kızlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkurler .. duramadım sirkette eve geldim yatıyorum, evde darmadagınık ama hiç toplamaya mecalim yok..
Arkadaslar bana Memorial cevap yazmis.
Ileri yas ( halbuki kendimi 22 filan hissediyorum)+ 10 kez deneme+ siddetli sperm infertiletisi nedeni ile ofis histereskopi, sperm morfolojisi icin MSOME yontemi ve es zamanli endometrial injury oneriyorlar. Sormama ragmen hic fiyattan bahsetmemisler!
Simdiey kadar buradaki doktorumuz bize hic Siddetli sperm infertiletisi deyimini kullanmamisti, bunu esime soylersem herhalde depresyona filan girer! Sadece sizin dogal yolla cocugunuz olmaz demisti.
Sevgili Erverdi ve Kindersms sizden ricam bunlar sizlerden de istenebilir, fiyatlari bana da yazar misiniz lutfen? Ana fiyati ve Erverdi'nin ilac fiyatlarini biliyorum, Erverdi bu arada detayli ilac bilgisi icin cok tesekkur ederim.
Erverdi, lutfen bu son deneme, bu son sansim gibi sozleri soyleyerek kendine bilincaltinda engel olusturma. Ben tedaviye basladigimda 3'e kadar deneriz, zaten o zamana kadar da cocugumuz olur diyorduk! Ben 4.yu yapmak istedigimi soyledigimde esim zannetmiski, 3 kez yapilacak olursa olacak olmazsa bu dosya kapanacak! Ama oyle olmadi tabii...En buyuk sansin ilk 3'te oldugunu hepimiz biliyoruz elbette. Her basarisiz tedavinin ardindan husrana ugrayip tamam artik bu son dedigim oldu ama toparlandiktan sonra bir kez daha deneyelime gectik hep. 10. mikrodan sonra artik bunun yani denemelerin sonu olmadigina karar verip bunu kabullenmeliyime kendimi alistirmaya calisirken esim, bir kez de Turkiyede deneyelim dedi. Sil bastan yeniden basladik, durumumuzun kritikligi nedeni ile o yuzden de sizlere merkez bilgilerini ve onerilerinizi sorup duruyorum cunku bizim icin cokk onemli olacak. Bilgiler ve detay icin tekrar cok tesekkur ederim arkadasim.kaydirigubbakcemile3
Kızlar Gunaydın 3 gundur cok hastayım fena grip oldum dun dr a gittim bebege zarar vermeyecek ilaclar verdi, su anda isyerindeyim ama sanırım fazla kalamıycam elim kolum tutmuyor..
Kızlar Gunaydın 3 gundur cok hastayım fena grip oldum dun dr a gittim bebege zarar vermeyecek ilaclar verdi, su anda isyerindeyim ama sanırım fazla kalamıycam elim kolum tutmuyor..
Hereda, clearblue bilgisi ve tavsiyesi icin cok tesekkur ederim. Amazon com'da clearblue+preseed+ ovulasyon testi 3'lu sekilde satiliyor, o zaman oraya ismarlayayim.kaydirigubbakcemile3
Kindersms, sizin de Memorial'da olacak anilarinizi Erverdi gibi detayi ile bekleriz. Simdiden hayirli olsun.kaydirigubbakcemile3
Alabama, Hereda'nin dedigi gibi "gum mastic flavoured Turkish coffee " daha uygun gorunuyor. Ben de Amerikali arkadaslarima damla sakizli sutlac yapmistim, tadini cok begenmislerdi o zaman arastirmistim.
yook o kadar da uzun boylu değil. takım tutacaksa doğru yol belli :))Baksen Allahın işine, ama gelin kaynana toprağı derler. Bulaşmıştır bence
O yavrun bırakta doğru yolu bulsun.
Canım bence sürekli seni bilen bir dr gözetiminde ol. İlacı biri, ultrasonu biri, toplamayı başka biri gibi olmasın. O yüzden eğer Hale hn. ilgilenebilecekse bence en güzeli.
neler hissetiğini anlayabiliyoruz vanilyacım. ne yaparsan yap sonuç bizi sevindirsin sana sonsuz mutluluk versin. hayırlısı olsun. inşallah hamilesin canım.transferim gecen cumartesi oldu ama bana sonuc persembe dediler, aslinda 13. gun oluyor transfer gununu sayarsak, anlamadim ama galiba transfer gununu saymiyorlar. Beklemenin 2. yarisina girmis olarak kurtlanmaya basladim. Cumartesi ogleden sonra kan testi yaptirsam ne olur, en kotu ihtimalle birsey cikmaz. Bildigim yerlesme oldugunun 3. gunu veriler degismeye baslayabilirmis, yani bu da cumartesi oluyor. Ben kendimce bu denemeyi sistemimin dogru calisip calismadigini anlama sureci olarak ta gordugumden belki cikacak deger sonra dusecek ama bana bir veri olacak diye dusunuyorum. Kendimi mi kandiriyorum? bu ne deli bir psikoloji hem cok korkuyorum bebegin saglikli olmasi icin dua ediyorum, hem hamilemiyim diye meraklaniyorum. Ne yapsam ?
hah şöyle üstüne tülbent örtebilirsin ama bi yerlere gömme. zaten mevzu yapcam yapmıcam yapamıcam mevzusu değil şimdiden buna kanalize olup elektriğini bozma tamam belki yaptırmayabilirsin ama bunu bilerek başlama demek istediğim.Sevgili ZARPANDİT; MSOME yöntemi benim eşimede uygulanacak.bir çeşit spermlerin çok detaylı incelenmesi.spemler 8000kez büyütülüp içlerinden en verimli olanı seçiliyor şans artırılıyor erkek infertilitesinde.fiyatı yazmıştım sanırım gözünden kaçmış.165 tl.eşim de verecek tedavi başlangıcında.yalnız opu günü de ücret ödenecek mi onu sormadım.öğrenirim amayerimseniben
sevgili arkadaşım;son denemem derken tüp anlamında söyledim.yoksa tabiiki yumurta ve sperm oldukça şans vardır.tüp bebek tedavisi bize göre çok pahalı bir yöntem.benim bu konu ile ilgili düşüncem tartışmaya çok açık bir konu arkadaşım.yazacağım.kendim öyle karar aldım.tedavim süresince burada olmaya devam edeceğim olur da olumlu bir sonuç olursa tabiiki burada seve seve herşeyimi anlatırım.ama dedim ya.şimdilik bu konunun üzerine bir tülbent parçası örtelim.uyusun bir kenarda...selamlar
sağol tatlım çok şükür. darısın hepinize inşallah.alabama;13058773]merhaba kızlar ben doktora gittim. memoriale banu hanımla tanıştım çok şeker bir kadın. öncelikle bunu söyliyim. ama hastanedeki ön bürodaki kızlar biraz moronlar. tam bir saat boşu boşuna beni beklettiler. benden sonraki hastayı benden önce aldılar ben carladım. doktora da şikayet ettim. gittiğimde 10.50 idi randevum 11. di. ve ben tam 12 de girdim. orda mal mal bekledim yarımsaat. neyse yorum yapamıyorum. türk insanı nedense sorumsuz ve işini doğru yapmıyor ne yazık ki, sen iyi niyetle bekliyosun ya kimse bu kız geleli bi saat oldu demiyo anlıyo musunuz. ama bu memorilalik bir durum değil tümmmm hastaneler böyle çünkü çalışanları o standın arkasında otururken ve bişey yapmazken sabah 8 akşam 6 çalıştığını sanıyor. o yüzden iş bize kalıyo hem sabırlı hem de dikkat çekici olacaksın ki stres yaratacaksın o zaman sana daha çok dikkat ederler. neyse geçelim bu gergin konuyu. bebeğimi gördüm kıpırdıyodu sallanıyoduukalp atışını duydum inanılmaz bir duygu darısı tüm olmayanların başına. biliyosunuz ben duymamış görmüştüm harika bir duyguymuş duymak. ve elleri kolları herşeyleri oluşmuş 3 cm lik bi yavru inanılmazzz. 10 hafta olmuşuz çok şükür. 3 aralıkda gelecekmiş. 20 sinde gidiyoruz ikili için. işte böyle allaha çok şükür ki bunları yaşadım. bunları yaşadığıma inanamıyorum.darısı hepinize inşalllah.:Saruboceq:
Canım benim çok çok çok güzel... Diyecek başka birşey bulamıyorum...
Deniz Bulut arkadaşım benim hep mukus akıntı gelir ovulasyon zamanı oradan biliyorum am şu anda benim akıntım ve diğer belirtiler luteal fazda olduğumu gösteriyor.Bu ay zaten kist benim işleri karıştırdı bu ay çok rahatım ama belki denk geldiyse günümüde bilmiyorumya 14 günü sayayım.Sadece adetimi bekliyorum bence bu ay ben 21-22 en fazla 25,günde adet olucam.
Senin belirtilerde geri gelmiş ne güzel.O kadar da dinleme kendini bence.
ALABAMAcım;yok yok.canım elektrikler kesik filan değil.aksine süper herşey.tam gaz moral yerinde.hiçbirşey düşünmeden canım ne isterse onu yapıyorum.yan gel osman misali.ama ben yatmıyorum.koşturuyorum.yaptıklarım da BENİ MUTLU EDİYOR.BİR TEDAVİYE BAŞLAMAK BİLE GÜZELLL...AMANNN gene el kaçmış büyük yazmışım.ne diyordum;tedavi sürecinde bile olmak güzell.
şimdi yarım kalan işlerimi tamamlıyayım.benim aney gelecek çaya...arada bakabilirsem size hatır sorarım.hoşçakalıınnn güzeller.
Karamel'cim, sen de tedavinin başındasın güzel umutlar ve heyecanlar, ben senin geçmişten de yaptırdıklarını bayağı takip etmiş olduğumdan herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorum. Çok şükür bir sorun yok bu sefer sıpamız gelecek. Ben de onun doğunca poposuna poposuna vuracağım ( ayyy..kıyamam da ama hafiften..çok beklettiği için ) .
Karamel, sen de ses ver guzelim?:1rolleyes:
Karamel, dun ofis histereskopi diye internetten arastirdim, okudugum bilgi anestezisiz idi. Ben daha once iki kez burada histereskopi yaptirdim, her ikisi de anestezili idi ama bu ofis oldugu icin boyleymis, ofis histereskopisinde hic tecrubem yok, o dersi biraz daha calisayim o zaman hocam.
Karamelcimm[/B] histeroskopi şu kamerayla bakılan mıydı?
:umursamaz:
ay bi günde ben geleyim çaya yaaa kaydirigubbakcemile5 oooh anne kız süper :lepi:
tedavi sürecinde olmak güzel miii bilmiyorumkismile
ben panik halinde oluyorum yaa sormaa eyvahedigeldismile
gel yavrucum gel.ama daha aneyim gelmedizaten sözüm var.hamile olursam açık davetiyem var size.3 ayım bitsin.dileyen gelir.
.dünya işi yaptım.az dinleneyim dedim bakındım size.kalkarsam iş çok.
güzel tabiii başlamak.her yeni şeye başlamak heyecanlandırır beni. uzun süreden beri ,.yaklaşık 1 yıldır bekliyorum umuda yolculuğumu.duygular karışık..hem heyecan,hem soğukluk..zaman zaman yerlerini değiştiriyorlar
oooo oooo sen bir de iğnelerim başlayınca görmelisin beni.neredeyse hoplaya zıplaya gidiyorum.hadi kardeş kardeş beraber güle oynaya başlayalım..
Zarpandiiitt;haydi sende gelkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kindersms, evet Haziran'da gelecegiz ama tedaviyi o zaman yapacagimiz misli gibi....Hastanelerden gelecek sonuclara ve bilgilere gore son karari veririz sanirim. Gonlum Memorial'i istiyor ama her sey istemekle olmuyor tabii... Sizin tedaviden de detaylari bekliyorum biliyorsun ve de olumlu sonuclari, o zaman daha da sevk gelecek!
:CüvCüv::CüvCüv:
Karamel, sesin guzel geliyor, gozlugun de guzelmis.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?