Herkese gunaydınlar....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Mutlulukla gecen bir hafta olsun.zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
Vanilya, ayyy ne seker babacigin! Umarim gelecek yila biz de bebeklerimizle kutlayan gruptan oluruz.yerimseniben
Hazerozlem, bence biraz kacamak yapip kendine biraz zaman ayir canim. Meditasyon, reiki, yoga hepsi insanin bakis acisinin olumlu yonde etkiliyor, insani rahatlatiyor. Kayinvalidenne gecmis olsun, umarim cok ciddi bir sey degildir.kaydirigubbakcemile3
Erverdi, arkadasin cok guzel demis! Umarim yakinda minik erverdi-ler- gelecek, dualarin kabul olsun. Bu arada cicekler harika kokuyor, cok tesekkurler. Memorila'dan istedikleri diger testler nedir merak ettim canim? Hematolog'da ne yapilacak? Cok kolay gelsin.kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaaaa patikler ...ne hoş bu saatte... hayır olsun.hayırlara vesile olsun .
kızlar günaydın uykudaki güzeller herkese günaydınlar olsun kalkınca,umut olsun.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
az sonra hepimize dua edeceğim.
şimdi hocayı bekliyorum.
bu sabah kan tahlillerimi yaptıracağım.memorialden istediler.sarılık,eliza,ve birkaç test daha.sonra da çapadan bir hematoloktan randevu alacağım.işlerimi hızlandırmam gerek.daha erkenden sivilcem çıktı da söndü bile.anlamadım halaa kendimi.çatlamaya başlayan bir yumurta:2 gün sonra koca bir sivilce,bu akşam da müthiş bel ağrısı..14üne kalmayacağım galiba..her an ce. eeeee diyebilir.kendimi anlatınca Hülya sen geldin şimdi aklıma.ne oldu ne yaptın belirtiler hangi yönde?bak benim bile bir tuhaf bu ay...
kalkıyiiim abdest alayım.tatlı uykulrda olun...............
Güaydın Kızlar...
Günaydın Erverdi, günaydın zarpandit,
İlk kez bu saatte yazıyorum çünkü garip bir rüya gördüm, zınk diye uyandım bi daha da dön sağa dön sola uyuyamadım... Ay ne gıcık yaaa.....
günaydın hanımlar;Günaydınn arkadaşlar a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.
bütün bayanların anneler günü kutlu olsun inaşşalh seneye bizde anne oluruz :1hug:a.s.
patikler rüyan hayra gitsin
erverdii sanada kolay gelsin canım işin çok :1hug:
zarpandit sen ne yaptın canım sende tahililerini filmini hazırla bencede burada bide onları beklemek zorunda kalmassın :1hug:
yağmursesi tatlım sen ne yapıyorsun sana dedim bu kistten kurtulduğunda bebek hazır lütfen hayvansal gıdalardan uzak dur bol yürüuüş bitki çayı mümkünse yeşil çay iç bide şundan uzak dursenin bebek hazırr delikafadulden
waters,karamel sizede kucak dolusu sevgiler a.s.
hazarözlem canım sanada bi kucak sevgii a.s.
günaydın hanımlar;
çok tatlısın ya ben senin kadar iyimser değilim nedense.. evet yürüyüşe başladım.yeşil çay önerilmiyor biliyorum ben.
tüp ü haziran a çekmeye çalışıyorum. büyük bir gayretle okuma bayramını ve notları vermek için çabaya başladım bugün.yetiştirebilirsem ne ala baklalım. 14 mayıs regli tarihim ve hertarafım şişti bile halen bir ümit yok.
patipati önerilerini dikkate alıyorum şekerimdelikafadulden
yagmur yeşil çay öneriliyor canım. çok faydalıymış. normal çay-kahve-kola kısaca kafein yok (kafeinsiz kahve de yok o daha da zararlıymış) ama yeşil çay serbest hatta öneriliyor.günaydın hanımlar;
çok tatlısın ya ben senin kadar iyimser değilim nedense.. evet yürüyüşe başladım.yeşil çay önerilmiyor biliyorum ben.
tüp ü haziran a çekmeye çalışıyorum. büyük bir gayretle okuma bayramını ve notları vermek için çabaya başladım bugün.yetiştirebilirsem ne ala baklalım. 14 mayıs regli tarihim ve hertarafım şişti bile halen bir ümit yok.
patipati önerilerini dikkate alıyorum şekerimdelikafadulden
ahhh kızlarr
yaa gene Fsh ölçtürdüm 21,4 çıktı ufff ufff bittim ben :sinifsinif:mafoldumben:gitme::1no2: bittim benn
hayatta kahveyle işim olmadı hiç. ama ben çaysız da zor duruyorum. peki çok açık içiyorum bu da yasak mı?herkese merhaba a.s.. kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.
yagmur yeşil çay öneriliyor canım. çok faydalıymış. normal çay-kahve-kola kısaca kafein yok (kafeinsiz kahve de yok o daha da zararlıymış) ama yeşil çay serbest hatta öneriliyor.
ahhh kızlarr
yaa gene Fsh ölçtürdüm 21,4 çıktı ufff ufff bittim ben :sinifsinif:mafoldumben:gitme::1no2: bittim benn
Herkese günaydın.
Erverdi canım benim belirtiler de bu hafta içinde adet olurum herhalde.Göğüslerim acıyor,akıntı var ve hafta sonundan beri çıkmaya çalışan bir sivilce var ara ara da ksık ağrısı.Bu ay 3 haftada adet olucam herhalde.
Sen de tahlillerini yaptırıcaksın bugün inşallah hepsi temiz çıkar da bir terslik olmaz.
bi dahaya o zaman arkadaşım.senin önceki ayın kimyasaldı.yumurtlama günlerin şaşmış olabilir.ya da dediğin gibi yumurtlama olmamıl olabilir.bir daha ya istersen dr takibinde yap testlerini.emin olursun o zaman.sağol canım inşallah sonuçlar iyidir.yarın öğleden sonra alacağım sonuçları.
kızlar bu arada;bileniniz var mı?folik asit peklik yapar mı? ya da sivilce.bana günde 3 tane vermişlerdi. ben de öyle etki gösterince kendim 2 ye indirdim.dr a gittiğimden beri alıyorum folik asiti.bileniniz varsa şimdiden teşekkürlerzemuszemus
erverdiciğim ben daha önce buna dair çok defa yazdım sanırım gözden kaçtı. çikolata kistinden kurtulmanın tek bir yolu var o da laparaskopi. oda rezervim zaten az olduğu için önerilmiyor. kist ilaçla da geçmedi. kalacak mevcut koşulalrda tüp yaptıracağım artık. aslında niyetim temmuz ama sabırsızlanıyorum artık. işlerim yetişirse haziran diyorum. 14 mayıs regli tarihim bir sonraki reglim 12 haziran. zaten karne 18 haziranda. işlerim son haftaya kalmazsa gergin olmadan gönül rahatlığı ile başlarım artık hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?