Evet tatlım benim ilk gittiğim doktor 2 yıl önce Fsh,Amh ve e2 baktı bana
Amh normal sınırlardaydı ohaoldumsmile
o zaman canım, hiç sıkıntı etme.... sen şu hayıt olayına başla bu FSH sorunun çözülsün.... yarın başladım demeni bekliyorum...
denizcim senden ne haber?
denizcim bende uzun süreden beri evde vardı folik te.kilo almak istemiyordum.son dr um da 2 günde bir iç demişti.şimdi kilom da iyi.
ZARPANDİT;ergenlik sivilcesi mi?başka yerde de çıkmış sivilce ensem de de...nasıl ergenlik se!!
KINDER;aferin sana .hemen toparlamışsın.opuyorumnanaktan
Patikler arkadaşım hayır olsun rüyanı anlatmamışsın ama hayırlara vesile olur inşallah.ınternete baktın mı rüya tabirlerine?Bazen oradaki yorumlar çıkıyor ben bakıyorumda.
Senin de ödevler bitti bekleme aşamasındasın sanırım.Belki de rüyan bebeğin habercisidir canım.
Günaydınn arkadaşlar a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.
bütün bayanların anneler günü kutlu olsun inaşşalh seneye bizde anne oluruz :1hug:a.s.
patikler rüyan hayra gitsin
erverdii sanada kolay gelsin canım işin çok :1hug:
zarpandit sen ne yaptın canım sende tahililerini filmini hazırla bencede burada bide onları beklemek zorunda kalmassın :1hug:
yağmursesi tatlım sen ne yapıyorsun sana dedim bu kistten kurtulduğunda bebek hazır lütfen hayvansal gıdalardan uzak dur bol yürüuüş bitki çayı mümkünse yeşil çay iç bide şundan uzak dursenin bebek hazırr delikafadulden
waters,karamel sizede kucak dolusu sevgiler a.s.
hazarözlem canım sanada bi kucak sevgii a.s.
günaydın hanımlar;
çok tatlısın ya ben senin kadar iyimser değilim nedense.. evet yürüyüşe başladım.yeşil çay önerilmiyor biliyorum ben.
tüp ü haziran a çekmeye çalışıyorum. büyük bir gayretle okuma bayramını ve notları vermek için çabaya başladım bugün.yetiştirebilirsem ne ala baklalım. 14 mayıs regli tarihim ve hertarafım şişti bile halen bir ümit yok.
patipati önerilerini dikkate alıyorum şekerimdelikafadulden
ahhh kızlarr
yaa gene Fsh ölçtürdüm 21,4 çıktı ufff ufff bittim ben :sinifsinif:mafoldumben:gitme::1no2: bittim benn
erverdiciğim ben daha önce buna dair çok defa yazdım sanırım gözden kaçtı. çikolata kistinden kurtulmanın tek bir yolu var o da laparaskopi. oda rezervim zaten az olduğu için önerilmiyor. kist ilaçla da geçmedi. kalacak mevcut koşulalrda tüp yaptıracağım artık. aslında niyetim temmuz ama sabırsızlanıyorum artık. işlerim yetişirse haziran diyorum. 14 mayıs regli tarihim bir sonraki reglim 12 haziran. zaten karne 18 haziranda. işlerim son haftaya kalmazsa gergin olmadan gönül rahatlığı ile başlarım artık hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?