hoşgeldin badenur benim de dün aklıma geldin ne uzun tatilmiş falan dedim içimden gelmedi halen... çok geçmiş olsun tansyona dikkat biliyorsun bunu.en büyük etken stres benim annem de 30 yıldır tasnyon hastası. çok zor dengeyi kurmak en büyük etken stres unutma bunu. hayat bize ne getirecekse onu yaşayacağız ötesi yok. takılmaya da gerek yok ancak elde değil zaman zaman kopuyoruz hepimiz. inancımız kaybolmasın yeter. tekrar hoşgeldin...Arkdaşlar herkese MERHABA,
özledim sohbetinizi, herkes iyi mi? neler oldu? güzel haberler var mı? kötü habere ihtiyacımız yok zaten... henüz hiç okuyamadım, merakta var tabii.... ben giderken çok dağılmıştım, baktım hayatım kayıp gidiyor... baktım ben benlikten çıkıyorum..... korktum, toparlandım, hayat öyle veya böyle çok güzel... bu süre içinde Mersin'de Teyzemin yanındaydım. orada biraz rahatsızlandım, artık tansiyon habım var...... beni kendime getiren tansiyon fırlamasına bağlı şiddetli burun kanaması oldu zaten... iki gün hastanede kaldım, bu süre içinde de sürekli uyutulmuşum, eşimle, ablam mersine ne kadar çabuk gelmiş derken, aradan iki gün geçtiğini öğrenince şok oldum.... neyse kötü günler geçti.... çok iyiyim şimdi.... orada hep toprakla uğraştım, ellerim nasırlaşana kadar... bu bana çok iyi geldi... Mersin sonrası talile gitmekti amacımız, rahatsızlanınca şimdilik erteledik.... ama hemen ev bastı beni...... evden o kadar hızlı çıkıp gitmiştimki, hiç toparlanmadan, yanıma doğru dürüst yazlık eşya almadan... ve eve dönünce beni ilk karşılayan masanın üzerindeki ilaçlar şırıngalar oldu..... onları unutmam şart... bu konunun beynimi yemesine izin vermeyeceğim... o beni değil ben onu yeneceğim... gerekirse psikolojik destek alacağım... yeniden iş hayatıma dönmeyide düşünüyorum.... güçlü olmak şart... başka çözümü yok çünkü.... birazdan çıkıp, nişantaşı, osmanbey, teşvikiye turuyla yazlıklara bakıcam, kendime şöyle güzeeeellllllll bir elbise alıcam......... saçlarımı kestiricem..... sizlerle sohbet edicem......... sonra gücümle dağılan arkadaşlara örnek olucam...... HEPİNİZİ ÖPÜYORUM...........
ya aferin ama sen gel bana sor. dünkü uzun yürüyüş ve üstüne senin önerilerini yapınca bugün yoluma nasıl yürüdüm bi ben bilirimohaoldumsmile. yok şekerim yok ben bildiğimi yapayım daha zinde oluyorum vallamafoldumbenAy senin şu patipati demene bayılıyorum.
Ha bu arada işte şöyle aferin.. Bak herşey çok daha renkli olacak ilişkinizde göreceksin...
Dur yaaa. Ne çabuk bitiyorsun hemen. Buradaki arakadaşlar sana birsürü fikir verirler, iyiki varlar valla...naniknanik
heh işte bu noktada bir yanlış anlaşılma var. kistimi aldırma diyen hatta sakın sakın laporoskopi önermiyorum diyen hale hanım. zaten rezervin az hepten haybedebilirsin dedi. çikolata kisti kısırlık sebebi. ancak benim ki 2.5 mm olduğu için tehlike sınırında değilmiş sözüm ona. hayırlısı allahtan.yağmur sesi;hayır canım gözümden kaçmadı.aksine ben Hale Hanımın sana tüpten önce laparoskopi önerdiğini hatırlıyorum.bunu söylediğine göre laporokopi sonrasında az da olsa şansın vardır.tamam kistin yumurtalıklara yakın yerde. zarar görebilir endişesi duyuyorsun.ama şu anada az yumurtam var diyorsun.1 ya da 2 diyorsun.eğer laparoskopi sonrası da az yumurtlıyacaksan kist engelini ortadan kaldırmış olursun.öyle de az yumurta böyle de.haaaaa işlem sonrası asla yumurtan olmaz dedilerse o zaman bir şey diyemem.ama kistinin sağlık olarak sana bir zorluğu yoksa,yumurtlamanı da etkileyecekse neden önersinler ki laparoskopiyi..hem de bir tüp bebek merkezi olarak..
kaç mesaj yazmışsın hadi birinde beni sormmuştur bu zilli diye diye baktımmmm ve gördüm sormuşsunalkisalkisalkis. iyiyiz canım. sen de iyisin gördüğüm kadarıyla maşallah oğluş büyüyor bak seni rahatsız ediyor. ne güzel tatlı yorgunluk ve tatlı sitemler bunlar. allah tamamına erdirir işallah...waters canım sende gelmiyosun. göğüs ağrın geçmiş sevindim.. işler yoğun galiba
hülyacım sen de iyimişsin noldu çizgilerin takip işi ziyaretler boş geçmedin dimi şekercim
patikler canım sende ödevleri bitirmişsin ve hala regl olmamışsın gecikme mi var? hadi hayırlısı
hazer zarpandit yağmur sizler nasılsınız
deniz canım sende de haberler güzel bebişin oynuyomuş sevindim. maşallah herşey yolunda.
ronişcim sende hoşgeldin nasılsın. koca göbiş içindeki bebiş nasıl. az kaldı heyecan var mı heyecan? ayyy ben çok heyecanlanıyorum allah bi avazda kurtarsın kavuşmaya az kaldı :)
Patikler, ruyan hayra ciksin arkadasim.zemuszemus
Erverdi, detayli test bilgileri icin cok tesekkur ederim. Sen bana Mason teknigi yazmisin ya, memorila'da bana Msome teknigi demisti. Ben de oradaki hastanelerden oneri ve teklif aliyorken, bir tanesi bana Msome ne demek dogru yazdiginiza emin misin diye sormus!akannehir Ben de de C677 heterezigot var, seninki hangisi homozigot mu heterozigot mu? Ben de folik asit olarak Folbiol'u gunde bir adet kullanmistim, ekstra bir sey hissetmedim. Senin o sivilceler bence ergenlik sivilceleri...:kedi:
Kindersms,evet haklisin, testleri burada yaptirmam lazim. En son 2008 Aralik'ta histereskopi yapilmis yenisini isterler mi bilmiyorum. Cicekler icin cok tesekkur ederim, cok gzuel kokuyorlar.kaydirigubbakcemile3
Yuksek FSh'ye fazla takilma, bir cok gebe kalan var ama ayni zamanda stress acaip derecede etkili...O yuzden stresten uzak durmaya calis lutfen.
Arkdaşlar herkese MERHABA,
özledim sohbetinizi, herkes iyi mi? neler oldu? güzel haberler var mı? kötü habere ihtiyacımız yok zaten... henüz hiç okuyamadım, merakta var tabii.... ben giderken çok dağılmıştım, baktım hayatım kayıp gidiyor... baktım ben benlikten çıkıyorum..... korktum, toparlandım, hayat öyle veya böyle çok güzel... bu süre içinde Mersin'de Teyzemin yanındaydım. orada biraz rahatsızlandım, artık tansiyon habım var...... beni kendime getiren tansiyon fırlamasına bağlı şiddetli burun kanaması oldu zaten... iki gün hastanede kaldım, bu süre içinde de sürekli uyutulmuşum, eşimle, ablam mersine ne kadar çabuk gelmiş derken, aradan iki gün geçtiğini öğrenince şok oldum.... neyse kötü günler geçti.... çok iyiyim şimdi.... orada hep toprakla uğraştım, ellerim nasırlaşana kadar... bu bana çok iyi geldi... Mersin sonrası talile gitmekti amacımız, rahatsızlanınca şimdilik erteledik.... ama hemen ev bastı beni...... evden o kadar hızlı çıkıp gitmiştimki, hiç toparlanmadan, yanıma doğru dürüst yazlık eşya almadan... ve eve dönünce beni ilk karşılayan masanın üzerindeki ilaçlar şırıngalar oldu..... onları unutmam şart... bu konunun beynimi yemesine izin vermeyeceğim... o beni değil ben onu yeneceğim... gerekirse psikolojik destek alacağım... yeniden iş hayatıma dönmeyide düşünüyorum.... güçlü olmak şart... başka çözümü yok çünkü.... birazdan çıkıp, nişantaşı, osmanbey, teşvikiye turuyla yazlıklara bakıcam, kendime şöyle güzeeeellllllll bir elbise alıcam......... saçlarımı kestiricem..... sizlerle sohbet edicem......... sonra gücümle dağılan arkadaşlara örnek olucam...... HEPİNİZİ ÖPÜYORUM...........
HÜLYACIM merhaba arkadaşım, toparlandım, iyiyim çok şükür, dahada iyi olacağım... sen nasılsın? henüz okuyamadım, sondan başa doğru okumaya çalışacağım... özlemişim valla........:1hug:
KİNDERS canım merhaba, evet konudan uzaklaşmam şart ama... kopmakta imkansız arkadaşım, kendimizi yıpratmadan yola devam etmeliyiz.. Patiklerin dediği gibi önümüze bakmamız lazım..... bunu bu kadar kısa zamanda diyebiliyorsam ben çok iyiyim demektir.... canım son yazını okudum, ne demek menopoz??? FSH yüksek olabilir ama bunu hayıtla çok çabuk düşürebiliyorsun... birde civanperçemi, ya da aslanpençesimiydi???? tam hatırlayamadım, ama DENİZ'in bir karışımı vardı, onunla hemen düşüyor zaten... yeterki baş etmeyi iste..... süprizzzzz
slm kızlar erverdi senin tedavin hayırlı olsun sonu mutlu olsun.bu arada her girdiğim de soru soruyorum ama sizden başka paylaşacak kimse yok iğnelerime başlayalı bu gün üçün cü gün sol yumurtalığım çok acıyor nedeni nedir acaba?
patikler, yağmursesi nerdesiniz
kinderciğim öyle bitmek ölmek yok, mücadelemiz uzun
paticiğim, belkide regl olmazsın ne dersin iyi olmaz mı ? :ecrin_bebek:
waters canım sende gelmiyosun. göğüs ağrın geçmiş sevindim.. işler yoğun galiba
hülyacım sen de iyimişsin noldu çizgilerin takip işi ziyaretler boş geçmedin dimi şekercim
patikler canım sende ödevleri bitirmişsin ve hala regl olmamışsın gecikme mi var? hadi hayırlısı
deniz canım sende de haberler güzel bebişin oynuyomuş sevindim. maşallah herşey yolunda.
waters canım sende gelmiyosun. göğüs ağrın geçmiş sevindim.. işler yoğun galiba
Alabama canim iyiyim. bayagi agirlastim, yorgunluk ve nefes darligi cok fena. Yemeklerden sonra olucem diye dusunuyorum. Evet az kaldi, heyecanla bekliyorum minik kizimi. Allah hepimize kismet etsin saglikli bebeklerimizi kucagimiza almayi buyutmeyi.
Opuyorum seni.
Roniyam, az kalmış hadi sık dişini çok zor olduğunu kabına sığmadığını tahmin ediyorum. Kızına kavuşmana az kaldı, isim belirlediniz mi ? Ne olacak ?. Sayılı günler kaldı.
Yok canim daha net bir sey yok. Aklimizda bir kac isim var ama bakalim, daha kesin degil.
Son zamanlar bayagi zor canim. Oturup kalkarken bile zorlaniyorum.
sen nasilsin, nasil gidiyor. Simdi en rahat donemde olmalisin tadini cikart. son zamanlarda hamileikten keyif alinmiyor cunku. Ayakkabilarimi bile baglayamiyorum, esim giydiriyor sagolsun. kaydirigubbakcemile3
denizcim senden ne haber?
denizcim bende uzun süreden beri evde vardı folik te.kilo almak istemiyordum.son dr um da 2 günde bir iç demişti.şimdi kilom da iyi.
ZARPANDİT;ergenlik sivilcesi mi?başka yerde de çıkmış sivilce ensem de de...nasıl ergenlik se!!
KINDER;aferin sana .hemen toparlamışsın.opuyorumnanaktan
valla içim az rahatladı ama şu ikili test sonucunu almadan zor :kedi: iyi çıkınca inşallah amnioya rahat gideeğim. senin de çok az kalmış. sık dişini ne diyeyim. kızını kollarına alınca hepsi geçecek.Deniz Bulut canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Artik gonlunu ferah tut ve hamileligin tadini cikart.
alabama sen de sık dişini azıcık. 12 haftada geçecek deniyor. birşey kalmadı şunun şurasında. valla seni okudukça hem kendim için endişeleniyor ama daha çok da yeni yeni şükrediyorum. göğüs ağrısı, ağızda metalik tat ve oldukça azalıp neredeyse biten yorgunluk dışında maşallahım varben cuma ve cumartesi kaput olarak yattığım yerden kalkamadım. pazar günü de fena değildim. anneler günü için kaynanama gittik. bahçede açık hava iyi geldi ama. üc gündür baş ağrısı ile cebelleşiyorum. hatta bu sabahda yataktan kalktığımda başım ağrıyordu.. şimdi iyiyim bi sıkıntı yok . mide bulantılarım devam ediyo. ama bu sebeple üç gündür pek giremedim girdiysem yazamadım. işte böyle kızlar öpüldünüz
güzelim multi vitamin bile kilo aldırmaz ki. hele folik asit hiç. olsa olsa belki demir hapları falan aldırır. için rahat olsun.
valla içim az rahatladı ama şu ikili test sonucunu almadan zor :kedi: iyi çıkınca inşallah amnioya rahat gideeğim. senin de çok az kalmış. sık dişini ne diyeyim. kızını kollarına alınca hepsi geçecek.
alabama sen de sık dişini azıcık. 12 haftada geçecek deniyor. birşey kalmadı şunun şurasında. valla seni okudukça hem kendim için endişeleniyor ama daha çok da yeni yeni şükrediyorum. göğüs ağrısı, ağızda metalik tat ve oldukça azalıp neredeyse biten yorgunluk dışında maşallahım vararkadaşlarıma da diyorum hamile olarak hiçbirşey hissetmediğimden alacakaranlık kucağında gibiyim her ultrasona girdiğimde içimde büyüyen ve artık oynayan birşey görüyorum ve inanamıyorum daha doğusu sadece o an inanıyorum hamile olduğuma ve şok geçiriyorum hemen peşinden korkular geri geliyor. düşünsene içimde (içimizde) kıpır kıpır heryeri oynayan bir bebek var ve ben birşey hissetmiyorum, dışarıdan birşey belli olmuyor. allahın mucizesi. şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?