Karamel, CADIARZUhiiimmmmm. Deniz bulut'ta taninin operasyona donusebileceginden bahsetmisti ki buna en guzel ornek sanirim sen oluyorsun. Bir sakincasi yoksa sorabilir miyim, nicin operasyona donusturduler, myom filan mi, yapisiklik mi gorduler ve ne yapmislar sonunda, sen derin ruyadayken? Benim daha oncekilerde her sey normal cikti, ama yeni bir sey olustuysa bunun icin tabiiki cok iyi..bilmiyorumkismile
Erverdi, bu heyecanla tedaviye devam arkadasim, insallah olumlu sonuclarla daha cok heyecanlanacagiz.:Saruboceq: Siz kindersms ile bu sefer kardes kardes gidin, bana gelene kadar ben baska kardes bulurum, sizlerden de gebelik bilgileri alirim o zaman insallah, onlari paylasiriz.:Saruboceq:
Kindersms, diger hastanelere de bilgi yaziyorum demistim yaaa, onlardan da bilgi ve fiyat aliyorum. Bizim burada saglik indirimimiz var, orada hic bir saglik guvencemiz yok. Heleki Istanbul'a karar verince bir de otel masraflari eklenecek, o yuzden gelen bilgiler, ilgi ve fiyat belirlendikten sonra bir bilanco cikarmamiz gerekecek. O yuzden her seyi dusunuyorum.bilmiyorumkismile
Karamel, CADIARZUhiiimmmmm. Deniz bulut'ta taninin operasyona donusebileceginden bahsetmisti ki buna en guzel ornek sanirim sen oluyorsun. Bir sakincasi yoksa sorabilir miyim, nicin operasyona donusturduler, myom filan mi, yapisiklik mi gorduler ve ne yapmislar sonunda, sen derin ruyadayken? Benim daha oncekilerde her sey normal cikti, ama yeni bir sey olustuysa bunun icin tabiiki cok iyi..bilmiyorumkismile
Erverdi, sagol canim. Hakikaten o kismi atlamisim galiba..Neyse o cok astronomik bir rakam degilmis ama sanirim yine de Memorial diger hastanelere gore daha pahali degil mi? Bugun bir kac yere daha mikro ozgecmisimizi gonderecegim ise basvurur gibi... Sana endometrial injury ile ofis histereskopi yapilacak mi? Bunlarin da fiyatlarini ogrenme sansin olursa lutfen hic kacirma. :1rolleyes:Tamam, uyuyan guzel biraz tulbentli uyusun bakalim.
Esterya, gecmis olsun, dinlenmek cok iyi gelecek umarim.
Kindersms, hic panik yapma lutfen, tedavinin keyfini cikar. :umursamaz:Sonucu beklerken endiselenme durumunu o zaman kullanirsin.
Hulya 59, umarim degerlendirdiginiz zamanlarda basariyi yakalamisinizdir yada gelecek aya, hayirlisi olsun.
Patikler, ruyalarin gercege donussun.:Saruboceq:
Deniz bulut, bilgiler icin tesekkurler. Ofis histereskopide anesteziye gerek yokmus, tanisal amacli... Ama dedigin gibi operasyonele cevirirlerse demekki fiyat 2500 olacak! Bana en son histereskopi bir yil once yapilmisti, normal cikmisti ama ynilemekte fayda olabilir. Bu rakami duyunca burada tazesini yaptirip sonucu oraya getirmek sanirim daha uygun olacak gibi gorunuyor. Endometrial injury'de transfer yapilir gibi kateterle endoyu uyariyorlar, tutunma sansini istatiksel olarak artiran calismalar varmis. Bir sonraki aya da transferi gerceklestiriyorlar. Ben buna endoya bir "cimdik" atma islemi diyorum. Cider'e uyeyim ama yenilemem ne zaman gerekiyor bir ona bakayim, tekrar tesekkurler.kaydirigubbakcemile3
Alabama, a.s.
Altinyunus, ses ver guzelim?:1rolleyes:
Karamel, sen de ses ver guzelim?:1rolleyes:
merhaba hazerözlem;tamam canım ..senin için de öperim.sağolasınben aslında öyle pek boşverenlerden değilimdir.önceden koruyucu önlemlerimi alırım.hastalıklara karşı olsun,hayata ya da diğer olaylara....
avatar konusuna gelince istersen yardımcı olabilirim.kızkardeşime söylerim güzel bir çiçek ya da gül severmisin.koyarız..istersen tabiii.hoşçakal
Kızlar Gunaydın 3 gundur cok hastayım fena grip oldum dun dr a gittim bebege zarar vermeyecek ilaclar verdi, su anda isyerindeyim ama sanırım fazla kalamıycam elim kolum tutmuyor..
Günaydın Arkadaşlar
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:dance:
a.s.erkenciler
erverdiim ve zarpantidcimm
nasılsınız a.s.valla hep beraber başladık bakalım neler olucak :teselli:
erverdicim ben bi anda gidip randevumu alayım dedimm ööyle oturuyodum işyerinde
ben ne duruyorum neyi bekliyorum ki dedim :uhm:zaman geçip gidiyor
kalkıp randevuyu aldım ama Semra hanım sanki beni zorloyacak gibiydi her zaman bulamam diyede düşündüm ama zorlamalıydım acaba :uhm: diye kuşkulandım yanii:1shok::tomato:
hazerozlem13069967Zarpanditim, bu işler hiç belli olmuyor, herşey kısmet sonuçta... Bunca yıldan sonra bence iyi merkez-kötü merkez yok, iyi doktor- kötü doktor var... Şans galiba, bizim yaşadıklarımızı dilerim kimse yaşamazyasakkelime...
memorialden sonra Antalyada tüp bebek denedik, tuttu ama 8-9.haftaydı galiba düştü:a015:. Sonra dondurulmuşlarımızı denedik, tutmadı:1no2:. Sonra dedik ki biz hiç aşılama yaptırmadan tüp bebeğe geçmiştik, hadi aşılama yaptıralım, 3 defa da aşılama yaptırdık, ı ıh olmadı:umursamaz:. Sonra dağılan psikolojimi 1 yılda topladık ve tekrar tüp bebeğe başladık yaz sonunda, tuttu, ama 6. ayda erken doğumla dünyaya geldi meleğim ama fazla yaşamadı maalesef... Yani anlayacağın hepimizin hayatı roman...
Ay canım ya sen neler yaşamışsın öyle. Allah sana daha bol bol kuvvet versin ne diyeyim ki... İnşallah uğraşlarının meyvesini alacaksın birgün...
Sana da kocamaaaan günaydın Kinder'cim...zemuszemusopuyorumnanaktanSen de tedaviye başlayacaksın değil mi? Hadi bakalım inşallah işin rast gitsin canım benim...:ecrin_bebek:Bu arada Hıdrellezi sormuştun sanırım. Ben yaptım. gece saat 23:30 da dileklerimi yazıp kırmızı kurdeleyle kocamla birlikte bahçeye inip gül ağacının dibine koyduk. sonra da saati sabah namazında öncesine kurup kalkıp oradan geri aldık, eve gelip sabah namazımızı kıldık duamızı ettik, sonra da ev işlerimi yapıp işe gittim. Sonra kocam dilekleri denize attı...Erverdi'cim sorma hepsini okudum sana dünden beri yazıcam güya, ama öyle yoğundum ki işte mümkün olmadı. İnşallah herşey yolunda gitsin yaaaa.... Bi de hakaten ne o öyle sürekli son denemem filan, belli mi olur belki piyango filan çıkar, bi daha duymayayımlmaz:Canım yaaaa... sen nasılsın ne zamandır yazışamadık. Sana çok ayrıntılı şey sormayacağım sen çünkü böyle istiyorsun :1rolleyes: İnşallah senin de herşeyin yolunda gidiyordur şu an da...
İnşallah kızlar ya.. inşallah hepinizin evladı olur İNŞALLAHHHHHH :Saruboceq:
Kızlar;bu arada ben bugün çok güzel bir rüya gördüm. Hamileydim ve öyle mutlu öyle mutluydum ki anlatamam. Yakın bir arkadaşıma hamilelik haberimi vermeye gidiyordum, o da bana ben de hamileyim demez mi? Bu arkadaşım 7-8 senedir evli ama kesinlikle çocuk istemeyen birisi (çok kez delisin dedim ama fayda etmedi).... Ya işte böyle arkadaşlar kimbilir bu ne demek?
inşallahhh inşallahhh opuyorumnanaktan :Saruboceq: hamile kalda gelelim 3.ayında maşallah iğneleri olunca da neşeli süper yaaa
ben sinir küpü oluyorum benim hormonlarımı öyle etkiliyoo :sinifsinif:
gel yavrucum gel.ama daha aneyim gelmedizaten sözüm var.hamile olursam açık davetiyem var size.3 ayım bitsin.dileyen gelir.
.dünya işi yaptım.az dinleneyim dedim bakındım size.kalkarsam iş çok.güzel tabiii başlamak.her yeni şeye başlamak heyecanlandırır beni. uzun süreden beri ,.yaklaşık 1 yıldır bekliyorum umuda yolculuğumu.duygular karışık..hem heyecan,hem soğukluk..zaman zaman yerlerini değiştiriyorlar
oooo oooo sen bir de iğnelerim başlayınca görmelisin beni.neredeyse hoplaya zıplaya gidiyorum.hadi kardeş kardeş beraber güle oynaya başlayalım..
Zarpandiiitt;haydi sende gelkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Karamel, CADIARZUhiiimmmmm. Deniz bulut'ta taninin operasyona donusebileceginden bahsetmisti ki buna en guzel ornek sanirim sen oluyorsun. Bir sakincasi yoksa sorabilir miyim, nicin operasyona donusturduler, myom filan mi, yapisiklik mi gorduler ve ne yapmislar sonunda, sen derin ruyadayken? Benim daha oncekilerde her sey normal cikti, ama yeni bir sey olustuysa bunun icin tabiiki cok iyi..bilmiyorumkismileErverdi, bu heyecanla tedaviye devam arkadasim, insallah olumlu sonuclarla daha cok heyecanlanacagiz.:Saruboceq: Siz kindersms ile bu sefer kardes kardes gidin, bana gelene kadar ben baska kardes bulurum, sizlerden de gebelik bilgileri alirim o zaman insallah, onlari paylasiriz.:Saruboceq:Kindersms, diger hastanelere de bilgi yaziyorum demistim yaaa, onlardan da bilgi ve fiyat aliyorum. Bizim burada saglik indirimimiz var, orada hic bir saglik guvencemiz yok. Heleki Istanbul'a karar verince bir de otel masraflari eklenecek, o yuzden gelen bilgiler, ilgi ve fiyat belirlendikten sonra bir bilanco cikarmamiz gerekecek. O yuzden her seyi dusunuyorum.bilmiyorumkismile
Deniz'cim ovulasyon takibi için doktora kaçıncı gün gitmek lazım sence? (Ben geçen seferde 12.günde gitmiştim). Peki eğer klomenle filan takip edilecekse kaçıncı gün gitmek lazım? Bir de klomenle takip için herhangi bir test filan istiyor mu doktorlar? Biliyorsan cevap verirsen sevinirim.
günaydın hanımlar;
ay ben de bir tuhaf oldum sanki. ne düşeneceğimi ve düşünmem gerektiğini karıştırdım. herşey çorba oldu... o mu yapılsa bu mu o mu yense bu mu??* bu ne böyle yaa...
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Herkese Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın hanımlar;
ay ben de bir tuhaf oldum sanki. ne düşeneceğimi ve düşünmem gerektiğini karıştırdım. herşey çorba oldu... o mu yapılsa bu mu o mu yense bu mu??* bu ne böyle yaa...
tatlım merak ettiğin için teşekkür ederim. valla doğru söylüyorsun. sürekli bişiler içmekten zarar gördüm hiç yokken çikolata kistim oldu sonra myom. tüp yaptıramam karne vermeyince okulun son zamanları okuma bayramım var önümde ben olmasam olacak şeyler değil. izin almadan yaptırsam o gerginliğe tutacağı varsa da tutmaz. masa başı iş değil ki bazen öyle sinrleniyorum ki karnım acıdığını hissediyorum. şu karneyi bi verelim evet tüp yaptıracağım.günaydın kızlar,
Yağmurcuğum nacizhane düşüncem artık karar ver ve başla, en kötü karar kararsızlıktan iyidir.
Bir ara ASM diyordun git oraya ben çocuk sahibi olmak istiyorum adım adım tedavimi uygulayın de, ne kadar çok dr o kadar fikir değil o kadar kafa karışıklığı ve karşıt görüş.
Sana inan burada en çok seni merak ediyorum (dost acı söylermiş) bir şekilde bir yolun yok dönüp duruyorsun ama ortada birşey yok.
Tüpse tüp, aşılamaysa aşılama, çikolota kistin çözümüyse çözümü ama başla lütfen.
Mesela aşılama zaten 1 ve 2 yumurta ile oluyor varsın kistin olduğu yumurtalık üretmesin öbürü zaten 1 veya 2 yumurta olur yaptırırsın aşılama başlarsın bir şekilde.
Salim kafayla al eşinide karşına bir yol bulun ve devam edin.
Bilmeden, buradan oradan şuradan duyduğunla bir sürü şey içiyorsun ona faydası olan sana olacak diye birşey yok öyle olsa tedaviler tek tip olurdu öyle değilmi ?
evet bişiler bende kist yaptı ama ne bilmiyorum. şuan sadece buğday çimi ve omega 3 içiyorum. vitamin içme dedi dr. başlayacağım da işte acaba kist gider mi diye bekledim. akapunktura başlayacağım pazartesi . ya zaman harcağıdımı biliyorum ancak işte görünen köy de klavuz istemez.Yağmursesi, ben de Karamel ve Erverdi gibi düşünüyorum çok zaman kaybediyorsun. Doğal takviye kürlerini kes derim belki çikolata kistlerini büyütüyor. Başkasına faydalı olan senin içinde bulunduğun durum için uygun değil bu belli oluyor. Daha fazla zaman harcama git seçtiğin güvendiğin bir merkeze ve dr'a ve ben çocuk istiyorum durumum bu de ve başla ve orada devam et..Vitamin ve balıkyağını al onlara deam et ama artık bir harekete geç arkadaşım kaç ay oldu. Sen Memorial'e gidiyordun dr olumsuz bir şeyler söyledi diye bıraktın tam tersi devam edeceksin onunla veya başka bir yerde kendi başına ne bir ilaç iç , ne bir kür yap derim şu anda.
bugün direksiyon sınavında görevliydim tam 4.5 saat setenci beygiri gibi pisti tur attık arabanın içinde beynim sulandı. benim kist erimişmidir acabaohaoldumsmile beynim sulandığına göre bi tarafımda cıvımıştır artık.canım yaa ne güzel doldurmuşsun burayı çiçeker,danslar.sana da günaydın.herkese günaydın.evet dün gece sana göre erken bana göre geç bir saatte uyudum.bugün azıcık geç kalktım.ama kuş sesleriyle bak aynen şöyleydi
önce çiv çiv çiv dedi
ama bu çivler bitişikti
sonra tek tek
çiv çiv dedi
sonra çivleri dörtledi
ÇİV ÇİV ÇİV ÇİV
bu çivler de bitişikti
bu çivlerle uyandım ben.
çok güzeldi inanılmaz güzel
aşığım ben onların sesine
sonra kalktım ,evi ,akşamdan kalanları topladım
bir günaydın alayım
sonra da vereyim dedim.
şimdi balkonumun kapısı açık
yine kendi dörtlüğünü ikilisini ya da tekilisini
çivlemeye devam ediyor.bu sefer sanki inadına
çiv çiv çiv çiv çiv çiv çiv çiv çiv çiv
bu çivleri sayısını sayamadım
kaptırmış kendini
herkese günaydına.s.
bugün hava çok güzellkuş sesleriyle uyanmak ta bir başka güzelll.bu sesler bana hayatı güzellikleri anlatıyor.ne olur arkadaşlar elimizden geldiğince pozitif olmaya çalışalım.hayat ellerimizden kayıyor.bazen hiç farkettirmeden.bazense inadına saçınla beyazınla şöyle gülerken alında ya da gülüşünün kenarındaki çizgi ile.
YAĞMUR SESİ;arkadaşım, git be hocam artık.aldır şu çikolatanı almazlarsa ben yerim onu.sen merak etme.ehil ellerde olursa sana daha sonrası için şansını söyleyebilirler.her duyduğunu bulduğunu yiyerek içerek zamannını harcama.(kür uygulayanları tenzih edrim burada..)önce çikolatayı hallet.sonrasında yine faydalı şeyleri istediklerine devam edersin.bak yediklerin sendeki çikolatayı beslemiş.bir kaç gündür de uğramamışsın.görmedim değilsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?