evet artık bekleyecek durumum kalmadı. kist gider diye umdum ama olmadı napalım...Hadi hayırlısı o zaman arkadaşım.Bu aylarda tüp yaptırmak hayır getirir inşallah sizlere.Temmuz tatiline de hamile gidersin o zaman.Sakın vazgeçme ama olurmu rezervin az olursa en azından aşılamayı denersin haziranda.
Patikler, ruyan hayra ciksin arkadasim.zemuszemus
Erverdi, detayli test bilgileri icin cok tesekkur ederim. Sen bana Mason teknigi yazmisin ya, memorila'da bana Msome teknigi demisti. Ben de oradaki hastanelerden oneri ve teklif aliyorken, bir tanesi bana Msome ne demek dogru yazdiginiza emin misin diye sormus!akannehir Ben de de C677 heterezigot var, seninki hangisi homozigot mu heterozigot mu? Ben de folik asit olarak Folbiol'u gunde bir adet kullanmistim, ekstra bir sey hissetmedim. Senin o sivilceler bence ergenlik sivilceleri...:kedi:
Kindersms,evet haklisin, testleri burada yaptirmam lazim. En son 2008 Aralik'ta histereskopi yapilmis yenisini isterler mi bilmiyorum. Cicekler icin cok tesekkur ederim, cok gzuel kokuyorlar.kaydirigubbakcemile3
Yuksek FSh'ye fazla takilma, bir cok gebe kalan var ama ayni zamanda stress acaip derecede etkili...O yuzden stresten uzak durmaya calis lutfen.
aaaaaaaaaa Badenur gelmiş.Nasılsın arkadaşım toparlandın mı biraz.
hülya cım nerde badenur ben görmedimm:1no2:
Arkdaşlar herkese MERHABA,
özledim sohbetinizi, herkes iyi mi? neler oldu? güzel haberler var mı? kötü habere ihtiyacımız yok zaten... henüz hiç okuyamadım, merakta var tabii.... ben giderken çok dağılmıştım, baktım hayatım kayıp gidiyor... baktım ben benlikten çıkıyorum..... korktum, toparlandım, hayat öyle veya böyle çok güzel... bu süre içinde Mersin'de Teyzemin yanındaydım. orada biraz rahatsızlandım, artık tansiyon habım var...... beni kendime getiren tansiyon fırlamasına bağlı şiddetli burun kanaması oldu zaten... iki gün hastanede kaldım, bu süre içinde de sürekli uyutulmuşum, eşimle, ablam mersine ne kadar çabuk gelmiş derken, aradan iki gün geçtiğini öğrenince şok oldum.... neyse kötü günler geçti.... çok iyiyim şimdi.... orada hep toprakla uğraştım, ellerim nasırlaşana kadar... bu bana çok iyi geldi... Mersin sonrası talile gitmekti amacımız, rahatsızlanınca şimdilik erteledik.... ama hemen ev bastı beni...... evden o kadar hızlı çıkıp gitmiştimki, hiç toparlanmadan, yanıma doğru dürüst yazlık eşya almadan... ve eve dönünce beni ilk karşılayan masanın üzerindeki ilaçlar şırıngalar oldu..... onları unutmam şart... bu konunun beynimi yemesine izin vermeyeceğim... o beni değil ben onu yeneceğim... gerekirse psikolojik destek alacağım... yeniden iş hayatıma dönmeyide düşünüyorum.... güçlü olmak şart... başka çözümü yok çünkü.... birazdan çıkıp, nişantaşı, osmanbey, teşvikiye turuyla yazlıklara bakıcam, kendime şöyle güzeeeellllllll bir elbise alıcam......... saçlarımı kestiricem..... sizlerle sohbet edicem......... sonra gücümle dağılan arkadaşlara örnek olucam...... HEPİNİZİ ÖPÜYORUM...........
Folik asidin peklik ya da sivilce yaptığı konusunda hiç bilgim yok.Ben uzun süredir folik asit içiyorum ama günde bir tane.Bana birşey yapmadı ama senin günde 3 olunca olabilir.Bir de folik asidi günde 3 tane vermiyorlar genelde folik plus olmasın senin ki.Ben folbiol kullanıyorum.Onu günde bir adet veriyorlar.
bi dahaya o zaman arkadaşım.senin önceki ayın kimyasaldı.yumurtlama günlerin şaşmış olabilir.ya da dediğin gibi yumurtlama olmamıl olabilir.bir daha ya istersen dr takibinde yap testlerini.emin olursun o zaman.sağol canım inşallah sonuçlar iyidir.yarın öğleden sonra alacağım sonuçları.
kızlar bu arada;bileniniz var mı?folik asit peklik yapar mı? ya da sivilce.bana günde 3 tane vermişlerdi. ben de öyle etki gösterince kendim 2 ye indirdim.dr a gittiğimden beri alıyorum folik asiti.bileniniz varsa şimdiden teşekkürlerzemuszemus
Arkdaşlar herkese MERHABA,
özledim sohbetinizi, herkes iyi mi? neler oldu? güzel haberler var mı? kötü habere ihtiyacımız yok zaten... henüz hiç okuyamadım, merakta var tabii.... ben giderken çok dağılmıştım, baktım hayatım kayıp gidiyor... baktım ben benlikten çıkıyorum..... korktum, toparlandım, hayat öyle veya böyle çok güzel... bu süre içinde Mersin'de Teyzemin yanındaydım. orada biraz rahatsızlandım, artık tansiyon habım var...... beni kendime getiren tansiyon fırlamasına bağlı şiddetli burun kanaması oldu zaten... iki gün hastanede kaldım, bu süre içinde de sürekli uyutulmuşum, eşimle, ablam mersine ne kadar çabuk gelmiş derken, aradan iki gün geçtiğini öğrenince şok oldum.... neyse kötü günler geçti.... çok iyiyim şimdi.... orada hep toprakla uğraştım, ellerim nasırlaşana kadar... bu bana çok iyi geldi... Mersin sonrası talile gitmekti amacımız, rahatsızlanınca şimdilik erteledik.... ama hemen ev bastı beni...... evden o kadar hızlı çıkıp gitmiştimki, hiç toparlanmadan, yanıma doğru dürüst yazlık eşya almadan... ve eve dönünce beni ilk karşılayan masanın üzerindeki ilaçlar şırıngalar oldu..... onları unutmam şart... bu konunun beynimi yemesine izin vermeyeceğim... o beni değil ben onu yeneceğim... gerekirse psikolojik destek alacağım... yeniden iş hayatıma dönmeyide düşünüyorum.... güçlü olmak şart... başka çözümü yok çünkü.... birazdan çıkıp, nişantaşı, osmanbey, teşvikiye turuyla yazlıklara bakıcam, kendime şöyle güzeeeellllllll bir elbise alıcam......... saçlarımı kestiricem..... sizlerle sohbet edicem......... sonra gücümle dağılan arkadaşlara örnek olucam...... HEPİNİZİ ÖPÜYORUM...........
ERVERDİ tedaviye başlamışsın hayırlı olsun, sondan başa doğru okumaya çalışıyorum, detayı tam bilmiyorum, allah gönlüne göre versin, yüzünü güldürsün inşallah.........
ARKADAŞLAR hepinizi özledim... kendimi yıpratmadan bu yola devam edicem... tüp düşünmüyorum ... ama ovulasyon testleri, belki aşılama ile şansımı deneyeceğim... artık değişken bir tansiyona sahibim... önce yaşamımı sağlıklı sürdürmek, sonra çocuk sahibi olmak düşüncesindeyim...
HEPİNİZİ KUCAKLIYORUM. a.s.
Arkadaşlar, ben orada bir tüp bebek seminerine katıldım, bununla ilgili paylaşmak istediklerim var sizinle, hem bir daha tüp düşünmüyorum diyorsun, hem de seminerleri kaçırmıyorsun diyenler olabilir ama... bu konuyu tamamen hayatımdan çıkarmam mümkün değil... orada edindiğim bilgiler beni şaşırttı... konu daha çok yasa ile gelen sınırlamalar ve buna bağlı tek embriyo, çift embriyo olayıydı ama... bunun dışında AMH hormonu denilen bir hormonun varlığını öğrendim... şöyleki FSH out, AMH in olmuş... benim AMH hormonundan haberim yoktu açıkçası, 4 kez tüp denedim, sürekli FSH bakıldı buna bakılmadı.... meğer bu AMH yeni bir olaymış yaklaşık 1 yıllık.... FSH'dan daha net bilgi veriyormuş.... onunla ilgili birşey kopyalayacağım size... bilenler vardır belki ... bana Günaydın da diyebilirsiniz... ama en azından şu an tedavide olan arkadaşlara yararlı olabilir. Özellikle FSH yüksek çıkanlar KİNDERS sen duymuşmuydun????
Zaten AMH normal değerler arasında çıkmazsa sen tüp bebek DENEME anlamı taşıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?