38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

patikler klomen sorunu görmemiştim erverdi cevaplamış orada gördüm. bence 40 üstüne uygun bir ilaç değil. ama sen 40 değilsin henüz sana olabilir herhalde. her ay adet2-3. günü doktora gitmek en iyisi rahim temiz mi kist var mı kullanılabilir mi diye bakmak için. sonda zaten dr gün verip çağırıyor. sonra da çatlatma iğnesi veriyor. çatlatma iğnesiz kist yapma olasılığı var. bir de rahmi incelttiğinden 3-4 aydan fazla kullanılmamalı.

yağmur ayrıca da yazdım sigarayı bırakıp aşılamanı nerede olursa biran önce denemeni umuyorum. aşılama hem çok masraflı değil hem de 3 kere gitmeyle halloluyor. yalnız sigaraya devam edersen hem 40 yaş hem çikolata kisti çok zor durumun. kızıyorum ama seni sevdiğimden sonunda sen üzüleceksin :1no2:

waterss ne zamandır soracağım göğüs ağrın geçti mi? iyisin umarım bir sorun yoktur

Son düzenleme:
kızlar bugün ssk ile çalışan bir hastaneye doktora gittim. ona rıza bey e gittiğimi ama rapor vs durumunda ayrıca önemli kontroller (2 li test, detay ultrason,amnio vs) dışında başka bir doktora da gitmek istiyorum dedim. benim bebiş bebeğe benzemiş. ultrasonda 3 gün ileride 11 haftalık olmuş 4,22 cm ilk defa kıpırdadığını gördüm eli kolu heryeri oynuyordu en sevindiğim yan dr şimdi henüz biraz erken ama bebeğin ense kalınlığı normal çıkacak bence, sağlıklı bir bebek, rıza bey tam ölçer zaten ama ben ensesinin kalın çıkacağını sanmıyorum öyle olan bebek bu büyüklükte kendini belli eder dedi. delikafaduldenay inşallah dr yanılmıyordur dedim. :Saruboceq: çok mutlu oldum. çıkışta hem ağladım hem inanın hepiniz için dua ettim. allahım hepinize bu günleri göstersin benimki de sağlıkla devam etsin diye

Deniz Bulut'cum geçti çok şükür ama iki gün canım çok yandı herhalde hormonlardaki değişinlerden etkilendi, sonuçta bünyemizde bir takım şeyler olup bitiyor. Bebeğinin iyi olmasına sevindim ben yine diyorum hiç sorunsuz devam edip bitecek hamileliğin her şey yolunda endişelenmemeye çalış.

bir de size bir şey soracam benim ilk tedavim şimdi hasta iken başladık ya iğneleri olurken normal hastalığımız devam ediyor mu

ayyy nasıl da sevindim valla senin oğlan koç gibi bişi olacak demekki. ay erkek olcak erkek bellikaydirigubbakcemile3

Bu minik Deniz bulut'aa.s.

Deniz bulut, gozunaydin, her seyin yolunda gitmesine ve bebisin buyumesine sevindim.alkisalkisalkis

Erverdi, ayyyy dun demekki fazla gunesli degildi, neyse bir dahaki sefere artik. Festivalde horon grubunun kiyafetleri cok guzeldi, cok renkli idi, bir de guzel oynadilar.zemuszemus

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Cicegi Burnunda Anne'lerin, Deniz Karayurt'un, Tum Annelerin, Gelecegin Annelerinin, Yuregi Sevgi Dolu Olan Herkesin "ANNELER GUNU KUTLU OLSUN."

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

herkese günaydın.günaydın günaydın.gözyaşısız bir gün diliyorum bugün
ben dünden kutlamıştım bu günü..herkese kucak dolu sevgiler,a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

nur07;tedavin hayırlı olsun canım.

zarpandit;sabah sabah çiçeklerinle karşılanmak çok hoştu.minik deniz bulut demişsin.bunu çok sevdim.

evet deniz;haberler güzel.minik deniz bulut hep seninle kalsın.

bugün çok çabuk geçsin................

kızlar tam çıkmak üzereydim.çocukluk arkadaşım aradı. bir cümle söyledi çok mutlu oldum ben.hemen açıp size de yazmak istedim.

HER KADIN ANNEDıR

hoşçaklaıııınnnnnnnnnnn

kızlar tam çıkmak üzereydim.çocukluk arkadaşım aradı. bir cümle söyledi çok mutlu oldum ben.hemen açıp size de yazmak istedim.

HER KADIN ANNEDİR

hoşçaklaıııınnnnnnnnnnn

Bugun benim canim babam gittigimiz kahvaltida anne olan ablama ve anne olmayan ablam ve anne olup olmayacagini hala bekleyen bana birer gul hediye ederek "her kadin annedir" bunlar da benden size hediye diye gul verdi.
Anneler gunu, babalar gunu klise gunleri, mahsunlastirdigi insanlar adina sevmesem de oldukca mutlu oldum.

Zarpanditcim, teşekkürler önerilerin için, ben de çok inanırım reikiye, meditasyona ve yeni çağ öğretilerine. Ama bu aralar öyle keyifsizim ki teorik olarak bildiklerimi içselleştiremiyorum galiba, geçen sene yogaya gittiğim bir merkezde bu tarz eğitimler veriliyor, takip etmek istiyorum ama kayınvalidem rahatsız, bizde ve evden dışarı hiç çıkamıyorum ki... hem kadıncağıza kıyamıyorum hem bunalıyorum...

HAZEROZLEM;dün gece ben yaprak işini hallettim.pazar günü için.sen ne yaptın?anne sende olduğuna göre gelenlerin olacaktır sanırım.

Erverdicim, kuzenlerim geldiler bugün, hava da kapalıydı ama yine de balkonda keyif yaptık, kahvaltımızı yaptık, gazetelerimizi okuduk. Valla yaprakla uğraşamadımyerimseniben, patates salatası yaptım. İnşallah bu hafta içinde yapacağım...

HER KADIN ANNEDİR
hoşçaklaıııınnnnnnnnnnn

Evet, bence de kızlar... Hepimizin anneler günü kutlu olsun...kaydirigubbakcemile3

ahh ben de bugün anneme üzüldüm. beş evladım da hemen aradı ama ben hiç birini öpemedim diyor hepsi uzakta.iki kişi başlıyorsun yuva kurunca ve gene iki kişiye kalıyorsun diyor öyle üzüldüm ki.anne sana bişi almadım gelince vereceğim hediyeni dedim bana dediki" en büyük hediyem sensin hiç birşey istemiyorum" ne yüce bir duygu buki başka eşdeğeri yok allahım nolur bu duygudan mahrum etme bizleri...

merhaba HAZEROZLEM;Benimde bu günüm çok iyi geçti dün ve bugün mutluluk yorgunuyum diyebilirim.senin içinde kocateyzemizin elini öptüm.o da sevindi.yaa özür dilerim bir dua etti ama şimdi unuttum.affet olur mu?
bizim yapraklar ooooooo.diyalektiğe bile uğradılar.:roflol:

bu arada avatarını değiştirmemiz için şifreni özelime gönderirsen kızkardeşim güzel bir resim koyacak

Son düzenleme:

Canııım duyarlılığın için çok teşekkür ederim. Faydalı bilgiler oldu. Evet görmemişti ama sonradan gördüyerimseniben

Sağ ol Denizzzzzyerimseniben

Canım bu arada çok sevindim cm'lik bebeğine. Kutluyorum seniiiii:lepi:

Bu arada hepinizin anneler günü kutlu olsun canlar....a.s.

kızlar günaydın uykudaki güzeller herkese günaydınlar olsun kalkınca,umut olsun.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
az sonra hepimize dua edeceğim.
şimdi hocayı bekliyorum.
bu sabah kan tahlillerimi yaptıracağım.memorialden istediler.sarılık,eliza,ve birkaç test daha.sonra da çapadan bir hematoloktan randevu alacağım.işlerimi hızlandırmam gerek.daha erkenden sivilcem çıktı da söndü bile.anlamadım halaa kendimi.çatlamaya başlayan bir yumurta:2 gün sonra koca bir sivilce,bu akşam da müthiş bel ağrısı..14üne kalmayacağım galiba..her an ce. eeeee diyebilir.kendimi anlatınca Hülya sen geldin şimdi aklıma.ne oldu ne yaptın belirtiler hangi yönde?bak benim bile bir tuhaf bu ay...
kalkıyiiim abdest alayım.tatlı uykulrda olun...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…