38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

waters canım sende gelmiyosun. göğüs ağrın geçmiş sevindim.. işler yoğun galiba
hülyacım sen de iyimişsin noldu çizgilerin takip işi ziyaretler boş geçmedin dimi şekercim
patikler canım sende ödevleri bitirmişsin ve hala regl olmamışsın gecikme mi var? hadi hayırlısı
hazer zarpandit yağmur sizler nasılsınız
deniz canım sende de haberler güzel bebişin oynuyomuş sevindim. maşallah herşey yolunda.

kinders canım değere üzülmüşsün. ama üzülme benimde doktorum bana rezervlerin 5 6 yıl ilerde bi tarafta yumurta yok filan diyip üzmüştü. ama değerimi soracak olursan hatırlamıyorum. sonra da bu aydan aya değişir dedi. ben o ay tüp denedim ve dört yumurtam alındı. üçü güzel döllendi bugün hamileyim çok şükür. sen üstüne düşeni elbette yapacaksın. buna ek olarak panik olma. hakkında hayırlısı olsun.

ben cuma ve cumartesi kaput olarak yattığım yerden kalkamadım. pazar günü de fena değildim. anneler günü için kaynanama gittik. bahçede açık hava iyi geldi ama. üc gündür baş ağrısı ile cebelleşiyorum. hatta bu sabahda yataktan kalktığımda başım ağrıyordu.. şimdi iyiyim bi sıkıntı yok . mide bulantılarım devam ediyo. ama bu sebeple üç gündür pek giremedim girdiysem yazamadım. işte böyle kızlar öpüldünüz

hoşgeldin badenur benim de dün aklıma geldin ne uzun tatilmiş falan dedim içimden gelmedi halen... çok geçmiş olsun tansyona dikkat biliyorsun bunu.en büyük etken stres benim annem de 30 yıldır tasnyon hastası. çok zor dengeyi kurmak en büyük etken stres unutma bunu. hayat bize ne getirecekse onu yaşayacağız ötesi yok. takılmaya da gerek yok ancak elde değil zaman zaman kopuyoruz hepimiz. inancımız kaybolmasın yeter. tekrar hoşgeldin...

ya aferin ama sen gel bana sor. dünkü uzun yürüyüş ve üstüne senin önerilerini yapınca bugün yoluma nasıl yürüdüm bi ben bilirimohaoldumsmile. yok şekerim yok ben bildiğimi yapayım daha zinde oluyorum vallamafoldumben
patipatisin işte:) senin deve kulu yumurtası geç büyüdü ee ancak işte:) rüyada su iyi benim bildiğim işallah güzel gelişmeler olur...

heh işte bu noktada bir yanlış anlaşılma var. kistimi aldırma diyen hatta sakın sakın laporoskopi önermiyorum diyen hale hanım. zaten rezervin az hepten haybedebilirsin dedi. çikolata kisti kısırlık sebebi. ancak benim ki 2.5 mm olduğu için tehlike sınırında değilmiş sözüm ona. hayırlısı allahtan.

kaç mesaj yazmışsın hadi birinde beni sormmuştur bu zilli diye diye baktımmmm ve gördüm sormuşsunalkisalkisalkis. iyiyiz canım. sen de iyisin gördüğüm kadarıyla maşallah oğluş büyüyor bak seni rahatsız ediyor. ne güzel tatlı yorgunluk ve tatlı sitemler bunlar. allah tamamına erdirir işallah...

heranın annesi herada nerelerdesin hiç görünmüyorsun?
karamel ne zaman şimdi senin yumurta toplama işi? hiç bilgi vermiyorsun bu denemede ketumsun valla

ronişcim sende hoşgeldin nasılsın. koca göbiş içindeki bebiş nasıl. az kaldı heyecan var mı heyecan? ayyy ben çok heyecanlanıyorum allah bi avazda kurtarsın kavuşmaya az kaldı :)

Alabama canim iyiyim. bayagi agirlastim, yorgunluk ve nefes darligi cok fena. Yemeklerden sonra olucem diye dusunuyorum. Evet az kaldi, heyecanla bekliyorum minik kizimi. Allah hepimize kismet etsin saglikli bebeklerimizi kucagimiza almayi buyutmeyi.
Opuyorum seni.

slm kızlar erverdi senin tedavin hayırlı olsun sonu mutlu olsun.bu arada her girdiğim de soru soruyorum ama sizden başka paylaşacak kimse yok iğnelerime başlayalı bu gün üçün cü gün sol yumurtalığım çok acıyor nedeni nedir acaba?

sağ ol canım. nasılsın? umarım herşey yolundadır...

Canımmm hoş geldiiiinnn. Özledik ya..... Çok geçmiş olsun...Tabiki sağlığın herşeyden önemli. Ancak sağlıklı olursak istediklerimizi yapabiliriz değil mi? Geldiğine çok sevindim...

Güçlü olmana hem de kısa sürede kendini böyle hissetmene çok sevindim arkadaşım... Bak göreceksin burada olan herkes isteğine kavuşacak... Biz bir bütünüz, biz bir takımız... Herkes sağ olsun...

sor güzelim sor.denk gelen cevaplar.galiba ben denk geliyorum hep.yerimseniben.acısın acısın.acıması iyidir.hatta kasıkların da ağrın ,rahatsızlık hissi varsa bu iyiye işaret.yumurtaların güzel gelişiyor anlamına geliyor.bana dr öyle demişti.güzel temennin için teşekkür ederim.hepimiz içisenin de hayırlı olsun tedavin.güzel sonuç alırsın inşallah.iyi akşamlarn hayırlısı.

sen de sağol patikler..sende..herkese iyi akşamlar.erkenden uyuyacağım.yarın yine dr mesaim var.hoşçakalın

bakalım, umudum yok ya neyse...

Alabama'cım, işler yoğun olunca ben genelde ofis dışında olduğumdan pek giremiyorum fırsat buldukça okuyorum yazılanları. Göğüs ağrım tamamen geçti ama 2 gün bayağı acımıştı. Senin nasıl gidiyor, iyisin değil mi ? 12 hafta tamamlanmak üzere bundan sonra kafan daha rahat devam edeceksin.

Badenur'cum, öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığın sıkıntılar ve üzüntüler tansiyonun çıkmasına sebep oldu, burnunun kanaması iyi olmuş...yoksa daha tehlikeli olurdu tansiyonun yükselmesi. Kopma zaten bu konudan ama kendini serin tutarak devam et arkadaşım.

Erverdi'cim sana da kolaylıklar diliyorum.detayları yazarsın bekliyoruz..

Patikler ve Hülya'cım doğal denemeler devam . Patikler sende gecikme mi var ?..Hülya'cım ufak bir problemin vardı düzeldi mi ?

Roniyam, az kalmış hadi sık dişini çok zor olduğunu kabına sığmadığını tahmin ediyorum. Kızına kavuşmana az kaldı, isim belirlediniz mi ? Ne olacak ?. Sayılı günler kaldı.

Roniyam, az kalmış hadi sık dişini çok zor olduğunu kabına sığmadığını tahmin ediyorum. Kızına kavuşmana az kaldı, isim belirlediniz mi ? Ne olacak ?. Sayılı günler kaldı.

Yok canim daha net bir sey yok. Aklimizda bir kac isim var ama bakalim, daha kesin degil.
Son zamanlar bayagi zor canim. Oturup kalkarken bile zorlaniyorum.
sen nasilsin, nasil gidiyor. Simdi en rahat donemde olmalisin tadini cikart. son zamanlarda hamileikten keyif alinmiyor cunku. Ayakkabilarimi bile baglayamiyorum, esim giydiriyor sagolsun. kaydirigubbakcemile3

Haklısın son bir ayımı hatırladım da ben de ayakkabımı bağlayamıyordum biraz yürüsem kasıklarıma ağrılar giriyordu, karnımın ağırlığı bcaklarıma, kasıklarıma basıyordu ve ilk defa son ay yürürken yorulup zorluk çekiyordum. Darısı burdaki tüm arkadaşlara inşallah hepsi sırayla bebeklerine kavuşacaklar inanıyorum..

güzelim multi vitamin bile kilo aldırmaz ki. hele folik asit hiç. olsa olsa belki demir hapları falan aldırır. için rahat olsun.

Deniz Bulut canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Artik gonlunu ferah tut ve hamileligin tadini cikart.
valla içim az rahatladı ama şu ikili test sonucunu almadan zor :kedi: iyi çıkınca inşallah amnioya rahat gideeğim. senin de çok az kalmış. sık dişini ne diyeyim. kızını kollarına alınca hepsi geçecek.

alabama sen de sık dişini azıcık. 12 haftada geçecek deniyor. birşey kalmadı şunun şurasında. valla seni okudukça hem kendim için endişeleniyor ama daha çok da yeni yeni şükrediyorum. göğüs ağrısı, ağızda metalik tat ve oldukça azalıp neredeyse biten yorgunluk dışında maşallahım var arkadaşlarıma da diyorum hamile olarak hiçbirşey hissetmediğimden alacakaranlık kucağında gibiyim her ultrasona girdiğimde içimde büyüyen ve artık oynayan birşey görüyorum ve inanamıyorum daha doğusu sadece o an inanıyorum hamile olduğuma ve şok geçiriyorum hemen peşinden korkular geri geliyor. düşünsene içimde (içimizde) kıpır kıpır heryeri oynayan bir bebek var ve ben birşey hissetmiyorum, dışarıdan birşey belli olmuyor. allahın mucizesi. şükürler olsun

evet alabama.o bir mucize..şükürler olsun mucizene.bu gece daha 9 da yatınca işte böyle dirildim bu saatte.çamaşırlarımı katlıyayım yerleştireyim bari.gündüz evde olmayınca yarım kalıyor işleryerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…