38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hımmm anladımm boshayallersmile
canım benimm sağlık güvencesi olanıda karşılamıyo merak etme bu tedavilerde devletten alacağın yardım ancak raporla özel sağlık da karşılamıyoo senin bizden fazla olarak gelip gitmelerin ve kalma masrafın sanırım bi tedaviye mal olur :sinifsinif:
kalma konusunda devletin misafirhaneleri ve öğretmenevi var onları denesen ben bakayım sana maliyetini söylerimm yerimseniben

Adetlerim azalmıştı, tüp öncesi rahim içi görünütülemek gerekiyor. Çoğu dr. rahim filmi istiyor. ama ben okadar emindim ki yapışıklık olduğuna direk hist. istedim. Ve tahmin ettiğim gibi yapışıklık çıktı o açıldı. Myom var ama çok minik ve alakasız bir yerde hist olduğu halde tanıya döndüğü halde alınmaya gerek görülmedi.

kindersms, aynen soyledigin gibi durumlar. Ben sizlerin daha uygun odediginizi saniyordum, sizlere de cokkk kolay gelsin o zaman. Hastaneyi secersek ona gore de kalacak yeri belirleyecegiz ama ilgin icin cokkk tesekkur ederim. Bir yapana digeri bedava kampanyasi yok mu?:bbo:

Karamel, iyi bari yapisikligi gidermisler, darisi kucaginiza canli bebek vermeye...:Saruboceq:

tükiye de histeroskopi oldukça pahalı. yurt dışında yaptırıp gelirsen onu da kabul ediyorlar.

Erverdicim, elbette isterim, çok mutlu olurum, sağol, kızkardeşine şimdiden teşekküra.s....

Kızlar Gunaydın 3 gundur cok hastayım fena grip oldum dun dr a gittim bebege zarar vermeyecek ilaclar verdi, su anda isyerindeyim ama sanırım fazla kalamıycam elim kolum tutmuyor..

Esteryacım, sana da bebeğine de çoook geçmiş olsun, bu çiçekler de sizea.s.

kindercim, çok iyi yapmışsın randevuyu almakla , hadi bakalım, inşallah herşey dilediğin, istediğin gibi olur :içelim:.

İyi dileklerin için sağol, Patiklercim, dilerim birgün hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız, sağlıkla, huzurla alkisalkisalkis

Patiklercim, dilerin rüyan tez vakitte gerçeğe dönüşür, amin amin aminkaydirigubbakcemile3

inşallahhh inşallahhh opuyorumnanaktan :Saruboceq: hamile kalda gelelim 3.ayında maşallah iğneleri olunca da neşeli süper yaaa
ben sinir küpü oluyorum benim hormonlarımı öyle etkiliyoo :sinifsinif:

Kindercim, al benden de o kadar, kendimi beklentiye sokuyorum herhalde, o da beni geriyor, sinir küpü olup çıkıyorum. Zaten hayatım boyunca hiiiç iyimser bir insan olamadım maalesef yerimseniben...

Ayy Erverdicim, bayıldım valla böyle neşeli olabilmenea.s., sana söz bir sonraki tedavimde ben deböyle neşe saçacağım, inşallah...

Zarpanditcim, Bence de Kinderin dediği gibi misafirhaneleri araştırmakta fayda var, ev kiralama işini de düşünebilirsiniz...kolay gelsin arkadaşım...

merhaba Patikler;canım deniz cevapladımı bakmadım bilmiyorum ama ben bilgimi paylaşıyiim seninle.yakaşık 5 ay takip yaptırdım.2 sinde klomen kullandım.adet 2 nci gün olması lazımdı.3 te olabilir.sabah akşam 1 er tane içiliyor klomen.zaten 10 tane.dr ilaç bitiminde ya da bittikten 1 2 gün sonra çağırıyor.ben bitiiği gibi gidiyordum dr bakmıyordum.belki çabuk büyürdü.hayır herhangi bir test yok.2 yumurta oluşuyor genelde klomenle..byüme büyüklüğüne göre çatlatma iğnemi veriyordu.

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Herkese Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Deniz bulut, evet haklisin. Histereskopiyi burada yaptirip oyle gelmek daha mantikli olacak, tesekkur ederim.kaydirigubbakcemile3

Hazer ozlem, merkeze ve hangi zaman olacagina karar verdikten sonra o isler baslayacak. Daha cokkkkkk calismam lazim. Mailinde genelde iyimser olamadigini yazmissin. Bu aralar ben oldugumdan daha da iyimser dusunmeye basladim. Hem akapunktur yapmayi ogreniyorum hem de Uzakdogunun tedavi anlayisini...Bu da bana daha cok olumlu dusunmeyi ogretiyor, her sey kanin ve Ki enerjisinin vucudunda rahat bir sekilde dolanmasi ile ilgili. Buna ilave olarak da Reiki dusuncesini de benimsiyorum, tavsiye ederim, olaylara ve kendine bakis acini degistiriyor ve daha pozitif dusunuyorsun.zemuszemus

günaydın hanımlar;
ay ben de bir tuhaf oldum sanki. ne düşeneceğimi ve düşünmem gerektiğini karıştırdım. herşey çorba oldu... o mu yapılsa bu mu o mu yense bu mu??* bu ne böyle yaa...

günaydın kızlar,

günaydın hanımlar;
ay ben de bir tuhaf oldum sanki. ne düşeneceğimi ve düşünmem gerektiğini karıştırdım. herşey çorba oldu... o mu yapılsa bu mu o mu yense bu mu??* bu ne böyle yaa...

Yağmurcuğum nacizhane düşüncem artık karar ver ve başla, en kötü karar kararsızlıktan iyidir.

Bir ara ASM diyordun git oraya ben çocuk sahibi olmak istiyorum adım adım tedavimi uygulayın de, ne kadar çok dr o kadar fikir değil o kadar kafa karışıklığı ve karşıt görüş.

Sana inan burada en çok seni merak ediyorum (dost acı söylermiş) bir şekilde bir yolun yok dönüp duruyorsun ama ortada birşey yok.

Tüpse tüp, aşılamaysa aşılama, çikolota kistin çözümüyse çözümü ama başla lütfen.

Mesela aşılama zaten 1 ve 2 yumurta ile oluyor varsın kistin olduğu yumurtalık üretmesin öbürü zaten 1 veya 2 yumurta olur yaptırırsın aşılama başlarsın bir şekilde.

Salim kafayla al eşinide karşına bir yol bulun ve devam edin.

Bilmeden, buradan oradan şuradan duyduğunla bir sürü şey içiyorsun ona faydası olan sana olacak diye birşey yok öyle olsa tedaviler tek tip olurdu öyle değilmi ?

canım yaa ne güzel doldurmuşsun burayı çiçeker,danslar.sana da günaydın.herkese günaydın.evet dün gece sana göre erken bana göre geç bir saatte uyudum.bugün azıcık geç kalktım.ama kuş sesleriyle bak aynen şöyleydi
önce çiv çiv çiv dedi
ama bu çivler bitişikti
sonra tek tek
çiv çiv dedi
sonra çivleri dörtledi
ÇıV ÇıV ÇıV ÇıV
bu çivler de bitişikti
bu çivlerle uyandım ben.
çok güzeldi inanılmaz güzel
aşığım ben onların sesine
sonra kalktım ,evi ,akşamdan kalanları topladım
bir günaydın alayım
sonra da vereyim dedim.
şimdi balkonumun kapısı açık
yine kendi dörtlüğünü ikilisini ya da tekilisini
çivlemeye devam ediyor.bu sefer sanki inadına
çiv çiv çiv çiv çiv çiv çiv çiv çiv çiv
bu çivleri sayısını sayamadım
kaptırmış kendini

herkese günaydına.s.
bugün hava çok güzellkuş sesleriyle uyanmak ta bir başka güzelll.bu sesler bana hayatı güzellikleri anlatıyor.ne olur arkadaşlar elimizden geldiğince pozitif olmaya çalışalım.hayat ellerimizden kayıyor.bazen hiç farkettirmeden.bazense inadına saçınla beyazınla şöyle gülerken alında ya da gülüşünün kenarındaki çizgi ile.
YAĞMUR SESı;arkadaşım, git be hocam artık.aldır şu çikolatanı almazlarsa ben yerim onu.sen merak etme.ehil ellerde olursa sana daha sonrası için şansını söyleyebilirler.her duyduğunu bulduğunu yiyerek içerek zamannını harcama.(kür uygulayanları tenzih edrim burada..)önce çikolatayı hallet.sonrasında yine faydalı şeyleri istediklerine devam edersin.bak yediklerin sendeki çikolatayı beslemiş.bir kaç gündür de uğramamışsın.görmedim değilsengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
HAZEROZLEM;dün gece ben yaprak işini hallettim.pazar günü için.sen ne yaptın?anne sende olduğuna göre gelenlerin olacaktır sanırım.

ZARPANDıT;festival ne festivali?

KıNDER;14 ünde adetli olarak mı gideceksin memoriale yoksa ilk muayene için mi?

kızlar;anne olmak isteyen herkes annedir bence bir yerlerde.....bütün çocuklar bizim.annelr günümüz kutlu olsun.hoşçakalıııınnn

bugün deniz görücem...güzel havalarda evde kalmayın atın kendinizi dışarıhihoyyyt

günaydın hanımlar;

Yağmursesi, ben de Karamel ve Erverdi gibi düşünüyorum çok zaman kaybediyorsun. Doğal takviye kürlerini kes derim belki çikolata kistlerini büyütüyor. Başkasına faydalı olan senin içinde bulunduğun durum için uygun değil bu belli oluyor. Daha fazla zaman harcama git seçtiğin güvendiğin bir merkeze ve dr'a ve ben çocuk istiyorum durumum bu de ve başla ve orada devam et..Vitamin ve balıkyağını al onlara deam et ama artık bir harekete geç arkadaşım kaç ay oldu. Sen Memorial'e gidiyordun dr olumsuz bir şeyler söyledi diye bıraktın tam tersi devam edeceksin onunla veya başka bir yerde kendi başına ne bir ilaç iç , ne bir kür yap derim şu anda.

Erverdi, umarim denizin mavisine benim icin de bakiyorsundur. Bizim denizlerimizin rengi gibi baska bir yerde yok... Bugunku gittigim festival uluslararasi arkadaslik festivali idi. turkbayragiTurkiye'yi temsilen Ankara'dan Buyuksehir Belediyesinin folklor grubu da vardi, en cok horonu begendim! alkisalkisalkisyasakkelime

Yagmursesi, herkes guzel soylemis, gercekten de bir yerlerden baslamak lazim, ne yazik ki zaman lehimize islemiyor. Umarim dogru yerde dogru doktora denk dusersin.:lepi:

tatlım merak ettiğin için teşekkür ederim. valla doğru söylüyorsun. sürekli bişiler içmekten zarar gördüm hiç yokken çikolata kistim oldu sonra myom. tüp yaptıramam karne vermeyince okulun son zamanları okuma bayramım var önümde ben olmasam olacak şeyler değil. izin almadan yaptırsam o gerginliğe tutacağı varsa da tutmaz. masa başı iş değil ki bazen öyle sinrleniyorum ki karnım acıdığını hissediyorum. şu karneyi bi verelim evet tüp yaptıracağım.

evet bişiler bende kist yaptı ama ne bilmiyorum. şuan sadece buğday çimi ve omega 3 içiyorum. vitamin içme dedi dr. başlayacağım da işte acaba kist gider mi diye bekledim. akapunktura başlayacağım pazartesi . ya zaman harcağıdımı biliyorum ancak işte görünen köy de klavuz istemez.
ben de şaşırdım ne yapacağımı valla.

bugün direksiyon sınavında görevliydim tam 4.5 saat setenci beygiri gibi pisti tur attık arabanın içinde beynim sulandı. benim kist erimişmidir acabaohaoldumsmile beynim sulandığına göre bi tarafımda cıvımıştır artık.
kür mür yapmıyorum valla olan oldu da gerçi.gideceğim ama kime nere nerden başlıycam valla kafam birdünyamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…