38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

KİNDERSS, ERVERDİ, DENİZ sağolun canlarım şimdi iyiyim daha da iyi olucam, yeni uğraşlar bana iyi gelecek... bu konuya kendimi üzmeden devam edicem...

KiNDERS, sürekli kullanacakmışım, tabii düzelebilirde, şu an izlemedeyim canım..

ERVERDİ, aynen dediğin gibi, üzerine ne diyebilirimki, çok yoğun duyguların sonrasında daha büyük sıkıntılar karşılıyor insanı...... buna da şükür... bak ölseydim, kimse rahmetlik olarak bilmeyecekti, gitti de gelmedi olacaktı.... :)))

denizcim senden ne haber?
denizcim bende uzun süreden beri evde vardı folik te.kilo almak istemiyordum.son dr um da 2 günde bir iç demişti.şimdi kilom da iyi.

ZARPANDıT;ergenlik sivilcesi mi?başka yerde de çıkmış sivilce ensem de de...nasıl ergenlik se!!

KINDER;aferin sana .hemen toparlamışsın.opuyorumnanaktan

Arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum, bugün karşılaşabildiğim, ya da karşılaşamadığım tüm dostlar ben sizi gerçekten özlemişim... görüşmek üzere...... a.s.

ergenim erverdimm ne yapayım allah büyüktür ya bakalım hale hanım ne diyecek
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

badenur;amh uyarın için sağol..amh ve inhibin muleryan testlerini ben de 2007 de yaptırmıştım.bir sorun yoktu.bu testler sanırım kadının bebeği vucudunun kabul edip etmediğiyle ilgili testlerdi.

tekrar hoşgeldin

Deniz'in içindeydim birileri beni yakalama çalışıyordu ben de kaçıyordum. Rüya tabirlerine bakmaya fırsatım olmadı hatta iş yoğunluğumdan buradaki sayfaya bile ancak bakabildim.
Evet ödevler bitti ve ben hala regl olmadım. Ama ay içindeki geç yumurtlamaya bağlıyorum bunu, eli kulağındadır kesin.

sağ ol canımmm, inşallah...

Ay senin şu patipati demene bayılıyorum.
Ha bu arada işte şöyle aferin.. Bak herşey çok daha renkli olacak ilişkinizde göreceksin...

ahhh kızlarr
yaa gene Fsh ölçtürdüm 21,4 çıktı ufff ufff bittim ben :sinifsinif:mafoldumben:gitme::1no2: bittim benn

Dur yaaa. Ne çabuk bitiyorsun hemen. Buradaki arakadaşlar sana birsürü fikir verirler, iyiki varlar valla...naniknanik

kızlar selam,

badenur'cuğum ne güzel toparlanıp gelmişsin, tansiyonu aklına takma ama aklından da çıkarma.

kinderciğim öyle bitmek ölmek yok, mücadelemiz uzun

paticiğim, belkide regl olmazsın ne dersin iyi olmaz mı ? :ecrin_bebek:

yağmur sesi;hayır canım gözümden kaçmadı.aksine ben Hale Hanımın sana tüpten önce laparoskopi önerdiğini hatırlıyorum.bunu söylediğine göre laporokopi sonrasında az da olsa şansın vardır.tamam kistin yumurtalıklara yakın yerde. zarar görebilir endişesi duyuyorsun.ama şu anada az yumurtam var diyorsun.1 ya da 2 diyorsun.eğer laparoskopi sonrası da az yumurtlıyacaksan kist engelini ortadan kaldırmış olursun.öyle de az yumurta böyle de.haaaaa işlem sonrası asla yumurtan olmaz dedilerse o zaman bir şey diyemem.ama kistinin sağlık olarak sana bir zorluğu yoksa,yumurtlamanı da etkileyecekse neden önersinler ki laparoskopiyi..hem de bir tüp bebek merkezi olarak..

badecim hoşgeldin seni gördüm çok mutlu oldum. çok çok geçmiş olsun. hayatta hiçbirşeye olmaz demicez. çünkü herşey olabilir. hakkımızda hayırlısı. inşallah tekrar yeşilleneceksin. umut hiç tükenmiyor ki canım illaki bi yerde tekrar ayağa kalkmamıza yardım ediyor. ayağımıza takılan taşlara çarpa çarpa ilerliyoruz. inşallah senin için de mutlu sonlar olacak. her ne yaparsan yap aşılama tüp preeseed farketmez rast gelsin canım. allah yardımcımız olsun.

ronişcim sende hoşgeldin nasılsın. koca göbiş içindeki bebiş nasıl. az kaldı heyecan var mı heyecan? ayyy ben çok heyecanlanıyorum allah bi avazda kurtarsın kavuşmaya az kaldı :)

karamelll heradanın karemelitosu nerdesin elma dersem çıkkkkk . elmaaaaaaaaa pişşt ne alemsin nettiriyon. anlat bakem. herşey yolunda mıııııııııı? onu de bakem??
eee herada da yok noluyo ne bitiyo ? hu huuuuuuuuu

erverdi canım sen nasılsın testler yapılmış herşey yolunda inşallah. benim testlerimin sonuçları da iyi çıktı. bitek toksoplazma bağışıklık yok. kedilerle fazla muhatap olmuyorum. kırmızı et dokunmuyorum. dışarda salata yemiyorum.. regl yakında gelir demişsin. inşallah gelmez de paralar cebte kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…