rolleyes:

ses vermez olur muyum hiç sengözlerimebaksanab birtanem histeroskopide direk aneztezi var yapılmayan yer duymadım. Bir araştır istersen. Diyelim yaparız dendi ama aneztezi çok konforlu birşey onsuz kabul etme bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
kindersms, evet Haziran'da gelecegiz ama tedaviyi o zaman yapacagimiz misli gibi....Hastanelerden gelecek sonuclara ve bilgilere gore son karari veririz sanirim. Gonlum Memorial'i istiyor ama her sey istemekle olmuyor tabii... Sizin tedaviden de detaylari bekliyorum biliyorsun ve de olumlu sonuclari, o zaman daha da sevk gelecek!
:CüvCüv::CüvCüv:

Karamel, sesin guzel geliyor, gozlugun de guzelmis.kaydirigubbakcemile3

Karamel, dun ofis histereskopi diye internetten arastirdim, okudugum bilgi anestezisiz idi. Ben daha once iki kez burada histereskopi yaptirdim, her ikisi de anestezili idi ama bu ofis oldugu icin boyleymis, ofis histereskopisinde hic tecrubem yok, o dersi biraz daha calisayim o zaman hocam.

canım, benim ilki ofis diye başladı tanıya döndü ama 20-25 günkü kontrol sadece ofisti ama gene anestezi aldım.

Karar senin, gerekirse önce bakar müdahale gerekirse o zaman verir anesteziyi. Mesela ben rahim filmi bile çektirsem aneztezili yaptıracaktım, mis gibi uyumak varken ağrı niye diye düşünüyorum. Zaten bunlarda derin uyku veren ilaçlar öyle gerçek anlamda aneztezi değiller.

Karamelcimm[/B] histeroskopi şu kamerayla bakılan mıydı?

evet canım o .

:umursamaz:

ay bi günde ben geleyim çaya yaaa kaydirigubbakcemile5 oooh anne kız süper :lepi:
tedavi sürecinde olmak güzel miii bilmiyorumkismile
ben panik halinde oluyorum yaa sormaa eyvahedigeldismile

gel yavrucum gel.ama daha aneyim gelmedizaten sözüm var.hamile olursam açık davetiyem var size.3 ayım bitsin.dileyen gelir.
.dünya işi yaptım.az dinleneyim dedim bakındım size.kalkarsam iş çok.

güzel tabiii başlamak.her yeni şeye başlamak heyecanlandırır beni. uzun süreden beri ,.yaklaşık 1 yıldır bekliyorum umuda yolculuğumu.duygular karışık..hem heyecan,hem soğukluk..zaman zaman yerlerini değiştiriyorlar
oooo oooo sen bir de iğnelerim başlayınca görmelisin beni.neredeyse hoplaya zıplaya gidiyorum.hadi kardeş kardeş beraber güle oynaya başlayalım..
Zarpandiiitt;haydi sende gelkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

inşallahhh inşallahhh opuyorumnanaktan :Saruboceq: hamile kalda gelelim 3.ayında

maşallah iğneleri olunca da neşeli süper yaaa
ben sinir küpü oluyorum benim hormonlarımı öyle etkiliyoo :sinifsinif:

tatlım gönlün onu istiyorsa neden gelmiyorsun yani bilmediğim şartlar varsa bilemem ama
gel yani opuyorumnanaktan

Karamel, CADIARZUhiiimmmmm. Deniz bulut'ta taninin operasyona donusebileceginden bahsetmisti ki buna en guzel ornek sanirim sen oluyorsun. Bir sakincasi yoksa sorabilir miyim, nicin operasyona donusturduler, myom filan mi, yapisiklik mi gorduler ve ne yapmislar sonunda, sen derin ruyadayken? Benim daha oncekilerde her sey normal cikti, ama yeni bir sey olustuysa bunun icin tabiiki cok iyi..bilmiyorumkismile

Erverdi, bu heyecanla tedaviye devam arkadasim, insallah olumlu sonuclarla daha cok heyecanlanacagiz.:Saruboceq: Siz kindersms ile bu sefer kardes kardes gidin, bana gelene kadar ben baska kardes bulurum, sizlerden de gebelik bilgileri alirim o zaman insallah, onlari paylasiriz.:Saruboceq:

Kindersms, diger hastanelere de bilgi yaziyorum demistim yaaa, onlardan da bilgi ve fiyat aliyorum. Bizim burada saglik indirimimiz var, orada hic bir saglik guvencemiz yok. Heleki Istanbul'a karar verince bir de otel masraflari eklenecek, o yuzden gelen bilgiler, ilgi ve fiyat belirlendikten sonra bir bilanco cikarmamiz gerekecek. O yuzden her seyi dusunuyorum.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…