- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
patikler klomen sorunu görmemiştim erverdi cevaplamış orada gördüm. bence 40 üstüne uygun bir ilaç değil. ama sen 40 değilsin henüz sana olabilir herhalde. her ay adet2-3. günü doktora gitmek en iyisi rahim temiz mi kist var mı kullanılabilir mi diye bakmak için. sonda zaten dr gün verip çağırıyor. sonra da çatlatma iğnesi veriyor. çatlatma iğnesiz kist yapma olasılığı var. bir de rahmi incelttiğinden 3-4 aydan fazla kullanılmamalı.
yağmur ayrıca da yazdım sigarayı bırakıp aşılamanı nerede olursa biran önce denemeni umuyorum. aşılama hem çok masraflı değil hem de 3 kere gitmeyle halloluyor. yalnız sigaraya devam edersen hem 40 yaş hem çikolata kisti çok zor durumun. kızıyorum ama seni sevdiğimden sonunda sen üzüleceksin :1no2:
waterss ne zamandır soracağım göğüs ağrın geçti mi? iyisin umarım bir sorun yoktur
bir de size bir şey soracam benim ilk tedavim şimdi hasta iken başladık ya iğneleri olurken normal hastalığımız devam ediyor mu
Erverdi, umarim denizin mavisine benim icin de bakiyorsundur. Bizim denizlerimizin rengi gibi baska bir yerde yok... Bugunku gittigim festival uluslararasi arkadaslik festivali idi. turkbayragiTurkiye'yi temsilen Ankara'dan Buyuksehir Belediyesinin folklor grubu da vardi, en cok horonu begendim! alkisalkisalkisyasakkelime
evet denizlerimiz güzeldir.bugün senin şansına sanırım maalesef gri idi.üzüldüm.maviş maviş göreceğimi umuyordum.gittiğin festival ne güzelmiş.horon?karadenizlilik mi var.bana mı öyle geldiyerimseniben
benim degünüm çok iyi geçti.çok mutlu oldum bugün.bugün ney dinletisine tanık oldum.aldı götürdü beni bir yerlere..güzeldi.
ayyy nasıl da sevindim valla senin oğlan koç gibi bişi olacak demekki. ay erkek olcak erkek bellikaydirigubbakcemile3patikler klomen sorunu görmemiştim erverdi cevaplamış orada gördüm. bence 40 üstüne uygun bir ilaç değil. ama sen 40 değilsin henüz sana olabilir herhalde. her ay adet2-3. günü doktora gitmek en iyisi rahim temiz mi kist var mı kullanılabilir mi diye bakmak için. sonda zaten dr gün verip çağırıyor. sonra da çatlatma iğnesi veriyor. çatlatma iğnesiz kist yapma olasılığı var. bir de rahmi incelttiğinden 3-4 aydan fazla kullanılmamalı.
yağmur ayrıca da yazdım sigarayı bırakıp aşılamanı nerede olursa biran önce denemeni umuyorum. aşılama hem çok masraflı değil hem de 3 kere gitmeyle halloluyor. yalnız sigaraya devam edersen hem 40 yaş hem çikolata kisti çok zor durumun. kızıyorum ama seni sevdiğimden sonunda sen üzüleceksin :1no2:
waterss ne zamandır soracağım göğüs ağrın geçti mi? iyisin umarım bir sorun yoktur
kızlar tam çıkmak üzereydim.çocukluk arkadaşım aradı. bir cümle söyledi çok mutlu oldum ben.hemen açıp size de yazmak istedim.
HER KADIN ANNEDİR
hoşçaklaıııınnnnnnnnnnn
Hazer ozlem, merkeze ve hangi zaman olacagina karar verdikten sonra o isler baslayacak. Daha cokkkkkk calismam lazim. Mailinde genelde iyimser olamadigini yazmissin. Bu aralar ben oldugumdan daha da iyimser dusunmeye basladim. Hem akapunktur yapmayi ogreniyorum hem de Uzakdogunun tedavi anlayisini...Bu da bana daha cok olumlu dusunmeyi ogretiyor, her sey kanin ve Ki enerjisinin vucudunda rahat bir sekilde dolanmasi ile ilgili. Buna ilave olarak da Reiki dusuncesini de benimsiyorum, tavsiye ederim, olaylara ve kendine bakis acini degistiriyor ve daha pozitif dusunuyorsun.zemuszemus
HAZEROZLEM;dün gece ben yaprak işini hallettim.pazar günü için.sen ne yaptın?anne sende olduğuna göre gelenlerin olacaktır sanırım.
kızlar tam çıkmak üzereydim.çocukluk arkadaşım aradı. bir cümle söyledi çok mutlu oldum ben.hemen açıp size de yazmak istedim.
HER KADIN ANNEDİR
hoşçaklaıııınnnnnnnnnnn
merhaba Patikler;canım deniz cevapladımı bakmadım bilmiyorum ama ben bilgimi paylaşıyiim seninle.yakaşık 5 ay takip yaptırdım.2 sinde klomen kullandım.adet 2 nci gün olması lazımdı.3 te olabilir.sabah akşam 1 er tane içiliyor klomen.zaten 10 tane.dr ilaç bitiminde ya da bittikten 1 2 gün sonra çağırıyor.ben bitiiği gibi gidiyordum dr bakmıyordum.belki çabuk büyürdü.hayır herhangi bir test yok.2 yumurta oluşuyor genelde klomenle..byüme büyüklüğüne göre çatlatma iğnemi veriyordu.
patikler klomen sorunu görmemiştim erverdi cevaplamış orada gördüm. bence 40 üstüne uygun bir ilaç değil. ama sen 40 değilsin henüz sana olabilir herhalde. her ay adet2-3. günü doktora gitmek en iyisi rahim temiz mi kist var mı kullanılabilir mi diye bakmak için. sonda zaten dr gün verip çağırıyor. sonra da çatlatma iğnesi veriyor. çatlatma iğnesiz kist yapma olasılığı var. bir de rahmi incelttiğinden 3-4 aydan fazla kullanılmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?